Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 365
  • 21 738

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Olen tällä hetkellä aika pahasti koukussa ranskalaiseen power metal -orkkaan nimeltään Galderia. Harmi, että joutubesta ei löydy uudelta levyltä kuin promo ja yksi biisi(linkin takana). Enpä muista milloin olisin viimeksi syttynyt näin paljon teiniaikojen suosikkigenreeni.

Galderia - Land of Galderia
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Näin yön ratoksi hieman Apocalypticaa kuuntelen ennen nukkumaan menoa. Niitä instrumentaaleja siis. Jotkut niistä lauletuista aiheuttaa välittömän kappaleen vaihdon, mutta on siellä kelvollisiakin suorituksia.
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Erätaukomusiikkina toimii Black Sabbathin yksi aliarvostemuimmista levyistä eli Seventh Star.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Burzum - Belus

Helvetti, täähän on hyvä levy. En oikein osannut tältä odottaa mitään kaikkien näiden vuosien jälkeen, mutta Music Awards -ketjun perusteella otin kuunteluun. Toimii kyllä, toivottavasti jatkaa levyttämistä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
W.A.S.P ja Double Live Assasins-liverevitys, jossa bändin tuotanto tulee oikein hyvin esille ja Blackien ääni on kunnossa.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Daft Punkin koko tuotanto, tällä hetkellä loistava Human After All.

Daft Punk pelasti huikealla soundtrackillaan muuten hukattua potentiaalia täynnä olleen Tron Legacy-leffan. Vangeliksen Blade Runneria on toki lainattu aika surutta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tällä hetkellä kuuntelussa I-Tunesin kirjasto sekoituksella.

Nyt ZZ Top - Blue Jean Blues, sitä ennen Pain Of Salvation - Reconciliation.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kuunneltuani pääni sisällä Servon James Bondia koko aamun, luovutin ja laitoin ne loputkin levyt spotifystä soimaan. Lallallallalaalla laallallalallalaalla...
 

L.Stanley

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Calgary Flames
Stereoissa pyörii parhaillaan Michael Stipen äpärälapseksikin kutsuttu Live (Distance To Here). Minusta hyvää ja välillä jopa hieman rosoista amerikkarokkia. Ei jaksa aina metallin räimettäkään kuunnella.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Pitkästä aikaa laitoin soimaan Blue Öyster Cultia. Harmi että tältäkään bändiltä ei koskaan missään soiteta muuta kuin sitä iänikuista (mutta toki hyvää) Don't fear the reaperia mutta kyllä näillä on paljon muitakin ihan jumalattoman hyviä biisejä.

Blue Öyster Cult - Astronomy
Blue Öyster Cult - After dark
Blue Öyster Cult - Burnin' for you

Ostin toissasyksynä BÖCin kokoelman ja täytyy sanoa, että löytyy kyllä paljon timanttisia biisejä. Pitäisi joskus hommata koko tuotanto. Astronomy on kaikkein kovin helmi, kun Reaper on tosiaan hiukan puhki soitettu. On sitä silti kiva Guitar Herossa veivata. Eikä ole muuten huono Metallican Astronomy-coverkaan, oli itseasiassa meikäläisen soittoääni jonkun aikaa.

No laitetaan nyt jotain, Kaseva - Hei Mari
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Youtubesta Tapio Rautavaaran parhaita jo toista tuntia kuuntelen. On se vaan niin, että Tapsa on edelleen melko kuningas. Kulkurin Iltatähti, Tuopin Jäljet, Kulkuriveljeni Jan... onhan näitä. Ai jumalauta, että onkin hienoa musiikkia. Kiitokset jo edesmenneelle papalleni siitä, että Rautavaaralla on erityinen paikka sydämessäni.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Klassikot ovat toki hyviä, ei siinä mitään. Mutta laitetaanpa nyt metallimusiikin ystäville hyvä biisi. Niin ja jos et ole metallimusiikin ystävä, niin katsasta silti ja ihmettele hienoa örinää ja kaunista puhdasta laulua. Kaiken kruunaa laulajan ulkonäkö, silmänruokaa tarjolla:

The Agonist - Thank You, Pain.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuo Black Keys on kyllä loistava bändi. Mutta nyt jotain ihan erilaista, kerta kaikkiaan komea biisi Semmareilta: Ylämailla

Tuon kun kuuntelee oikein kunnon stereoista niin kuulostaa kyllä ihan jumalattoman komealta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös