Jos toi Helin olis yhtä kova tekeen duunia kuin puhumaan paskaa, olisi mesta vielä pystyssä. Koko tapaushan on hyvä esimerkki siitä miten ei pidä tehdä kun uutta ravintolaa avaa. Noitten fanien hurmioitunut suitsutus on kyllä hämmästyttävää, jossain on siis onnistuttu.
Kun tuo omistaja kirjoittelee tuolla facebook sivuilla että ravintolassa on valtavasti potentiaalia etc. niin mikäs tuon ravintolan idea ikäänkuin oli? Olla pelkästään hyvää ruokaa tarjoava paikka, vai oliko tarkoituksena olla paljoa muutakin kuin "pelkkä" ravintola?
Ihmetytti kun äijä kirjoitteli mahdollisuuksista/suunnitelmista avata paksulle sisaruksia ympäri suomea, ja tuossa vaiheessa ravintola oli vasta saatu uudelleen avattua. Tais vähän vauhtisokeus iskeä.
Mua hämmästyttää suuresti kuinka nopeasti tuo paikka väänty konkkaan. Käsittääkseni asiakkaita on riittänyt, joten kai sinne on alkuvaiheessa hankittu aivan saatanan liian kalliit keittiökalusteet jne.