Evil tykkää tästä. DeVille-vainaa oli hieno mies.
Kyllä mie väittäisin että syyt on niinkin proosalliset kuin biisintekotaito, antaumukselliset lavaesiintymiset ja sellainen uskollisuus omalle jutulle. Okei, joskus on tehty akustista ja joskus isolla bändillä, mutta se tietty perusote ja henki musiikissa on ollut sama aina. Perseitä ei ole nuoltu.On se muuten jännää, miten joku nousee tiettyyn asemaan. Jenkeissä on ihan helvetisti muusikoita, jotka tekevät samankaltaista juttua Springsteenin kanssa. Kuitenkin Bruce on se, joka on noussut amerikkalaisen miehen keulakuvaksi, mieheksi joka kuvaa amerikkalaisuutta. Toisilla vaan on jotain enemmän kuin toisilla.
Kyllä mie väittäisin että syyt on niinkin proosalliset kuin biisintekotaito, antaumukselliset lavaesiintymiset ja sellainen uskollisuus omalle jutulle. Okei, joskus on tehty akustista ja joskus isolla bändillä, mutta se tietty perusote ja henki musiikissa on ollut sama aina. Perseitä ei ole nuoltu.
Ei siihen huumeita tarvita. Polttelin pilveä viimeksi joskus 1996, mutta Echoes kyllä soi stereoissani säännöllisen epäsäännöllisesti varmaan kuolemaani saakka.Pink Floyd ja Echoes soi ilta illan jälkeen. Johtuisiko sitten huumeista tai jostain...?
Niilon isoimmat hitithän on varmaankin näitä heartofgold-tyylin akustisia hitureita, ja mikäpä siinä. Hyviä biisejä. Silti mulle on aina ollut läheisempää kunnon Crazy Horse -paahto. Rupisesti klenkkaava bändi, jonka sointi on kuitenkin ainutlaatuinen. Everybody Knows This Is Nowhere, Rust Never Sleeps ja Ragged Glory lienevät suosikkini Niilon studiotuotteista.Neil Youngin soolouran alkupuolen mestariteos After the Gold Rush menossa. Iätöntä kamaa tämä pitkäsoitto, kuten moni muukin teos Neil Youngin pitkältä joskin paikoitellen epätasaiselta levytysuralta.
Footless kirjoitti:Inferno tarjoaa ennakkokuunteluun uuden Burzumin:
Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Burzum-albumi!
Rust on ehkä suurin suosikkini NY-levyistä, mutta kiistattomia viiden tähden levyjä on Niilolta suoltunut toistakymmentä. Sitten on vastapainoksi muutama heiveröisempi joukossa. Ymmärrän hyvin David Geffeniä, joka laittoi Neil Youngin ameriikan rosikseen 80-luvulla huonojen levyjen tekemisestä. Kontrasti noiden Geffen-aikakauden paskuuksien ja muutamaa vuotta myöhemmin Reprise-merkille tekaistujen levyjen välillä oli melkoinen.Niilon isoimmat hitithän on varmaankin näitä heartofgold-tyylin akustisia hitureita, ja mikäpä siinä. Hyviä biisejä. Silti mulle on aina ollut läheisempää kunnon Crazy Horse -paahto. Rupisesti klenkkaava bändi, jonka sointi on kuitenkin ainutlaatuinen. Everybody Knows This Is Nowhere, Rust Never Sleeps ja Ragged Glory lienevät suosikkini Niilon studiotuotteista.
Laitetaan viimeksimainitulta Love And Only Love.
Nyt lähti testiin Sonata Arctican "Stones Grow Her Name" -levy! Levyltä tunnen vain sen "I Have a Right" -biisin joka on soinut Radio Rockilla.
Nyt lähti testiin Sonata Arctican "Stones Grow Her Name" -levy! Levyltä tunnen vain sen "I Have a Right" -biisin joka on soinut Radio Rockilla.
Onneksi en kiirehtinyt ostamaan levyä heti, vaan kuuntelin youtuben kautta kappaleet kertaalleen. Eipä tarvitse hankkia tuota tekelettä, selvästi Sonata Arctican huonoin albumi. Ei toiminut lainkaan.No pettymyshän levy mielestäni oli. I have a right- kipale kun oli paras koko levyltä...
Onneksi en kiirehtinyt ostamaan levyä heti, vaan kuuntelin youtuben kautta kappaleet kertaalleen. Eipä tarvitse hankkia tuota tekelettä, selvästi Sonata Arctican huonoin albumi. Ei toiminut lainkaan.
Hyvin tarjoiltu! Vasta tuo Belus alkanut aukeamaan.
Tolonen - Ramblin'