La 24.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 108 666
  • 1 478

Wire

Jäsen
Tapparan tuhnu pelaaminen kulminoituu täysin penkin taakse. Ei tarvi ihmetellä, jos tuolla rosterilla on lomilla ekassa sarjassa. Rautakorpi on niin hasbeen, kuin olla ja voi.

Ei Jukassa mitään vikaa ole. Kermaperseillä on vaan liian hyvä olla parin kannun jälkeen eikä kukaan vaivaudu tekemään töitä. Ei olla vaivauduttu koko kaudella eikä nytkään.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Lähes kaikilla? Olikohan tuossa yksi vai kaksi? Menehän nyt vittuun siitä vinkumasta, paskanjauhaja.

Yyyh, raportoin. Ei saa sanoa tuollaisia näissä ketjuissa. Yleistäminen on ihan jees mutta henkilökohtaisuuksiin ei parane mennä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmeen ujoa aina Oulussa, aivan eri joukkue kuin torstaina, saatana. Täydet mahdollisuudet vielä, kunhan aloittavat pelaamisen. Painetta pakeihin niin hyvä tulee.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt ois Sailiolle töitä kun ihmiskyrpä-sika-Lamberg vapautuu. Onneks meillä on noita pakkeja vaikka muille jakaa niin pienet tällit tunnu missään...

Jep. Ei oikein Lamberg näyttänyt kunnolla osuvan. Jari osaa varmasti antaa pari vinkkiä, miten saadaan vahingossa kohdistus ihan nappiin.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ihmeen ujoa aina Oulussa, aivan eri joukkue kuin torstaina, saatana. Täydet mahdollisuudet vielä, kunhan aloittavat pelaamisen. Painetta pakeihin niin hyvä tulee.

Ei siihen paljoa mahdollisuuksia ole, kun istuu boksissa syystä ja syyttä. Yritä siinä nyt sitten Kärpille pistää hanttiin, kun täytyy puolustaa ja puolustaa ja puolustaa.

Tää selostaja on tosiaan aika veikee veikkonen. Melkein luulisi että kuuntelen Oulun paikallisradiota.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
En ole nähnyt itse tilannetta ja toivottavasti mitään oikeasti vakavaa ei käynyt, mutta repesin kyllä nauruun, kun jostain syystä selailin otteluketjua jälkijunassa ja tämä viesti osui kohdalle. Kiitos.
No hieman meni kärppäfanilla selostuskopissa ylitse. Kuuntelee ihmeessä nauhalta niin saat makeat naurut. :)
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Totta. Kärpät on ihan luokaton ja johtaa vain sen takia, että Ässät on vielä huonompi.
Olet osittain oikeassa. Tosin Kärpät ei ole luokaton vaan kaukana edes keskiverto tasostaan. Ässät on ollut täysin luokaton. Typeriä jäähyjä, pyöritään omissa, syötöt ei mene perille, eikä yhtään kunnon maalipaikkaa. Kärppien yv ollut kyllä tässä pelissä luokatonta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eipä tuo Ässien hyökkäyspeli silmiä hivele. Mutta noin muutoin varmaan ihan pelisuunnitelman mukaan - puolustetaan hyvin, annetaan Kärppien pyöriä laidoilla, kytätään vastaiskuja ja harventuneen Kärppäpakiston virheitä, isketään harvoista paikoista.

Ja tuohan on lähes tulkoon onnistunut, toki Kärppäin keponen yv/Ä vahva av pitänyt luvut näissä. Ihme tärräämistä kuitenkin kotijoukkueelta, puuttuu kylmähermonen, kliininen playoff-vaihde. Ilman 2-0 pingpongia olis ihan eri peli, toisaalta Ässienkin ne maalit ansaittava. Iso yv erän alkuun, kavennus ja taivas auki.
 

Takapappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks
Mikä ihme tuota Tapparaa oikeasti vaivaa. On tuolla rostelilla niin halutonta ja vauhditonta peliä, että ei uskokaan. Kikki-Jukka on ilmeisesti musta-aukko, joka imee peli-ilon loputtomaan singulariteettiin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Salminen koittaa kalastella isoa jäähyä Fraserille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös