Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 897 201
  • 21 697

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ostin Hanoi rocksin ja Maija Vilkkumaan uudet levyt ja niitä olen viime päivinä ahkerasti kuunnellut.
Näistä kuitenkin Vilkkumaa on tehnyt paremman vaikutuksen.Levy on tasaisen hyvä eikä siinä ole huonoja kappaleita joukossa.
 

rene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viikate: Unholan Urut on ollut nyt ennakkokuuntelussa ja todella hyvältä kuulostaa. ens viikolla kipin kapin kauppaan hakemaan.
Suosikkibiisinä tällähetkellä: Ajakaa!
Levyn ekan biisin alusta tulee ihan mieleen HIM:n right here in my arms
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Garbage - Bleed Like Me

Muutamia kuunteluja takana, ja paranee jatkuvasti. Selkeästi tiukempi kokonaisuus kuin viime levy. Aika näyttää kohtaako debyytti tahi loistava Version 2.0 voittajansa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Detroit Red Wings,Hc Salamat.
Vain glory Opera on parasta Edguyta!!

Viestin lähetti Emilio
Nyt olen alkanut kuuntelemaan bändiä nimeltä Edguy. Todella loistavaa tavaraa on ollut biisit jotka olen kuullut. Erityisesti ovat iskeneet Mysteria, Scarlet Rose ja Save us now. Jos täällä on bändin tuntijoita, niin olisin kiitollinen jos voisitte kertoa jonkin bändin levyn nimen, joka olisi syytä hankkia.

Kuuntelussa myös Paradise Lost niminen

hard rock- yhtye.
Ehdottomasti kannattaa hankkia Vain glory Opera!! Parasta Edguyta!! Omistan bändin koko tuotannon ja tää on niis kyllä paras vääntö!!
 

M10

Jäsen
Maj Karman kauniit kuvat - Rautaneito

Ostin tämän tuossa muutama viikko sitten lähinnä kaverin suosituksesta ja biisin "Romanssi" takia. Nyt kun tätä on jonkin aikaa kuunneltu on pakko todeta että kyseessä on helvetinmoinen levy! Ääri-levy sai kilpailijan puhuttaessa Karman parhaasta levystä.
Meikäläinen syttyy Rautaneidolla varsinkin biiseihin: Kevytmelankolia, Pasi Sanoo, Romanssi, Karl Benz sekä Bloody Valentine. Tälläkin levyllä on osoitus siitä että J.Savolainen kuuluu suomalaiseen rumpali-eliittiin!
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
(suht)Uusista kuuntelussa The Gamen Documentary ja Green Dayn American Idiot. Vanhemmista menee vanhaa Aerosmithia ja vanhaa Slayeria. Tuossapa nuo viimepäivien kuuntelut aika lailla. Radioo tulee tietty kuunneltua väliin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Morrow10
Maj Karman kauniit kuvat - Rautaneito

Ostin tämän tuossa muutama viikko sitten lähinnä kaverin suosituksesta ja biisin "Romanssi" takia. Nyt kun tätä on jonkin aikaa kuunneltu on pakko todeta että kyseessä on helvetinmoinen levy! Ääri-levy sai kilpailijan puhuttaessa Karman parhaasta levystä.

Onnittelut hienosta valinnasta. Rautaneito on todellakin uskomattoman hieno levy. Sekä tekstillisesti, että musiikillisesti. Raskas, raaka ja julmalla tapaa kaunis.

Itse kuulin tuon levyn kappaleista Karl Benzin ensimmäisenä. Tuota ennen oli Maj Karma meikäläiselle aika outo tuttavuus. Ihastuin kuitenkin kappaleeseen heti, ja kuuntelin sitten muitakin biisejä. Viikkoa myöhemmin levy löytyi Free Record Shopin kampanjalevyjen joukosta ja löysi tiensä hyllyyni.

Omia suosikeitani levyltä ovat Pasi Sanoo, Romanssi, Karl Benz ja Tulva. Ylpön nerokkuus tekstittäjänä tulee hyvin esiin esimerkiksi kappaleessa Jokainen lause jää ke.

Ääri on myös hieno levy, mutta ei mielestäni yllä lähellekään Rautaneitoa. Metallisydän jää puolestaan Äärestäkin jälkeen.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Aurinko paistaa ja hyvä sää muutenkin. Silloin tykkään kuunnella energistä musiikkia joten winamp soittaa tällä hetkellä sellaista biisiä kuin: Faithless feat. The Prodigy - Bitch As One.
 
Viljami Puustisen viihdyttävän 22-pistepirkko-kirjan ansiosta lainasin kaverilta nipun yhtyeen levyjä. Kolme kiekollista hieman kokeilevampaa rockmusiikkia on tällaiselle 22pp-noviisille hieman vaikeahko ja aikaa vaativa tapaus, mutta ainakin Eleven ja Rumble City, LaLa Land (mahtavia urkusoundeja!) vaikuttavat miellyttäviltä tuttavuuksilta. Jatkan perehtymistä.

PMMP:n tuoreinta levyä Kovemmat Kädet on myös tullut viime aikoina tutkiskeltua. Mukavaa meininkiä, vaikka yhtään Joutsenet-biisin kaltaista klassikkoa ei levyltä löydykään. Muuten hienoja biisejä löytyy kyllä, varsinkin melkoisen Bullet with butterfly wings-henkinen nimibiisi ja hauska kevytpunkrallatus Matoja vakuuttavat. Sitä paitsi tykkään yhtyeen vokalistien (Mirja ja Paulako ne nyt oli) äänistä.

Pientä napinaa keskuudessani aiheuttavat levyn harmillisen puhtoiset soundit. Melkoisen radioystävällisen äänimaiseman ovat tuotantoherrat kiekolle vääntäneet, pientä rupea ja arpea kun olisivat sointiin jättäneet niin johan kelpaisi vieläkin paremmin.

Toukokuun loppua ja Catch33:sta odotellessa on myös tullut ihmeteltyä Meshuggahia ja kummallisia rytmikuvioitaan. Perkeleen taidokkaita hurreja ovat, toimii erityisesti kuulokkein nautittuna.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Varsinkin eilisen matsin jälkeen

Gyllene Tider - Sommartider
American Hi-Fi - The Art of Losing
Matti Nykänen - Elämä on Laiffii
Timo R ja Trio Niskalaukaus - Surupuku

ja niin edelleen.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Hanoi Rocks - another hostile takeover
Ensi kuulemalta ei ehkä kaikkein parasta Hanoita, mutta eiköhän tästä saa vielä enemmän irti kun tehokuuntelu on vasta alkanut.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Noumena: Absence

Suomalaiskaihoisissa tunnelmissa jyräävät kitarariffit tähän mennessä vuoden kovimmalla julkaisulla. Erehtyi joku tätä In Flamesin vanhaan tuotantoon vertaamaan, mutta Jööttepori-viittaukset saavat luvan jäädä vähemmälle vaakakupin kallistuessa enemmänkin Amorphisin suuntaan - mikä on hieno asia. Kerrassaan briljanttia soitantaa, sano!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Parin viime päivän aika tykiteltyä:

Sweatmaster - Tom tom bullet
Wasted - Here we go again
Leevi and the leavings - 20 suosikkia
Lemonator - Grandpop
Thin Lizzy - Live and dangerous
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Garbage - Bleed like me soi täälläkin.

En osaa sanoa onko parempi kuin aiemmat, mutta onko sillä väliä? Shirley Manson on Maailman värisyttävin nainen, muuten.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otin pitkästä aikaa kuunteluun meksikolaisen Molotovin koko tuotannon. Täytyy sanoa että kyllä jytisee ja meininki on hulvatonta. "Me gusta chichi, me gusta chacha, quiro que me des que me des papaya"
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viikatteen Unholan urut, parasta Viikatetta tähän mennessä, tällä levyllä on otettu ehkä askel raskaampaan suuntaan, mutta kitarat soi edelleen todella komeasti. Levyllä ovat mukana nyt myös aiemmin pelkästään keikalle soittaneet Arvo ja Ervo sekä vierailijoina piipahtavat Jouni Hynynen ja Marko Annala.
 

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
Green Day: AMERICAN IDIOT

Olen aina pitänyt tätä bändiä vähän helvetin ärsyttävänä, mutta kun Holiday-sinkku Radio Cityltä bongattuna jäi päähän soimaan, niin täytyihän tämä tuotos katsastaa. Ja onhan tämä yksi parhaista uudehkoista julkaisuista piitkään aikaan. Levyn tarina ei ole vielä sen kummemmin auennut, kun yksittäisissäkin tuotoksissa rock-oopperoita myöten on ollut tarpeeksi pureskeltavaa.

Blondie: GREATEST HITS

Sen verran nuorta ikäluokkaa ollaan, että Blondieta ei yhtyeen kultakautena ihastelemaan. Vaikka bändin viehätysvoimasta ei Debbie Harryn osaa voi kieltääkään, niin osasivathan ne tehdä biisejäkin. Tämä vuonna 2002 julkaistu tuotos käykin suoraan asiaan orkesterin parhaalla biisillä Dreaming, eikä taso notkahda kuin pariin otteeseen, varsinkin vuoden 1999 paluuhitti Maria on puulaakisarjan tuotos vanhojen valioliigahittien rinnalla. Ja The Hardest Part on kadonnut klassikko.

Hanoi Rocks: ANOTHER HOSTILE TAKEOVER ja BACK TO MYSTERY CITY

Hanoin Ankkarock-keikka tuli jo puitua toisessa otsikossa, joten ei siitä muuta kuin se, että minusta se oli parempi kuin tämä uusi tuotos. Another Hostile Takeover on tasapaksua massaa, josta ei useammankaan kuuntelukerran jälkeen ole jäänyt oikeastaan mitään muuta käteen kuin Phil Lynott-laina Dear Miss Lonely Hearts. Ja sekin lähinnä muun materiaalin totaalisen mitäänsanomattomuuden takia. 12 Shotskin oli aika keskinkertainen tuotos, mutta siellä oli sentään A Day Late, A Dollar Short, jolla sai jo paljon anteeksi.

Kuuden cd:n Lightning Bar Blues-setistä useimmiten soittolistalle on eksynyt Back To Mystery City, joka osoittaa, että pojilla oli vielä homma hallussa, kun fyysistä ja psyykkistä tilaa ei ollut pilattu kaiken maailman stimulanteilla.

Iron Maiden: FEAR OF THE DARK

Kesää varten pitää jo alkaa lämmittelemään. Yleensä Fear Of The Dark on siellä Maiden-listauksissa häntäpäässä, mutta pitkästä aikaa kuunneltuna tämä potki taas yllättävän hyvin. Ennakkosensuuria piti tosin tehdä sen verran, että Fear Is The Keyn skippasin jo etukäteen soittolistalta pois, mutta Chains Of Miseryn, The Apparitionin, Wasting Loven ja Judas Be My Guiden kaltaiset vähälle huomiolle jääneet viisut toimivat ainakin tällä kertaa kuin tauti.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pari Juicen levyä pitkästä aikaa kuuntelussa: Ajan henki & Boogieteorian alkeet. Hienoja, monipuolisia biisejä. Ja näitä tuli ala-asteikäisenä kuunneltua osin salaakin. Osa biiseistä nimittäin ei ollut ainoastaan radiossa soittokiellossa, vaan kielto oli meillä kotonakin. "Missä hän on? Hän on poikiaan uhraamassa. Missä hän on? Kärysi lahjusjupakassa..."
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Metallican Nothing else matters, juuri nyt, en tiedä miksi. Yritän vain kelailla sanoituksen antavaa loputonta tulkinnanvaraa parhaani mukaan.... "never opened myself this way" ja tietenkin diggailen alun skittaintroa joka on muuten myös kännykkäni soittoääni. Luulen etä tämä riittää tämän illan musiikiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös