Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 067
  • 21 751

Eleanor

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Eazy-E - Real Muthaphukkin G's

Vuosia sitten gangsta-rap genre oli itselläni melko kovassa kulutuksessa. Nyt fiilistelen hieman näitä aikoja tällä loistavalla kappaleella, joka vittuilee ainakin Dr. Drelle, Snoop Doggille ja Death Row Recordsille. Eazy oli jo legenda eläessään, liian aikaisin lähti.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuuntelussa juuri nyt: Yle RadioSuomi; Metsäradio. Taattua tavaraa, jota itse olen seurannut jo ainakin vuodesta 1973. Suosittelen!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Tänään ilmestynyt Anatheman uusi albumi Weather Systems on pyörähtänyt kerran läpi. Vaikea vielä sen enempää analysoida, mutta aika tuttua ja turvallista tunnelmointia on tarjolla. Naislaulaja on enemmän äänessä mitä aikaisemmilla levyillä. Ei ensi kuulemalta ihan yhtä maaginen kuin Alcestin uusin, mutta varmasti tulee olemaan parhaita levyjä mitä tänä vuonna tähän asti on julkaistu.

Untouchable part 2 ja Lightning Song jäi ensikuulemalla positiivisina mieleen, aikaisemmin kuullunThe Beginning of The End:n lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nonchalant - 5 O'Clock

Nostalgiaa. Tästä biisistä tulee mieleen kun rullattiin "gangsta"mazdalla pitkin kylää ja c-kassulta tätä kuunneltiin kuuskertaayseistä :) Oi niitä aikoja...
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Accept - Stalingrad

Viimeistäin tämän uusitun Acceptin toinen levy pitäisi vakuuttaa pahimmatkin epäilijät siitä, että bändi on tällä hetkellä yhtä kova kuin jo 80-luvulla.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Mikko Herrasen - The Pretender veto ollut kuuntelussa kyllä ahkerasti. Edelleen aivan uskomaton veto! Ja tulen innolla odottamaan että pääsee miehen keikkoja kattelee.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Eilisen Amorphis-keikan ja kokoonpanossa mukana olleen torvi/huilumiehen kunniaksi kuuntelussa Am Universum-albumi. Oon aina tykänny saksofonista tällä levyllä, mutta livenä toimi vielä paremmin varsinkin akustisissa biiseissä, joita soittivat keikan alkuun. Hienon näköistä ja kuuloista saksofonilla töräyttelee tunteella ja naamapunaisena menemään. Muutenkin toimi muutamat akustiset biisit, alkuun ennen perinteistä settiä, yllättävän hyvin

Grieve Stricken Heart juutubista.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Fish, siis tämä entinen Marillionin nokkamies, ja sooloalbuminsa Sunsets On Empire. Tässä on monta hienoa biisiä, laitetaan sieltä rokkaavammasta päästä Brother 52.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
BFMV ja heidän The Poison -levynsä potkii kyllä oikein tuntuvasti kasseille tällä hetkellä. Yhtään huonoa biisiä en levyltä ole vielä löytänyt. Kovaa settiä.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Shinedownin Leave a Whisper albumi. Melko helmi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös