Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 147
  • 21 751

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Wintersunin Time I kuuntelussa. Aika erilaiseen suuntaan ollaan kuljettu ensimmäisen osan suoraviivaisesta paukuttelusta, Ihan näin mahtipontista tavaraa en olisi osannut odottaa, vaikka Mäenpään Jarilta toisaalta voi odottaa mitä tahansa. Helvetin hyvältä tämä tuplalevyn ensimmäinen osa kuitenkin vaikuttaa, mutta aikansa se ottaa, että koko järkäle avautuu kokonaisuudessaan. Sen verran kerroksia siihen on ujutettu.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Dream Theater - Awake

Onhan tämä kova levy. Todella kova.

Olen aina tiennyt, että M10 on mukava ja fiksu mies. Lisäksi hänen musiikkimakunsa on aivan erinomainen.

Dream Theater - Hollow Years - Live at Budokan. Mykistävä tulkinta. Katsokaa YouTubesta.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vetikö ne pitkän keikan vai vaan tän biisin?

Ihan hyvä veto. Pelkäsin, että linkin takaa tulee joku Nirvana coveri.

Keikkaa en ole vielä katsonut vaikka se tallennettuna onkin. Ilmeisesti kuitenkin vetivät vain tuon yhden kappaleen.

Biisiä ei edes Nirvanaksi tunnista, mutta kyllä siinä muuten on helvetisti grungea. Tai no, kun Cobain teki biisit, niin hyvä vaan ettei yritetty edes kopioida.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mariska yhtyeineen pääsi syksyllä julkaisemaan kuin huomaamatta aivan huikean levyn, josta on julkaistu tähän mennessä singleinä "Liekki"-kappale sekä albumin nimikkoraita, "Kukkurukuu". Hienoja biisejä molemmat. Silti maininnan tässä ketjussa ansaitsevat ennen kaikkea kappaleet "Kuolema on kalamies", "Ukon laulu" sekä "Veri on vettä sakeampaa".

Olen vakavasti ihastunut ko. neitoon.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Muistaessani kävin noutamassa Jäänsärkijästä Pusciferin Conditions of My Parolen. Tämähän on parasta Maynardia sitten Lateraluksen! APC:lläkin on hetkensä ja aivan ehdottomia yksittäisiä huippuja, mutta näin eheitä kokonaisuuksia ei herra ole hetkeen onnistunut puskemaan ulos. V Is for... oli kaikessa puoli-outoudessaan ihan jees, mutta en uksaltanut odottaa tältä uudemmalta kovin suuria. Pessimisti ei pety tai jotain. Viiniharrastuksensa ohessa herra itse paranee kuin viini vanhetessaan.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Saxon - Ride Like The Wind (Highways Tribute) - YouTube

Täytyy myötää, että multa on mennyt hevin legenda Saxon aika pahasti ohi. Strangers in the Night ja Wheels of Steel nyt soi joskus radiossa, mutta näinkin eeppinen (kamala sana mutta nyt on käytettävä) biisi on mennyt ohi. Jos osaisin niin tekisin Suomen u20:lle kisoihin fiilistelyvideon, jossa tämä soisi taustalla. Ethän sä voi hävitä peliä jos kuuntelet kopissa tätä. Ride like the wind boys!

Edit: Cristopher Crossin biisi tämä onkin, Saxonin cover.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös