Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 474
  • 21 738

uusiolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal, Tuto Hammers-95
Ace Frehley: Frehley's Comet

Mulla on tosiaan menossa tollanen sattumanvarainen levykokoelmani läpikäynti.
Ilmeisesti kaikki se paska mitä eri radiokanavat pukkaa tunnista ja päivästä toiseen on saanut sen aikaiseksi et noi levyt kuullostaa järjestään hyviltä.
Paitsi yks. Voisin vaiks myydä sen ainoon kökkölevyn pois jos jotain kiinnostaa.
Myytävänä olis siis Easy Actionin eka (toivottavasti myös ainoa),vinyyli tuolta jostain kaheksankyt luvun alusta. Kyseessä on ruotsalaisten Hanoi Rocks kopio. Mainittakoon et Europeen John Norumin tilalle menny Kee Marcello soitti ennen tässä bändissä, niin myös tällä levyllä.

Tää levy myydään tarjoavalle.

Jos tällä mainospuheella levy lähtee, niin jo on kumma.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti tant gredulin
Onko tämä Siciliano se Nirvana-coverin tekijä? Magneettinen versio joka tapauksessa. Ajoin pysäkkini ohi sitä kuunnellessa.

Jep, sama nainen. Kyseessähän on siis Nirvana-hitti Come as You Are. Ja aivan loistava coveri kaikessa hypnoottisuudessaan, pakko sanoa. Löytyy Sicilianon tänä vuonna ilmestyneeltä debyyttilevyltä "Likes...".
 

Filosofem

Jäsen
Lakki päästä pojat

Kuten hevin ystävät jo tietävät, Quorthon kuoli toissapäivänä 7.666.2004 sydänhalvaukseen. Quorthon ja Bathory olivat tärkeässä roolissa Black Metallin syntyyn, sekä bändi oli ensimmäisiä orkestereita, jotka alkoivat tekemään jylhää ja eeppistä Viking Metallia. Ei mikään turha mies. Tänään tasaisesti kuuntelussa koko tuotanto aina vuoteen 1991 asti. Jumalauta. Olut ei ole ikinä maistunut näin vahvalta kuin se tänä päivänä maistuu.

BATHORY IS DEAD, LONG LIVE BATHORY!
 
Viimeksi muokattu:

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Layo & Bushwacka! - Night Works

Jori Hulkkosen ohella musiikkia, joka ei päiväsaikaan kuulosta mitenkään ihmeelliseltä, mutta joskus klo 23 jälkeen on parempaa kuin mikään muu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nightwish - Once

Ja kyllä potkii, eli on ce hyva!
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kuuntelin juuri The Curen version Henkan Purple Hazesta, ja täytyy sanoa että perin omituinen oli, tuli lähinnä Devo mieleen.
 
Pitipä tänään yhdessä levykaupassa pompoillessani hieraista silmiä pariinkin otteeseen. Alennushyllyssä komeili Manic Street Preachersin harvinaisuuskokoelma Lipstick Traces naurettavaan kolmen euron (siis 3!) hintaan. Kyseessä ei ollut edes käytetty kappale, vaan ihan uusi ja virallinen tupla-CD täynnä Manicsin harvinaisuuksia. Kassan kauttahan sitä piti sitten poistua, ei tällaisia tilaisuuksia kovinkaan usein ihmiselle aukene.

B-puolia ja muita harvinaisuuksia sisältävän ykköslevyn kuuntelun jälkeen palautui mieleen, miksi olen ainakin ajoittain pitänyt Manicsia maailman parhaana rock-yhtyeenä. Harvalla orkesterilla on varaa jättää Prologue To Historyn, 4 Ever Delayedin, Sepian ja Socialist Serenaden tasoisia biisejä mätänemään sinkuloiden kakkosraidoiksi. Osa biiseistä pieksee sinänsä mainioiden studioalbumeiden heikoimmat raidat kuusnolla.

Lainamateriaalia sisältävän kakkoslevyn biisien alkuperäisversiot eivät ole minulle juuri lainkaan tuttuja, joten vertailu originaaleihin on mahdotonta. Hyvältä kuulostavat silti, etenkin pirteä Take The Skinheads Bowling.

Olisihan tästä enemmänkin voinut maksaa, mutta hyvä näin. Hyvä ostos, 35 biisissä riittää vielä hetkeksi purtavaakin.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tällä hetkellä nämä levyt pyörivät cd-soittimessa:


Poison - Look What The Cat Dragged In
Poison - Greatest Hits
Nightwish - Ocean
Savatage - Fight For The Rock
Iron Maiden - The X Factor
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Blind Guardian - Nightfall in Middle Earth levy. Kerrassaan LOISTAVA levy. Blind Guardian näyttää kaikenmaailman Sonata Arcticoille sun mulle Power Metallibändeille ketkä kyseistä musiikinlajia hallitsevat. Hansi Kürsch on ilmiömäinen laulaja joka osaa käyttää ääntään erittäin monipuolisesti. Parhaiksi yksittäisiksi kappaleiksi nostaisin:

Into the storm
Mirror mirror
A Dark Passage

Jokaisen melodisesta metallista pitävän ihmisen pakko-ostos!
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viime aikoina olen enemmän tutustunut tuohon Metallican tuotantoon. Ja olen sen myötä alkanut pitää bändistä yhä enemmän.

Samalla on tullut kuunneltua Gamma Rayta suhteellisen paljon mm. seuraavia biisejä.
Follow Me, Valley of the kings, Eagle ja Fire Below.
Ihan hyvät melodiat noissa biiseissä. Tostahan vois vaikka tykätä.
 

Furillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TML
Stone Roses - Second Coming

Positiivisesti oon yllättynyt. Varmaan aika pitkälti sen takia että John Squire on aika tapaus kitaran varressa.


Stone Temple Pilots - Shangri-la dee da

Innostuin Purplesta, menin kauppaan ostamaan Coren, mutta jostain kumman syystä sitä ei löytynyt mistään, joten piti sitten tyytyä Shangriin. Ei nyt ensimmäisellä kerralla oikein säväyttänyt, mutta toisaalta ei Purplekaan aikanaan lukuunottamatta Big Emptya.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Posti on saanut taas kantaa selkä vääränä tilauksiani. Eilen tullutta:

Roy Orbison - Mystery Girl
Tuttuakin tutumpi levy jo etukäteen, mutta vihdoin hankin sen ihan oikeana CD:nä. Ostin kasetin jo penskana heti tuoreeltaan vuonna 1989 ja muutama vuosi sitten poltin kirjaston levyn. Kyllä Orbison oli huikea tulkitsija vielä elämänsä viime hetkinäkin.

She's A Mystery To Me on ehkäpä levyn kirkkain helmi, likimain paras biisi mikä U2-leiristä on lähtenyt. U2:han ei ole koskaan tuota biisiä itse virallisesti julkaissut ja ehkä hyvä niin, sillä netistä löytämäni liveversiot kuulostavat todella pliisuilta Orbisonin tulkinnan rinnalla. Bono tosin pääsee esiintymään tällä levytyksellä kitaristin ominaisuudessa.

The Pogues - The Very Best Of...

Kyllä tuo surusilmäinen doku-Shane osaa kirjoittaa sekä riipaisevan kauniita biisejä. Rainy Night In Soho on yksi suosikki-rakkauslauluistani. Ei mitään turhaa siirappia, vaan karun kaunista.

Alanis Morissette - So-Called Chaos
Lienee jonkinlainen yritys palata Jagged Little Pillin tunnelmiin. Valitettavasti melkein jokainen biisi kuulostaa siltä, että niistä on yritetty vääntää uusi You Oughta Know. Kohtalaisen toimiva, joskin mitäänsanomaton levy parin kahden kuuntelukerran perusteella.

The KLF - The White Room
Omistin aiemmin jo tämän levyn peukaloidun jenkkiversion, mutta piti hankkia se alkuperäinen eurooppalainen versiokin seuraksi. Hieman rähjäinen käytetty CD maksoi yli 20 euroa, joten tästä yli 10 vuotta sitten markkinoilta vedetystä levystä on tullut jonkinmoinen keräilyharvinaisuus. Last Train To Trancentralin "LP Mix" eroaa aika totaalisesti jenkkipainoksella ja sinkulla olevasta "Live From The Lost Continent"-versiosta. Nipin napin tunnistaa samaksi biisiksi.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Clubbers Guide To 2004

Eli trance- ja housemaailmoissa mennään.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bathoryn Quorthonin kuoleman takia nyt on soinut kyseisen bändin tuotanto soittimessa. Kyllä vetää Haikeaksi :( See you in Valhalla broder! The lake soimaan
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Hives: "Veni Vidi Vicious", nupit äärikaakossa. Ja tämän jälkeen Nomadsin "Outburst", nupit hitsattuina kaakkoiseen ääriasentoon. Svedut rulaa.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Kuuntelussa uunituore Apulannan Pudota-EP. 4 tykkibiisiä, joista yksikään ei löydä syksyllä ilmestyvältä albumilta. Kill Fuck Die!
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Tällä hetkellä näyttää siltä, että amerikkalainen Autopilot Off on vienyt sydämeni! En omista luottokorttia, joten en ole levyjä voinut tilata. Kyseisen bändin biisejä olen saanut haltuun Xboxin ja netin kautta.

Jos joku tietää, että Suomessa myydään kyseisen bändin levyjä (esim "Make a Sound" tai "Autopilot Off EP"), hän ilmoittakoon siitä minulle, kiits.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Päällikkö työntää pojat taas suonsilmäkkeeseen.
Remun `Daisy Grace` potkii niin,että metsää kaatuu.
Ja huomenna kaupoissa koko Sticks & Stones.
Taju lähtee.
 
Psyykkaan itseäni huomisiin haasteisiin huudattamalla viikolla ostamaani Nasumin Helvete-levyä. Grindcorea ei ennen tämän hankkimista hyllystä löytynytkään.

Hyvin potkii ja mittaakin on sopivasti, 22 biisiä karvan yli 35 minuuttiin.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Lämmittelyksi illan otteluun:

Rammstein - Ich will
Rammstein - Du hast


Ranger
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Bon Jovin 4 ekaa levyä ollut kuuntelussa ( Bon Jovi, 7800 farenheit, Slippery when wet ja New Jersey) täytynee nääkin hankkia CD:n muodossa..
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viestin lähetti Elmeri Hautamäki
Kuuntelussa uunituore Apulannan Pudota-EP. 4 tykkibiisiä, joista yksikään ei löydä syksyllä ilmestyvältä albumilta. Kill Fuck Die!
Ensimmäinen hyvällä maulla varustettu Blegfani löytynyt!

Muljulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös