La 29.2.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 38 806
  • 609

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Kyllä sinnekkin puolelle kuuluu aivottomuuspalkintoja.

Seisomakatsomossa olevat Rauman Bojat oikein iloitsivat tappotaklauksesta, fanikulttuuria.

Minä en ainakaan ole iloinnut mistään. Järkkytävän näköinen tilanne. Ässien puolella vaan raivotaan että ajakaa Danforth kostoksi. Fanikulttuuriapa hyvinkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Silppuri

Jäsen

Liitteet

  • 10e8ddf8.jpg
    10e8ddf8.jpg
    31,7 KB · kertaa luettu: 124

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Minä en ainakaan ole iloinnut mistään. Järkkytävän näköinen tilanne. Ässien puolella vaan raivotaan että ajakaa Danfort kostoksi. Fanikulttuuriapa hyvinkin.
Kyllä se yhden kommentti internetissä vs fanikatsomon toiminta on vähän eri tasolla kun mietitään fanikulttuuria.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kova paikkahan se on kun kaks nuorta ja joukkueen noin 2/4 taitavinta hyökkäjää kolhittu ulos. Ajatukset toki siinä, että Otto selviää suht ok.

Ehkä parempi näin päin. Jos sieltä olis Danforth ja 50% Westerholmeista kolhittu pihalle, niin Virran vittu luultavasti repeäis.
Tarkoitat siis Pexin , tadaa...., rämemajavaa? ;)
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
No, vaikka kiekko olisikin karannut, Kivenmäen peliasento ei erikoisemmin muuttunut. Nemecek haki taklausta liian ylös ja on vastuussa taklauksestaan.

No totta hitossa muuttui sekä asento että asema osumahetkellä. Nemecek on toki silti vastuussa taklauksestaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
No totta hitossa muuttui sekä asento että asema osumahetkellä. Nemecek on toki silti vastuussa taklauksestaan.

Hieman takaviistosta oli luistelulinja. Se täyttää silloin blind-side taklauksen tunnusmerkit vaikka Kivenmäki ei olisi vasemmalle/alas edes katsonutkaan. Vaikka taklausasento olisi puhdas, niin pääosuma tulee ja siitä saakin sitten kakkua.

On siinä aika monta asiaa pielessä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vauhti oli liian kova eli ryntäys en minä sitä kiistä. Sulla on varmaan luetunymmärtämisessä vikaa?

Minua ihmetyttää pelaajien tarve taklata ylös, niin tässäkin. Kokoero on tässä tapauksessa selkeä, minkä Nemecekin olisi pitänyt ottaa huomioon. Nyt tavoitteena oli tappotaklaus, kaikki muu unohtui.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ruma taklaus Nemecekiltä, ei kahta sanaa. Juu, oli siinä Kivenmäellä katse jäässä ja pää alhaalla, mutta ei vaan voi päätä pidempi kaveri vetää kuollesta kulmasta loppuun asti. Ansaitsee pitkän kakun.

Sitä en ymmärrä miksi aikaisempi Posslerin korkea maila liitetään jotenkin tähän joidenkin katsojien toimesta? Päivän selvä vahinko, ja nyt maila osui ikävästi. Joku idiootti täällä toivoi että Ässät alkaisi metsästämään kostoksi Danfortia. Dany oli muuten ensimmäisenä tuon Nemen taklauksen jälkeen pyytämässä apua Kivenmäelle. Ja vastaavasti en ymmärrä myöskään toisen idiootin "kypärä kireämmälle" tms. paskaheittoa Kivenmäelle. Tuskimpa olisi sama ääni kellossa, jos olisi osunut omaan pelaajaan. Tunteella saa ja pitääkin olla mukana, muta joku järki näihinkin.
 

Hoodee

Jäsen
Miten sä kerkeät tossa reagoimaan, kun toinen heittää pään alas sekunnin kymmenyksiä ennen osumaa?

Onko sulla päässä mitään? No kannatat lukkoa ni varmaan kertoo jo jotain. Sun mielestä on oikea oppista painaa suoraan päähän? Kato uusintaa ni katse laskee siinä. Ei se pää mihinkää laske ku ehkä 2cm. Se ei tohon idioottitaklaukseen vaikuttanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös