Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 911 401
  • 21 790

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tämä taitaa olla ainoa coverbändi, jonka musiikista (ja videoista) aidosti pidän. Ylempänä viimeisin biisijulkaisu ja alempana jo 122 miljoonaa toistoa kerännyt vanhempi klassikko. Jos joku nyt ei tiedä, niin tämä on suomalainen bändi. Suosittelen myös tuoretta Seagulls' nest sarjaa, jossa ovat jo vierailleet Timo Kotipelto ja Noora Louhimo.





 
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine - Tea Party Revenge Porn

Enpä ollut tästä yhtyeestä kuullut ennen tätä päivää, mutta Jello kun on kyseessä ja bändillä on komea nimi niin kai tätä kannattaa kuunnella. Ja onhan tämä enemmän tai vähemmän pakko kuunnella jos tykkää Dead Kennedysin musiikista. Pitäisikin paneutua vähän enemmän näihin Jellon juttuihin.



 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Queen-fani olen ollut niin paljon, että olen käynyt katsomassa sitä Adam Lambertin kanssa, mikä hyvin toimikin.

Tämä on silti jotain ihan jäätävää. Tuo alkuaikojen Queen on jotain niin mestarillista. Tämä liian harvoin nostetaan esille.

Tämä on se minun Queen. Noista kitaravalleista tulee kylmät väreet. Harvoin kuulee tuollaista soittoa. Kiitos Brian May, suuri kitarasankarini.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
... ennen kuin uni tulee.
Well, it looks like we might have made it
Yes, it looks like we've made it to the end
(väärä bändi, tiedän)





Matkan varrella palautui kunnolla mieleen ehkäpä bändin parhaan albumin Life on Other Planetsin (2002) päättävä biisikaksikko Prophet 15 ja Run:








Toimivat ikäänkuin siirtymänä muutoin räväkältä albumilta kauneimpaan albumiin Road to Rouen (2005)







Jäi vielä kuuntelematta B-puolet ja muu albumeilta löytymätön tuotanto. Huomenna.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Vanhempi kotimainen iskelmämusiikki on aina ollut mieleen, ja loppukesällä odottavan Lapin reissun kunniaksi (jolloin ollaan sillä kuuluisalla Kaamasentiellä) on tällaista nyt soitossa

Järkyttävintähän videolla ei ole Kike Elomaan esiintyminen vaan se, että Juha Vainio on tässä 43-vuotias, mutta näyttää enemmänkin 73-vuotiaalta..


 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
KO:MI julkaisi viime vuonna uuden levyn ja tämä päivä käytetty sen kuunteluun. Pinttien eri projektit ovat oikeastaan poikkeuksetta vähintäänkin mielenkiintoisia. Kun ihmiset sanovat nykymusiikin olevan monotonista tai että nykyään suomalaiset naisartisti tekevät huonoa musiikkia, niin eivät selkeästi osaa etsiä sitä hyvää musiikkia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Moto

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Steel Bearing Hand - Slay In Hell

Death/thrashia Texasista. Välillä mennään ihan puhtaasti dödiksen puolelle, mutta yleisesti ottaen pirteää kohkaamista. Suosittelen kokeilemaan.



 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Katopa, Tenkasen Aarnelta tullut uus biisi.



Saapa nähä kuinka monta päivää soi päässä tuo kertosäe.
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Tämä biisi toimii tarinankerronnallisesti mainiosti ilman videoa, mutta yhdessä näistä muodostuu todellinen masterpiece. Annan ennakkovaroituksen sisällöstä, koska se voi järkyttää herkimpiä katselijoita. Tämä on taidetta.

 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tänään on tykitelty Bolt Throwerin ja Forteressen tahtiin. Bolt Throweria parempaa tykittelyä ei kyllä toisaalta ole olemassakaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päätin laittaa viikon takaisen Supergrass-maratonin uusiksi ja nyt on menossa nimettömän kolmannen albumin (aka X-Ray album) loppusuora. Varmaan jos joku bändin kuudesta albumista pitäisi julistaa huonoimmaksi, se olisi tämä vaikka on kuitenkin aika helvetin hyvä.

Tulinpa ajatelleeksi, että aika moni bändin albumeista on parhaimmillaan vasta viimeisissä biiseissä. Born Again - Faraway (alla video) - Mama & Papa



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös