La 12.1.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 46 402
  • 874

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Turunen on kyllä loistava pelaaja, viime kaudella ajattelin, että kaveri on mennyt Palveen siivellä, mutta eipä näin tainnut ollakaan. Tai varmasti hyötyi Palveesta, mutta niin hyötyi myös Palve Turusesta.

Eivät ole kyllä itseasiassa juuri ollenkaan pelanneet yhdessä niiden kahden vuoden aikana, jotka Kerhossa olivat yhtä aikaa, joten eivät tosiaan liity Turusen edellisten kausien pistesaldot mitenkään Palven tekemisiin.
 

Kyljys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensimmäisestä erästä ei paljoakaan jäänyt käteen. Loppupelin voikin seurailla hyvillä mielin, minkälaista rapalaa kärppäfanit palstalle heittävät. 1. erässä jo vahvaa tekemistä, mutta vielä ei nähdäkseni kukaan tarttunut syöttiin.
 

Barney

Jäsen
Erinomaista merkkauspeliä Ässiltä.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Aika mielenkiintoinen vetokartta. Kärpillä ei ensimmäistäkään vetoa maalin läheisyydestä, Lukolla taas aika montakin. No, tää on tämmästä joskus.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onnittelut pisteistä SaiPalle.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä on ollut vähän samanlainen peli mitä Sport pelasi Turussa viime viikolla. Silloin viimeistely oli parempaa ja kolmanteen erään päästiin turvallisemmassa johdossa. Vaikka Tappara ei ole toistaiseksi esittänyt ihmeitä niin maalin peli voi kääntyä vielä kummalle tahansa.
Toki eilenkin oli "maalin peli", niin näki jo ekan kympin jälkeen että Kärpät ei sitä voita. Liekkö se näyttää samalta nyt Tampereella?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpät on sysipaska mutta muutamalla vahinkopompulla 3-0 ja Lukkoa ei maalinteko kiinnosta. No jos toisessa erässä alkais taas kiinnostamaan. Ei tässä mitään hätää ole, uskotaan nousuun.
Lukon tasoista paskajengiä vastaan riittää tuo nytkin nähty. Paljonkohan peli olisi jos Kärpät pelaisi kunnolla? Jotain 7-0.
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Linjurin käsimerkkien mukaan ässäpelaaja ohjasi kiekon päätyyn. Siis kun näytti pitkän purkautumista ja osoitti kontaktin tulleen tähän pelaajaan.
Pitää katsoa vielä uudestaan, mutta minusta mailan ja kiekon välillä oli aika reilusti matkaa. Eipä olisi eka kerta kun silmäni valehtelevat.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Sitten aika muuttaa tätä sääntöä ja pian. Potkulla tuon olisi jotenkin voinut hylätäkin.
Haastossa tsekataan kaikki mahdolliset rikkeet oikeudenmukaisuusperiaatteen mukaisesti. Vanhaa tietoa tuo "vain veskan estäminen"
 

Ralph

Jäsen
En. Katso itse, äläkä kysele.
En katso. Otteluseurantaketjussa on tarkoitus kertoa muita pelejä katsoville, että mitä muualla tapahtuu. Sen osasin arvata, että Niskala pelaa, koska on kokoonpanoon merkitty, mutta en että mitä siellä kentällä puuhaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikkelistä Jukurit.HIFK ensimmäinen erä.

Punaisista sen verran, että helevetin hyvältä näyttää. Viisikkopuolustus toimii, eikä pelkäämiäni läpiajoja tullut yhtään. Aika harvassa olivat Savon heimon maalipaikat. HIFK:n yv on taas aivan upeaa katseltavaa. Sanoisin ihan pikku vinkkinä, ettei HIFK:ta vastaan kannata kauheasti ottaa jäähyjä.

Jukureista seurasin tietysti Mika Partasta, joka oli aivan ylivoimaisesti mikkeliläisten paras pelaaja 1. erässä. On hienoa katsella, että lahjakkuusraakile alkaa pikkuhiljaa kukkia myös tosipeleissä. Edelleen Mikaa vaivaa tuo epätasaisuus: välillä huippusuorituksia ja välillä surffaa aivan ihme vaihtoja. Olisiko harjoitusohjelman tarkistuksen paikka? Lahjoja olisi vaikka minne asti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Otteluseurantaketjussa on tarkoitus kertoa muita pelejä katsoville, että mitä muualla tapahtuu.
Oon kyllä missannut ne vuodet kun jatkoajan otteluseurannassa on tällaista tehty. Yleensähän jutut on luokkaa "VITHUUUU SIELLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!" tai "Voi vitun tötterö noista sisään".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös