La 13.9.2014 Sport - TPS

  • 36 668
  • 111

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Äsken päättyi ottelu Kuparisaaressa, kun Sport voitti TPS:n 5-3 Nuorten SM-Liigassa. Siitäkö esimakua edarille?-)

Turku on tänään vahvasti mukana. Myös Ryhävalaalla on sanottavaa IS:ssa.

Nyt kakkosketjun miehet vievät siellä työtä eteenpäin, Tamminen sanoo.
Mikään ei muutu, ei edes Ryhävalaan kohdallakaan. Narsisti. Olen vuosien saatossa sanonut jo tarpeeksi monta kertaa "painu vittuun" ja chantannut "haista vittu" huutoakin myös pariin otteeseen matsin aikana (marraskuussa 2009), kun tämä täydellinen ihminen oli täällä valmentamassa. Enää en jaksa. Mutta saisi silti painua vittuun, ainakin narsismin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
HaHaaa! On toi meidän Juhani-setä valloittava persoona. Mitenköhän häntä kuvailisi yhdellä, kauniilla ja kunnioittavalla sanalla? Vaikea löytää yhtä kaunista sanaa, mutta jos pakko on, heitän niin hienon prinsiipin, kuin NARSISTI!
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oli kyllä paras Tami-imitaatio mitä olen ikinä kuullut :D Nauroin kippurassa.

Oli kyllä aivan huikea tunnelma tuossa Sportin fanikulkueessa. Maailmanluokan meininkiä, kylmät väreet menee vieläkin.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kyllä se tärinä helpottaa kun alkaa olemaan tuttua huttua koko touhu.
Itse kävin jo treeneissä painimassa ja lyömässa suurimmat innot mäkeen niin pelistä tulee hyvinkin rauhallinen mun osalta ;) Ei muuta kuin onnea illan otteluun....sitä te tarvitsette ;)
 

Hockeyhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Iltasanomien mukaan ainakaan ensimmäisen erätauon fanien väliset keskustelut eivät koskeneet jääkiekon analytiikkaa... :)
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Iltasanomien mukaan ainakaan ensimmäisen erätauon fanien väliset keskustelut eivät koskeneet jääkiekon analytiikkaa... :)
Viitaten aiempaan keskusteluun JYP - Sport otteluketjussa, Niksi tulee todennäköisesti tänä iltana vielä kertomaan, että Iltapulun väitetty tappelu on mikkeliläisten propagandaa
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Onnea sportille voitosta!
Paskin tepsi mitä olen vähään aikaan nähnyt ja tuo pakisto kaipaa pikaisesti apuja. Ei noilla junnuilla voi paikata 3 kärkipakin puuttumista ja se näkyi kyllä omassa päässä ja avauspelissä selkeästi. Muutenkin todella halutonta peliä kun vertaa esim. eiliseen jossa sentään päästiin paikoille ja painittiin pelin loppuun voitosta liigan isointa suosikkia vastaan.
Tänään näin ja jätkät voi kävellä takaisin turkuun samalla miettien tuota munattomuutta.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Onnittelut Vaasaan. Me ollaan nyt otettu paikkamme liigan pohjalla. Olipahan aneeminen esitys.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onnea Sport voitosta! Lukemat olivat sellaiset, ettei jäänyt jossittelulle sijaa.

Sen sijaan isot peukut alaspäin fanien käytöksestä. Se, että vierasfaneja aletaan provosoimaan enemmistöporukalla ja kahden lapsen kanssa peliin saapunutta turkulaista perheenisää haukutaan pedofiiliksi, on anteeksiantamatonta. Toivottavasti faniporukan sisällä osataan nauraa noihin syyllistyneet pellet ulos toiminnasta. Liiga ei tarvitse uutta Ultras Jokerien kaltaista idioottilaumaa katsomoihin, joten toivotaan, että ylilyönnit jäävät tähän ja jatkossa kannattaminen on terveellä pohjalla.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Sen sijaan isot peukut alaspäin fanien käytöksestä. Se, että vierasfaneja aletaan provosoimaan enemmistöporukalla ja kahden lapsen kanssa peliin saapunutta turkulaista perheenisää haukutaan pedofiiliksi, on anteeksiantamatonta.

Ei jumalauta voiko tämä olla tottakaan? Hävettää vaasalaisten puolesta..
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnea Sport! Eilen vielä voitto lipsahti vähän helpohkosti käsistä, mutta tänään ei jäänyt epäselvyyttä paremmasta.

HIeman hymyssä suin on saanut lukea eri puolelta ennakointia tulevasta kaudesta. Sportin materiaali ei siis riitä liigaan ja on ihan mestis-tasoa. Kuulostaa näin SaiPa-kannattajana jotenkin tutulta. Kummasti sitä on aina pärjätty ja viime kaudella sitten asiantuntijoiden veikkaama jumbosija jäi aika kauas. Erot eivät kuitenkaan ole mitenkään suuria ja henki kuitenkin korvaa jonkin verran puuttuvaa materiaalia, joten kyllä minä ainakin ihan samalla jännityksellä odotan pelejä Sportia, kuin mitä tahansa muuta liigajoukkuetta vastaan.

Fanien toiminta (jos tuo ylläoleva pitää paikkaansa) on kyllä ihan järjetöntä. Olisi ollut paikka näyttää oikein kannattajakulttuurin mallia uuden paikkakunnan toimesta, mutta tuollaiset idioottimaisuudet pilaavat kyllä tehokkaasti niiden fiksujen kannattajien luomaa imagoa.
 

Juze80

Jäsen
Todella törkeää toimintaa on ollut faneilta. Täytyy muistaa, että sovelianta on olla kukkahattu päässä, tuulipuku päällä ja hipihiljaa.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Red Army, näyttämisen tarve kakaroilla liian suuri? Kun sitä ollaan nyt ihan Liiga jengi.

Hävettäiskö edes vähän siellä?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille

Kostas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, KooKoo
Hyvä peli ja tärkeä voitto.
Tuo tappeluepisodi on kyllä melko tökerö ja todella ala-arvoista mennä huutelemaan tuollaisia perheenisälle,nyt olisi ihan asiallista potkia moiset ongelmatapaukset pois tuolta ja jos ei muuta niin porttikieltoa peleihin. Tällaista julkisuutta tuskin Vaasassa fanien keskuudessa kaivataan.
Se yksikin törttö kun tuppaa pilaamaan loppujen maineen, asiassa kuin asiassa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Samuli, mä rakastan sua!

Mitä vitun selittelyä toi touhu on? Mä olin siinä metrin päässä, missä alko paukkua. Kyllä siellä iham tasapuolisesti vittuiltiin alatyylisesti, joten tässäkin kohtauksessa oli kaksi osapuolta. Aika kivaa osumaa otti se yks TPSn ressukka, joka halusi väkisin saada selkäänsä. Ja selvennyksenä! EN KANNATA TÄMÄNKALTAISTA TOIMINTAA, ENKÄ OLLUT OSALLISENA EPISODISSA! Haluan vaan tuoda julki totuuden, että kumpikin osapuoli kyllä suorastaan halusi kokeilla toistensa osaamista.

Niin ja se paska TPS. Ei tullu kellekään mieleen, että TPS oli paska vain ja ainoastaan Sportin hyvyyttä? No, tulkaa nyt selittämään, että Sportin pitääkin ottaa alkukaudesta pisteitä jne. Kun MUILLA ei ole vielä peli uomissaan. Tästä ei ole kyse, vaan siitä, että me pelataan omilla vahvuuksilla ja niillä oltiin vaan yksinkertaisesti paljon parempia, jolloin TPS näytti ja oli paska.

Saas nähdä, tekikö TPSn oman pelaaja kääpiöstä kääpiö kykloopin? Aika pahasti otti se lapa silmään.

Tervetuloa Helvettiin uudestaan, TPS! No hard feelings?
 

Anonymity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aivan käsittämätöntä urpoilua Vaasalaisilta. En muutenkaan ymmärrä tälläistä hirveää uhoa ylipäänsä, mitä teillä nyt ollut havaittavissa.

Näyttämisen halu on varmasti kova, mutta pitäkää nyt jonkinlainen järki päässä, koska tälläiset pelleilyt leimaavat koko porukan.

Peli oli todella hyvää, joten täysin ansaittu voitto.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
TPS oli todella vaisu. Hidas jalalla ja kiekollisena. Paljon alivoimaisia hyökkäyksiä ja ei oikein minkäänlaista painetta missään vaiheessa Sportin päähän. Pelin ulkopuolella läpsyttelyä. Sportin ylikarvaus ja ylimiehitys tilanteisiin aiheutti sen ettei TPS päässyt mihinkään hitaan pelaamisensa kanssa. Ja eihän siinä ollut mitään tunnetta pelissä turkulaisilla. Suikkasen kanssa eri mieltä siitä, että vain jäähyihin olisi kaatunut. Miksi niitä jäähyjä tuli? Koska Sport pääsi koko ajan paineistamaan.

Jos Sportin joidenkin fanien toiminta pitää paikkansa niin luulisi hävettävän. Siitä käytöksestä iso miinus.
Muuten Sportille plusmerkki.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Niin ja se paska TPS. Ei tullu kellekään mieleen, että TPS oli paska vain ja ainoastaan Sportin hyvyyttä?

Juuri näin. Jos Tomekin pelityyli todellakin on sellaista iholle menevää energiakiekkoa, missä vedetään sata lasissa ja karvataan rohkeasti koko ajan, niin se nimenomaan saa onnistuessaan toisen joukkueen näyttämään huonolta, kun pelisysteemi sekoaa ja avaukset ei enää menekään omille ukoille. Onko se silloin enää vastustajan huonoutta vai nimenomaan Sportin hyvyyttä?
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niin kauan kun Vaasassa vaikuttaa tämä IDIOOTTI Ultras hupparijengi niin näitä ylilyöntejä tapahtuu. Viimeksi kun Red Army vieraili Kouvolassa niin mitään ongelmaa ei ollut, mut sit tämä hupparikansa saapui niin eikös taas alkanut tapahtua. Harmi vaan et nää apinat pilaa Red Armyn maineen. Ei siinä ettei hupparikansasta lähtisi ääntä ja hyvin vetää muuten, mut joku pakottava tarve alkaa riehumaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kannattaa nyt sit muistaa, että Red Army ja Ultras06 ovat kaksi eri asiaa! Eipä kaadella RAn niskaan kurasankoja turhaan.
 

läpyskä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noh, olihan siinä turhia jäähyjä tepsille varsinkin siinä vaiheessa, kun oltiin jo valmiiksi alivoimaisena ja kaksi maaliahan sitten tuli 5v3 ylivoimalla. Pelistä ei muuten lisättävää. Säälittävää toimintaa sportin faneilta, kakaratki uskaltaa huudella porukan takaa, miksi pitää pilata maine tuolla tavalla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös