Creeper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rautakorpi vituttaa. Kovasti huutelee noista taklauksista kun osuu omalle kohdalle. Mäntylä ajeli Ässiä vastaan Appelgrenia päähän kädet ylhäällä, jäi jäähyttä eikä Rautakorpi maininnut väkivallan teosta mitään.
Mutta kun ei Jukkis näe omien pahoja tekoja. Bertrand ja Mäntylä KooKoo pelissä eivät tehneet mitään, mutta Berger harrasti väkivaltaa.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Joo sanot ensimmäisessä tekstissä näköjään, että se osuu ensimmäisenä olkapäähän. Silloin on varmaan täysin turhaa väittää, että taklaus tulee suoraan päähän, koska se ei tule vaan suoraan olkapäähän. Ja sillon kun taklaus kohdistetaan olkapäähän, niin itse en saa siitä mitenkään päähän kohdistunutta taklausta vaikka liigan säännöt onkin valitettavasti siihen viety. Mene itse kokeilemaan taklausta tuonne niin, että tähtäät kaverin olkapäähän. Et todellakaan voi tietää mihin se sen jälkeen osuu, koska se riippuu myös kaverin asennosta.
Nimimerkillä kokemusta löytyy.
Ja sanoin siinä myös paljon muuta, mikä tässä toki jäi hienosti pois. Mutta en jaksa tästä sen enempää vääntää enkä lähteä saivartelulinjoille, ollaan eri mieltä sitten vaan.
Olen monestikin kokeillut ja kokemusta on myös ja ainakin omalta kohdalta voin sanoa, että tasan varmasti 100/100 kerrasta tiedän kolisevan myös kaveria kunnolla päähän, jos leikkaan sen linjalle noin/klippaan olkapäällä hitusen mennessä sen olkapäähän samalla kun se on huonossa asennossa ja "pää pitkällä". Ihan joka ikinen kerta kolisee silloin myös päähän. Tuo on mielestäni nähtävissä kilometrien päähän ihan ilman sen suurempaa kokemustakin.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos linja pysyy samanlaisena niin Vartiaisen taklaus ei mene kurinpitoon. Oliko niin että nimenomaan kauden alussa painotettiin sitä, että loukkaantumisella ei ole mitään väliä vaan ainoastaan teolla vai muistanko väärin?
 
*Pitkässä juoksussa kaikki menee tasan*

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vartiaisen kohdalla huomasi, että kaveri älysi heti, että vituiks meni ja nyt sattui, ja viittoikin lääkäreitä heti paikalle. Ei mikään törkytaklaus, Mäntylä ihan unessa, ja kevyenä kaverina lensi isokokoisen Vartiaisen taklaamana kuin leppäkeihäs.

Miehon taklaus oli sinänsä ok, ehkä turhaksi voimaa, toki kun kohdekin liikkuu poikittain, ei voi juurikaan jarrutella tai taklaus menee ohi, kun jäätkin jälkeen.

Yleisesti ajatellen, näyttää pitävän Ristolaisen kommentti paikkansa. Tämä sanoi lopettaneensa avojään taklaukset, koska "ihan sama miten taklaa, niin (käytännössä) aina se osuu silti päähän". Ristolainenkin sen verran pitkä kaveri, että yhtään lyhyempää, peliasennossa luistelevaa taklatessa taklaus menee helposti olkapäästä ylöspäin, ja kolahtaa todennäköisesti päähän lopuksi.

Toinen asia on, että miten saataisiin pelaajat hereille. Kumpikaan noista taklauksista ei ollut mitenkään erityisen törkeä, mutta kumpikaan taklattavista ei edes yrittänyt ottaa niitä vastaan, jolloin jälki oli todella karua. Kaikki loukkaantumiset ovat ikäviä, ja siksi pelikielto toimii hyvänä muistutuksena, mutta kyllä näissä molemmissa tilanteissa oli myös taklattavalla todella iso merkitys lopputulokseen. Lähiaikoina myös Kristof ja Ruotsalainen loukkaantuivat, kun uinuivat pelissä.

Toki noissa kaikissa tilanteissa voi myös miettiä sitä, mitä Bobi Lehtonen sanoi, että monesti olisi voinut ajaa vastustajan aivan pystyyn, mutta tyytyi joko maltillisempaan kontaktiin, tai pelkkään kiekonriistoon.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sori kun kaivelen vanhoja, mutta sanokaa mulle mikä tässä Åstenin taklauksessa on erilaista kuin tämän päivän Vartiaisen taklauksessa? Toisesta kaveri lensi pihalle ja toisesta ei tullut edes jäähyä
Ainakaan Åstenin tilanteesta ei olisi voinut tuomita päähän kohdistunutta taklausta, joka Vartiaiselle, mielestäni väärin, tuomittiin. Åstenin taklaus oli mielestäni rajatapaus laitataklauksena - Vartiaiselle en olisi antanut mitään tuomiota.
 
RIP Blues

Nigi

Jäsen
On se vain niin helppoa sanoa kotikatsomosta, että....."Aivan päin vittua tuon tilanteen pelaa myös Puistola.Katse ihan jossain muualla missä pitäisi. Junnulta junnuvirhe."

On vain niin käsittämättömän helppoa kotisohvalta todeta (etenkin junnua koskien) kun luultavasti et itse pelaa jääkiekkoa liigatasolla, että Puistolan olisi pitänyt pelata toisin. Toki katseen pitäisi olla eteenpäin kentän tapahtumissa, mutta kuka sitä nyt kykenee koko ajan katsomaan pelin kiihkossa ja nopeassa pelivauhdissa, että mistä joku ryntää päälle tai miten joku tilanne kenties ennakoiden on otettava. Aina ei niin edes tapahdu jääkiekon korkeimmalla tasolla NHL:ssä ja silloin sattuu vahinkoja, jos taklaaja ei ota mitään vastuuta kuten Mieho ei sitä tässä tapauksessa ottanut.

Minusta Miehon taklaus tyhjällä kenttäpuoliskolla muistutti lähinnä metsästystä, sillä hänellä ei ollut mitään tarvtta tehdä puolihyppytaklausta tuossa tilanteessa Puistolaa päin, joka osui sitten lopulta päähän (ainakin osittain). Olisi riittänyt, että ottaa kiekon mailapelillä tai keveällä vartalotaklauksella pois kun oli kuitenkin tilanteessa niin hyvin mukana ja paljon paremmin tilanteen päällä. Lopputulos Miehon takklauksesta oli taas kerran liigassa rumaa katsottavaa.

Näille kotisohvan tietäjille suosittelen menemistä pelaamaan askiin (jos osaa vähänkin luistella) ihan vaikka vain höntsäpeliin, että miten havainnointi toimii kun liikettä on askissa joka suuntaan ja vauhti on suhteessa omaan osaamistasoon kova. Jos haluaisi, niin voisi taklata vaikka joka toisen ukon pimeäksi. Havainnointi ja vastuu on myös kanssapelaajilla, ei vain taklattavalla.
Ja kas näin, siinä saatiin taas peppu kipeäksi silmän räpäyksessä. Mitäköhän vitun merkitystä sillä on pelaanko jääkiekkoa vai en ja millä tasolla? :D Tuolla logiikalla en voisi puhua lähes ollenkaan jääkiekosta, eikä iso osa muistakaan palstalaisista.

Jos jääkiekkoa ammatikseen pelaava pelaaja ei pysty tekemään maalin takaa tultaessa toisin kuin nyt teki, niin näin voi käydä.

Ja kuten aiemmassa viestissäni sanoinkin, niin ei tämä ollut yksin Puistolan syytä. Fakta kuitenkin on, että ei Puistolan suorituskaan ihan nappiin mennyt.

Kannattaa hieman rauhoittua ennenkuin postaa. Nyt on selvästi vedetty kauheissa huuruissa viestiä tulille. Ota ihan rauhassa vain.
 
Mennää minne vaa
- Timo J

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan nuo molemmat päivän puheenaiheet vääriä tekoja sääntöjen mukaan. Mutta ei sinänsä yllätä, että puhtaan taklauksen näkijöitä löytyy. Koska tähän asti historian jokaiselle pelikieltoon johtaneelle taklaukselle on sellaisia Jatkoajalta löytynyt. Ei ole mahdollista keksiä sellaista taklausta, etteikö joku Jatkoajan kovanaama näkisi että puhdas kuin vastapesty sauna, ja taklattavan vastuu. Sitten ihmetellään, miten kurinpito taas paskoi housuunsa ja ringetteäkö tästä on tulossa. Hameet päälle kaikille.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos kurinpidon linja on oikeudenmukainen, tästä Vartiaisen taklauksesta ei pitäisi pelikieltoa jakaa, kun sitä ei Åstenille vastaavanlaisesta niitistä jaettu. Itse veikkaan 6-8 peliä tulevan, koska loukkaantuminen.
 

Tapsuttelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Puistola pelaa tilanteessa, kuin kyläkiekko pelaaja ja hyvä ettei pää lähde irti. En päästä Miehoakaan puhtain paperein, mutta tässä suurempi vastuu on tällä kertaa vastaanottajalla.
Itse en näitä näkökantoja jaksa ymmärtää, että kun kiekollista tai kiekon juuri eteenpäin syöttänyttä pelaaja mosahtaa päähän, niin lähes joka kerta se on taklattavan vika - kun on kerran menty pää munissa, eikä osattu ottaa taklausta vastaan. Onkohan tässä lajissa tarkoitus pelata sitä kiekkoa vai pyöritellä päätä jatkuvasti 360 astetta, ja tutkailla, että kuka tulee kahtasataa päälle mistäkin kulmasta. Puistolakin selkeästi hakee kiekon napattuaan sitä syöttöpaikkaa ja sen jälkeen vilkaisee kiekkoa, että missä se kulkee, ettei tule vedettyä hileitä kiekon päältä, kun kaverikin on tulossa ottamaan sitä kiekkoa pois. Väkisinkin siinä pää painuu ja asento on kaikkea muuta kuin taklaukseen valmistautunut. Ja samalla hetkellähän sitten mosahtaakin taklaus olkapään kautta päähän.

Ilmeisesti pitäisi sitten kiekollisen pelaajan keskittyä vähemmän siihen kiekkoon ja sen kulkureittiin, ja paljon enemmän siihen, ettei kukaan vaan pääse mistään suunnasta avojäällä tai metrin irti laidasta jyräämään yli. Taklaajallahan ei juurikaan vastuuta ole, eli päälle vaan täydellä höyryllä, suurin syypäähän on se kiekollinen pelaaja, kun ei osaa sitä taklausta vastaan ottaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Bergerin taklauksessa kyse on enemmän vastustajan kunnioittamisesta, kuin sikailusta. Ei se sattumaa ole, että samalle kaverille sattuu "vahinkoja" noin paljon. Vähän tuollainen köyhän miehen marchand.
Mitenkähän Mieho kunnioitti vastustajaa leikkaamalla kärkikarvaajana kaveriin kuka ei selkeästi sitä nähnyt, saati odottanut? (Aika harvoin av:lla tullaan hyökkimään ihan noin aggrolla päin ja siinä tosiaan vielä se Jukureiden kaveri kerkesi viilettää edestä ja peittää osin näkökenttää juuri ennen teloitusta.) Olisi voinut pelata kiekkoa, mutta halusi sankaroida kaverin kiertoradalle ja sankaroikin sairaalaan.

Joskus viime vuosikymmenellä olisi vielä ollut täysin ok, mutta se oli sitä aikaa kun peli oli suunnilleen puolet hitaampaa. Nykykiekon vauhdeissa pitänee ihan oikeasti kieltää avojäänpommit, kun ne vauhdit ja niistä seuraavat voimat ovat vaan niin jumalattomia ettei sitä ihmisruumis kestä vaikka olisi suojavarusteetkin kehittyneet. Useimmiten näihin vammoihin johtaneisiin tilanteisiin on "ajautunut" ns. wanhan koulukunnon lätkäjätkät (esim. se Mäntylä), mutta tänään tuossa kunnostautui pari kaveria keiden olettaisi junnuina jo oppineen nykyaikaista kiekkoa kun -94 ja -95 oli syntymävuodet.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Niin "hauskintahan" tässä on, että jokainen tuollainen töötti, tai pikemminkin se, että ne kuitataan "kiviä taskuun-päätä ylös"-kommenteilla vie lajia kohti ringetteä. Mitään lajissa ei tartte muuttaa, vaikka kaverit on isoja ja nopeutta enemmän kuin koskaan ja voila! joku kaunis kerta tulee sitten ajallemme tyypillinen asian x ja y täyskielto ja ihmetellään, että miten tässä näin kävi.
 
Last Night a DJ Saved My Life
Mills-Banks-Hood​

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Mutta kun ei Jukkis näe omien pahoja tekoja. Bertrand ja Mäntylä KooKoo pelissä eivät tehneet mitään, mutta Berger harrasti väkivaltaa.
(
Rautakorpi nyt vaan niin niin väsähtänyt kiekkomuumio, että ei sen juttuja enää kukaan jaksa kuunnella. Ketään syyttämättä tai puolustamatta T Mäntylällä on urallaan vastaavia taklauksia, usein vielä selän puolelle, lukematon määrä, eikä Rautakorpi ole koskaan nähnyt niissä mitään väärää. Usein ei ainoana ihmisenä hallissa ole nähnyt koko taklausta, kun ei ole osunut omaan pelaajaan. Omaan osuessa näkee tosi tarkasti vaikka millaisen muurin takaa.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets, Kaapo Kakko
Mitenkähän Mieho kunnioitti vastustajaa leikkaamalla kärkikarvaajana kaveriin kuka ei selkeästi sitä nähnyt, saati odottanut? (Aika harvoin av:lla tullaan hyökkimään ihan noin aggrolla päin ja siinä tosiaan vielä se Jukureiden kaveri kerkesi viilettää edestä ja peittää osin näkökenttää juuri ennen teloitusta.) Olisi voinut pelata kiekkoa, mutta halusi sankaroida kaverin kiertoradalle ja sankaroikin sairaalaan.

Joskus viime vuosikymmenellä olisi vielä ollut täysin ok, mutta se oli sitä aikaa kun peli oli suunnilleen puolet hitaampaa. Nykykiekon vauhdeissa pitänee ihan oikeasti kieltää avojäänpommit, kun ne vauhdit ja niistä seuraavat voimat ovat vaan niin jumalattomia ettei sitä ihmisruumis kestä vaikka olisi suojavarusteetkin kehittyneet. Useimmiten näihin vammoihin johtaneisiin tilanteisiin on "ajautunut" ns. wanhan koulukunnon lätkäjätkät (esim. se Mäntylä), mutta tänään tuossa kunnostautui pari kaveria keiden olettaisi junnuina jo oppineen nykyaikaista kiekkoa kun -94 ja -95 oli syntymävuodet.
Juuri tätä samaa kertoilin tuossa kaverille. Puistola ei osaa yhtään olettaa, että av:lla kärkikarvaaja ajaa suoraan päin. Näin ei normaalisti pelissä tapahdu. Täydellinen aivopieru Mieholta ja toivottavasti istuu pitkään verkkareissa. Muistelen, että Jarkko Ruutu ajoi vähä vastaavanlaisesti Artturi Lehkosen aikanaan pystyyn.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

Jalat1990

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse en näitä näkökantoja jaksa ymmärtää, että kun kiekollista tai kiekon juuri eteenpäin syöttänyttä pelaaja mosahtaa päähän, niin lähes joka kerta se on taklattavan vika - kun on kerran menty pää munissa, eikä osattu ottaa taklausta vastaan. Onkohan tässä lajissa tarkoitus pelata sitä kiekkoa vai pyöritellä päätä jatkuvasti 360 astetta, ja tutkailla, että kuka tulee kahtasataa päälle mistäkin kulmasta. Puistolakin selkeästi hakee kiekon napattuaan sitä syöttöpaikkaa ja sen jälkeen vilkaisee kiekkoa, että missä se kulkee, ettei tule vedettyä hileitä kiekon päältä, kun kaverikin on tulossa ottamaan sitä kiekkoa pois. Väkisinkin siinä pää painuu ja asento on kaikkea muuta kuin taklaukseen valmistautunut. Ja samalla hetkellähän sitten mosahtaakin taklaus olkapään kautta päähän.

Ilmeisesti pitäisi sitten kiekollisen pelaajan keskittyä vähemmän siihen kiekkoon ja sen kulkureittiin, ja paljon enemmän siihen, ettei kukaan vaan pääse mistään suunnasta avojäällä tai metrin irti laidasta jyräämään yli. Taklaajallahan ei juurikaan vastuuta ole, eli päälle vaan täydellä höyryllä, suurin syypäähän on se kiekollinen pelaaja, kun ei osaa sitä taklausta vastaan ottaa.
Puistola hakee maalin takaa kiekon ja kuljettaa pari potkua ohi maalin ja Puistolalla ei ole ajatustakaan, että kaveri voisi ajaa täysin pystyyn. Totesin tekstissäni, että Liigasta on taklaukset hävinnyt radikaalisesti ja näitä ei enää osata odottaa. En edelleenkään päästä Miehoa puhtain paperein, vaan on pelikieltonsa ansainnut, mutta tässä pelaa omasta mielestäni myös Puistola huolimattomasti ja jos verrataan Nhl:llään niin vastaavanlaisista tilanteista ajetaan kaveri aina. Mutta Liiga on Liigaa ja säännöt sekä koko peli aivan eri planeetalta.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mistä tuon pään retkahduksen voisi nähdä, kun tuon ilves-foorumin klipin perusteella Puistolan pää ei liiku juuri mihinkään ensimmäisen kontaktin ja leukaosuman välillä.
No nyt kun olen tuon klipin katsonut noin tuhat kertaa niin oikeassa olet. Pääosin rintakehään mutta myös hieman leukaan näyttää osuvan mikä johtuu kuitenkin Puistolan huonosta asennosta.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Puistola hakee maalin takaa kiekon ja kuljettaa pari potkua ohi maalin ja Puistolalla ei ole ajatustakaan, että kaveri voisi ajaa täysin pystyyn. Totesin tekstissäni, että Liigasta on taklaukset hävinnyt radikaalisesti ja näitä ei enää osata odottaa. En edelleenkään päästä Miehoa puhtain paperein, vaan on pelikieltonsa ansainnut, mutta tässä pelaa omasta mielestäni myös Puistola huolimattomasti ja jos verrataan Nhl:llään niin vastaavanlaisista tilanteista ajetaan kaveri aina. Mutta Liiga on Liigaa ja säännöt sekä koko peli aivan eri planeetalta.
Minun mielestä tässä pitää selvästi erottaa pari asiaa.

Ei ole ajatustakaan, että kaveri voisi ajaa pystyyn on strike one. Kuljetat kiekkoa ja oletat luulet ettei vastustaja taklaa.. jep.
Tuolla tavalla päähän kolaaminen on vain taklaajan moka ja vastuulla.

On ihan oikein ja luvallista ajaa kaveri tuosta "pystyyn" - puhtaasti niin tekemällä. Ja siitä jo kirjoiteltukin, olisi vain vetänyt "suoraan päin" ja runkoon ja maltilla niin olisi saanut Puistolan pystyyn ihan nätisti eikä välttis mitään olisi käynyt muutakuin "junnu" kerännyt kamojaan ja seuraavan kerran ajatellut/tietänyt et joku voi taklata kun sinulla on kiekko.
Se ei silti oikeuta vetämään tuolla tavalla päähän vaikka mitä vittua se junnu siellä tekisi, kunhan ei mitään viime hetken väistöliikettä/kyykkyä jne. tee jolla aiheuttaisi sen, että taklaajan mahdoton enää reagoida. Nyt joo liikkui, muttei mielestäni mitään niin äkin, etteikö Mieholla olisi ollut mahdollisuutta nähdä tuon pääosuman todennäköisyyttä noin ajamalla. Se ei oikeuta ajamaan päähän vaikka toinen huonossa asennossa tai "töhöilee/höntyilee".
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En edelleenkään päästä Miehoa puhtain paperein, vaan on pelikieltonsa ansainnut, mutta tässä pelaa omasta mielestäni myös Puistola huolimattomasti ja jos verrataan Nhl:llään niin vastaavanlaisista tilanteista ajetaan kaveri aina.
Olen kovasti samaa mieltä ja mielestäni Puistola näkee Miehon tulevan hetki ennen osumaa, mutta silti katse painuu alas kiekkoon eli ilmeisesti yrittää pelata sitä jonnekin ennen osumaa. Mieho taas vetää turhan kovalla voimalla ja iskee kropalla vaikka pelkkä törmääminen olisi lennättänyt Puistolan jäähän. Kokoero on valitettavan iso.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Niin "hauskintahan" tässä on, että jokainen tuollainen töötti, tai pikemminkin se, että ne kuitataan "kiviä taskuun-päätä ylös"-kommenteilla vie lajia kohti ringetteä. Mitään lajissa ei tartte muuttaa, vaikka kaverit on isoja ja nopeutta enemmän kuin koskaan ja voila! joku kaunis kerta tulee sitten ajallemme tyypillinen asian x ja y täyskielto ja ihmetellään, että miten tässä näin kävi.
Tästä on vähän ollut jo puhetta aiemminkin, että jotain pitää varmaan alkaa tehdä sääntöihin/itse peliin muutoksia eo. syistä johtuen kun alkaa tämä kontaktiosasto olla jo vähän liian rajua touhua.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Kommentit lukemalla: Mieholle kakkua 6-8 peliä, koska taklasi kovaa kiekollista pelaajaa etuviistosta olkapäällä olkapäähän asentoaan muuttamatta ja liike suoraan eteenpäin kädet alhaalla. Sitten havahduin ja totesin, että tässähän tunnekuohuissa porukka näkee vain taklauksen ja seuraavaksi taklatun makaamassa verilammikossa, ei sitä että taklaus on puhdas ja taklattavan toiminnasta johtuen lopputulos on ikävä.
 

Animal

Jäsen
Hyvän maun vastaisesta viestistä on annettu pelikieltoa.
Nyt osui kyllä Taavi hienosti maaliinsa. Kun Jarkko Ruudun jälkeen liigan kaikkien aikojen vastuuttomin kusipää kannetaan vaakatasossa pihalle se on pullakahvien paikka. Ruudun tapauksessa olisin ottanut päälle vielä konjakin.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä taas veikkaan, että jos Tuukka selviää tuosta ja takaisin kaukaloon niin tuumii vaan videota katseltuaan et kylläpäs mokasi itse pahasti ja et Taavi pelasi vaan kovaa kuten kuuluu ja ajoi kunnon puhtaan pommin.
Tosin tuohan on vähän ku pankkirosvo kysyis toiselta että onko pankkienryöstely ok...
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Olen kovasti samaa mieltä ja mielestäni Puistola näkee Miehon tulevan hetki ennen osumaa, mutta silti katse painuu alas kiekkoon eli ilmeisesti yrittää pelata sitä jonnekin ennen osumaa. Mieho taas vetää turhan kovalla voimalla ja iskee kropalla vaikka pelkkä törmääminen olisi lennättänyt Puistolan jäähän. Kokoero on valitettavan iso.
Minäkin olen samaa mieltä, mielestäni myös Puistola havaitsee et Mieho tulee, mutta jatkaa silti puuhiaan, ja Mieho nimenomaan vetää turhan kovalla voimalla ja hölmösti leikkaamalla niin et pääosuma tulee olemaan selviö. Ja nimenomaan, pelkkä mietokin törmäys suoraan vain päin kädet alhaalla nätisti olis jo lennättänyt Puistolaa ihan tarpeeksi.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Tosin tuohan on vähän ku pankkirosvo kysyis toiselta että onko pankkienryöstely ok...
Kuten aikanaan kun Lasse köh*poikkari*köh Kukkonen tuumasi sen kerran jälkeen kun itse sai kyytiä, että "Allu se vaan veti tilanteen kovaa loppuun kuten kuuluukin" tjsp. ?

Ei, itse ajattelin vain niin, että tässä Tuukka sanoisi (todnäk näin sanoo veikkaan) vaan rehdisti miten asia on.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos yhtään tätä Vartiaisen taklausta tarkemmin analysoi, niin todella vaikeaa on siitä löytää virhettä.

Onneton sattumus, ei missään tapauksessa vastustajan kunnioituksen puutetta ja saman tien ymmärtää, että sattui.

Jotenkin vaikeaa löytää tämän kauden liigasta yhtä hyvää reagointia tilanteeseen kuin mitä Vartiainen tässä teki.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy