laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Omistuskuvioista on Kaupungin, Halliyhdistyksen sekä Pelicansin kanssa keskusteltu jo usean vuoden ajan. Halliyhdistys on luovuttanut kaupungin suuntaan osakkeita korvaukseksi käyttömaksuista jne. tällä on myös subventoitu Pelicans vuosittaisia käyttömaksuja. Eli uuden kuvion myötä, myös riski seuran käyttömaksujen kasvamiseen on erittäin suuri. Se mistä Pelicans kaivaa reippaasti lisää rahaa mahdollisiin hallimaksuihin, on itselle toki täysi arvoitus.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
No ohhoh. Onhan ollut järkevää joka vuosi rempata lisää ja laajentaa, jos "käyttöikä täyttyy". Mitä tuo sitten tarkoittaakaan? Olisi kannattanut jo ajat sitten rakennuttaa johonkin uusi halli, kuin rempata tuollaista, jonka päivät ovat noin pian luetut.
Mietin itse, että ehkä seuran taloustilanne ei vain ollut vielä kymmenisen vuotta siinä pisteessä, että uuteen halliin investoiminen olisi ollut siinä vaiheessa järkevää? Kävisi mielestäni jopa järkeen, olihan Pelicansin liigaorganisaatio vielä vuonna 2005 todella lähellä ajautua konkurssiin. Velkasaneeraushelvetistä nouseminen takaisin pinnalle oli pienoinen ihme. Pasi Nurmisen ja Ilkka Kaarnan panosta seuran talouden uudelleenrakentamisessa ei voi todellakaan korostaa tarpeeksi.

Ehkä uuden puolen rakentaminen Isku Areenalle oli vain "väliaikainen ratkaisu", siksi kun uusi halli oli tuolloin vielä etäinen haave, mutta toisaalta hallin rakenteet ja fasiliteetit olivat jo vanhenemaan päin.
 
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy