Kylähullut

  • 198 603
  • 353

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Viestin lähetti Agent Orange
Toki

Urheiluhullu, noin 65 vuotias Riihimäkeläismies. Pukeutuu yleensä keltaiseen tuulipukuun. Melkein hartioille asti oleva takkutukka...

Torstia, tarkoittanet. Tiedän ettei foorumilla saa julkaista oikeita nimiä, mutta kaveri esiinty n. puoli vuotta sitten omalla nimellään Hyppönen-Enbuske Experience ohjelmassa juuri palloa pomputellen. Kesällä voi bongata ryttylän lammella uimassa tai jalkapallo kentällä pelejä jännittämässä.

Näitä kahta muuta sankaria en muistakkaan tavanneeni, mutta kyllä meillä täälläkin kylähulluja riittää.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Paikallinen nokialainen suuruus on "Nyky-Jaska", n. kuuskymppinen kaveri, joka hajun perusteella on peseytynyt viimeksi 80-luvulla. Joskus kesähelteillä oli hauskaa kun äijä tuli vastaan kaupassa ohuessa valkoisessa paidassa, jonka läpi paistoivat mustat rintaliivit!

Toinen kuuluisuus, Kuisma, tykkää esiintyä ihmisille ja temppuilee usein polkupyörällään. Kerran kaveri tasapainoili aika korkealla kosken yläpuolella olevan sillan kaiteella (ja tottakai kymmenkunta ihmistä pysähtyi katsomaan, mikä vain innosti Kuismaa temppuilemaan lisää).

Aikoinaan, kun olin ala-asteella, Kuisma asui ihan koulun vieressä kerrostalossa, jonka päädyssä oli pieni kioski ja sen yhteydessä grilli ja pari pöytää asiakkaille sisätiloissa. Eräänä harvinaisen kylmänä pakkaspäivänä Kuisma käveli kioskille vihellellen piimäpurkki kädessä pelkkiin pitkiin kalsareihin ja verkkopaitaan pukeutuneena, istui pöydän viereen, avasi piimäpurkin ja joi sen tyhjäksi ja paineli takaisin kotiin, sanomatta sanaakaan kenellekään.
 

scholl

Jäsen
Helsingin kauppakorkeakoulussa näkyi 90-luvulla joku n. 50 vuotias osittain kalju kekkonen-silmälaseilla varustettu isoäijä, jota kutsuttiin Obelixiksi. Meni joka päivä kirjastoon lukemaan Raamattua ja Israelin Kansan Historia -kirjaa. Hänellä oli tapana sanoa mihin aikaan vuodesta tahansa "hyvää pääsiäistä" ja jos hänelle jutteli jotain takaisin, tuli hänestä maanvaiva. Hän mm. pyrki kutittelemaan miespuolisia opiskelijoita. Ruokalassa hän söi useamman kerran päivässä puuroa. Joku oli nähnyt hänet Haagassa jakamassa mainoksia ja siellä Obelix oli sanonut tulleensa 70-luvulla äitinsä kanssa Brasiliasta ja asuvansa yhä äitinsä kanssa kahdestaan. Onneksi kauppakorkeakoulun päärakennuksen remontin yhteydessä äijä katosi.

Toinen kylähullu oli kauppakorkeakoulun narikan isopää. Sellainen ehkä 50-60v äijä, joka puhui itsekseen ja haisi hielle aivan mielettömästi. Näkyi kuulemma usein metrossa puhumassa itsekseen. Obelixin tyyliin hänelläkin jonkinlainen "puhevika", koska ei saa siitä mussutuksesta selvää. Se äijä lensi kaatopaikalle siinä vaiheessa, kun remontin yhteydessä narikan palvelu poistettiin.

Saksassa opiskellessani siellä oli Ferrarimann. Italialaisennäköinen mies meni aina iltapäivisin kampusalueen poikki pukeutuneena päästä varpaisiin punaisiin Ferrari-asuihin. Ripeästi meni, muttei tiedetty minne tai mistä tuli.

Kaivarissa taas näkyy sellainen epäsiisti, keski-ikäinen pitkälettiäijä, joka ajelee tai oikeastaan matelee valkoisella A-sarjan Mersulla huudattaen sterkoista täysillä jazzia. Ajaa joka iltapäivä autollaan Cafe Caruselin rakennuksen ympäri.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti scholl
Kaivarissa taas näkyy sellainen epäsiisti, keski-ikäinen pitkälettiäijä, joka ajelee tai oikeastaan matelee valkoisella A-sarjan Mersulla huudattaen sterkoista täysillä jazzia. Ajaa joka iltapäivä autollaan Cafe Caruselin rakennuksen ympäri.
Näin tuon kesällä Otaniemessä Hotelli Dipolin lähistöllä. Ihme tyyppi. Nytpä vasta ihmettelen kun kerroit että tuohan onkin tapakäyttäytymistä eikä se ollutkaan vaan se yksi kerta.
 

eerikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti rapster
Hyvinkään scenessä vaikutti vielä 90-luvun puolivälissä Göran-niminen heppuli. Äijän olemuksessa oli joulupukkia ja kuvitelmaani Gösta Sundqvistin "työpaikan porsaasta ja apinasta": Göran oli isokokoinen, parrakas setä joka pipo päässä polki kaikenlaisella roinalla lastatulla pyörällään ympäri katuja jutellen tuttavallisesti ohikulkijoille ja huudellen pikkutuhmuuksia naisten perään. Mihin lie mennyt?

Moikkariosaston edustajan virkaa Hyvinkäällä toimittaa kaupungin ehkä legendaarisin kylähullu Jehova-Jack aka. Einari Keski-Pörhölä (jostain syystä en ole kauhean vakuuttunut siitä, että nimi on miehen kasteessa saama). Tämä pitkänhuiskea vanhempi herrasmies muistuttaisi ulkomuodoltaan hieman Jeesusta, mikäli tämä olisi elänyt vähän yli kuusikymppiseksi. Polvihousut, sandaalit ja puvuntakki kruunaavat hepun asukokonaisuuden, eikä tyyliä tietenkään sovi rikkoa edes ankarimmilla paukkupakkasilla.

Legendan mukaan tämä setä on menettänyt vaimonsa ja lapsensa joskus kauan sitten liikenneonnettomuudessa - tästä johtuisi siis syy siihen, että mies katua ylittäessään astuu varoen vain suojatien maalaamattomille viivoille, ja että tämä usein pysähtyy liikennemerkin tai -valon ohittaessaan tekemään sille kunniaa. Tällöin Einari ottaa ryhdikkään asennon ja päättäväinen, mutta etäinen katse silmissään vetää kätensä lippaan.

Einarilla on toki myös sosiaalinen puoli: hän tapaa murahdella ja örähdellä kurkkulaulantaa muistuttavalla äänellä satunnaisille ohikulkijoille, ja onpa joku kuulemma sedän kanssa joskus ihan oikeastikin jäänyt juttelemaan maailman menosta. Lapsukaisena vaan usein ajatustenvaihtomme jäi tälle örähtelytasolle, mikä oli tietysti pikku-rapsterista tuolloin erittäin huvittavaa.
[/B]

Näin paljasjalkaisena hyvinkääläisenä kuvauksesi Göranista ja Einarista sai hymyn nousemaan kasvoille...
Tokihan kaikki hyvinkääläiset nämä tapaukset tietävät. Göranin kohtalosta ei ole tietoa, mutta Einaria näin katukuvassa vielä muutama kuukausi sitten.
Ensimmäistä kertaa Einarin näkevälle saattaa herättää ihmetystä miten kaveri tarkenee polvihousuissa/shortseissa(?) talvipakkasella. Saman legendan olen myös kuullut Einarin perheen kohtalosta. Lisättäköön vielä tuohon kunnian tekoon, että osansa saa myös Citymarketin liput...
 

mekabyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmajoki HT, sympatiat Kärpille
Viestin lähetti Kaiser Soze

- Laku-Lasse: Vanha lampaantappaja. Tunki lampaan uuniin karvoineen ja sisuskaluineen päivineen, sitten otti ja sammahti. Lampaasta tuli uunin muotoinen. Lampaan Lasse varasti pankinjohtajan aitauksesta.

- Kaseva ja Hääppönen: Vanha pulipariskunta, joka harrasti intiimejä leikkejä töllinsä nurtsilla. Kaljapullolla sai muutkin hanut käudä Hääppöstä vetäsemässä.

- Nenä-Kalevi: Kerännyt urallaan satojatuhansia pulloja.. en uskalla edes arvata..

- Pastori, alias Napustanmäen Elvis: Äiti pojastaan pappia toivoi, Tuli juoppo ja hulivili.

- Neiti Elokuu: Neito joka fillroi pitkin kyliä pimpsa paljaana niin että tawara tuulettui.. Taitaa olla pyöreässä huoneessa nykyään..

- Kana-Erkki: Asui kanojen ja lehmien kanssa. Rahamies, joka viskoi laskut hangelle ja söi kylmää hernerokkaa purkista päin ja joi pimää aina samassa puhelinkopissa.. RIP

K

Olipas kotoinen lista, mutta Känkyä jäin kaipaamaan. Pastori ja Kana-Erkki on erityisen hyvin muistissa. Tosin kyllähän noita kaikka on nähnyt kuin lukioaikoihin tuli käytyä Timpan-baarissa(RIP) terassilla.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muistin tämän ketjun, kun Hevostalli.net:n Senioreissa oli muisteltu paikallisia kuuluisuuksia: Osa 1 ja osa 2. Linkit toimivat noin kuukauden ajan.

Kotipuolessa Etelä-Karjalan pohjoisosissa oli vaikuttanut ennen sotia Lark-ukoksi kutsuttu vanha mies. Hänen väitettiin olleen kotoisin pääkaupunkiseudulta varakkaista oloista. Uskonnollisen heräämisen seurauksena hän oli ryhtynyt elämään äärimmäisen askeettisesti vanhassa mökissä. Sukulaiset olivat kuulemma hakeneet sitten pois. Joskus pitäisi selvittää, kenestä on ollut kysymys.

Valkeakoskella asuvat sukulaiset kertoivat siellä eläneestä Nessisestä. Hän oli muun muassa pyytänyt vanhalta pariskunnalta linja-autorahaa. Kun he olivat sanoneet olevansa rahattomia, Nessinen oli tarjoutunut maksamaan myös heidän matkansa suureen ääneen. Kari Suomalainen oli varmaan kuullut tapauksesta, koska eräässä hänen piirroksessaan on sama tapahtumaketju, henkilöinä hienostorouva ja Arska/Kustu.

Jotain kiehtovaa kylähulluissa on. Vuonna 1885 kuolleesta Kalkkimaan papista oli muistissa runsaasti tarinoita vielä 50 vuotta hänen kuolemansa jälkeenkin.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kyse ei ole varsinaisesta kylähullusta, enemmänkin Twilight Zone spooky tilanteesta kun 2000-luvun alussa törmäsin stadissa useasti vanhempaan herraan jolla oli täysin kiiltävä metallinen/hopeinen iho. Tämä voi kuullostaa oudolta, mutta uskon että esim Kalliossa paljon kävellen liikkuneet muistavat tämän herran 10 vuoden takaa.

Itse näin herran useasti ja aina yhtä outo tieteiselokuvamainen näky.

Pahoittelut ja anteeksi jo nyt tietämättömyytäni jos kyseessä on jokin sairaus, mutta siinäkin tapauksessa olisi mukava tietää mistä oikeasti oli kyse.



_
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pahoittelut ja anteeksi jo nyt tietämättömyytäni jos kyseessä on jokin sairaus, mutta siinäkin tapauksessa olisi mukava tietää mistä oikeasti oli kyse.

Oliko tämän näköinen kaveri? Itsekin olen ko. Kallion jannusta kuullut, mutta ei koskaan vastaan tullut.

(linkki: Youtube: The Dangers of Colloidal Silver).
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyse ei ole varsinaisesta kylähullusta, enemmänkin Twilight Zone spooky tilanteesta kun 2000-luvun alussa törmäsin stadissa useasti vanhempaan herraan jolla oli täysin kiiltävä metallinen/hopeinen iho. Tämä voi kuullostaa oudolta, mutta uskon että esim Kalliossa paljon kävellen liikkuneet muistavat tämän herran 10 vuoden takaa.

Itse näin herran useasti ja aina yhtä outo tieteiselokuvamainen näky.

Pahoittelut ja anteeksi jo nyt tietämättömyytäni jos kyseessä on jokin sairaus, mutta siinäkin tapauksessa olisi mukava tietää mistä oikeasti oli kyse.

Kysehän on ihan tunnetusta henkilöstä jonka varmasti puolet helsinkiläisistä on nähnyt/tietää. On ollut lehdissä(NYT-liite muistaakseni ainakin) joskus esillä ja muistaakseni hänellä todella on jonkinlainen sairaus joka aiheuttaa tämän. Asuu/asui(en tiedä onko vielä hengissä) Kallion/Vallilan alueella.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kysehän on ihan tunnetusta henkilöstä jonka varmasti puolet helsinkiläisistä on nähnyt/tietää. On ollut lehdissä(NYT-liite muistaakseni ainakin) joskus esillä ja muistaakseni hänellä todella on jonkinlainen sairaus joka aiheuttaa tämän. Asuu/asui(en tiedä onko vielä hengissä) Kallion/Vallilan alueella.

Totta, hämärästi muistan jotain juttua olleen hänestä mediassa. Aikaa on kulunut kyllä viime näkemästä 5-10 vuotta tai sitten ei ole osunut vain kohdalleen.

Ainakin etäästi muistutti cottonmouth:in linkissä olevaa kaveria.

Eihän sille mitään voi mutta tuollainen kaveri kun kävelee kulman takaa vastaan iltahämärissä niin kyllä siinä väkisin säpsähtää ja tieteiselokuvat muuttuvat todeksi.



_
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Omasta kylästä löytyisi vaikka mitä huru-ukkoa, mutta niitä ei kumminkaan kukaan muu tiedä, joten ei jaksa niistä seputtaa (ainakaan vielä). Mutta satakunnassa tielläliikkujat on ehkä törmännyt erääseen tapaukseen. Olin menossa 44 tietä Laviasta päin Huittisiin. Siinä jossain Kiikoisten kohdilla oli perhana puomit lyöty keskelle tietä ja ajattelin että mikä on, onko joku tietyömaa vai mikä, mutta ei ollut. Tien varressa asustava huru-ukko heitteli siinä keihästä tiellä! Ajattelin että justiinsa siinä on erikoinen kaveri. Kerroin sitten sukulaisille jotka ajaa tuosta enemmän ja kehui heti, että tietää miehen. Kuulemma siinä se välillä toljottelee munasillaan ja juoksee autojen perässä. Erikoinen kaveri ja monet tuota tietä kulkevat kehuvat että mies on ihan kiva piristyruiske pikien matkojen ratoksi. :)
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totta, hämärästi muistan jotain juttua olleen hänestä mediassa. Aikaa on kulunut kyllä viime näkemästä 5-10 vuotta tai sitten ei ole osunut vain kohdalleen.

Eihän sille mitään voi mutta tuollainen kaveri kun kävelee kulman takaa vastaan iltahämärissä niin kyllä siinä väkisin säpsähtää ja tieteiselokuvat muuttuvat todeksi.

Veikkaan, että kyseinen iäkkäämpi mies on siirtynyt jo ajasta ikuisuuteen. En ole ainakaan 10 vuoteen nähnyt häntä. Aikoinan siniseen mieheen tuli törmättyä todella usein Vallilan suunnalla liikkuessani. Sairaudesta tosiaan oli kyse, ja miestä kutsuttiin yksinkertaisesti siniseksi mieheksi.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Porissa alan miehiä riittää myöskin..:)

Ahlaisten Heikki oli jo mainittu ja legendahan hän oli.

Alahuuli-Mattson oli jonkunlaisen halvauksen kärsinyt äijä, joka kulki sellaista ankkakävelyä harmaissa, haisevissa ryysyissä, omasi sellaiset vanhat mustuneet pullonpohjaklasit ja alahuuli roikkui leuan alapuolella. Oli muuten kova kauppamies, tarjosi joskus joulukortteja 3 markkaan kappale, kympillä kolme...:)

Homo-Leku oli aikamoinen ilmestys torvensa kanssa kurvissa, eli Porin jäähallin seisomakatsomon kierteessä, joskus vuonna nakki ja papu. Mahtaako äijä vielä legendaarista "tivoliaan"? Siitä riitti hupia aina.

Naisosastoa voisivat edustaa Pihlavan Pirkot, eli Kusi-Oili ja Itsemurha-Ämmä. Jälkimmäinen yritti itsaria toistakymmentä kertaa onnistumatta.

Will be continued....
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Vieläkö Rauma-Tku välisellä tiellä näkyy niitä kahta veljestä? Ilmeisesti kävelevät pitkät matkat, nämä partasuiset, kumisaappaisiin ja pipoon sonnustautuvat metsämiehet.

Homo-Leku oli aikamoinen ilmestys torvensa kanssa kurvissa, eli Porin jäähallin seisomakatsomon kierteessä, joskus vuonna nakki ja papu. Mahtaako äijä vielä legendaarista "tivoliaan"? Siitä riitti hupia aina.

Samanlainen tapaus löytyy myös Äijänsuolta. Samppusten Saukke nimeltään ja pitää hirveätä älämölöä ja siitä harvemmin saa selvää. Käy myös P-Iirojen matsissa huutelemassa jonkun äijäporukan kanssa.
 

Benny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Byllistys
SaPKon peleissä käyneet muistavat Nenä-Villen, vaikkei hullu ollutkaan, menee tämän otsikon alle.

Kyllösen Aatos samasta kaupungista. Paikallinen rantojen mies, joka ei koskaan juonut pilsneriä vahvempaa. LEGENDA!
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Itä-Vantaalla Korso-Koivukylä-Rekola akselilla pyöri 90-00-luvulla äijä nimeltä kauppamies Lasse. Punanaamainen sotkutukkainen lyhyehkö spurku joka polki kassialman näköisen vaimonsa kanssa fillareilla muovipussit tangosta roikkuen ympäri aluetta. Nimensä oli saanut siitä että yritti käydä vähänkin tuttujen ihmisten kanssa kauppaa ties mistä. Huhujen mukaan Lassella oli ollut joskus aikanaan rengasliike joka olisi mennyt konkurssiin. En tiedä onko tämä totta, koska kaverilla ei missään nimessä ole kaikki intiaanit kanootissa ja vähän epäilen, onko koskaan ollutkaan.

Toinen joka tuli mieleen oli Antti Alahuuli, suht iso mies jolla oli pitkä risuparta. Istuskeli 90-luvulla Korson Nesteellä vahtaamassa raveja. Asui punaisessa Talbotissa. Nimi oli varmaankin paikallisten penskojen keksimä.
 
Viimeksi muokattu:

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Jokainen Kuopion Neulamäessä käynyt henkilö tietää varmasti "Matka-Masan". Tämä kesälläkin paksuun toppatakkiin ja pipoon pukeutunut parrakas kaveri voittaisi halutessaan kävelyn maailmanmestaruuden, sillä hän kävelee todistetusti aamusta iltaan ympäri Neulamäkeä. Kylähullun jätkästä tekee se, että hän tekee u-käännöksen noin puolen minuutin välein. Välillä ravistelee käsiään ja joskus hieroo kantapäätänsä asvalttiin. Jostain syystä meinaan revetä joka kerta kun miehen näen. Harmittavasti enää ei tule herrasmiestä nähtyä, ellei ole laajentanut reviiriään jo Neulamäen ulkopuolelle.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Meidänkin kylällä näitä hieman laihalla seoksella käyviä riittää, mutta laitetaan tähän nyt esimerkiksi vain Ufomies.
Kyseisellä herralla on klassinen pelko, että ufot vakoilevat häntä. En tiedä käyttääkö hän foliohattua, mutta eräänä kauniina kesäpäivänä vuorasi talonsa ulkopuolelta foliolla. Paikkakunnalla sijaitsee paperin jalostustehdas, jonka kaatopaikalta herra oli löytänyt/varastanut ison rullan foliopäällysteistä paperia. Siitä oli hyvä värkätä uusi pinnoite taloon.
Työkaverini työskenteli ennen kodinkoneiden korjaajana ja samainen ufomies soitti pari kertaa vuodessa korjaajan poistamaan vakoilulaitteet kodinkoneista.
Ensimmäisellä kerralla kaverini oli ollut hämmästyksestä mykkänä kuultuaan työtehtävän laadun. Pomo oli neuvonut hakemaan romulaatikosta jonkun monimutkaisen näköisen komponentin, josta roikkuu paljon johtoja ja sitten näpräämään jääkaapin takana muutaman minuutin, jonka jälkeen näytetään osaa ufomiehelle, joka on taas turvassa salakuuntelulta muutaman kuukauden.
Veloitus ufojen vakoilulaitteiden poistosta oli muuten 10 markkaa/kerta.
Sittemmin samainen herrasmies voitti Ässä-arvalla 75 000 euroa. Huhujen mukaan paikallinen K-kauppias tilasi heti kontillisen foliota....
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten minulta on päässyt unohtumaan legendaarinen nahkalippismies. Varmasti tälläkin palstalla on joku joka on saanut puhelun herralta. Soittelee eri asiakaspalveluliikkeisiin (ravintolat, hotellit, bensikset, kaupat j.n.e.) ja kyselee "kadonnutta nahkalippistään". Ei juttele ainakaan mielellään naishenkilöiden kanssa jostain kumman syystä. Harrastanut tätä jo ainakin yli 10 vuotta ja soitellut minullekin aikanaan kun olin bensiksellä töissä ja myöskin kun olin hotellissa duunissa(eri paikkakunnalla vielä). Hänet sai hiljaiseksi kertomalla, että lippis on itseasiassa löytynyt ja on noudettavissa vaikka saman tien. Olisi jännä kuulla soitteleeko edelleen.

Tässä vielä juttua herrasta: Fredriksonin hattu kadoksissa | Aasiakas.net Kannattaa lukea kommentit niin selviää herran suht laaja toimintasäde.

EDIT: Ja lisää uhreja: Yhteensopimaton selain | Facebook
 
Viimeksi muokattu:

Jeesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oulun Kolikko-Tane on kyllä sangen tuttu kasvo R-Kioskien edestä, vaikken varsinaisesti tunne miestä lainkaan. Hänen vakiolauseensa "oishko yhtä kolikkoa antaa" lienee tuttu monille oululaisille. Sangen sympaattinen hahmo yhtä kaikki.

Toinen tuttu Oulun vakiokasvo on mies, joka tulee erittäin kohteliaasti pyytelemään rahaa: "anteeksi, mutta olisiko sinulla antaa esimerkiksi kahta euroa". Yleensä olen vain jatkanut matkaa, mutta kerran olin autolla parkissa, ja mies koputti ikkunaan ja pyysi rahaa. Annoin sitten auliisti parin euron kolikon.

Realcowboyn linkeistä löytyy myös mainintoja laihasta naisesta, joka pyörii Oulun keskustassa lähes päivittäin. Muistan hänet jo ~20 vuoden takaa samanlaisesta habituksesta. Erinäisiä spekulaatioita oli linkeissä myös naisen taustoista. Voinen valottaa taustoja, jahka konsultoin asiaa tuntevia lähipäivinä. Toivottavasti en syyllisty tällä mihinkään palstan sääntöjä rikkovaan toimintaan.

Mainittakoon sen verran, että kyseessä on erittäin laiha naisihminen, jota näkee Oulun katukuvassa miltei joka päivä. Nainen ei koskaan puhu mitään. Yleensä vain seisoo jossain kadunkulmassa, eikä välttämättä edes katso ihmisiä.
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Oulun Kolikko-Tane on kyllä sangen tuttu kasvo R-Kioskien edestä, vaikken varsinaisesti tunne miestä lainkaan. Hänen vakiolauseensa "oishko yhtä kolikkoa antaa" lienee tuttu monille oululaisille. Sangen sympaattinen hahmo yhtä kaikki.
....
Realcowboyn linkeistä löytyy myös mainintoja laihasta naisesta, joka pyörii Oulun keskustassa lähes päivittäin. Muistan hänet jo ~20 vuoden takaa samanlaisesta habituksesta. Erinäisiä spekulaatioita oli linkeissä myös naisen taustoista. Voinen valottaa taustoja, jahka konsultoin asiaa tuntevia lähipäivinä. Toivottavasti en syyllisty tällä mihinkään palstan sääntöjä rikkovaan toimintaan.
Kolikko-Tane on jo sen tasoinen kuuluisuus, että on saanut facebookiin omat fanisivutkin.

Tämä laiha nainen on hyvinkin tuttu, asustelee itse asiassa tuossa parin sadan metrin päässä. Näkyy lähes päivittäin seisoskelemassa jossain kadunkulmassa. Kuuluu vähän niin kuin kalustukseen.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten minulta on päässyt unohtumaan legendaarinen nahkalippismies. Varmasti tälläkin palstalla on joku joka on saanut puhelun herralta. Soittelee eri asiakaspalveluliikkeisiin (ravintolat, hotellit, bensikset, kaupat j.n.e.) ja kyselee "kadonnutta nahkalippistään". Ei juttele ainakaan mielellään naishenkilöiden kanssa jostain kumman syystä. Harrastanut tätä jo ainakin yli 10 vuotta ja soitellut minullekin aikanaan kun olin bensiksellä töissä ja myöskin kun olin hotellissa duunissa(eri paikkakunnalla vielä). Hänet sai hiljaiseksi kertomalla, että lippis on itseasiassa löytynyt ja on noudettavissa vaikka saman tien. Olisi jännä kuulla soitteleeko edelleen.

Onpas todella erikoinen tapaus. Ensimmäistä kertaa moisesta kaverista kuulin. Luin hyvin mielenkiinnolla nuo linkkaamasi sivut läpi. Sen verran erikoinen fiksaatio tuntuu kaverilla olevan nahkahattuun, miespuolisiin juttukumppaneihin ja tälle nahkalätsälle tapahtuviin kommelluksiin (joku ajaa autolla päältä, tallautuu jalkoihin vessassa jne.), että mieleen tuli väkisinkin, että pohjalla täytyy olla jonkinlainen seksuaalinen motiivi ainakin osatekijänä tällaiselle käyttäytymiselle.

Kuinka ollakaan, tuolta aasiakas.netin kommenteissa kuusi viimeisintä on melko omituista kamaa. Kahtena eri päivänä kirjoitettu parin kuukauden välein, nimimerkkinä aina suomalainen miehen nimi (kun lähes kaikissa muissa viesteissä nimimerkit ovat mallia "göö", "mrcoolguy" tai "oho oho ihmettelen". Sisältävät jonkinlaista fantasiointia siitä, miten kirjoittaja kertoo nähneensä tämän nahkalakin erilaisissa paikoissa ja istuneen sen päälle piereskellen ja täten lakin omistajaa nöyryyttäen. Noiden viestien takana on yksi ja sama henkilö, joka todennäköisesti tuntee kyseisen tapauksen jollain tapaa lähemminkin jostain yhteydestä, tai kenties omaa samanlaisen seksuaalifetissin (vahingossa ei satunnainen lukija tuollaisia juttuja kirjoittele). Todennäköisemmältä vaikuttaisi kuitenkin, että kirjoittaja hakee jonkinlaista seksuaalista tyydytystä noilla kirjoituksillaan. Ehkä niiden takana on itse mysteerinen nahkalakkimies. Ei muuta kuin kyselemään kuulumisia tuonne palstalle!
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kotikaupungissani asustelee eräs kuusissakymmenissä oleva herra joka eräänkin kerran meni paikalliseen lounasravintolaan, osti pakastealtaasta kilon poron kylmäsavulihaa ja kyytipojaksi litran maitoa. Nämä eväät mies nautti ravintolan pöydässä yhdeltä istumalta. On muuten suolaista tuo liha, eipä kykene joka poika samaan suoritukseen.

Muuten mies harrastaa ihan näitä normaaleja kylähullutteluja, seisoo taajaman vilkkaimmassa risteyksessä tuntitolkulla ja nostaa kättä jokaiselle ohikulkijalle. Juttu luistaa, oli kuulijoita tai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös