La 29.1.2011 Pelicans - KalPa

  • 20 520
  • 110
Tila
Viestiketju on suljettu.

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vastaankin voisi väittää, mutta en jaksa. Teidän mielestä se oli paitsio ja meidän ei. Näin se menee värilasimaailmassa, aina ja iänkaikkisesti.
Eipä tarvi mitään värilaseja. Aivan selvä paitsio. Naputeleppa tuosta maalikoosteesta sitä pause nappulaa kun kiello lähestyy siniviivaa ja ylittää sen, niin voit todeta saman. Olisi hienoa suoraselkäisyyttä jos sen pystyisit myöntämään. Piste tai kaksi olisi siis Lahteen pitänyt jäädä jääkiekon sääntöjen mukaan, sillä ei ole väliä kuka peliä on hallinnut.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy vetää sanoja vähän takaisin. Itse en kyllä paitsiota kuvasta löydä.

Johtuu varmaan siitä, kun poljin värilasit suutuksissani paskaksi.
Mulla on tässä ruudulla nyt pysäytyskuva koosteesta. Kiekko on 15 cm yli siniviivan kun Pesonen on vasta tulossa pois alueelta. Hänen molemmat jalkansa ovat noin 30cm alueen sisällä.
 

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Mulla on tässä ruudulla nyt pysäytyskuva koosteesta. Kiekko on 15 cm yli siniviivan kun Pesonen on vasta tulossa pois alueelta. Hänen molemmat jalkansa ovat noin 30cm alueen sisällä.

Hei. Kokeilin tota pysäytyskuva juttua ja kyllähän se äijä siellä alueella on sittenkin, mutta ei siinä tuomareilla ole pause nappulota nenän alla. Nyt näin päin tuurit.

Kyllä ne pitkässä juoksussa aika tasoihin asettuvat kuitenkin.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Selkeästi parempi voitti,mutta jos sitä voittoa tyrkytettään tarjottimella niin kannattaisiko se ottaa. Legendaarinen johtoaseman sössiminen.

Tyrväisen taklaus täytti selkeästi ryntäyksen tunnusmerkistön. Hieno av. maali ja sitten piti laskea taas kaveri mukaan peliin tyhmällä jäähyllä. Hyökkäyspään turhan taklauksen olisi voinut jättää tekemättä. Pelin ns. kulminaatiopiste ja aina sama ukko jäähyllä. V....aa!

Joo, niin muakin vitutti. Varsinkin sen vuoksi, että jäähy nyt sattui olemaan aika naurettava. Kaverille tuli pipi ja taklaajan selässä nro 14. Muuta ei tarvittu.

Toinen erähän oli aika outo. Sellainen ruletti pyöri kotijoukkuen päässä, että heikompaa hirvitti. Kuitenkin pari maalia toiseen päähän...
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jännäksi meni. Pelikaanit käyttivät hyvin tilanteet hyväksi ja KalPalla tuntui taas olevan maalinteko vaikeaa. Onneksi kuitenkin viimeisessä erässä alkoi onnistumisia tulla. Salmisella oli paikkoja taas vaikka kuinka paljon. Tuntuu, että se kaveri yritti pedata itselleen sitä varmaa paikkaa jatkuvasti viemällä vielä kerran sivulle, jolloin oli jo myöhäistä. Myös vanhanaikaista yrittänyt viime aikoina enemmän kuin olis tarvetta. Välillä vois yrittää nopeaa syöttöä maalin takaa sektorille. Onneksi lopussa maali tuli ja toivottavasti pelaaminen vapautuu.
Timosen loukkaantuminen huolestuttaa. Sen verran kovaa näytti polveen kopsahtavan, että mahdollisesti jotain repeämää nivelsiteisiin tuli. Toivottavasti kuitenkin säästyttiin pidemmältä sairauslomalta.
Pakkeja alkaa taas olla telakalla ihan tarpeeksi.

Mitä tulee tohon KalPan viimeistä maalia edeltäneeseen tilanteeseen, niin en todellakaan pysty sata varmasti sanomaan oliko paitsio maali vai ei. Vaikka kuinka pysäyttelin kuvaa niin mielestäni toisen KalPan pelaajan kroppa oli sen verran tiellä, ettei Pesosen vasemman luistimen paikkaa kunnolla voi todeta.
edit. Ei pesosen kuistin kyllä ole kokonaan viivan yli, joten paitsiolta vaikuttaa.

Lannonilta taas hyvää peruspelaamista. Ensimmäinen pistekin tuli.
Plussaa myös Laakson kentälle hyvästä sykkeestä.
 
Viimeksi muokattu:

Wawesaka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo, niin muakin vitutti. Varsinkin sen vuoksi, että jäähy nyt sattui olemaan aika naurettava. Kaverille tuli pipi ja taklaajan selässä nro 14. Muuta ei tarvittu.

No jos jatketaan tuota maalikoosteen kelailua, niin kyllä tuo taklaus on ruma ainakin keltamustilla värilaseilla. Timonen jarruttaa toisella jalalla, johon Tyrväinen sitten jyräyttää. Tuon kuvakulman perusteella edes 5+20 polvitaklauksesta ei olisi huutava vääryys. (edelleen mennään värilaseilla, eikä kuvakulmakaa ole paras mahdollinen) Toivottavasti Timonen ei loukkaantunut pahemmin, mies on kuitenkin KalPan puolustuksen kulmakiviä.

Hieno voitto kuitenkin KalPalle, mukava, että niitä maalejakin saatiin runnottua pitkästä aikaa ja ainakin kultakypärämme tuuletukset kielivät helpotuksesta ja aidosta ilosta.

Edit: Otteluvalvojakin myöntää KalPan viimeisen maalin olleen paitsio, joten pakolliset pahoittelut Pelsu-faneille, tällä kertaa koitte vääryyttä ihan perustellusti:
Ilta Sanomien juttu, jossa otteluvalvoja Juha Pajusen kommentti voittomaalista.
 
Viimeksi muokattu:

Mike Hyndman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
No jos jatketaan tuota maalikoosteen kelailua, niin kyllä tuo taklaus on ruma ainakin keltamustilla värilaseilla. Timonen jarruttaa toisella jalalla, johon Tyrväinen sitten jyräyttää. Tuon kuvakulman perusteella edes 5+20 polvitaklauksesta ei olisi huutava vääryys. (edelleen mennään värilaseilla, eikä kuvakulmakaa ole paras mahdollinen)

Älähän nyt liioittele. Ei mitään tahallisuuteen tai törkeyteen vivahtavaa löydy taklauksesta. 2 min ok. tuomio. Mielestäni olisi voinut jättää taklaamattakin.
Tyrväinen pelaa aina loppuun asti ja 100 lasissa ja silloin valitettavasti välillä kolahtaa. (Huom. Ja lasit oli särjetty jo aiemmin)

Kalpahan pääsi tämän ansiosta taas peliin mukaan.

Toivottavasti Timoselle ei tosiaan käynyt pahemmin.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Perse. Mihin se asenne jäi ekalla erätauolla. Siitä lähtien oltiin kyllä niin huonoja ettei olisi edes ansaittu tälläistä paitsiojossittelua.

Nyt tuomari vei meiltä jokusen pointsin, mutta nää kuulemma menee tasan kauden mittaan.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Mieltä lämmittävää, että niitä maaleja tehtiin jopa 5 tänään. Sakelta hieno maali...

Lannonista taitaa olla hyvää kyytiä tulossa meikäläisen suosikkipelaaja nro 2, heti Junnilan jälkeen. Juuri tälläista kaveria olen puolustuspäähän toivonut jo vuosia! Toivotaan, että otteet jatkuu hyvinä ja ensi kaudellakin mies tarjoaa makuupaikkoja KalPan maalin edessä!
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pelsun maali numero 3 täysin Ahosen imu. Maalin takaa näkyi kivasti, kun lurahti. Viihdyttävä matsi kaikkine hutilointeineen päivineen.

No minusta Rothla ohjaa kiekon maaliin Marttisen vedosta, ja suuntaa muuttavan kiekon torjuminen on vaikeaa.. Mutta vaikea pelihän tuo Ahoselle oli, parhaana päivänä olisi varmasti muutama noista tarttunut.

Tuosta KalPan voittomaalista nyt sen verran, että kyllähän se paitsio oli, tuli tarkistettua myös videolta. Näillehän ei voida mitään, mutta vituttaisi se minuakin, jos Pelicans olisi tuon maalin tehnyt. Eli on ihan ymmärrettävää, jos ärsyttää.

Tärkeät pisteet KalPalle ja vihdoi tuli niitä maaleja. Vihdoin. Pesonen ja Salminen ansaitsee isot plussat KalPan puolelta, tärkeässä paikassa vihdoin maaleja. Pelicansin pelaajista Marttinen ryhdistäytyi ja teki kahteen peliin tehot 2+1.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
http://www.flyingpelicans.net/forum/download/file.php?id=15

Jepjep. Tosiaan kaksi erilaista näkemystä. Olen samaa mietä. Toinen on näkemyksistä on oikea ja toinen väärä. Kuvista voitte päätellä, kumpi on kumpi.

Jos minä olisin ollut vihellysvuorossa, olisi tuosta tilanteesta napsahtanut pelicansille 2 min estämisestä. Sääntöjen mukaan jos kaveri työnnetään väkisin paitioon tai estetää sieltä pois pääsy, vihelletään kakkonen. Kun kyseessä oli KalPan pelaajaa estävä toimenpide, voisi pelikaanin laittaa vaikkapa suihkun puolelle.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
On aika helvetin kalliit kolme pistettä jos menetetään Timonen koko loppukaudeksi. Eilen lämmitti vielä voitto, tällä hetkellä huolestuttaa.

Toivottavasti Tyrväisen taklaus tosiaan tutkitaan, mielestäni osuu suoraan polveen. Siinä vaiheessa olisi voinut vielä vetää ohi ja jättää taklaamatta, mutta "näitä nyt vaan sattuu kun kaveri pelaa täysillä".

Noista nataSin laitammista kuvisat nyt ei suoraan näy oliko paitsio, mutta kaipa otteluvalvoja tietää. Jos todellakin oli näin, niin ei voi muuta kuin päätä pudistella. Tuomarit kruunasivat täysin perseelleen menneen iltansa.

Sinänsä pelin tulokseen täytyy olla todella tyytyväinen. kokonaista viisi tehtyä maalia on sen verran hieno saavutus, että täytyy hattua nostaa. Harmi vaan, että omiin oli upota saman verran.

Rissaselle ansaittu osuma, pelannut viime aikoinan hienosti. Vaivattomasti uitti kiekon maaliin. Lannon on jo nyt vakuuttanut minut. Pelaa yksinkertaista peliä ja tuntuu selvästi ymmärtävän omat rajoitteensa kiekkollisessa pelissä. Pelisilmää mieheltä kuitenkin löytyy. Salminen sai nyt sitten vihdoin ja viimein sen maalinsa. Hyvä juttu, näyttänyt sen verran karmealta ja tuskaiselta tuo peli viime aikoina. Ehkä Sakke nyt kiinnostuu taas muustakin kuin pisteistä? Kiiskiselle myös tärkeät kaksi pinnaa. Voi pelata varjojen mailla mutta pääsääntöisesti järjestää itselleen ja ketjukavereilleen ne pakolliset huippupaikat per peli.

Ei kai tästä auta kuin jatkaa eteenpäin. Pelicans tulee vähän liiankin tutuksi, kun lauantaina pelataan taas Kuopiossa. Sitä ennen tiedetään pelaako Timonen enää tällä kaudella ja saiko Tyrväinen pelikieltoa.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Värilaseja tai ei, niin aivan selvä paitsio joka jäi viheltämättä. Dumareille kiitos että Kuopioon lähti 3pojoa.

"- Se oli selvä paitsiomaali, KalPa-pelaaja oli metrin verran paitsiossa, totesi otteluvalvoja voittomaaliksi jääneestä osumasta."

Voiko tällaisesta asiasta oikeasti väitellä? Ei.

Noh, eipä voittanut TPS:kään eilisen kierroksella , tosin olisi ollu tärkeitä pisteitä meille.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paitsiomaali se viimeinen oli, ihan selvä tapaus. Mielestäni erittäin ansaitut pisteet... Tulivat tällä kertaa vaan vähän väärin. On kyllä todella järkyttävä tasoero joukkueiden välillä. Kenttätapahtumissa KalPa vie sata nolla ja maalipaikkojen hyödyntämisessä Pelsut antaa kuokkaan tuhat nolla.

Tyrväisen taklauksesta sen verran, että kyseessä on todella törkeä ja vastustajan vahingoittamiseen keskittyvä ajo. Jo vauhdin takia kauden törkeimpiä + on vielä polvitaklaus, näkyy videolta niin selvästi, että ei voi edes väitellä. Polvitaklausta tuskin kumminkaan yrittää, muutenhan menis eteenpäin syyttäjälle tapon yrityksenä. Min 10peliä pelikieltoa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noista nataSin laitammista kuvisat nyt ei suoraan näy oliko paitsio, mutta kaipa otteluvalvoja tietää. Jos todellakin oli näin, niin ei voi muuta kuin päätä pudistella. Tuomarit kruunasivat täysin perseelleen menneen iltansa.

Miten niin ei näy. Salminen on tuonut kiekon siniviivan yli ja Pesonen(?) ei ole vielä kerennyt hyökkäysalueelta pois. Mitä muuta tuossa olisi pitänyt vielä nähdä.

Pelicansin kannalta pelataan tällä hetkellä aika helvetin tärkeistä pisteistä ja suurista asioista. Jopa suuremmista, kuin joku playoff-paikka. Siihen nähden aivan järkyttävä tuomarivirhe. Kyseinen linjatuomari ei voi viheltää liigassa enää otteluakaan tällä kaudella, tai muuten tuomaritoiminnassa ei ole mitään järkeä tai itsekritiikkiä. Noin suuria virheitä ei vaan voi yksinkertaisesti tehdä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
...

Tyrväisen taklauksesta sen verran, että kyseessä on todella törkeä ja vastustajan vahingoittamiseen keskittyvä ajo. Jo vauhdin takia kauden törkeimpiä + on vielä polvitaklaus. Min 10peliä pelikieltoa.

Rukoukseesi tuskin vastataan ja 10 ottelun pelikieltoja ei ole tulossa. Se on myös asia josta on turha väitellä. Jokusen 1? 2? pelin voi saada jos tuo nyt katsotaan jotenkin erikoiseksi tapaukseksi. Tyrväinen pelaa kovaa ja ei hän sitä kaverin polvea tahallaan ole lähtenyt vääntelemään kuten nyt annetaan taas ymmärtää.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Rukoukseesi tuskin vastataan ja 10 ottelun pelikieltoja ei ole tulossa. Se on myös asia josta on turha väitellä. Jokusen 1? 2? pelin voi saada jos tuo nyt katsotaan jotenkin erikoiseksi tapaukseksi. Tyrväinen pelaa kovaa ja ei hän sitä kaverin polvea tahallaan ole lähtenyt vääntelemään kuten nyt annetaan taas ymmärtää.

Pelitilannehan tuo oli jossa Tyrväinen tuli tilanteeseen vaan liian kovalla vauhdilla. Liigan linjan mukaisesti sieltä jotain varmaan Tyrväiselle rapsahtaa jos liiga asiaa päättää tutkia.
Toivon kuitenkin, että Kuopiossa ollaan nyt pelin hengessä mukana eikä aleta tekemään mitään tutkintapyyntöjä kuten vastapuoli teki Pakarisen&Brocklehurstin tilanteesta perjantain jälkeen.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tyrväisen taklauksesta sen verran, että kyseessä on todella törkeä ja vastustajan vahingoittamiseen keskittyvä ajo. Jo vauhdin takia kauden törkeimpiä + on vielä polvitaklaus, näkyy videolta niin selvästi, että ei voi edes väitellä. Polvitaklausta tuskin kumminkaan yrittää, muutenhan menis eteenpäin syyttäjälle tapon yrityksenä. Min 10peliä pelikieltoa.

Itse olen sitä mieltä, että 2 minuutin jäähykin on tuosta Tyrväisen taklauksesta vääryys. Tyrväinen ajelee kaverin puhtaalla pommilla jäihin. Vaikka vauhtia onkin kohtuulisen paljon, Tyrväinen on kuitenkin lopettanut polkemisen pitkän aikaa ennen niittiä ja ei tuosta siten ryntäystä saa tekemälläkään. Vielä vähemmän ymmärrän miten tuosta saa kukaan polvitaklauksen tehtyä. Ilmeisesti kovat taklaukset sitten on vaan kiellettyjä, oli sitten puhtaita tai ei.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Otteluvalvojan mielestä Tyrväisellä oli vauhtia liikaa ja siksi 2min ansaitusti. Ainut vain että Timonen loukkaantui LOPPUKAUDEKSI. Ulosajo olisi siis SM-liigan sääntöjen mukaan ollut oikea tuomio. Pelicans vei Pakarisen taklauksen jatkokäsittelyyn, KalPan pitää tehdä sama ellei otteluvalvoja sitä tee. Vaikka eihän pelikielto paljoa lohduta kun yksi tärkeimmistä pankeista on silti sivussa.
 

Loonie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hauska ero näissä kahdessa joukkueessa, Kalpa pelaajat kitisevät ja filmaavat jatkuvasti. Kiiskinen työnnettiin kylki kylki tilanteessa laitaa vasten ja pää ilmeisesti kolahti laitaan kun sitä pideltiin ja seuraavalla katkolla piti mennä vielä tuomareitten luo pitämään päätä vaikka oli siinä pelannut jo n. 1min vaihdon ihan normaalisti. olihan näitä muutama muukin.
Olikohan Rinkinen, no joku Pelicaani kuitenkin taklattii ja kaveri putos hetkeksi jäähän kun ilmeisesti Nupe aitiosta huus, ylös sieltä saatana!
Tuosta mä tykkään, ei jäädä kerjää mitää vitun sääli jäähyjä.

Meni ehkä vähän ohi otteluketjusta mutta menkööt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös