Suosikkijoukkue
Pelicans
No ohhoh. Onhan ollut järkevää joka vuosi rempata lisää ja laajentaa, jos "käyttöikä täyttyy". Mitä tuo sitten tarkoittaakaan? Olisi kannattanut jo ajat sitten rakennuttaa johonkin uusi halli, kuin rempata tuollaista, jonka päivät ovat noin pian luetut. Kai tuota nyt oikeasti voisi remontoida vielä useaksi kymmeneksi vuodeksi kestäväksi ja stadionin päätyhän on ihan uusi. Vaan onko tuo turhan kallista sitten? Jos on, niin täysin järjetöntä on ollut tuohon halliin satsaaminen kaupungilta ja muilta tahoilta tähänkin saakka. Uusi olisi valmistunut melkein jo tehtyihin remontteihin menneillä rahoilla.
Lappeenranna uuden 5000 katsojan hallin kokonaiskustannuksiksi arvioidaan lähes 50 miljoonaa euroa. Tampereen valmistumassa olevan ja Jyväskylään että Ouluun suunniteltujen monitoimihallien hinnat ovatkin jo 100-250 miljoonaa.

Lahden hallia kunnostettiin kymmenen vuotta sitten 3,7 miljoonalla eurolla ja 20 -vuotta sitten 20 miljoonalla markalla eli noin 3,5 miljoonalla eurolla. 7 miljoonalla ei saada uuden hallin kohdalle kuin kuoppa.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Omistuskuvioista on Kaupungin, Halliyhdistyksen sekä Pelicansin kanssa keskusteltu jo usean vuoden ajan. Halliyhdistys on luovuttanut kaupungin suuntaan osakkeita korvaukseksi käyttömaksuista jne. tällä on myös subventoitu Pelicans vuosittaisia käyttömaksuja. Eli uuden kuvion myötä, myös riski seuran käyttömaksujen kasvamiseen on erittäin suuri. Se mistä Pelicans kaivaa reippaasti lisää rahaa mahdollisiin hallimaksuihin, on itselle toki täysi arvoitus.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
No ohhoh. Onhan ollut järkevää joka vuosi rempata lisää ja laajentaa, jos "käyttöikä täyttyy". Mitä tuo sitten tarkoittaakaan? Olisi kannattanut jo ajat sitten rakennuttaa johonkin uusi halli, kuin rempata tuollaista, jonka päivät ovat noin pian luetut.
Mietin itse, että ehkä seuran taloustilanne ei vain ollut vielä kymmenisen vuotta siinä pisteessä, että uuteen halliin investoiminen olisi ollut siinä vaiheessa järkevää? Kävisi mielestäni jopa järkeen, olihan Pelicansin liigaorganisaatio vielä vuonna 2005 todella lähellä ajautua konkurssiin. Velkasaneeraushelvetistä nouseminen takaisin pinnalle oli pienoinen ihme. Pasi Nurmisen ja Ilkka Kaarnan panosta seuran talouden uudelleenrakentamisessa ei voi todellakaan korostaa tarpeeksi.

Ehkä uuden puolen rakentaminen Isku Areenalle oli vain "väliaikainen ratkaisu", siksi kun uusi halli oli tuolloin vielä etäinen haave, mutta toisaalta hallin rakenteet ja fasiliteetit olivat jo vanhenemaan päin.
 
There's a reason love is called universal. We wouldn't even be here without it existing.

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always returns to you when you least expect it.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy