La 12.4.2014 Tappara - Lukko, 7. välieräottelu

  • 30 951
  • 140
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ei voi ymmärtää Bailenin poissaoloa...vai pimitetäänkö loppuun asti?
 

Takakarvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mestis Hockey
Rautavelho olisi voinut samalla nimetä Chiodon maaliin, niin siinä sitä olisikin ollut kunnolla jo kansalle ihmettelemistä ;)
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Todella jännittynyt fiilis illan ottelusta.

Havaittavissa parista viimen pelsitä on ollut Tapparan hakkaaminen Lukon viisikkoon joka on näyttäytynyt jonkin sorttisena turhautumisena ja Niemisen suuvärkin jatkuvana viurtuksena. Tänään on pakko Lukon muutaman puolustajan lopettaa turhien jäähyjen ottaminen sillä Tappara saa Bailenin takaisin rosteriin ja muodostaa jälleen Tapparan YV:stä murhaavan. Tuohon Tapparan ilmoitettuun en luota paskan vertaa koska todellisuus on toinen ja jotainhan on pakko ilmoittaa kokoonapanoksi ja selvittää todellinen kokoonpano sitten päivän mittaan.

Lukko varmaan jatkaa samoilla kuin eilen joten sitä ei mitään spekuloitavaa. ALKAIS JO...

Alkulämmittelyssä voi vielä vaihtaa nimiä. Eli 20 minuuttia ennen matsia pitäisi tietää millä mennään.

Mielestäni viimeiseen 5min mennessä ottelun alusta saa muuttaa kokoonpanoa. Ei tosin 100% fakta mutta jostain tälläisen käsityksen sain.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Bailenin puuttuminenhan on aivan käsittämätöntä, mikäli kyse ei ole siitä vedätyksestä tai jostain yllättävästä loukkaantumisesta tms. Tyhmä temppu kolmannessa pelissä mutta ratkaisuvoimansa takia (vielä levänneenä) on sellainen mies, että ei olisi varaa penkittää...

Saas nähdä. Hallille hyvissä ajoin tänään. Niin kovat ovat panokset.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Lähettiin sitten eilen häviöllä yöhön. Aamulla pikku krapuloissa nappasin noidille varatun sm-liiga suklaamunan. No sen syötyäni avasin sen muoviboksin ja mitä sieltä tuli... Lukkopelaaja numero 33 selässä! Per**le nyt on kaikki enteet vastaan.

Auttaisiko tuohon joku woodoo? Sivareilla poikki tai sulatus sytkällä?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Ei voi ymmärtää Bailenin poissaoloa...vai pimitetäänkö loppuun asti?

Loukkaantumiset ovat aina joukkueelle hankali. Lukolla tänään pois Bruutta, keinonen ja rastio hyökkäyksestä. Savolainen ei pelaa maalissa, joten joudutaan edelleen peluuttamaan Zapolskia.

Pakistosta ei Lehdon ja Porkan polvivammat ole vieläkään pelikunnossa ja Harold Gillia vaivaa huimaus.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tänään se ratkeaa. Parempi menee jatkoon, koska game seven ei valehtele. Hieno sarja on kyllä ollut ja täytyy olla näin Lukon kannattajana tyytyväinen siitä, että vielä noustiin kuilun partaalta tavoittelemaan uskottavasti finaalipaikkaa. Sitä on aivan turha miettiä, onko jommalla kummalla mahdollisuuksia Kärppiä vastaan? Sillä ei ole mitään tekemistä sarjan kanssa. Lähinnä tulee mieleen sellainen "tuhkan sirottelu". Jos omat häviää, niin tämän sarjan jatkaja ottaa turpaan varmasti oululaisilta... Siihen voi varmaan sitten tuudittautua.

Yksi toive illan ottelulle on. Toivottavasti Green pelaa. Sen verran oli paska eilenkin, että auttaa Lukkoa kivasti omalla panoksellaan jatkoon. Bailenin peluutus on aivan sama. Kyllä sekin menninkäinen aisoihin saadaan samalla tavalla kuin koko Tappara eilen Raumalla.

Mahtava fiilis. Voitto tai tappio. Silti seistään omien takana!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukko tänään:

Vahalahti - Gagnon - Keränen
Mikkola - Nummelin

Ahtola - Zalewski - Nurmi
Virtanen - Generous

Tukonen -Uusikartano - Jasu
Jaatinen - Tikkanen

Riska - Riska - Sipiläinen

Zapolski
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Muuta en toivo, kuin että menisi jatkoajalle. Se sopisi tähän sarjaan mainiosti.

Jumalauta. Ei. Sydämellä on jo nyt, melkeen neljä tuntia ennen pelin alkua vaikeaa, niin jatkoerää ei yksinkertaisesti kestäisi.

Vahva luotto on omiin, mutta samalla pelätään pahinta.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Bailenin puuttuminenhan on aivan käsittämätöntä, mikäli kyse ei ole siitä vedätyksestä tai jostain yllättävästä loukkaantumisesta tms.
Samaa mieltä. Sen lisäksi, että Bailen on levännyt, Tappara on mielestäni kaivannut hänen taitoaan sekä tasaviisikoin että ylivoimalla.

Lisäksi olisi olemassa pieni mahdollisuus, että joku Lukko-pelaaja lähtisi kostamaan - mistä olisi tietenkin vain hyötyä Tapparalle...


Edit: PAF antaa Tapparan jatkoon menolle kertoimen 1,57 ja Lukon 2,40. Omasta mielestäni pari on paljon tasaisempi. Lienee pakko laittaa "vitutusvakuutus" Lukon voitolle...
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Jäärä kun oon pohjanmaalta niin kahta en vaihra, toinen on tää Saravo ja toinen on tää Puistola."

Ei voi olla totta, että se ainoa hyökkäyspään ja yv:n syömähammas pakeista ulkona! Mikähän on syy case Bailen, vetänyt kokiksen eilen vaikka Tukka kieltänyt. Vamma se tuskin on ja vetäähän vastapuolella Nummelin puoliklesanakin näitä pelejä, lähes yksin ratkaisten ne.

Tukka, sää muistutat tietyllä tapaa Korven Ranee yhä enemmän ja enemmän. Molemmat on kuin seipään syöneitä vaihtoaition takana, helvetin totisia ja sitten kuitenkin liikaa tunteella eläviä. Raneahan ei pelaajatkaan Tapparassa pitänyt oikein minään noissa pelinjohtokuvioissa (itse kuultu sen aikaiselta pelaajalta ja koulukaverilta moneen otteeseen) kasariaikoihin.

Tukka on samaa klaania kuin Rane, vaativa ja innostava treenauttaja, mutta nää pelijohto, peluuttamishommat, reagoinnit peliakaisiin muutoksiin on kyllä nähty. Aivan liian arka muuttaa mitään ja sokea usko johonkin "omiin fundamentteihin".
Lyön vaikka vetoa, että Green on itse käynyt sanomassa Tukalle että hän jää sivuun, koska ei ole omalla tasollaan tmv. muutenhan se olisi siellä Tukan logiikan mukaisesti. Kyllä vit..
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Auttaisiko tuohon joku woodoo? Sivareilla poikki tai sulatus sytkällä?

Pistä se pesukoneeseen linkoukseen. Petu saa siinä vähän samanlaiset fiilikset mitä tuossa parissa pelissä ennen ryhdistäytymistään.

Viime pelissä #33 oli loistokas varsinkin ennen kuin miestä alettiin laittaa seinille, pari peliä sitten puolestaan umpisurkea. Eli nyt on jälleen umpisurkean #33:n paikka...

Zapolskin on nyt paljon vartijana. Jos jatkaa kahden viimepelin loistokkaita otteitaan (ja tuurikin on edelleen puolella, kuten esim. Palolan vedossa), Lukko on vahvoilla vaikka Tappara veisi peliä yhtä ylivoimaisesti kuin esim. keskiviikon 1. erässä. Keskiviikonkin peli hävittiin, vaikka enimmäkseen näytti että siinä pelattiin lähes yhtä maalia.

Metsola hoitanee edelleen tonttinsa mallikkaasti, mutta tällä hetkellä Zapolski tekee hommaansa vielä paremmin. Esim. Riskan läpiajoon Metso olisi voinut yhden huikean gamesaverin pistää, vaikka maalia ei tietenkään mitenkään tämän piikkiin voinut laittaa.

Mitä viime peliin noin muuten tulee, se oli ensimmäinen kerta tässä sarjassa kun Lukko tuntui kokonaisvaltaisesti paremmalta joukkueelta, noin suuremman osan aikaan. Jotenkin tuntui, että henkinen puoli oli nyt Lukolla paremmin hallussa. Peli oli muutenkin ihan viihdyttävä, eikä tappio itse asiassa edes harmittanut rehellisen kovan taistelun jälkeen.

Toivotaan, että tänään nähtäisiin suurin pyörtein yhtä viihdyttävä kamppailu, joka myös ratkeaisi jompaan kumpaan suuntaan jo varsinaisella peliajalla.

Tasaista odotellaan, mutta jotenkin en olisi yllättynyt siitäkään, jos peli retkahtaisi reilusti jompaan kumpaan suuntaan. Joskus niiden tilastomaalienkin on tultava, ja nyt tilanteet ovat ehkä useammin päätyneet "vahinkopelastuksiin" kuin "vahinkomaaleihin".

Jos Tappara pääsisi selvään johtoon, jotenkin toivon että ei jäätäisi nyt sitten katselemaan mitä Lukko mahdollisesti tilanteelle tekee (esim. sarjan 1. peli), vaan pistettäisiin arkkuun niin monta lisänaulaa että se taatusti uppoaa.

Toinen toive on, että lisää loukkaantumisia ei tulisi kumpaankaan päätyyn.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Eikö olis parempi katsoa kiekon tippuessa jäähän, ketä siellä kokoonpanossa on? Playoffs aikaan ei kaikkia tietoja anneta heti hopeatarjoittimella..
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
"Päivitys klo 15:10: Kokoonpanossa muutoksia, kun Josh Green ja Nick Bailen hyppäävätkin kaukaloon. Sivuun jäävät Tomas Plihal ja Marko Kauppinen."

Rautakorpi kouluttaa taas! Uimalakilla varmaan jo paskat housussa, eihän noiden pitäny pelata.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikö olis parempi katsoa kiekon tippuessa jäähän, ketä siellä kokoonpanossa on? Playoffs aikaan ei kaikkia tietoja anneta heti hopeatarjoittimella..

Juuri näin. Pidän melko varmana että Bailen on kentällä ja oletan, että Larsson puolestaan ei ole, pelattuaan viimeksi heikosti ottelun.

Saravon penkittäjiä en ymmärrä. Etäisesti ymmärrän Puistolan ja Aallon penkittäjiä, mutta molemmat ovat kaikesta huolimatta kohtalaisen varmoja suorittajia. Aalto voi tosin kirjauttaa tililleen Riskan läpiajomaalin, mutta olihan se loistoveto Nummeliniltakin.

Nyt kun Puistolan ja Aallon pelitaitoihin saataisiin yhdistettyä Larssonin kiekollinen itsevarmuus ja vaikkapa Järvisen asenne, niin homma alkaisi olla aika pitkälti siinä.

Larssonin pelitaidot yhdistettynä Larssonin kiekolliseen itsevarmuuteen puolestaan näkyy usein viime pelin tapaisina Pietilä-mäisinä kardinaalivirheinä, kuten syöttönä tarkasti vastustajan lapaan omalla puolustusalueella.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
What would Jorke&Pami do?

No Jorke ja Pami päätti sitten kikkailla kokoonpanolla. "Hei Duffalla menee kakka pöksyyn ku jätetään Bailen ja Green sivuun!"

"Mut jos me ollaan iha suoria
Ni narttu noi sun aseet on muovia
Et jos se on teiän tapa olla luovia
Niin muistakaa ettette te oo kauaa nuoria"
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Päivitys klo 15:10: Kokoonpanossa muutoksia, kun Josh Green ja Nick Bailen hyppäävätkin kaukaloon. Sivuun jäävät Tomas Plihal ja Marko Kauppinen."

Rautakorpi kouluttaa taas! Uimalakilla varmaan jo paskat housussa, eihän noiden pitäny pelata.

Voi voi. Kauppinen ei ole mikään turha jätkä. Antaa yleensä Tapparan parhaat avaukset ja on hyökkäyspäässä vaarallinen. Vaan eipä se nyt vielä kirkossa kuulutettua ole että näillä mentäisiin.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Pelimiesten hetki... Game on!

En ennakoi nyt yhtään mitään mutta hallille menen, joten varautukaa siihen, että Tappara voittaa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
"Päivitys klo 15:10: Kokoonpanossa muutoksia, kun Josh Green ja Nick Bailen hyppäävätkin kaukaloon. Sivuun jäävät Tomas Plihal ja Marko Kauppinen."

Rautakorpi kouluttaa taas! Uimalakilla varmaan jo paskat housussa, eihän noiden pitäny pelata.

Ei mennyt taaskaan läpi Rautakorven vedätys. RD oli varmasti viimeinen, joka uskoi moiseen, tuskin edes huomasi. Ja mediakin jo sille nauraa. Rautakorpi on luovuttanut. Ja muu sakki siinä samassa.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Raumam boja pistää tänään sellasen metelin päälle, että Tampere ei ole ennen nähny eikä kuullu ja Lukko marssii Tampereen palloseuran eli TPS:n yli.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Eiks noi kokoonpanokikkailut oo muutenkin jo vähän eilispäivää? Toimi varmaan joskus 90-luvulla.
On. Naurettavaa pelleilyä. Kärjistettynä; ketään ei kiinnosta, ainakaan Lukon riveissä. Vähän kuten Kortelainen juuri Pron studiossa sanoi. Ainut ehkä, jos veskarin kanssa kikkailtaisiin, niin sitä vastustaja olisi varmasti jo jotenkin skoutannut - eli tuo voisi jotain vähän sekoittaakin, jos sekään.
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Bailen siis sisään, hieno homma, mutta Kauppinen sivuun, ei tajua sitten millään.

Onneksi Tukka valmentaa enää vuoden ja rupeaa hoitamaan noita Leinosen hommia. Jos tämä oli jokin yritys hämmentää Dufvaa niin kyllä vähän nolottaa jo tämä toiminta.

Mutta Tukasta viis, joka solulla Tapparan puolesta, hieno kokea tälläinen sarja mikä menee 7. peliin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Onnea vaan Tappara. Lukko lähti illan peliin käsittämättömän passiivisella taktiikalla, mikä melkein toimikin. No yksi nukahdus Zapolta ja homma oli siinä. Eivät ole kiekkojumalat raumalaisia eivät. Alun tuomarointi ei ainakaan suosinut Lukkoa, muttei tuo mitään ratkaissut. Nummelin hölmöili itse itsensä vemppaan pelaamalla tapojensa vastaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös