La 4.5.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 125 320
  • 1 287

Katto

Jäsen
Jäikö se Lahti nyt ilman nimeä pokaalissa kun pelasi yhden pelin liian vähän sarjassa. Kai sille mitali sentään jostain saadaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Tamin teesit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos jollekin joukkueelle tämän suo, niin HPK:lle. Siksi ei juili juuri lainkaan. Kuinkahan moni Kerhon pelaaja olisi kauden alussa mahtunut Kärppiin tai muihin mahtiseuroihin?Tällaiset jääkiekkotarinat ovat hienoja.
Siinä olet aivan oikeassa, että kaikista joukkueista HPK:lle sen soi. Hyvin harjoitellut ja valmennettu Joukkue.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Larmi näytti mahtavaa urheiluhenkeä heti ensimmäisenä tsemppaamaan kaveria vastustajan maalille.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jäikö se Lahti nyt ilman nimeä pokaalissa kun pelasi yhden pelin liian vähän sarjassa. Kai sille mitali sentään jostain saadaan.

NHL:ssä kaudella 1993-94, kun Rangers vei Stanley Cupin, Mike Hartman sai lopulta joukkueen anomisen jälkeen nimen kannuun, vaikka ei tilille kertynyt riittävää määrää pelejä loukkaantumisen vuoksi. Oli käsittääkseni ensimmäinen kerta, jonka jälkeen ollut joitain vastaavia tapauksia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Löytyyköhän jostain kuvaa Frimanista palkintojen jaossa? Jostain syystä kiinnostaa tietää kuinka pahasti leegot meni, koska luulisin että jätkä lähti kentälle kesken paikkaustoimenpiteiden pelin ratkettua :D
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert
Yhtäkkiä oululaiset keksivät että mestaruus ratkesi tuomarivirheeseen.

Huutonaurua.
Vaikken oululainen olekaan niin voisitko selventää miksi tämä aiheuttaa huutonaurua? On käytännössä 100% varmaa, että jokaisen joukkueen fanit olisivat vastaavassa tilanteessa samaa mieltä. Kyseessä kun ei ollut mikään kyseenalainen tai linjasta poikkeava tuomio, vaan tilanteessa ei ollut rikettä lainkaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En sano, enkä toivo, tai kitise mutta...

Ei voi sanoa kauden viimeisen ottelun ja 7. finaalin olleen Telian tuotantotiimiltä/käsikirjoittajilta kauden parasta. Alkaen Hämeen torille lähetetystä toimittajasta maakuntaradion tasoisilla raporteilla ja ulosanneilla, ajotusten puolesta vihkoon vedetyistä tori-tuokiokuvista...

Ääniongelmia jäällä nyt voi aina sattua. Oliko sitten ohjaus ja suunnitelma muuten priimaa? En tiedä. Kättelyt on ikuinen murheenkryyni kun ei niitä osata blokata. Haahuillaan mitaleiden jaon ja kättelyjen välillä miten sattuu.

Sitten toimittajien seikkailut pukukopissa...Ei mua sinänsä haittaa ja odottamattomia tapahtuu. En sitten ole varma viihdyinkö sitten yhtään sen enempää kun siellä oli täys pataljoonallinen ruutukasvoja säätämässä kultamitalistien seassa, pukukopissa.

Tuli vaan mieleen. Vähän kotikutonen tunnelma jäi pelin jälkeisistä haastiksista ja tunnelmakuvista. Olen nähnyt paremminkin tuotanto-ohjattua jälkifiilistelyä.
 

Ralph

Jäsen
Larmi näytti mahtavaa urheiluhenkeä heti ensimmäisenä tsemppaamaan kaveria vastustajan maalille.
Olen ikävä ihminen ja epäilen tätä, kunnes videolla asia toisin todistetaan. Ylen videossa ajassa 0:09 kiekko menee maaliin ja ajassa 0:19 Larmi ilmestyy juhalakasaan aivan vasempaan reunaan. Kymmeenssä sekunnissa Larmi siis ehti luistella Vehviläisen luokse, heittää tsemppihalit sinne ja sitten kiertää HPK:n pelaajaryppään toiselle puolelle juhlimaan?

Markus Nenonen iski ratkaisumaalin jatkoerässä – HPK juhlii Suomen mestaruutta
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti juhlitte kunnialla tätä vääryydellä ansaittua mestaruuttanne. Tuomareille myös jaksuhali. Onneksi olkoon. Ansaitsette mitalin urheudestanne ruusujen kera. Toivottavasti liigassa viheltää ensi kaudella ammattilaissarjoissa ammattilaistuomarit, että edes ensi kauden mestari pystyisi ilman sarvia ja hampaita sanomaan olevansa todellinen mestari.

PS: Tämä ei ole humalaisen känniavautuminen. Tämä on selväpäisen penkkiurheilijan avautuminen rehellisemmän tulevaisuuden puolesta suomalaiseen urheiluun. Kiitos ja hyvää viikonloppua. Parempi hävisi tällä kertaa. Valitettavasti sekin kuuluu urheiluun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Palataan vielä hetkeksi vajaan 3 vkon takaisiin tunnelmiin:
Olinhan täysin väärässä! Vähän silti tässä nostossa haisee raumalainen pysyvä ja absoluuttinen häviämisen kulttuuri, mutta tsemppiä taas Pitsiturnaukseen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös