La 11.4.2015 Lukko - Tappara (6. välierä)

  • 13 136
  • 80

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tänään taas uusi mahdollisuus. Pelit 3-2 Lukolle ja tänään on "ottelupallo" no. 2. Tappara selvisi ensimmäisestä miten toisesta?

Kumpaa väsyttää enemmän?
Viikko sitten back to back peleissä Lukko tuli toiseen peliin pirteämmin ja jaksoi paremmin myös jatkoerissä mutta miten tänään?
Tasoittuuko ns. pomppu maalit?
Lukko ei niitä vielä tässä sarjassa ole saanut.
Ylivoima peli?
Saako kumpikaan sitä toimimaan (eilistä pomppua ei voi laskea yv toimivuuden piikkiin)
Maalivahti peli?
Erittäin tärkessä roolissa näissä tasaisissa väännöissä.
Saako Lukko lisää laatua vetoihinsa?
Tulee tänäänkin olemaan aktiivisempi osapuoli ja saamaan enemmän laukaisupaikkoja kuten aiemmissakin peleissä.
Viekö RD Tapolaa?

Hienoa kiekkoiltaa odotellessa....
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Kumpikin jatkaa samalla kokoonpanolla kuin eilen.
 

WulpesWulpes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Dinamo Riga & AS Roma
No niin, tänään on se voitto otettava, mikäli Raumalla halutaan kullasta tällä kaudella pelata.
Jos Tappara onnistuu sarjan tasoittamaan, on Lukko tämän jälkeen syvällä suossa.

Täytyy vain toivoa tai tietää, ettei Lukon esityksessä näy merkkiäkään ns. voittamisen pelosta.

Tämä ilta on suuri mahdollisuus puolin ja toisin. Toivottavasti peli pysyy siistinä eikä suurempia
ylilyöntejä nähdä.

On aika tehdä raumalaista kiekkohistoriaa!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tietysti Lukolla on vielä se takaportti että maanantainakin pelataan mutta ei siihen kannata tukeutua. Tänään se on tehtävä jos Lukko mielii finaaliin, seitsemännessa pelissä vaaka olisi jo vahvasti Tapparan puolella.

Hyvä että eilen kolhuja saaneet Riska ja Tikkanen ovat pelikunnossa. Ja tottahan se tiedettiinkin kun äijät eilenkin pelin loppuun pelasivat vaikka välillä hiukan henkeä vetivätkin.

Avausmaalin tekijä lienee tänäänkin hyvin vahvoilla, kuten näissä Lukon tämän kevään peleissä on tupannut käymään.

Luulis nyt pentele että halli myydään tänään viimeistä sijaa myöten täyteen.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No niin, sitten tarvitaan pakkovoitto numero 2. Asetelmista tuskin kannattaa suu vaahdossa puhua, joukkueet ovat samat ja sitkeystaistelu jatkuu. Metsola voisi nyt kuitata Rauman "akan" pois mielestä.

Täytyy nyt toivoa, että Tappara sai eilisestä uskoa ja Lukolla alkaisi vähän kipsata tuo, että ovat suosikin asemassa.

Noinkohan riittää 60 minuuttia paremmuuden ratkomiseen? Ristiä kupongille.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
RD:N tulisi osata iskostaa joukkueensa päähän, että miten nämä sarjat katkaistaan eli siis osata hallita psyykkaaminen. Tapola on sen verran noviisi, että kun kelkka kupsahtaa niin sitten se on menoa.

Toivottavati Zapolskin itseluottamus ei kovinkaan kärsinyt eilisestä koska hänellä hyvän ja huonon ottelun väli on melko häilyvä. Kuitenkin kun kaikki sallitaan niin Lukon isojen ukkojen tulisi taklata Tapparan pikku-ukoilta mielenkiinto pois ja siinä samalla livauttaa kankaaperä pukuhuoneen puolelle tavalla tai toisella.

Tänään sen voiton on tultava mikäli tänä keväänä meinataan jatkaa pelejä.
 

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Tsemppiä Lukolle, palo Penalle sekä Niämis Villelle! Pahasti vaan siltä tuntuu että Tappara kävelee ylitse.. Toivottavasti olen väärässä. Tappara sai eilen isompaa vaihdetta silmään, ja Lukolla ei ollut juuri saumaa tuossa pelissä. Hieman ihmettelen että Lukko hävisi jopa fyysisyydessä, Tappara kun on aikamoinen mikkihiiri porukka. Sielä jopa MR "pää alhaalla" Jormakka painoi painavia pommeja.

Kumpi joukkueista tänään on aktiivisempi, voittaa ottelun. Toivottavasti Lukko on huomattavasti aktiivisempi, nälkäisempi ja fyysisempi kuin eilen!
 

axe

Jäsen
Mielenkiintoinen veto Liigan sivujen mukaan että tähän peliin on rahdattu tuomaripariksi Favorin-Pajula. Kyllä tuolla nimeämisissä seisoi aiemmin tähän peliin sama Kaukokari-Laaksonen kuin aiemmissakin Rauman peleissä. Jos nyt oikein muistan, niin näihin pareihin haettiin se oma tuomariryhmä josta valinnat peleihin tehdään, eikä Favorin tai Pajula siihen kuuluneet.
 
Mielenkiintoinen veto Liigan sivujen mukaan että tähän peliin on rahdattu tuomaripariksi Favorin-Pajula. Kyllä tuolla nimeämisissä seisoi aiemmin tähän peliin sama Kaukokari-Laaksonen kuin aiemmissakin Rauman peleissä. Jos nyt oikein muistan, niin näihin pareihin haettiin se oma tuomariryhmä josta valinnat peleihin tehdään, eikä Favorin tai Pajula siihen kuuluneet.
Villi veikkaus, että tänään linja onkin tyystin eri kuin aiemmissa otteluissa. Tai ainakin jäähyjä tulee enemmän. Ainakin Tapparalle.

Zalmonella toivoi Lukon isoilta ukoilta taklauksia - tuskin tulee, kun ei niitä ole tullut tähänkään mennessä. Nyt vielä painaa jaloissa eilinen, niin ei vain taida paukkuja riittää. Tänään on kevytjalkaisten ukkojen peli.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha. Mitähän ne herrat taas sähläävät? KalPa-sarjassa tuomaripakka sekoitettiin sen pelin jälkeen jossa Vahalahti loukkasi ja Nurmi joutui Riikolan polvitaklauksen kohteeksi. Silloin Liiga perusteli että "Levonen haluttiin Lukon ja KalPan sarjaan tuomariksi." Syytä ei sen enempää kerrottu että miksi Levonen, mutta nyt Levonen sitten ilmeisesti "halutaan pois Tapparan ja Lukon sarjasta."

Muuten väliä mutta tänään luultavasti jäähyjä ropisee sitten oikein helvetisti aiempiin peleihin verrattuna. Ja sitten taas valitetaan kun "mitään ei saa tehdä".
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Veikkaan, että avausmaalin tekevä joukkue ei voita. Ihan vain sen takia, että tähän mennessä Lukon kohtalo on määräytynyt sen mukaan playoffseissa. Pidätän oikeuden muuttaa mielipiteeni, mikäli Lukko tekee avausmaalin.

Favorin-Pajula tuomitsee. Liiga voisi muutenkin tehdä muutoksen tuomarointiin niin, että halutessaan voisivat ottaa yhteyden Mäntylä #18:a epäselvissä tilanteissa.

Odotan yhden pykälän tasonnostoa Nurmi-Nieminen -kaksikolta. 1-2 maalia tänään tälle ketjulle tänään, kiitos!
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Tuli katseltua tuo 5. peli vasta tänään ja kyllä nyt jo viimeistään on selvää, että oikeat joukkueet on jatkossa. Intensiteetti oli kyllä pelissä todella kova ja tuomarilinjan ollessa salliva oli peli välillä aivan jäätävää. Lukko pystyi kääntämään kurssin joukkueen pelillisen liiderin loukkaannuttua ja pelaa nyt myös Vahalahdelle. Voittaa sitten kumpi tahansa, niin toivottavasti ei tuomarivirheen seurauksena. Veikkaan sarjan katkeavan tänään.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Menenköhän nyt miinaan, mutta mites vaikka se edellisen Rauman pelin jatkoaika-maali?

Suora laukaus keskelta parasta sektoria sivuttaisliikkeessa, maalivahdin torjunnan kautta verkkoon?

Jos siita pelista jotain "tuurimaalia" hakee lukolle niin ehka Jonne Virtasen rystyn onnistuminen niin kuin se meni, oli samanlainen harvinainen suoritus kuin Tapparan eilinen eka maali.
 

axe

Jäsen
No niin, ei siellä mitään paniikkiratkaisua olekaan vedetty vaikka päin helvettiä linjan kanssa onkin menty, vaan suunnitelman mukaan Kaukokari-Laaksonen jatkaa. Väärien nimien kummittelu oli joku harvinainen virhe Liigan sivulla.
 
Tapparalta aika kliiniset 58 minuuttia ja risat. Viimeinen jäähy löysytti sitten otetta ja suotta päästivät Lukkoa mukaan. Mielenkiinnolla odotan Okkulin kertomaa laukaisutilastoista ja yleistä konsensusta Metsolan sulamisesta näin keväisin.

Maanantaina jatketaan.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huhhuh, taas tärkeä voitto Tapparalle, vaikka loppu meinasi mennä jännäksi. Kaikesta päätellen Lukko oli pitkiä aikoja melko shokissa, että mitä tapahtuu. Eivät kaiketi olleet valmiita ainakaan vielä historiallisiin tekoihin. Kun ei saa katki, niin sitten asiat ainoastaan vaikeutuvat.

Tappara yrittää nyt tehdä käänteisen tempun verrattuna viime vuoden finaaleihin. Silloin ne ottelupallot vain lipsuivat käsistä ja lopulta niitä ei ollut.

Taistele, Tappara!
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kyllä tänään käytännössä varmistui Tapparan finaalipaikka. Maanantaina sitten viimeistely. Hyvä näin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
En tiiä kun yhden pelin jälkeen Oskusta naristiin, mutta minusta se mies on yksi hauskimmista kommentaattoreista.

Tänään oli varmaan sarjan puhtain peli. Ei tietysti mikään täyisin puhdas mutta siistein tähän mennessä pelatuista kuitenkin. En oikeastaan keksi mitään valittamista koko tämän pelin puhaltamisesta.

Lukko meinasi aiheuttaa kyl jonkun asteisen slaakin tuossa viimeisillä sekunneilla.
 

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tappara oli parempi, ei voi mitään. Lukon tie finaaleihin käy vaikeimman kautta, eikä luultavasti toteudu vielä tänä vuonna. Soisi Lukolle edes hieman pomppujakin, tolpan ja yläriman lisäksi tuomari vapauttaa Palolan maalintekoon. harmittaa että Palolan maali oli ratkaisevan oloinen koko ottelusarjaa tarkastellen.

Ehkä joskus tulee vielä Lukonkin vuoro.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Tää sarja oli tässä, Lukko ei tästä enään nouse.

Kyllä tänään käytännössä varmistui Tapparan finaalipaikka. Maanantaina sitten viimeistely. Hyvä näin.

Kyllä on taas niin paskapuhetta. Voisi äkkiä miettimättä luulla, että Tapparalla on etu, kun se on ollut kaksi ottelua putkeen parempi ja selvittänyt kaksi ottelupalloa ja kotietukin on. Mutta kyllä Game 7:ssa voi tapahtua mitä vain ja marginaalit ovat pienet. Toivottavasti Tapparan pelaajat eivät ala luulemaan mitään, vaan jatkavat edelleen erä kerrallaan hyvää peliä.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä tänään käytännössä varmistui Tapparan finaalipaikka. Maanantaina sitten viimeistely. Hyvä näin.

Tässä ei kyllä vielä varmistunut yhtään mitään. Seiskapelissä voi tunnetusti tapahtua aivan mitä tahansa. No mutta hieno voitto silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös