Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 112
  • 21 692

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kemiläis-tamperelainen Flesh Roxon lämmitteli äsken Therapy?:a Nosturissa. Aika niukasti oli porukkaa vielä siinä vaiheessa, eikä vastaanotto ollut kovin riehakas, mutta sen verran hyvin iski, että ostin molemmat albumit Flesh to the Bone (2013) ja Darker Side of Life (2015) mukaan. Jälkimmäisellä Andy McCoy vierailee kolmella raidalla. "Kauhupunkiksi" tätä on jossain kutsuttu - jos omien suosikkien kautta pitäisi etsiä vertailukohtia, niin ehkäpä Therapy? meets The Cramps. Punkrockbändi, joka livenä vetää coveria Haddawayn What Is Lovesta ja kutsuu kitaristin isän soittamaan muutaman biisin ajaksi mandoliinia, ei voi olla muuta kuin katu-uskottava.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Pitkästä aikaa kaivoin YouTubesta Anti-Flagin matskua. Uusimmat biisit eivät ihan iskeneet niin kovaa kuin "For Blood & Empire" albumi. Ehdein jo hieman hautaamaan bändin omilta listoilta, mutta nyt eksyin edellä mainittuun albumiin tubessa ja onhan se edelleen hyvä.

Anti-Flag - "For Blood And Empire" Full Album - YouTube
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uusin Riverside kuuntelussa. Ja toimii kympillä. Edellisiin jos vertaa, tyynnyttelevämpää ja ehkä vähän "wanhan ajan" progeen kallistuvampaa menoa. Sanoisin, että menee itsellä bändin tuotannon kärkeen tämä levy. Uusimman Amorphiksen, Steven Wilsonin Hand.Cannot.Erasen, Anekdotenin Until All the Ghosts are Gonen ja Gentle Stormin Diaryn kanssa tämän vuoden kärkitapauksia ehdottomasti.

Saturate Me
 

Schadowan

Jäsen
Tässä maassa tai muuallakaan ei ole montaa artistia, jotka joka levyllä toimittaa a) erinomaisen levykokonaisuuden, joka kestää niin paatuneen musiikkikriitikon ja/tai tavallisen tallaajan kuuntelua b) pari pomminvarmaa hittiä. Itse olen odottanut tätä levyä jo pari vuotta ja tänään se sitten tuli. Aamulla työmatkalla kuuntelin läpi ja eihän se taaskaan pettänyt. Ja kyseessähän on tietenkin Chisun uusi levy, Polaris. Laittakaaps kuunteluun jatkislaiset!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Ja kyseessähän on tietenkin Chisun uusi levy, Polaris. Laittakaaps kuunteluun jatkislaiset!
Ensimmäisen kuuntelukerran perusteella hyvä levy - nostan ainakin massiiviset Polaris- ja Tabu-biisit korkealle. Ensin mainitussa voisi olla jopa pikkuklassikon aineksia. Myyntiluvut lienevät joka tapauksessa korkeat, mutta tiedä häntä montako kappaletta jää myymättä karmean ensisinglen ansiosta. Ehkä sille ajan myötä lämpenee, mutta nyt "Ihana" melkoinen rikkaruoho kukkapenkissä.

Niin: ihana Emilia Takayama on näemmä tälläkin levyllä mukana, toivottavasti kuuluu edelleen myös livebändiin.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja kyseessähän on tietenkin Chisun uusi levy, Polaris. Laittakaaps kuunteluun jatkislaiset!
Pari kertaa kuunneltu ja onhan se vankkaa tekoa taas. Äkkiseltään tuntuisi, että kauttaaltaan tasapainoisin albumi Chisulta toistaiseksi, missä ei suoranaisia heikkoja raitoja löydy ja katsotaan nyt miten kuuntelussa elää ja kasvaa, sitä kautta voi hyvinkin olla jopa paras albumi. Sinällään kehitys on tähän mennessä ollut nouseva jatkuvasti, eli jokainen levy edellistä parempi ainakin omaan makuun.

Tuo melodiataju Chisulla on ihan hiton hyvä ja sanoituspuoli myös hyvin hanskassa, vaikka siellä tiettyjä turhan toistuvia elementtejä ja ilmaisuja löytyy, mutta toisaalta se on neidin tavaramerkki. Tuotannolliset kikat ja elementit myös tyylikkäitä ja tällä uudella levyllä pidän eritoten noista konetaustoista aivan pirusti. Paikoin todella hypnoottista menoa.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös