Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Lahtelainen fanikulttuuri

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana laituri, 24.09.2006 klo 19.22.

 1. BaronFIN Jäsen

  Aika karua jos omalla autolla olisi tuonne tullut vaikka Raahesta Pelicans-paita päällä, niin ulos hallista kun on väärän värinen paita ja hurrasit väärään aikaan. Vai pääsikö halliin sisälle kun poltti Pelicans-paitansa parkkipaikalla?

  Olisi ihan mielenkiintoista tietää tämä "kenttäjohtajan" perusteita estää kaikkien vieraskannattajien sisäänpääsy halliin.

  Toki rähisijät ja verinokat huutin tuuttiin sukkasaippua käsittelyn kera, ei siinä mitään, mutta kaikkien Pelicansfanien niputtaminen Ääriliikkeen röhköjen kanssa samaan nippuun? Ilmeisesti svenska talande bättre folke näkee asian näin. Juntti mikä juntti kun tulee Lahest...
   
 2. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Vastaanpa tuohon yksiriviseen kysymykseen sen verran, että tippaakaan vaasalaisia tai lahtelaisia tappelupukareita kehumatta arvelen, että voittaja tässä oli Lappeenranta. Nimittäin kukaan noista hörhöistä ei tänään aiheuttanut vahinkoa Lappeenrannassa.
   
 3. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Paras kommentti aiheeseen liittyen.

  "Tapelkaa pojat tapelkaa, niin saatte tupakkaa!" -kunhan tappelette muualla kuin hallilla.
   
 4. Hommahan meni liki pelikirjan mukaan mutta nuijat näköjään tyrivät homman ja määkivät vielä julkisuuteen. Ilman niiden tyrimistä olisi yksi jos toinen autuaan onnellinen eikä tarvisi tänne tulla itkemään. Pysykööt nuijat poissa niin ketään ei harmita. Tai en ainakaan muista että kukaan olisi perästä itkenyt näistä mitkä ovat piilossa pysyneet.
   
 5. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Oletko ihan keppanakännissä vai käytätkö jotain suonen sisäisiä?
   
 6. Lainaus:
  Ihan vesiselvänä. Suonensisäisiä en käytä lainkaan. En ymmärrä pointtiasi tähän asiaan liittyen?

  Ohimennen, olisitko itse muuten itkenyt jos et olisi saanut tietää? Se nyt on selvää että asianosaiset ei. En tiedä ketä jää jäljelle.
   
 7. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  mistä puskista niitä Lahelaisia finninaamaganstereita löytyi kolmanteen erään keskisormiaan heristämään? Kovasti oli pojilla aitoihinkin asiaa.

  Pelin jälkeen muut meni dösään, nämä huppupääkaverit maijaan. :)
   
 8. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Ihan turha tulla naamansa soittamaan kun vaasalaiset olivat yhtä lailla mukana tässä kannattamisen irvikuvassa.
   
 9. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Jaa, olitko mukana? Mä en ja mulla on ihan täysi oikeus ihmetellä tollasien räkänokkien käytöstä. Omissa oli ja on ihan samanlaisia kumipäitä. Nämä nyt otti silmään. Aika surkeita rääpäleitä... Säälittäviä!

  Pointtini oli se, että kahdessa ensimmäisessä erässä koko vieraskannattajien lohko oli täysin tyhjä. Kolmanteen sinne ilmestyi noin tusina hupparipäitä, joiden oli ihan pakko saada huomiota, kansainvälisin käsimerkein ja aitioihin huudelle. Sellasia lutusia finninaamareppanoita ne näytti olevan.
   
 10. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  En ymmärrä sanaakaan tekstistäsi, siksi kysyin käyttämääsi ainetta. Pointtini tähän on se, että tämä Pelicansin "faniporukka" on nyt pienen ajan sisällä nolannut lahtelaisen fanikulttuurin pariin otteeseen 100-0, jos sellaista kulttuuria on edes olemassa. Kuulutko itse tähän ryhmään? Oletko niitä keskenkasvuisia, jotka räkä nenästä vuotaen ulvoo siellä "fanikatsomossa" haista vittu-haista vittu milloin kukakin? Jumalauta, että ottaa päähän toi toiminta. Jos ei ole häävi ollut joukkuekaan, niin paskakin porukka ansaitsisi älykkäämmän faniryhmän! Toivottavasti saitte kunnolla turpaan.
   
 11. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  No joo, telkkarin perusteella pitää sen verran kommentoida, vaasalaisten joukoissa niitä keskisormia heilutteli ihan aikuisen ikäiset perheenisät. Enlä todellakaan halua yhtään puolustella näitä meidän omia äidin kullanmurukumipäitä!
   
 12. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Istun jalka kipsissä kotona, en ollut mukana. En menisi edes maksusta tämän kyseisen porukan "fani"bussiin.
  Kiinnitin vain huomiota että Pelicansin puolella tätä ilmeisesti organisoitua rähinää on laajalti tuomittu. Vaasalaisten puolelta en ole huomannut mitään muuta kuin tämän sinun kommenttisi Pelicansosioon.

  Aiheetta enempään.
   
 13. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Kuten kirjoitin, kyllä meilläkin näitä löytyy. Ei ole tarkoitus todellakaan mustamaalata Pelsujen kannattajaryhmää yleisesti. Pahoitteluni, jos joku sai yleistävän kuvan. ihmettelin lähinnä, mistä ne kaverit sinne löytyi vasta kolmanteen erään. Ottelussa oli kyllä Pelicans-kannattajia ihan alusta alkaen, mutta istumapaikoilla ja kannattamassa omiaan.
   
 14. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjoitan nimimerkki Quattron tekstin. Lisäisin vielä, että pojat ovat ilmeisesti vieroitettu aikanaan liian aikaisin äitinsä tisseistä. Ehdotan että Ääriliike kompensoi asiaa ja hankkii lehmän jolla on asianmukaiset utareet.
   
 15. Lainaus:
  Mielestäni kirjoitin varsin selkokielisesti, tosin käytin puhekielen ilmaisua poliiseista. Tähänkö se homma sulla kaatui? Eipä sekään tosin selitä että kaikki olivat sinulle vieraita sanoja.

  Kuten olen aikaisemmin sanonut en ole ollut 15 metriä lähempänä faniporukkaa. Lähin aitio lienee jollain sillä etäisyydellä silmämääräisesti mitaten.

  Mutta huomaatko nyt mitä tarkoitin, sinäkään et täällä ulvoisi "jumalauta että ottaa päähän" eikä launtai-ilta olisi pilalla jos poliisit eivät olisi menneet väliin. Ketään ei harmittaisi koska kukaan ulkopuolinen ei tietäisi. Vai olenko väärässä? Et sinä olisi täällä itkemässä jos olisivat keskenään ottaneet yhteen ja asia olisi sellaisena pysynyt.
   
 16. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  "Ottaneet yhteen"....mistä....miksi??? Oletko oikeasti niin vitun tyhmä, että sinusta on ihan jees tällaiset "yhteenotot" esim. jääkiekon varjolla? Mitä helvettiä näillä oikein haetaan? Järjestäkää perkele Lahti-Vaasa-ottelu naruneliössä ja kattokaa kuka on kuka! Sehän menisi Ilta-Sanomiinkin kuin väärä raha eikä kenenkään tarvitsisi hävetä lahtelaisuuttaan niin kuin nyt. Paitsi ehkä sen "faniryhmän", mutta ketä kiinnostaisi...
   
 17. Lainaus:
  Vastataan kaikkiin kerralla, siis mistä, miksi, onko jees ja mitä haetaan. Kaikkiin on vastaus sama, ei mua liikuta mitä muut tekee jossain jumalan selän takana mihin en itse liity millään tapaa. Enkä myöskään häpeä mitään sen vuoksi.

  Mutta vedetään takaisin se että kytät tyrivät. Pelkästään sen takia että sinä märehdit jossain vihaisena ja häpeissäsi kun tuntemattomat(?) tekivät jotain jossain satojen kilometrien päässä oli niiden tyriminen edes jonkun väärti. Noin huvituksena.
   
 18. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kumpi on mielestäsi kovempien jätkien vaatemerkki: Stone Island vai Fred Perry?
   
 19. Lainaus:
  En käytä kumpaakaan. Shoppailetko muuten itse kumpaakaan siellä Yhdysvalloissa missä alati ravaat? Persaukisena ja ilman iskää kuten jaksat julistaa ymnpäri internetsiä.
   
 20. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Miten olis esim. jossain nyrkkeily- tai MMA-salilla? Eikö se olisi aika paljon fiksumpi paikan valinta?
   
 21. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Niin, näitä myllyapinoita on sinänsä turha rinnastaa mihinkään tietyn kaupungin fanikulttuuriin. Niin Lahdesta kuin mistä muusta suuremmasta kaupungista vaan löytyy näitä tyyppejä, jotka lähtevät fanimatkoille ensisijasesti myllyt mielestä. Tiedä sitten mistä se johtuu, että varsinkin lätkässä ja futiksessa erityisesti Helsinki, Lahti ja Turku ovat näissä kunnostautuneet.

  Se mikä tässä aina on yhteinen nimittäjä kaupungista riippumatta on se, että koskaan ei oteta vastuuta mistään ja nosteta kättä pystyyn mokan merkiksi vaan sanotaan että asia on ok jos se tapahtuu ns. pimennossa. Tappeleminen näiden älykääpiöiden mielestä on OK, jos kukaan ei näe. Vamman aiheuttaminen näiden mielestä on OK, jos kukaan ei näe. Vakavan vamman aiheuttaminen on OK, jos kukaan ei näe. Ei voi käsittää.
   
 22. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Google Mapsin perusteella näyttäisi siltä, että tuolla Vaasan jalkapallostadionin läheisyydessä kyllä asuu ihmisiä. Jos joku näistä soittaa poliisille ja ilmoittaa nähneensä viidenkymmenen jätkän hakkaavan toisiaan jossain stadionin läheisyydessä, pitäisikö poliisin antaa poikien tapella rauhassa, koska eivät tee sitä keskustassa?
   
 23. Lainaus:
  Hyvin haettu höntsä, vähän aikaa kesti. Ajattelin että keksit heti jonkun vastapommin, hetki taisi mennä pohtiessa mitä sitä keksisi?

  Mutta kuten todettua kyllähän jo ihan tämän keskustelun puolesta kytät tekivät oikein, jollain ressukalla meni lauantai-ilta piloille ja sinäkin sait taas hyvää provomatskua.

  Mutta itse asiasta, kieltämättä nyt kun asian noin pistit niin ehkä syy oli tosiaan väärin valitussa paikassa.
   
 24. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Joo, kyllähän Hietalahdessa asuu ihan fudisstadionin vieressä jengiä, mut nyt lopetan jeesustelun tähän ketjuun.

  Jos nyt jotain positiivista tähän (m)urheilusuomeen, niin tuo mainittu Hietalahden stadion lähtee parin kk:n päästä täydelliseen saneeraukseen. Jäljelle jää pelkkä historiallinen katsomolohko, josta ei siitäkään oikeasti jää kuin leiska jäljellle. Stadionista tulee ehdottomasti suomen tyylikkän urheilustadion koskaan, mutta kyllä he(VPS) ovat sen sen ansainnetkin. Sen verran kauan tossa ladossa pelanneet hyvällä tasolla. Ei kuulu tähän ketjuun tai kiekkoon yleensäkään, mutta oiva aasinsilta mainostaa upeaa stadionia. :)
   
 25. Lainaus:
  Pakko kysyä tästä, miksi kukaan nostaisi kättä mokan merkiksi? Jos koko homma on alusta loppuun tehty tieten tahtoen. Ei mahdu mun käsitelmään mokasta.