La 15.1.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 16 771
  • 463

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Vili 2-1 \o/
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pohjoisen puhuri iskee. Lukko 2-1. Vili Saarijärvi sooloilee.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ei helevetin helevetti tätä touhua. Nyt tehtiin tää ihan itse. En voi syyttää Galimovia oikeastaan, kun torjunut niin paljon pisteitä tällä kaudella.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Risto Dufvan kalju ei näköjään kiillä. Ehkä siinä on sellainen mattapintainen vaha.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Miks Lappeenrannassa saa olla katsojia?
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä helvettiä tuo Kärppien valmentaja tuolla raivoaa tuomareille kun oma joukkue sulaa tuolla tapaa? :D
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jääkiekko nimisessä pelissä pelataan kiekkoa maaliin. Jos kiekko on maalivahdin alueella pelattavissa sitä saa edelleen pelata. Maalivahdin tehtävänä on suojella maalia ja pyrkiä estämään maalin synty. Kun kiekkoa lauotaan/sorkitaan läheltä ja maalivahti pyrkii peittämään on mahdollista, että maila osui maalivahtiin olematta jäähyn arvoinen virhe koska molemmat suorittavat samalla alueella omaa tehtäväänsä johon molemmilla on oikeus. Jos kiekkoa ei oltaisi lyöty maalia kohti olisi kyseessä ollut selvä häirintä. Nyt pelaaja pelasi kiekkoa sisään maalivahdin yrittäessä sitä torjua jolloin syntyi kontakti johon molemmat olivat aivan yhtä syyllisiä. Jos tämä on oikea linja, niin ensimmäistäkään maalivahdin varusteiden lähellä tai patjojen välissä olevaa kiekkoa ei saa hyväksyä ja jäähy tulee viheltää, koska lähes poikkeuksetta kenttäpelaaja osuu aina näissä tilanteissa maalivahtiin.
Hylkäyksen suhteen raja menee siinä, häiritäänkö maalivahdin torjuntatyöskentelyä vai ei. Osuma patjaan ei ole häirintää, patjan siirtäminen mailalla on. Jäähy voidaan viheltää esim. tilanteessa, jossa maalivahti kaadetaan (tahallisesti tai tahattomasti) omalla alueellaan. Ei tää niin vaikeeta oo hei.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa Tampereella paskaa viimeistelyä Ilvekseltä, vaikka Pelicans antoi kiekon useamman kerran, että pääsevät koittamaan
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Aika mielenkiintoisesti irtosi vaihdosta Hifkin pelaaja. Liekkö oli aivan sääntöjen mukainen vaihto alivoimalla?
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut Kaukokarille taas yhden pelin ratkaisemisesta tuomarina. Pelaajanahan hän oli täysi nolla, joten katkerana tuomarina pitää pilata peliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös