La 4.5.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 125 762
  • 1 287

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Mitä teki?
Oulun Kärppien rivissä pelaaminen ja kotituomareilla pärjääminen ei kuulu minun arvomaailmaani. Sen takia en ole Kärppä-fanien kanssa kavereita, ja en ole Kärppä-fanina olevan äitini kanssa hyvissä väleissä.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Onnitelut HPK:lle! Vaikka puolivälierissä oltiinkin vastakkain (ne on jo unohdettu kauan sitten), nyt voi kuitenkin olla iloinen kun toinen dynastia on kaatunut. 5:nneltä sijalta ihan hienoilla peleillä mestaruuteen asti ja niin kuin arvata saattoi: pienistä asioista se oli kiinni. Molemmilla oli YV:tä ja maalit tiukassa. Sitten kun se tulee, niin tärkeään paikkaan. Entäs kärpät ? Myönnetään että oranssia voittoa tuli toivottua, mutta.. jälleen mitali, taas finaaleissa ja hieno sarja hyviä sijoituksia on historiassa. Siitä voi moni ammentaa mitä siellä tehdään oikein, että kauden tärkeimmillä hetkillä ollaan valmiita, vaikka nyt kuokkaan tulikin. Tämän illan jälkeen saa taas F5 levätä kunnes syksyllä kiekko palaa ruutuihin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mää oon joulusta asti sanonu että ei kiinnosta liiga enää kun voittaja on satavarma. Mikä tämmöselle mulkulle olis oikee rankasu? Onnee Kerho!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hpk ei osaa juhlia mestaruutta. Mut se on ihan ok. Puolille pelaajista ei oo varmaan viä ihan iskostunu kuinka iso homma.. :)

Hallissa on kieltämättä aika tyhjää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös