Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 924 618
  • 21 889

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Veli Johnny B. Gooden kanssa toisessa ketjussa puheena oli Creedence ja Fogerty. Siitä tuli mieleen tämä. Onhan kyseessä ihan järettömän kova biisi, just Fogertyn tyyliin. Näennäisen yksinkertainen, neljä sointua ja siinä se. Mutta teepä perässä. Ammattimiehen taidonnäyte. Craftsman, sanoisi erikielinen.



CCR ja Fogerty, ai vittu. Pihapelit tulee mieleen, kun kaverin takapihalla yritettiin imitoida torjuntoja ja taustalla soi Fogerty ja George Thorogood...ynnä muut .
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Arvostan, miten @nummenkallio pitää RHCP:n By The Waysta. Kuulun sinällään myös oppositioon, että lempilevyni on One Hot Minute. Nummikselle virtuaalinen highfive.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Melkein tunnustusketjun asiaa tämä. Vaikka olenkin ensisijaisesti hevi-/metallimies, tykkään välillä kuunnella konemusiikkia. Joskus myös synkkää tech housea. Moni ei tiedä, että ihan kotimaisesta tech-skenestä löytyy loistavaa "mielen myrkkyä". Tässä esimerkkinä Hannu Ikola:



 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Arvostan, miten @nummenkallio pitää RHCP:n By The Waysta. Kuulun sinällään myös oppositioon, että lempilevyni on One Hot Minute. Nummikselle virtuaalinen highfive.

Tänks. Kyllä minustakin One Hot Minute on mainettaan parempi levy. Se on itse asiassa ihan hyvä levy. Ja Navarro on hyvä kitaristi.













Onhan nyt esimerkiksi nuo ihan tautisen kovia.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Graham Bonnet. Mies joka karkasi ennen keikkaa parturiin. Saatanan kova ääni huligaanilla. Rummuissa Cozy Powell. Kitaristin tuntee kaikki. Se toinen Mies Mustissa, ei Johnny Cash.



 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt kuuntelussa uusi suosikkini, Yö väistyy Pentti Hietasen tulkitsemana. On suosikkisarjani tunnuskappale ja todella, todella kaunis kappale onkin. Onko homoa rakastua miehen lauluääneen? Ihansama, olen sitten homo, koska rakastan Penan ääntä. Ei auta mikään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitä on kohta kaksi kuukautta, kun on viimeksi kuullut livemusiikkia. Kukapa olisi uskonut, että tämän biisin jälkeen oli edessä enää encore ja sitten määrittelemän mittainen tauko. Tuo oli jotain edellistä elämää.



Uskaltaisiko sitä luvata, että kesällä 2021 teen paluun Färsaarille. 2008:ko siellä viimeksi kävin.
 

Glove

Jäsen
Vaikka kuinka yritän kuunnella, mitään ei kuulu mistään. Toki olen havainnut tämän talon olevan siinä mielessä hyvin rakennettu, että seinien läpi ei liiemmälti meteliä tule. Mutta kyllä nyt yleensä jostain kuuluu jotain, ettei olisi näin hiljaista, että korviin sattuu. Pitänee laittaa poppikone soimaan.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Joku tässä biisissä kolahti heti ekalla kuuntelulla ja nyt on soinut useamman kerran putkeen. Kyllähän tähänkin biisin on saatu Michael Monroe vetää vähän sooloo. En oo varma onko toi Michaelin lausumat tekstit biisin välissä.


 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Koska keikoille ei nyt pääse, on viime aikoina tullut katseltua bändien keikkatallenteita netistä. Eilen Hurriganesin keikka tavastialta vuodelta 74, Hanoi Rocksin keikka Kulttuuritalolta vuodelta 88 ja Stratovariuksen keikka Pakkahuoneelta vuodelta 2012. Illan päätteeksi vielä Mokoman keikka Ruutu+:lta suorana.

Nyt katselen Gunnareiden keikkaa New Yorkista vuodelta 88. Taltiointihan on ajalta jolloin bändi ei ollut vielä stadionluokkaa ja jätkät olivat nuoria ja vihaisia.



 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli vinguteltua luottokorttia kaikenlaiseen Bandcampin kaikki tuotto artistille-päivän aikana. Esimerkiksi Ghost Worldin levyjen hankkimista fyysisessä muodossa en ole saanut vielä aikaan, joten tuli hankittua kaikki ne. Ja myös Liisa Tanin suomenkielisen sooloprojektin Sir Liselotin albumi "Olenko kertonut?". Mielenkiintoista tavaraa.

Ghost World heitti aiemmin illalla striimikeikan, jolla soitettiin kokonaisuudessaan viime kuussa ilmestynyt Altar-albumi. Todisti taas, että tuo on niitä bändejä, joiden biisit nousee livenä vähintään toiseen potenssiin. Tallenne löytyy edelleen verkosta, keikka alkaa noin puolen tunnin kohdalla, ainakin nyt - ehkä odottelut editoidaan pois myöhemmin:



 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös