Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 525
  • 21 693

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sunnuntaina sitten Hand. Cannot. Erase. Helsingin Circuksessa.

Jep, tarkoitus olisi tuo katsastaa.

Hand. Cannot. Erase onkin jäänyt itseltä vähän paitsioon, täytyykin poistaa tuo jonkun levylafkan hyllyltä lähiaikoina. Mutta se mitä olen kuullut on varsinaisen hyvää menoa, varsinkin Ancestral pitää mainita.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Just nyt yläastenostalgiapärinöissä Slipknotin People = Shit. On sitä kyllä kummallista settiä tullut kuunneltua ihan tosissaan joskus.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Levyhyllystä löytyi pölyinen Prodigyn The Fat of the Land. Kovempi kuin muistinkaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Cream ja Royal Albert Hallin live. Mestarit kokoontuivat vielä kerran reunioon ja jälki oli erittäin vakuuttavaa. Yksi heistä jo taivaan porteilla, joten tämänkaltaista ei enää koskaan nähdä. RIP Jack Bruce.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
In This Moment - Adrenalize

Viime päivinä löytynyt uusi bändi kuunneltavaksi, In This Moment. Tuli positiivisena yllätyksenä, että 5FDP:n Anywhere But Here -biisissä vieraillut Maria Brink on yhtyeen laulaja. Myös mm. Whore, Blood ja You're Gonna Listen uppoavat bändin kappaleista erinomaisesti.
 
Tavoistani poiketen kuuntelen tällä hetkellä Jose Gonzalezin Veneer albumia erityisesti tuo hearbeats biisi lämmittää sydäntä näin yömyöhään kun sade ropisee peltiseen ikkunalautaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Nyt yön ja pimeyden kunniaksi kai tämä on ihan teemaan sopiva.

Lacuna Coil - Trip The Darkness

Come to me
Come to me
I am waiting for you
Come to me
I can't wait

Odottelen vastauksia mm. yöketjuun, joten nuo yo. sanat sopivat oikeinkin hyvin.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Guns N´ Roses: Locomotive

Kyllähän tämä menee Gunnareiden viiden parhaan biisin joukkoon, ehkä jopa kolmen parhaan. Muistan kun kuuntelin tätä ekaa kertaa syksyllä 1991 vinyyliltä, ja jumankauta että iski kovaa. Ihan kuin metrin halolla olisi päähän lyöty.

Hieno biisi kauttaaltaan, mutta parasta on tuo sahaava riffi ja pianovetoinen outro. Myös hyvä esimerkki siitä, että biisin idea voi kantaa kahdeksan minuuttia ilman mitään hirveitä progeiluja. Aika simppeli ja suora biisihän tämä nimittäin lopulta on.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kuluvan vuoden satoa:

A Forest of Stars - Beware the Sword You Cannot See 4/5
Anekdoten - Until All the Ghosts Are Gone 5/5
Arcane - Known/Learned 3/5
Arcturus - Arcturian 4/5
Corpo-Mente - S/T 3,5/5
Dodheimsgard - A Umbra Omega 4/5
Elder - Lore 4/5
Faith No More - Sol Invictus 5/5
Karyn Crisis' Gospel of the Witches - Salem's Wounds 3,5/5
Kontinuum - Kyrr 5/5
Marriages - Salome 4/5
Mew - +- 4/5
Sammal - Myrskyvaroitus 4/5
Swarm of the Sun - The Rift 5/5
Wilderun - Sleep at the Edge of the Earth 3/5
WÖYH - Dwzyrek 4/5
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
A-ha - Take on me

Jotenkin pistää hymyilyttämään että tämä biisi alkoi soimaan Jatkista selatessa. Ne jotka on nähneet Top Gearin jakson jossa leikkuupuimuri muuttuu lumiauraksi, saattavat tajuta mitä ajan takaa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ennen ei kiinnostanu
nyt ei kiinnosta yhtään
nyt ei kiinnosta yhtään
tee sitä hynää
tee tee sitä hynää
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Kingston Wallin III Tri-Logy pitkästä aikaa kokonaisuudessaan läpikuuntelussa. Tuntuu olevan melko aliarvostettu levy kyseiseltä bändiltä, tai sitten vaan elän jossain kuplassa jossa vihataan levyn edellisiin verrattuna välillä aika helvetinkin outoa meininkiä. Itse kyllä pidän täysillä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Kuka tota Tri-Logya on haukkunut? En ole itse ikinä törmännyt lyttääviin kritiikkkeihin, mutta monen mielestä sillä platalla on joissain jutuissa jo vähän liian syviin sääreihin. Ihan perus kolmannen albumin syndrooma.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Eipä varsinaisesti haukkunut, vaan kuten sanoin, aliarvostanut. No joo, käytin sanaa vihataan, mutta ehkä parempi ilmaisu olisi ollut ei ymmärretä. Onhan tietenkin kakkoslevyn jälkeen vaikea tehdä enää parempaa tai edes lähellekään yhtä hyvää levyä, ehkä Tri-Logy on vaan sitten ollut joillekin pettymys sen jälkeen. Paha sanoa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Blue Öyster Cult eli kavereiden kesken ns. BÖC.

Pitkän linjan veteraanibändi, joka on yhdistellyt pitkän ikänsä ajan ehtaa hard rockia, bluesia, psykedeliaa, progea ja pop-vivahteisiakin seikkoja musaan. Kokoonpanot ovat 60-luvun lopulta vaihtuneet samalla tahdilla kuin mustalainen vaihtaa menopeliä, mutta kaksi on ylimuiden eli kitaristi Donald "Buck Dharma" Roeser ja laulaja Eric Bloom. Kaikkihan nyt The Reaperin ja Astronomyn tunnistavat, mutta tästä bändistä on löydettävää yllättävän monenlaiselle rock-diggarille. Vähissä parrasvaloissa ollut viime vuosikymmenet ja sanoisinko jopa perin aliarvostettu pumppu.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Red Hot Chili Peppers: Can´t Stop

Jostain 90-luvun alun hämäristä saakka on tätäkin orkesteria tullut fanitettua. Monesti on tullut orkesteri myös livenä nähtyä. Suuri yllätys oli se, että Peppers teki uransa parhaan levyn seniorivuosinaan eli 2002, jolloin "By The Way" ilmestyi. Levyn nimi oli kamala, kuten kansikin, mutta kuin ihmeen kaupalla se sisälsi hienointa Peppersiä ikinä. "BloodSugarSexMagik" jäi kakkoseksi, vaikka en olisi sitä ikinä uskonut.

Vanhaan Peppersiin oli tullut upeita uusia sävyjä, sellaisia 60-luvun lopun länsirannikon kaikuja ja melankoliaa, retrosävyjä ja jopa raastavaa kaihoa. Yksinkertaisesti sanottuna kauneutta ja pehmeyttä. Ei se tuosta "Can´t Stopista" välttämättä kuulu, mutta kannattaa kuunnella koko levy. Hieno ja paikoitellen hämmästyttävän kaunis levy. Kuunnelkaa vaikka "Minor Thingin" tai "Venice Queenin" loppunostatukset.

Ja kyllähän Peppers on vain puolikas ilman John Frusciantea. Yksi maailman parhaita kitaristeja. Kaveri soittaa sydänverellään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös