Mainos

Kuuntelussa juuri nyt

  • 2 020 697
  • 22 840

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti teemu_s
Viime aikoina kuuntelussa on ollut Elviksen Second to None.

Sekä...


BENNY TÖRNROOS - FIXU VEKOTIN

Oli muuten hankala löytää tuo biisi kun sitä joskus pari vuotta sitten kuumeisesti etsin. Ensin piti googlettaa kaikki mahdolliset variaatiot fiksusta vekottimesta ikiliikkujaan ja sitten piti vielä löytää biisi jostakin. Sitten se pääsikin heavyrotaatioon ja kaverit olivat ihan hiilenä kun eivät osanneet arvostaa tuota upeaa biisiä jota kuuntelin varsinkin lievässä humalatilassa lähes tauotta.

IKILIIKKUJA SE ON.... (Mikä *itun biisi tämä oikei...) IKILIIKKUJA SE ON... (Pistä nyt vaikka Danzig soim...) IKILIIKKUJA SE ON... =)
 
"VOI PERKELE!"

Diablo: The Preacher

Vaikka Eternium kokonaisuudessaankin on ihan helvetin asiallista menoa, niin tuossapa vasta todella helmi kappale.

Eipä ole viikkoon muuta kuin Diablo tullut kuunneltua (paitsi tietenkin Opethia). No ensi viikolla posteljoonin pitäisi kantaa laatikkoon ainakin Ajattaraa, Slayeria ja - yllätys yllätys - Opethia, joten eiköhän tässä kohta muunkinlaista möykkää pääse kokemaan.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Anathema - A Fine Day to Exit
Ajattara - Itse
Ajattara - Kuolema
Ruoska - Riisu
Opeth - Blackwater Park
Arcturus - Le Masquerade Infernale

Anathema yllätti, ja jumittui aika pitkäksikin aikaa soittimeen. Loistavan kaunista ja rentouttavaa musiikkia.

Myös Ruoskan uusin yllätti, edellinen levy oli aika vaisu, pari hyvää raitaa ja muu tauhkaa. Mutta Riisu on täyttä asiaa alusta loppuun.

Ja joka päivä on pakko katsoa ja kuunnella ainakin pari biisiä Opethin loistavalta Lamentations DVD:ltä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti FourForty
Täällä kun pyörii progemiehiä enemmänkin, niin ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä bändeistä joista voisin tykätä.

Progressiivisen rockin maailma on sellainen seikkailu, johon päästyään ei ihan heti ole takaisin tuloa. Itselläni tämä suuri seikkailu alkoi nimenomaan vanhoista progeklassikoista, jonka jälkeen on tullut löydettyä uusia ulottuvuuksia myös tuntemattomimmistakin nimistä. Suosittelen tällaista "progressiivista etenemistä" myös progressiivisen musiikin suhteen, koska siitä popimmasta materiaalista on loogista siistyä vaikeampaan (jos pop-sanaa nyt voikaan missään yhteydessä kytkeä progeen).

Kaikki alkoi joskus kauan sitten 1960-luvun loppupuoliskolla mm.Moody Bluesin, Yesin, ja Pink Floydin johdolla. Tuolloin progressiivisuudesta bändien musiikissa oli esillä vain pieniä ensiaskelmia. Moody Bluesin "Days of the future passed"-levyllä herkkään Beatles-tyyliseen tunteiluun yhdistyi elementtejä klassisesta musiikista sekä eeppinen levykokonaisuus, joka onkin progressiiviselle rockille sangen yleistä. Hyvä levy ja sitä voi suositella jokaiselle, joka pitää kauniista ja melodisesta musiikista.
Samana vuonna (1967) Pink Floyd julkaisi debyyttinsä "Piper at the gates dawn", joka antoi progressiiviselle rockille oman vaikutuksena. Sen levyn myötä rock ja proge saivat psykedeelisen esikuvan, joka on varmasti vaikuttanut erittäin monen bändin tekemisiin. Tätä levyä en kuitenkaan suosittele aivan ensimmäisten hankintojen joukkoon, sen verran hörhöä osastoa kun se paikka paikoin on.
Yes julkaisi kaksi vuotta myöhemmin bändinnimisen albuminsa, jolla ei ole ainakaan itselleni mitään muuta merkitystä kuin että se on erään progehistorian suurimman bändin debyytti. Musiikillisesti se ei vielä tuolloin ollut uomissaan. En suosittele tätä albumia muille kuin ehkä täyspainoisille Yes-diggareille.
Samana vuonna King Crimson vasta räjäytti potin. Bändin debyytti "In the court of the Crimson king" on ensimmäinen varsinaisesti progressiivinen rock-albumi, joka vetää vertoja jokaiselle muulle progelevylle ja jopa lyö niistä vielä suurimman osan laudalta mennen tullen. Kyseisellä levyllä yhdistyi kaikki mitä progressiivisessa rockissa on ollut tapana sen jälkeen ilmetä: eeppisyys, jazz, avantgarde-henkisyys, huikea soittotaito, melodisuus, tahtilajien vaihdokset, improvisointi ja nimenomaan progressiivinen eli etenevä/kehittyvä teema. Liekö progea edes olisi ilman tätä klassikkoa? Itseasiassa tämän levyn myötä progressiivisen musiikin määrä markinnoilla kasvoi räjähdysmäisesti. Suosittelen erittäin lämpimästi. Täydellinen levy.
Tämän kaiken jälkeen progressiiviseen musiikkin alkoi kehittyä alalajeja, kuten neoproge, sinfoninen proge, psykedeelinen proge, fuusioproge, folkproge jne..

Debyyttinsä jälkeen King Crimson teki lyhyen ajan sisään 3 loistavaa levyä, jotka eivät nousseet kuitenkaan klassikoksi (In the wake of Poseidon, Lizard ja Islands). Ne kannattaa hankkia sen jälkeen kun on ensin hankkinut kaikki progeklassikot käsiinsä.
Joskus In the wake of Poseidonin jälkeen Greg Lake lähti King Crimsonista omille teilleen ja näin ollen syntyi ELP (Emerson, Lake & Palmer) -niminen yhtye. Kyseinen kokoonpano antoi progelle myöskin oman merkityksensä äärettömän taitavan soitannan ja yliampuvuuden myötä. ELP:n levyistä suosittelen Tarkusta, Trilogya ja Brain salad surgerya mikäli tällainen kosketinpainotteinen kikkailuproge iskee.

70-luvun alkupuoliskolla tapahtui ja paljon. Yes teki lyhyen ajan sisällä peräkkäin kolme täydellisintä levyään: The Yes album (1971), Fragile (1971) ja Close to the edge (1972). Näistä suosittelen suurella lämmöllä jokaista, ovat nimittäin eräitä progen historian täydellisimmistä hetkistä (varsinkin Close to the edgen nimikkobiisi). Näihin aikoihin bändi oli myös todella suosittu Euroopassa. Muihin Yesin 70-luvun levyihin kannattaa suhtautua pienellä varauksella ja 80- ja 90-luvun levyistä kannattaa pysyä kaukana.

Pink Floyd onnistui samoihin aikoihin pääsemään suuren yleisön tuntemukseen Meddle-levyn myötä, mutta vasta vuonna 1973-vuonna ilmestynyt Dark side of the moon räjäytti potin. Se on sellainen levy, jonka jokaisen tulee omistaa. Paljon kertoo sekin, että levy on historian 2. eniten myynein albumi (!!!). Suosittelen erittäin paljon. Taivaallista kuunneltavaa. Mahtavat biisit, tarttuvat melodiat, hyvin soitettu, uskomattomat soundit, psykedeelinen tunnelma jne.. Tämä kuuluu niihin levyihin joista en jättäisi hetkeäkään pois jos saisin päättää. Myöhemmin 70-luvulla ilmestyneet levyt Wish you were here, Animals ja The Wall ovat myös erittäin suositeltavia ja kuuluvat jokaisen musiikista pitävän hyllyyn. The Wall on sikäli bändin merkittävin levy, että loistavuutensa lisäksi se myös teki muurin Roger Watersin ja muun bändin välille. Ja siitä alkoikin yhtyeen musiikillinen alamäki.

Genesiksen käyn läpi siksi pikaisesti, koska se ei käytännössä tuonut progeen mitään uutta, mutta se mitä bändi teki Peter Gabrielin aikaan on vakuuttavaa. Genesis on siis aina soittanut progea vailla avantgardismia (eli ilman mitään uutta esille tuovaa), mutta tehnyt sen toimivasti ja paljon paremman kuuloisesti kuin monet muut aikalaisensa. Suosittelen bändin tuotannosta jokaista Peter Gabrielin aikaista albumia: Trespass, Nursery cryme, Foxtrot, Selling England by the pound ja The lamb lies down on Broadway. Nämä siis varsinkin jos tykkää melodisemmasta ja kevyemmästä kamasta taitavalla otteella soitettuna.

Palataanpa hetkeksi Purppurakuninkaan, eli King Crimsonin hoviin. 1973 -vuonna rumpuvirtuoosi Bill Bruford siirtyi Yesistä King Crimsoniin, jota ennen mm. Jimi Hendrix oli halunnut päästä soittamaan KC:hen, mutta kitaristi Robert Fripp ei ollut kelpuuttanut häntä. Tuolloin bändin basistiksi/laulajaksi ryhtyi John Wetton ja viulua alkoi soittamaan David Cross. Tämä kokoonpano poiki kolme albumia: Larks tongues in aspic, Starless and bible black ja Red. Tyylillisesti bändi muuttui tuolloin vähemmän melodiseksi, enemmän rytmiikkaan taipuvaksi ja improvisointipainotteisemmaksi. Huomattavasti haastavampaa materiaalia kuin alkupään tuotanto. Larks tongues in aspic ja Starless and bible black jäivätkin suurelta yleisöltä huomaamatta haastavuutensa takia. Niiden jälkeen ilmestynyt Red oli kuitenkin askel helpompaan, mutta raskaampaan suuntaukseen, joka antoi suuntaa tulevalle. Tämä levy nousikin suureksi klassikoksi ja sitä suosittelen myös suurella lämmöllä progeklassikkona. Aivan mahtavaa. Lisäksi levyllä on "Starless"-biisi, joka on ehkäpä parasta progea koskaan. Red antoi takuulla myös heavymusiikille oman vaikutuksensa, ainakin nimikkobiisinsä puolesta kaikessa murskaavuudessaan. Tuohon aikaan Black Sabbath kuulosti Beatlesilta, joka yritti opetella käyttämään säröä.

70-luvulla mesosi myös Jethro tull. Se ei ole koskaan ollut itselleni mikään elämää suurempi yhtye, mutta sitäkin leppoisampaa kuuntelumusiikkia, joka sopii mainiosti mm.oluen juonnin taustamusiikiksi. Jethro tullilta suosittelen Songs from the woodia, Thick as a brickia ja A Passion playta.

Meren takana Kanadassa Rush teki 1974 -vuonna debyyttinsä. Musiikillisesti bändi on muita mainitsemiani raskaampaa progea (heavya!!) ja tahtilajit vaihtuvat kuin sukat konsanaan. Rush on heavy/metalliprogen suurin vaikuttaja, mutta mihinkään Dream theateriin sitä ei kannata verrata. Rushin biisit toimivat nimenomaan loistavina biiseinä, jotka on taidolla soitettu eikä kehyksinä muusikoiden sooloiluun ja taitojen esille tuomiseen. Suosittelen bändiltä seuraavia levyjä: 2112, Hemispheres ja Moving pictures. Hyvä lähtökohta bändiin voisi olla myös Rush in Rio -DVD, joka on kuvattu viime vuonna. Mahtavia biisejä scifi-teemalla. Aivan loistavaa!! Ekstrapojoja tulee rumpalista Neil Peartista, joka on aivan uskomaton virtuoosi.

Toisaalla Mike Oldfield teki omaa kaunista, hitaasti etenevää ja maalailevaa musiikkia. Erittäin suositeltavaa tuotosta. Kannattaa hankkia Tubular bells -trilogia.

Kokonaisuutena katsottuna King Crimson on maailman progressiivisin yhtye. Kun lähes kaikki muut 70-luvun legendat alkoivat soittamaan 80-luvulla kauheaa kasaripoppipaskaa (esim. Yesin 80-luvun paskuuden tiivistymä: Owner of a lonely heart ja Jethro tullin 80-luvun paskuuden tiivistymä: Steel monkey), toimi King Crimson progressiivisesti ja kehitti itseään. Tottakai 80-luvun King Crimsonissa vallitsee tietynlainen 80-luvun äänimaailma ja Beat ja Three of a perfect pair -levyistä suosittelen pysymään kaukana, mutta jopa nekin ovat kehitystä bändin nykyiselle loistavuudelle. Tietynlaiset silloin toteutetut kokeilut ovat nykyisen suuntauksen ensiaskelmia ja vaikuttimia. Lisäksi 80-luvun alkupuolella ilmestynyt Discipline on loistava levy, joka sisältää erittäin modernia kitarointia. Kun muut 70-luvun progebändit soittavat keikoillaan suurinpiirtein vain vanhoja sen ajan klassikoitaan, keskittyy King Crimson vain uuden musiikkityylinsä kehittämiseen soittelematta liiemmilti vanhaa tuotantoa.
KC julkaisi 1995 vain yhden albumin (Thrak) ja tuolloin bändi oli ns. tuplatrio (2 kitaraa, 2 rumpalia, basso ja warrkitara). Ymmärrettävästikin musiikki oli erittäin massiivista tuolloin. Kaikinpuolin hyvä levy muutoinkin. Muutoinkin täysin uniikkia musiikkia, jota ei olla ennen tehty. Suosittelen, varsinkin jos massiiviset polyrytmijutut kiinnostaa.
2000-luvulla ilmestynyt ConstruKction of lightin kannattaa aloittelijan skipata suosiolla, mutta uusinta viime vuonna ilmestynyttä The Power to believe -levyä suosittelen lämpimästi, vaikka musiikki onkin äärimmäisen kylmää ja kolkkoa. Tulee suorastaan mieleen kaupungin laidoilla sijaitsevat harmaat tehtaat, mutta jollain kauniilla tavalla. Viimeistään Power to believen myötä käsitin, että bändin kitaristi Robert Fripp on mennen tullen maailman paras kitaristi; omaperäisyys, teoriantaju, teknisyys, rytmitaju, soundit (kymmeniä härveleitä joista ei kukaan tajua hevon V:tä), kaikki ne ovat 10+:n arvoisia ja lisäksi jokaista seikkaa sitoo edellä mainittu omaperäisyys. Fripp ei esitä sellaista kitarointia, että heti kun kuulee niin "wau, onpas hyvä kitaristi" vaan ensimmäisellä kerralla kun kuulee uutta tuotantoa niin siitä ei yleensä ymmärrä yhtään mitään, sen verran monimutkaista tavaraa se on niin rytmisesti kuin teoriankin osalta. Pitkän sulattelun jälkeen voi sitten havaita sen loiston. Olenpa iloinen, että näin King Crimsonin livenä Finlandia-talolla viime kesäkuussa.

Sitten kun olet näihin tutustunut, niin suosittelen sinulle muita ei-niin-klassikko -yhtyeitä, kuten Tool, Magma, Gong, Sleepytime gorilla museum, Mr.Bungle, Kingston wall jne..
 
Viimeksi muokattu:

layne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Iron Maiden: Dance Of Death
Suburban Tribe: Manimal

Molemmat tuli hommattua tänään ja kuulostavat hyviltä levyiltä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Viestin lähetti cosmic_rodeo
The Gathering : Mandylion

Tämä pikkuklassikko osui pitkästä aikaa käteen kun levyhyllyä tutkin. Edellisestä kohtaamisesta olikin kulunut jo vuosia, yhtyeen tuotannosta olen viime ajat perehtynyt uudempaan ja ei-niin-raskaaseen osastoon, joka sekin toimii vallan pirun mahtavasti.

Hyviä biisejähän tällä on. Strange Machines, In Motion #1 ja #2, Leaves...

Monenlaisia väreitä kulkee pitkin ruhoa edelleen aina kun Anneke alkaa oikein kunnolla äänijänteitään käyttää. Rumpalointi tosin on useassakin kohdassa melko mielikuviteksetonta ja kömpelöä.

Tässä ollaan täälläkin päässä aivan samaa mieltä.Levy on loistava,toimii niin yksittäisinä kappaleina kuunneltaessa sekä myös kokonaisuutena.

Se ääni,se on vaan niin kaunis...
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
440

Shadow Gallery - Tyranny.

Kyllä.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti -Kantor-
Red antoi takuulla myös heavymusiikille oman vaikutuksensa, ainakin nimikkobiisinsä puolesta kaikessa murskaavuudessaan. Tuohon aikaan Black Sabbath kuulosti Beatlesilta, joka yritti opetella käyttämään säröä.

Tohdin olla hivenen eri mieltä. Black Sabbath oli kuitenkin Redin ilmestymisvuoteen (1974) mennessä julkaissut jo viisi ensimmäistä studioalbumiaan, joiden vaikutus myöhempään metallimusiikkiin on varsin suuri. Näihin levyihinhän perustuu esimerkiksi pohjimmiltaan koko doom metal -genre.

Toki Red on hieno levy, mutta niin ovat myös Black Sabbathin varhaiset tekeleet.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti Viikate
Tohdin olla hivenen eri mieltä. Black Sabbath oli kuitenkin Redin ilmestymisvuoteen (1974) mennessä julkaissut jo viisi ensimmäistä studioalbumiaan, joiden vaikutus myöhempään metallimusiikkiin on varsin suuri. Näihin levyihinhän perustuu esimerkiksi pohjimmiltaan koko doom metal -genre.

Toki Red on hieno levy, mutta niin ovat myös Black Sabbathin varhaiset tekeleet.

Ehkäpä heitossani oli mukana 30% huumoria, 30% King Crimson-fanaattisuutta ja 40% uskomusta..
Ainakin ne Black Sabbathin varhaistekeleet mitä olen kuullut kuulostavat minun korviini melko kevyeltä musiikilta mainitsemaani Rediin verrattuna. Mutta jokainenhan saa olla mieltä mitä halajaa.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Tammikuun top

The Auteurs: Now I'm A Cowboy
Melankolista ja vihaista brittipoppia. Siitä jännä popbändi, että melodioiden tarttuvuus on kyllä kokolailla nolla, mutta silti levyt ovat tavattomaan miellyttävää kuunneltavaa. Konsepti toimii ja tunnelma on kohdallaan.

Dead Can Dance: Within The Realm Of A Dying Sun
Tämä levy oli minulla pitkään vain rahisevana liettualaisena lisenssipainos-lp:nä. Nyt kun ostin vihdoin cd-version, alkaa levyn vaikuttavuuskin taas kirkastua. Upeita biisejä.

Fleur: Prikosnovenie
Ennakkoluuloja ukrainalaista poppia kohtaan? No, tämä on ainakin mielettömän hieno bändi: eteeristä Cocteau Twins -henkistä taidepoppia venäjäksi laulettuna. Ehkä pitäisi testata Ukraina-skenestä myös nuo synkemmät "nimibändit" First Human Ferro ja Old Monks Saga...

Ben Folds: Rockin' The Suburb
Ben Folds Five oli hyvä bändi, mutta omaan depressiiviseen makuuni vähän liian pirteä ja rokkaava. Onhan tämä soololevykin välillä aika menevä, mutta kuitenkin hivenen rauhallisempi. Ja biisit ovat edelleen hienoja.

Hector: Asfalttiprinssi
Tämä on siitä harvinainen Hector-kokoelma, että sitä pystyy kuuntelemaan. Yleensähän Hectorin suurimmat hitit (vuoden 1976 jälkeen tehdyt) ovat ihan hirveää kuonaa, ja ne helmet löytyvät muualta. Mutta tässä siis on mukana hyviäkin biisejä, joita varsinaisilta studioalbumeilta ei löydy. Kuten "Lapsuuden loppu".

Keuhkot: Minun käy sääliksi bilharzialoista
Huikeaa avantgardea jälleen kerran. Musiikillisesti tällä levyllä ei vaikuttaisi olevan sellaisia kohokohtia kuin edellisen albumin "Ensimmäiset vapaat vaalit", mutta jo pelkkien tekstien takia tutustumisen arvoinen paketti.

Mercury Rev: All Is Dream
Ensimmäinen kosketukseni tähän bändiin, mutta ei taatusti viimeinen. Elokuvamaisen runsaasti ja ylellisesti sovitettua poppia. Suurta draamaa koko levy.

Mull Historical Society: Us
Minulle entuudestaan täysin tuntematon yhden miehen popbändi yllättää. Hienoa, pianovetoista indiepoppia.

New Model Army: B-Sides And Abandoned Tracks
B-puolia ja hylättyjä raitoja, ja silti mainio levy. Osoittaa, kuinka käsittämättömän hyvä bändi New Model Army oli 1980-luvun jälkipuoliskolla. Poliittisia vastarintahymnejä Thatcherin Englannista.

Transkaakko: Uuni
Tämä levy on niin uunituore (hah), että kuuntelukerratkin ovat toistaiseksi jääneet pariin. Mainion Arpi-ep:n jälkeen odotin kovasti tätä ensimmäistä virallista pitkäsoittoa, ja lopputulos vaikuttaa lupaavalta, vaikka olisin toivonut vähän raskaampaa soundia. Avautunee kunnolla vasta kuuntelukertojen myötä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Tällä hetkellä stereot soittaa seuraavia kaihomelodioita:

Air: Talkie Walkie
Evan Dando: Baby I'm Bored
Elliott Smith: Elliott Smith
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Tuossa levysoittimen vieressä näyttäisi olevan viimeksi kuunneltujen levyjen kasa seuraavanlainen:

CMX - Aion
CMX - Kolmikärki
King Crimson - Starless and bible black
Rancid - Indestructible
Rush - Moving pictures
Rush - Rush in Rio
Yes - Close to the edge
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elämä heiluttelee sen verran, että on pakko hakea lohtua. Minulle sitä löytyy aina Carole Kingin tuotannosta - nyt on vuorossa 'Tapestry'n jälkeen ilmestynyt 'Sweet Seasons'. Julkaisuvuosi taitaa olla 1973 :)
 

asleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Elmeri Hautamäki
Tällä hetkellä stereot soittaa seuraavia kaihomelodioita:

Air: Talkie Walkie

Miltäs uusi Air kuulostaa? Ostamisen arvoinen?

Viikatteen esimerkistä innostuneena laitoin Mercury Rev:in All is dream:in soimaan - ja mahtava levyhän tämä on. Kannattaa tsekata myös aiempi Deserter´s songs.

Posti toi islantilaisen Múm yhtyeen ensimmäisen levyn "Yesterday was dramatic, today is ok" ja sitä soittelen nyt.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Viestin lähetti asleep
Miltäs uusi Air kuulostaa? Ostamisen arvoinen?

Kannattaa ostaa. En ole Airiin aikaisemmin tutustunut kuin 10000 HZ Legend levyn sekä aivan erinomaisen Playground Love- sinkun osalta, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen uutukainen kuulostaa hyvältä. Onhan toi aika hissuttelua, mutta hittooks sitten. Se on aina hienoo, kun sade hakkaa ikkunaan, vähän paleltaa ja ahdistaa. Sitten tulee Ranskan pojat ja sanoo "We could be together/Lovers forever". En siis tarkoittanu että haluisin niiden sanovan noin mulle. *fägärihymiö*

Kaihomieli, paras mieli.
 

Furillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TML
Voi luoja!

Ei ole mikään iskenyt pitkään aikaan samalla tavalla tajuntaan kuin Danko Jones! Eivät ole olleet turhia kaikki ylistyssanat mitä jokapuolella on viljelty, yksinkertaisesti loistavaa rokkia.
Nyt vaan harmittaa, että onnistuin missaamaan Tavastian keikan, no - cd:tä löytynee hyllystä piakkoin..
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Evanesence - Fallen

Kävinpä uteliaisuuttani hakemassa tämän, mutta eipä oikein vakuuta. Kertakäyttötavaraa kuten joku Linkin' Park:kin. Muutama tarttuva kertsi, mutta eihän näissä biiseissä noin muuten ole yhtään mitään mistä ammentaa. Ei ole mun juttu.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti asleep
Miltäs uusi Air kuulostaa? Ostamisen arvoinen?

Hieman Moon Safarin tyylinen levy, mutta osta mielummin Zero 7 - When it falls, kunhan ilmestyy.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti layne
Incubus: A Crow Left Of The Murder...
Lostprophets: Start Something

Mitä mieltä olet uudesta Incubus tekeleestä? Omasta mielestäni bändin materiaalin taso on mennyt hieman laskusuuntaisesti. S.C.I.E.N.C.E. ja Make Yourself ovat loistavia, mutta nämä kaksi viimeistä aika heppoisia muutamaa biisiä lukuunottamatta.

Lost Prophets on ottanut melodisesti aimo askeleen eteenpäin, mutta helposti voi porukoiden syyttävä sormi alkaa osoittelemaan kaupallistumisen suuntaan. Melodia tuntuu toisille olevan eräänlainen kirosana.

Itse ostin eilen yhden suosikkibändini kokoelman:
Unsung:the Best of HELMET 1991-1997. Legendaa koko rahalla.
 
Kerrataanpa viikon soittolistaa

Ajattara: Kuolema

En minä bläkkiksestä ole koskaan innostunut (paitsi kavereiden blackmetal-bändien levyt ovat aivan mahtavia, tottakai...), mutta kyllä tämä toimii. Sanathan tässä pääosissa ovat, sävellykset ovat ehkä hieman mielikuvituksettomia. Ja niistä sanoista saa jopa selvää, vaikka vekkulilla Ruoja-salanimellä esiintyvä Amorphis-äijä P. Koskinen kiitettävästi koriseekin.

Opeth: Still Life

Jestas, miten joku bändi voikin tehdä näin hyviä levyjä. Kaikki kuulemani Opeth-levyt ovat huikeita. Nämä eivät sitten saa millään paskaa aikaiseksi. Kaikki toimii. Soitto, laulu, biisit. Kiitos.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus: Itku Pitkästä Ilosta

Outoa. Osaan koko Niskiksen tuotannon suunnilleen ulkoa, mutta tämä on ensimmäinen omistamani Niskalaukaus-albumi. Sinkkuja löytyy kyllä hyllystä ennestään. No onhan se koko kansan yhtye. Kyllä minä tykkään, tällä levyllähän tämän yhtyeen parhaat biisit ovat.
 

layne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Jep, samaa mieltä tosta Incubuksesta. Science ja Make Yourself on molemmat loistavia ja kaks viimesintä vähän heikompia tekeleitä, mutta kelpo levyjä kuitenkin.
Lostprophets on taas mulle uus tuttavuus mikä piti tsekata ja ihan kelpo levy tää uusin on.
Helmet on kans kova, pitäis toi Best of hommaa kans. Eikös Page Hamilton oo tekemäs jotain uutta matskuu?
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Just tällä hetkellä soi Goo Goo Dollsin Iris. Kerrassaan loistava kappale. Enkelten Kaupunki-elokuvasta tuttu.

Tällä viikolla on tullut soitettuu myös Creediä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös