Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 340
  • 21 738

lejon

Jäsen
Death Cab for Cutie: Transatlanticism
The Postal Service: Give Up
Air: Talkie Walkie
The Coral: Nightfreak and the sons of Becker
Godspeed You! Black Emperor on myös soinut jonkin verran viime aikoina.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Missy Elliott - This is not a test ja Kelis - Tasty.

Näiden mimmien välistä kun löytäisi itsensä niin voisi todeta että whiteassmothafoka saa nyt kyytiä. Välistä siis vertikaalisesti (välistä ≠ vierestä).
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nina Rochelle: Om Sverige vill ha det så

Vielä viime viikolla en tiennyt yhtyeestä mitään, kuvittelin Tavastian ilmoituksessa näkemääni nimeä uudeksi ruotsalaiseksi laulajattereksi... Lauantaina Tampereen reissulla näin yhtyeen videon telkkarissa ja kun myöhemmin samana päivänä levy osui divarissa käteen päätin kokeilla. Ja kyllä kannatti, hyvä levy tällaiselle vanhalla Ebba Grön/Imperiet & Kent fanille.

Laika & the Cosmonauts: Local Warming

Radio Helsingin voimasoitto on miellyttänyt korvia ja tarttui samasta divarista kuin NR mukaani. Ihmetyttää mikäli näistä biiseistä joku ei päädy johonkin elokuvaan tunnusmusiikiksi...

Metallica: Load -kokoelma

Itse polttamani kokoelma Load & Reload levyjen parhaista biiseistä ei häpeä yhtään muiden Metallica levyjen rinnalla.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Diablo:Eternium

Jos olet metallimies tai -tyttö, kuuntele.
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Persuader: Evolution Purgatory

Yhtye omaa varsin mielenkiintoisen nimen, enkä voinut välttyä mielleyhtymiltä ensimmäisen kerran bändin nimen kuullessani. Jos on hymyn kare herkässä ennen kuuntelua, leviää hymy jo yli korvien muutaman biisin jälkeen. Musiikki kulkee pääasiassa powermaisen laukkakompin tahtiin, mutta soppaan on lisätty hyvällä maulla läjä thrash-kitarointia ja rouskuvia riffejä. Vaikka soitanta onkin erittäin mallikasta, täytyy hattua nostaa vielä erikseen yhtyeen solisti Jens Carlssonille, joka hoitaa levyn vokaalit vähintäänkin kiitettävästi. Persuader on minulle jo tässä vaiheessa vuoden miellyttävimpiä yllättäjiä.

Exodus: Tempo of the Damned

Mitäpä tähän voisi sanoa... Jos Persuader tarjoili thrashia mukavin ja helposti powerin saralla pureskeltavissa paloissa, kaataa Exodus niitä kehiin koko laidan täydeltä. Tempo of the Damned on sitä itseään alusta loppuun, eikä levy puuduta suhteellisen pitkästä pituudestaan huolimatta hetkeäkään. Levyn kiistattoman kuninkuuden osoittaa myös se, ettei täytebiisejä löydy oikein hakemallakaan. Sellaista turpaanvetoahan tällä levyllä on jokainen biisi, että heikommat horjuvat pöydän alle ja kovemmatkin karjut pyörtyvät silkasta onnesta. Turhaan minä tässä lätisen, koska jokaisen on kuultava moinen mestariteos omin korvin. Jaa että pidänkö levystä? Miettikääpä sitä - Zetro määrää.

Taivaankappeleiden liikkeistä on oltu aiemminkin tulkittavissa tästä vuodesta erittäin kovatasoista raskaan musiikin saralla. Alkaa vain itseänikin jo hirvittämään, kuinka pelottavan oikeassa ennustusten suhteen voidaankaan joskus olla.
 
Viimeksi muokattu:

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Wuthering Heights - Far From a Maddening Crowd

Loistava.

NP: The Bollard

And they all lit a fire on the beach that night,
and all their troubles were out of siiiiiight...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Thunderstone - The Burning

Ollut jatkuvassa soitossa siitä lähtien kun ilmestyi ja sain hankittua sen. Todellista laatua alusta loppuun.

Stratovarius - Visions

Kun sankarihevin makuun on päästy, niin otetaan se viime vuosien kovin levy tältä saralta.

Therion - Secret of The Runes

Kuuluu myös sarjaan usein kuuntelussa. Loistava levy.

Manowar - Fighting the World, Kings of Metal, Triumph of Steel
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Don Huonot - 70-luvun lapsia

Jotenkin jäi tuo Paha Kesä - EP itseltäni vähän huomioitta, vaikka kesällä jo monilla donkkarikeikoilla juuri tämän kappaleen erittäin hyväksi mielsinkin. Nyt sain vihdoin etsityksi käsiini tämän kappaleen ja on kyllä mahtava.
Ei mennyt mikään ihan niinkuin luultiin ja toivottiin
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Katatonia - Viva Emptiness (fiilistelyä eilisestä keikasta Loopissa Oulussa, jossa oli aivan mainio meininki)

Opeth - Deliverance

Opeth - Damnation

Kuusumun profeetta - Sanansaattaja oraakkeli salamurha hyökkäysvaunu
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iron Savior - Unification
Queensrÿche - Tribe
Wuthering Heights - Far From a Maddening Crowd

Eipä ole pitkään aikaan näin kovaa kolmikkoa tässä kuuntelussa ollutkaan.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti lejon
Ultramariini: Juuri ja juuri olemassa

On muuten hyvä lätty! Kävin bändin Tavastiallakin tsekkaamassa ja sanotaan niin, että levy on timangia, Live-esiitymisessä on vielä hiukan petrattavaa näillä Hämeenlinnan pojilla. Pisteet kuitenkin asustuksesta. Mitä sitä turhaa keikalle erikseen pukeutumaan :)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Diablo - Eternium
Onpahan melkoinen levy! Sopivassa suhteessa on sekoitettu rankkaa jyräämistä ja melodioita. The Preacher on täydellinen biisi.

Suburban Tribe - Manimal
No joo.. Ihan kohtuullinen levy. Tosin Firedance kuullostaa Limp Bizkitiltä ja Portrait Of Lost Innocence Linkin Parkilta. En sitten tiedä onko se hyvä asia?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti -Kantor-
Kuusumun profeetta - Sanansaattaja oraakkeli salamurha hyökkäysvaunu

Minkäslainen tämä uusi Kuusumu on? Nimestä voisi päätellä, että livenä ajoittain valloille päässeet Mika Rätön sankariheviambitiot olisivat nyt päätyneet levylle asti...
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Iron Savior - Iron Savior
Cradle Of Filth - Dusk And Her Embrace
Diablo - Eternium
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Viestin lähetti Viikate
Minkäslainen tämä uusi Kuusumu on? Nimestä voisi päätellä, että livenä ajoittain valloille päässeet Mika Rätön sankariheviambitiot olisivat nyt päätyneet levylle asti...

Ei ehkä ihan sankariheviä, mutta kylläkin raskaampaa kuin Supersankari ja Kaappi. Mukana myös mielenkiintoisia puhaltimia jne.. Progerokkia, sanoisinko.
Käyppä vaikka kuuntelemassa levykaupassa Sanansaattajan 2. raita "Jumalat liekeissä", joka antaa melko hyvän kuvan levyn annista. Tai hae vaikka netistä jos sellaista harrastat. Sen jälkeen on hyvä tehdä ostopäätös.

Niin ja kyllä itse tykkään. Mielestäni ehkä parasta Kuusumun profeettaa. Se akustisempi ei iskenyt ainakaan minulle niin täysillä kuin monille.
 
Tänään soinutta

Verenpisara: Aamunodottaja
Ajattara: Kuolema
Amorphis: Tuonela
To Separate The Flesh From The Bones: Infected Rectum (biisi)

Joku nokkela varmaan keksikin jo, mitä yhteistä noilla neljällä orkesterilla on, mutta kyseessä on puhdas sattuma.

Tuo TSTFFTB kuulostaa aivan hervottomalta! Esikois-ep on pakko hommata heti, kun se vain kauppaan ehtii. Kymmenen biisiä grindcorea alle kymmeneen minuuttiin, kuulostaa lupaavalta. Taattu bilesuosikki.
 

Cube

Jäsen
A Perfect Circle - Thirteenth Step:

Tämä on Maynardin levy. Kylläpä yllätti jonkinasteiseksi pettymykseksi osoittautuneen (kun sen lopulta jaksoin hankkia) Mer de Nomsin jälkeen. Tuossa debyytissä minua aika ajoin jostain syystä häirinnyt "steriiliys" loistaa poissaolollaan ja jäljellä on todella hieno ja rauhallinen paketti huippumusiikkia. Varsinkin neljä ekaa biisiä ovat loistavia, sen jälkeen joukkoon mahtuu pari heikompaakin vetäisyä. Kokonaisuutena kuitenkin pienen kuuntelun jälkeen parhaita viime vuonna julkaistuja levyjä.

Levyn ja sen biisien nimet ovat tosin mielestäni edelleen niin mauttomia ja kliseisiä, ettei se voi olla kuin tarkoituksellista.

Kirjasto on muuten mukava asia. Viimeisen kuukauden aikana on kirjastoreissuilta ihan sattumalta käsiin jäänyt Turbonegron, Type O Negativen, CMX:n ja nyt siis APC:n uusimmat levyt. Yhtäkään näistä en todennäköisesti olisi ostanut, joten on todella hienoa, että on olemassa myös tällaisia reittejä uusien levyjen hankkimiseen..
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Kraftwerk - Computer World
Kraftwerk - Trans Europa Express
Kraftwerk - The Man-Machine
Kraftwerk - Radioactivity
Kraftwerk - Tour de France Soundtracks
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös