La 13.9.2014 Sport - TPS

  • 36 641
  • 111

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ja sitten totuus.....
Vaasalaiset ei huudelleet mitään pedofiili juttuja kenellekkään isälleäidille, sellaisia ei edes päätyyn huomannut.
Huudot oli suunnattu tps kannattajille jotka olivat aikaisemmin harjoituspelissä hakanneet 8vs1 sportin kannattajan.

Loisto tunnelma hallissa, kiitän
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Niin kauan kun Vaasassa vaikuttaa tämä IDIOOTTI Ultras hupparijengi niin näitä ylilyöntejä tapahtuu. Viimeksi kun Red Army vieraili Kouvolassa niin mitään ongelmaa ei ollut, mut sit tämä hupparikansa saapui niin eikös taas alkanut tapahtua. Harmi vaan et nää apinat pilaa Red Armyn maineen. Ei siinä ettei hupparikansasta lähtisi ääntä ja hyvin vetää muuten, mut joku pakottava tarve alkaa riehumaan.

Koko tapahtuma oli käsittääkseni toisella puolella hallia missä TPS:n kannattajat olivat. Red Army ja Ultras oli kyllä ihan siististi omassa katsomossaan myös erätauoilla kun ei sieltä päässyt pois!

Käsittämätön tapaus kaikenkaikkiaan. Vitun idiootit jotka nyt tämänkin lehtijutun saivat aikaiseksi. Toivottavasti et pääse enää koskaan halliin!
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samuli, mä rakastan sua!

Mitä vitun selittelyä toi touhu on? Mä olin siinä metrin päässä, missä alko paukkua. Kyllä siellä iham tasapuolisesti vittuiltiin alatyylisesti, joten tässäkin kohtauksessa oli kaksi osapuolta. Aika kivaa osumaa otti se yks TPSn ressukka, joka halusi väkisin saada selkäänsä. Ja selvennyksenä! EN KANNATA TÄMÄNKALTAISTA TOIMINTAA, ENKÄ OLLUT OSALLISENA EPISODISSA! Haluan vaan tuoda julki totuuden, että kumpikin osapuoli kyllä suorastaan halusi kokeilla toistensa osaamista.

Niin ja se paska TPS. Ei tullu kellekään mieleen, että TPS oli paska vain ja ainoastaan Sportin hyvyyttä? No, tulkaa nyt selittämään, että Sportin pitääkin ottaa alkukaudesta pisteitä jne. Kun MUILLA ei ole vielä peli uomissaan. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että me pelataan omilla vahvuuksilla ja niillä oltiin vaan yksinkertaisesti paljon parempia, jolloin TPS näytti ja oli paska.

Saas nähdä, tekikö TPSn oman pelaaja kääpiöstä kääpiö kykloopin? Aika pahasti otti se lapa silmään.

Tervetuloa Helvettiin uudestaan, TPS! No hard feelings?

No nyt kun olet tuonut julki meille totuuden ja tappelun tuomat adrenaliinit ovat haihtuneet niin kannatta mennä nukkumaan pää selväksi ennenkuin kirjoittelet tänne lisää yleistä myötähäpeää aiheuttavia kommentteja. Katsomossakin vedätte näköjään omilla vahvuuksilla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mitähän se alias nyt yrittää sanoa? Uskotko ihan oikeasti yksipuolisen tappelun? Mä nyt satuin oleen siinä ostaas kahvia, kun kaikki tapahtui.
 

julkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasalaiset urheiluseurat
Huoh. Jotenkin ärsyttävän tyypillistä jättää Kuparisaaren loistava tunnelma toisarvoiseksi asiaksi, ja keskittyä yksittäiseen ylilyöntiin jonkin apinan tahosta. Turkulaisilta en tosin halua kuulla tähän ylilyöntiin liittyen yhtään mitään jeesustelua, sillä tässäkin kohtauksessa oli varmasti kaksi osapuolta - puhumattakaan turkulaisten tyylikkäästä lähdöstä hallilta, milloin mm. noin 13v lapsen naamalle yksikin turkulainen apina lähti haukkumaan järkkäreitä ja niiden tasoa.

Mutta se siitä. Hieno matsi, ja kaukalon laidalla kumpikin kannattajaryhmä veti kiitettävästi. Hieman sellainen kutina peräposkien seudulla, että turkulaisista vielä muovautuu ajan kuluessa erittäin mielenkiintoinen vastustaja.
 

ekihoo

Jäsen
Hyvä peli Sportilta! TPS ei saanut oikein mitään aikaan ja Sportin taktiikka eli pelin nopea kääntäminen tuntui toimivan ainakin kotihallissa. Hienot 3 pistettä.

Eki
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Propsit Sportille todella tärkeästä kotivoitosta kotiyleisön edessä. Antaa varmasti joukkueelle boostia jatkossa. Lampaanperseitä niille idiooteille ketkä jatkavat siitä mihin Mestiksessä jäivät. Ultras vajaaälyiset taas muutaman bissen jälkeen vauhdissa.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Makke on muuten oikeassa, mutta tuo 8 vs. 1 tapahtui tänään ennen ottelun alkua. Olivat "eristäneet" Sundom Stån päätyisen vessan ja muutama piti ovea kiinni ja muutama piti kiinni kun yksi pätki menemään. Järkkärit puuttuivat tähän ilmeisen nopeasti. Kyseessä ilmeisesti Tepsin futisosaston porukka joka pääsi "meidän" päätyyn, koska heillä ei mitään TPS-rekvisiittaa ollut. Ultras kävi erätauolla sitten maksamassa kalavelat.

Nämä kuultu järkkäreiltä ja vessa-casen lopettaneen RA:n hallituksen jäsenen suusta. Idioottisuus siis meni tasan. Mitään yksittäisiä pedofiili provoilua ei ollut, mutta fanipäädystä raikasi kyllä "Pedofiili Tepsi" huudot.
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Surrealistinen olo tästä upeasta voitosta. Salaa toivoin, mutta en olisi ihan näin selvää peliä osannut odottaa, sen verran vahvasti TPS pelasi harjoitusottelut Sportia vastaan. Uskomaton tunnelma Kuparisaaressa, kun halli on ääriään myöten täynnä!!

Turha kai vaivautua enempää peliä ruotimaan, kun pari seuraavaa päivää puhutaan kahakasta hallilla. Oli kuitenkin ennalta odotettavissa, että lauantaipeli + Vaasan ensimmäinen liigapelikotona saa Iltapulun toimittajat joukolla väijymään JUURI TÄTÄ UUTISTA. Ikävää että siellä nyt sitten taas on tansseihin lähdetty katsomossa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Luuletteko te nyt oikeasti että joku muuttuu? Tammisen sanoin, 'mikään ei muutu'
Taas ollaan otsikoissa ja aina niin suoraselkäiset vaasalaiset ovat sitten jatkoajalla peittelemässä ja siloittelemassa pahimpia rönsyjä tyyliin kyllä muutkin, älkää meitä syyttäkö. Henkilökohtaista kokemusta Ultrasin porukoista on, ja vaikka arvostankin tuota kannustuspuolta, tifoja jne, niin valitettavasti ryhmässä on paljon tällaista aktiivista vittupääosastoa, jotka saavat kiksejä matseista ja kun pääsevät pienessä nousussa provosoimaan hallille.
Sportin toimistolta saattaa joku kertoa huomenna lehdessä, että hyi-hyi, nyt mentiin liian pitkälle jne. Mikään ei kuitenkaan oikeasti muutu, kenenkään pääsyä ei hallillle estetä ja hupparipojat pääsevät taas kertomaan uusia sotajuttuja uusille tulokkaille
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
En mä ainakaan mitään puolustele. Miksei täällä puhuta mitään siitä invalidista tepsifanista rullatuolissa joka tuikattiin tuleen ja tuupattiin alas portaita?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Täällähän on hei heti kaikki maailman Jukuri-fanitkin heti jeesustelemassa. Olisiko nöyrä pyyntö keskittyä nyt jo ottelutapahtumiin liikaa pyydetty?

Toisekseen, mitä enemmän me fanit annetaan joillekin ääliöille palstatilaa, sitä enemmän heidän tahtonsa menee läpi. Tätähän he juuri haluavat. Lehdet hakee aina sensaatioita, mutta jos fanit jättää nämä muutamien idioottien sekoilut huomioimatta, ehkä ne jopa vähenevät...ehkä.

Olikos jäsen sakset tänään hallilla, kuten muistelen kirjoittaneen? Mikäli, olisin erittäin kiitollinen sinun kommenteista, koskien Sportin otteita. En tarkoita tätä nyt mitenkään, hähä, olinpa oikeassa tms vaan ihan rakentavassa mielessä. Muuttuiko käsityksesi Sportista, sen pelaajista ja pelitavasta tämän yksittäisen ottelun perusteella? Kiitos ja tulkaa ihan oikeesti uudelleenkin meille isolla jengillä. Hienoa, kun vierasfaneja on enemmänkin, kuin kourallinen. Niin ja TPS-faneille iso kiitos vierailusta ihan yleisesti. Osuus tunnelmaan on luonnollisesti teilläkin.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Tämä, että meistä kirjoitetaan negaa on tietysti ns. ikuinen ongelma ja johtuu osaltaan siitä, että lehtien lööppien on oltava raflaavia herättääkseen kiinnostusta. Ja sanotaan nyt vaikka niin, että RA:n saaman positiivisen maineen mukana tulee valitettavasti julkisuuden kääntöpuoli, joka on toisinaan ruma, eikä välttämättä perustu tosiaisoihin kuin hyvin, hyvin löyhästi. Pahaa verta ja kateellisuutta on valitettavan helppo herätellä ja joskus sekin voi olla motiivi laiskahkon journalismin tekoon. Mutta siitä mikä kiinnostaa, kirjoitetaan.

Jos (ja kun) ylilyöntejä tapahtuu, meidän on puututtava niihin itse ja hoidettava ne kuntoon itse.

RA (eikä unohdeta Ultrasien panosta) on tehnyt ja tekee poikkeuksellisia juttuja suomalaisessa kannattajakulttuurissa ja nyt liigassa "näyteikkuna" on tietysti maanlaajuinen eli kaikki näkyy enemmän ja isommin. Meidän kannattaa mielestäni keskittyä oman jutun tekemiseen ja voipi olla hyvä että kasvatetaan vähän "paksumpi nahka". Media tulee seuraamaan kaikkea meidän toimintaa (ml. kannatustoimintaa), niin hyvässä kuin "pahassa".

Sport on iso kokonaisuus ja koostuu monesta osasesta. Kun kaikki osaset keskittyvät tekemään sen oman erikoisjuttunsa erinomaisesti, niin kokonaisuus tulee jatkossakin tarjoamaan erityisiä ja muistettavia elämyksiä. Me ollaan kaikki osa sitä. Pää kylmänä nyt vaan. Upeat bileet järjestitte siellä kotona tänään!

PS. Ai niin. Mun hypoteettinen skene tuosta tapahtumasta liittyy TPS:n sissyryhmän yritykseen ottaa Vaasa Arena "haltuun" ensimmäisellä erätauolla ja sen kuittaamisesta toisella. Ei sen kummempaa.
 
Viimeksi muokattu:

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näyttää näköjään lätkä kiinnostavan kaikkia tällä palstalla. Oliko siellä joku pelikin? Ei varmaan kannata vaivautua kommentoimaan kun ketjun taso on tätä luokkaa.

No mutta, onnea voitosta, niille ketkä sattuivat peliä seuraamaan. Tps ei ollut henkisesti lainkaan paikalla, mutta Sportin pelaajilla oli fiilistä hommassa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Täällähän on hei heti kaikki maailman Jukuri-fanitkin heti jeesustelemassa. Olisiko nöyrä pyyntö keskittyä nyt jo ottelutapahtumiin liikaa pyydetty?

Toisekseen, mitä enemmän me fanit annetaan joillekin ääliöille palstatilaa, sitä enemmän heidän tahtonsa menee läpi. Tätähän he juuri haluavat. Lehdet hakee aina sensaatioita, mutta jos fanit jättää nämä muutamien idioottien sekoilut huomioimatta, ehkä ne jopa vähenevät...ehkä.

Vaasalaisten pyykinpesu oli sitä luokkaa, että katsoin että on hyvä tuoda tosiasioitakin yleiseen tietoisuuteen. Ei ne Ultrasin sekoilut siitä vähene, vaikka niistä ei täällä keskusteltaisi.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä peli Sportilta. Tepsi kävi välillä laukomassa siniviivalta tai jostain laidoista mutta muuten mentiin kotijoukkueen komennossa ilman suurempaa hätää. Puolustus toimi varsinkin keskustassa. Lisäksi kiekko pomppi muutaman kerran Sportin kannalta suotuisasti.

TPS ei ehkä ollut ihan valmiina vastaamaan Sportin ja kotiyleisön energiaan. Turussa on varmasti luvassa aivan erilainen peli sitten kun kohtaavat siellä. Onhan tuo Tepsin nimilista nyt edelleen reilusti Sportin vastaavaa edellä.

Tunnelma oli hyvä mutta onhan tässä nyt vähän ihmeissään tämän mediahuomion kanssa. On Kuparisaaressa monesti ennenkin tuollaista meteliä ollut mutta silloin ei ole valtakunnan media puhunut asiasta mitään. Mutta nyt kun ollaan Liigassa niin ehkä se on sitten sen ansiota.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Jos (ja kun) ylilyöntejä tapahtuu, meidän on puututtava niihin itse ja hoidettava ne kuntoon itse.

Hyvä vitsi. On meinaa vuosien varrella ollut aika monta tilaisuutta hoitaa tätä Ultrasin orkesteria kuntoon. Iltapulun kuvassa näytti olevan tuttuja Ultrasin jannuja jotka on näemmä jäänyt hoitamatta.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä tä vaan oli aivan saatanan tärkee voitto. Nyt sai kaikki saatanan Roope Iso Käärme jag Jakuppin perseet ym ainakin pieni myrskyvaroitus.
Pitkä on meidän marssi edelleen, totta kai, mutta kyllä nyt ainakin Tepsut sai turpaansa ihan mukavasti..saatanan Lässit ja Numppat, vittu..Tä on Kuparisaari!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Varsin viihdyttävä oli katsella tätä peliä ja aion kyllä katsoa lisääkin Sportin pelejä jatkossa kauden aikana. Hieno voitto, mutta TPS nyt ei kauhean kovaa vastusta syystä tai toisesta antanut. Huvittava se episodi kun Pikkarainen sai jäähyn numeroihin ajamisesta ja länkytti suutaan jäähyboksissa joillekin vaasalaisille.

Ps. Tietämättä mitään tarkkaa tapahtumista, toivottavasti tämä täällä puhuttu "hupparijengi" saadaan selville henkilötiedoin ja bannataan hallista, jos oikeasti aiheuttavat tuolla harmia ihmisille.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sportille ansaittu voitto, halusivat voittoa alusta asti enemmän, tekivät alusta asti huomattavasti enemmän töitä ja jokaisesta näki, että halusivat tehdä illasta huikean. Hieno alku Sportille liigaan, toivottavasti tuollainen into ja pelaamisen ilo kantaa pitkälle kauteen. Vielä kun fanit käyttäytyisi kunnolla, niin noi olis vielä mahtavempia kohtaamisia.

TPS:n joukkue pelasi huonosti, paljon pienemmällä innolla kuin eilen, lähtivät aivan takki auki tuohon peliin. Ei pitäisi Sportilta mitään ottaa pois, kyllä Sport sai TPS:n näyttämään vielä normaalia huonommalta, mutta kyllä oli ihan eri TPS tänään kentällä kuin eilen. Nyt TPS tarttee kans sen avausvoiton, ettei tää oikeasti jää tähän taas, että yritetään vaivoin päästä jumbosijaa pakoon. Kyllä mulla usko riittää, että ens kerralla kun kohdataan (31.10.2014) niin TPS vie ihan selkein ottein, tästä voidaan jonkun kabinettikotkafanin kanssa lyyä vaikka pieni veto ;).

Ilkka Pikkarainen hauskasti huuteli jollekkin fanille jäähyaitiosta, muutenkin oli hauska seurata telkkarista ottelua, kuului välillä myös turkulaisten kannattajien huudot, mikä oli ihan kiva. Sanoja ei erottanut oikein kummankaan huudoista, mutta onneksi Sportin fanikatsomosta erotti keskisormia joka kerta kun sitä satuttiin kuvaamaan.

E: Ihmettelin muuten tuota, miksi Petulle buuattiin kun sai erittäin ikävästi Gysbersin mailan lavasta silmäänsä?
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Niin. Kahdeksan turkulaista päättivät hakata yhden vaasalaisen vessassa ennen peliä. Kun tieto kantautui korviin matsin alkaessa lähtivät osa meidän kannattajista kostoretkelle seuraavalla erätauolla.

Sitä saa mitä tilaa. Miksen ole yllättynyt, että heti on mikkeliläiset täällä propagandan kanssa?

EDIT: Jaa täähän on jo mainittu. Kaikkea ei tämäkään buginen foorumi näytä kännykällä. Kiitos ja anteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös