Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 896 696
  • 21 696

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Eric Clapton ja From The Cradle. Olisipa slowhand pysynyt vain koko uransa bluesin ja rokahtavamman rytmimusan parissa eikä eksynyt pehmoviihteen puolelle. Jälki olisi ollut entistä painuvampaa etenkin blues-musiikin vinkkelistä.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Killing Joken uusin levy, Pylon. Perus KJ levy, muuhun olisin ollut pettynyt. Huomasin juuri, että saatavilla olisi ollut deluxe versio extra biiseillä. Noh, hivenen harmittaa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mew: Satellites

Parhaita bändejä ikinä. Tuossa 1,50 minuutista eteenpäin soittaa maailman suurin bändi. Tai siltä se ainakin kuulostaa. Tällaista pitäisi kuulla enemmänkin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Minua tämä häiritsee jotenkin, jää soimaan päähän rasittavasti. Sen sijaan paikallinen radio soitti pitkästä aikaa korvaani herralta Avaruuden ikkunan. Aivan loistava biisi.

On kyllä loistava. Nyt kun, kiitos linkkauksesi, kuunteli tämän pitkästä aikaa oikein ajatuksella, niin löytyy yhtä sun toista jännää, mm. ilmeisesti Pelle M. taustalauluissa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Molo Hasardi: KTP tai kuolema

Nyt tarvitaan uskoa! Tämä lähti hassuttelusta, ja nyt kannattajaryhmä laulaa sitä joka pelissä. On laulanut jo vuosia.

Joskus lauluille on tilausta. Minusta tämä on hieno laulu. Vaikka vähän rouhea, niin suurella rakkaudella tehty.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Gentle Storm - Storm

Lucassen/van Giersbergen-parin yhteistyö taas kuuntelussa. Yksi vuoden levyistä omalla kohdallani. Ja livebändistä löytyy oikein hyvän tason osaajia myöskin. Rummuissa Arjenin luottokannuttaja Ed Warby, koskettimissa After Foreveristä ja ReVampistä tuttu Joost van den Broek, Stream of Passionista Marcela Bovio ja basisti Johan van Stratum ja kitaristeina Anneken oman bändin Ferry Duijsens ja vastikään "tulppaani-hevibändi" Delainistä vakipestin saanut taskuraketti Merel Bechtold. Aikas mukava bändi kaikkinensa, toivottavasti rantautuisivat tännekin. Varmasti tulisi liput ostettua.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kotiteollisuus: Yötä vasten

Kaikilla on Jouni Hynysestä mielipide. Se ei ole aina myönteinen. Minun täytyy sanoa, että olen aina tykännyt Hynysen juoppo-mulkku-karjalaiskusipää-imagosta. Tuollaisia Hynysiä on ihan oikeasti Lappeenrannassa enemmänkin. Hynynen on vain valjastanut tämän ominaisuutensa kaupalliseen käyttöön menestyksekkäästi. Aina kun näen Hynysen, tulen hyvälle tuulelle. Odotan, että se sanoo jotain hauskaa.

Musiikki on Jouni Hynysen sivutuote. Hyvin se on sinnitellyt mukana. Jounilla on kyllä niitäkin lahjoja.
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit
Hans Zimmerin Interstellar soundtrack. Hieno elokuva, mutta jäätävä säveltäjä. Kyseisellä herralla on kyky tehdä hyvistä elokuvista maagisia.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Sekalaisesti Children of Bodomin alkupään tuotantoa neljän ensimmäisen levyn osalta. Ilman nostalgialisääkin Hatebreeder on edellleen tänä päivänä helvetin kova levy muuta materiaalia yhtään väheksymättä. En tosin ole Are you dead yetin jälkeen hirveästi jaksanut bändin julkaisuihin perehtyä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ronya - Tides

Ronja Richardstanleyntyttären toinen albumi on pyörinyt tässä lähipäivinä useamman kerran ja vaikuttaa erittäin laadukkaalta pop-levyltä. Pyöriminen on tosin vain kuvainnollista, sillä tätä ei olla ilmeisesti julkaisemassa ollenkaan fyysisenä levynä, mikä on harmi koska se olisi kuin tehty vinyyliä varten 46 minuutin kestollaan ja 12 biisiä asettuisivat lähes täsmälleen yhtä pitkiksi A- ja B-puoleksi.

2012 ilmestynyt ensilevy The Key is the Key ei ehkä hyvistä arvioista huolimatta löytänyt oikein yleisöään. Sinänsä nimensä mukainen Annoying yritti tarpeettomasti tehdä Ronyasta vihaista nuorta naista, joka sanoo "fuck" ja antaa kunnianhimoisesta teemalevystä aika lailla väärän kuvan. Ne taas jotka ihastoivat Annoyingiin, eivät ehkä sitten perustaneet levystä muuten.

Vanhaa pierua mielyttää uuden levyn biiseistä ehkäpä eniten hieman petshopboysmainen Extra Mile ja sitä seuraava Bacall & Bogart. Liekö Ronja katsonut vanhoja leffoja enemmänkin, sillä niin ikään levyn huippuhetkiin kuuluva Wanted sisältää dialogisamplen Casablancasta.

Mutta - kyllä pännii fyysisen levyn puute. iTunes-versio ei edes kerro biisien säveltäjiä, ensilevyn biisithän oli pääasiassa Ronyan ja Illusion Raken käsialaa, ja kiinnostaisi myös tietää, kuka on Bacall & Bogartin miesääni.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Eric Clapton - Layla - YouTube

60-luvun puolimaissa Lontoossa saatiin lukea seinäkirjoituksia "Clapton is God". Joillekin hän on sitä tänäkin päivänä. Hieno mies.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Rushin 2112 soinut pari päivää autossa ja hyvää kuunneltavaa siihen. Hemispheresia voisi sen jälkeen kuunnella kun se oli aika hyvä muistaakseni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös