Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 302
  • 21 738

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Justice-tyylinen nyrjähtänyt elektrohouse/breaks -setti iskee tällä hetkellä aika kovaa. Kuuntelussa siis kovasti mm.:

Justice: Cross
Danger: First EP
Digitalism: Idealism
Boys Noize: Oi Oi Oi
Mstrkrft: The Looks
Huoratron: $$ Troopers EP
+ sekalaisia vielä levyttämättömiä Ed Banger -artisteja (SebastiAn, Vicarious Bliss jne.)

Tämän hetken kovimmat nimet tulevat kyllä ehdottomasti Ranskasta!

On maistunut täälläkin mainiosti varsinkin Boys Noize, Digitalism ja MSTRKRFT. Myös Justicea tuli luukuteltua aikansa Crossin ilmestyessä. Etenkin MSTRKRFT:n useat remixit ovat olleet kovassa huudossa viime aikoina. Myös SebastiAnia on tullut kuunneltua, ja etenkin kaverin versio RATM:n Killing in the Namesta on huikea.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Neal Morsen soolotuotantoa on nyt kuuntelussa. Mitä enemmän kuuntelee, sitä enemmän vakuuttuu, miten lahjakas äijä on kyseessä. Ei pelkästään persoonallinen laulutyyli, vaan myös säveltaju huippuluokkaa. Aivan kärkiprogea nykypäivänä. Tätä kyllä nauttisi kuunnella livenäkin joskus. Ei ihan heti liene mahdollista.

Neal Morse - Colder in the Sun

Ja olut maistuu myös!
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Uusinta Amon Amarthia täällä kuunnellaan. Ensimmäistä kertaa ikinä ostin korean ulkokuoren perusteella levyn. Todella tyylikkääseen digibook-muotoon pakattu levy. Kyseessä on vissiinkin joku keräilijäversio, kun mukana tuli myös bonus-cd ja -dvd.

Ja on muuten vitun kova levy. Varyags of Miklagaard... Nämä ruotsalaiset tallovat samoja polkuja Hämeenlinnan ylpeyden kanssa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja on muuten vitun kova levy. Varyags of Miklagaard... Nämä ruotsalaiset tallovat samoja polkuja Hämeenlinnan ylpeyden kanssa.
Jaa, onko tuo Amon Amarth jotain Turisaksen tapaista? Olen ymmärtänyt jotenkin, että kyseessä on enemmänkin death metal -osasto.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Rattlehead tarkoitti varmaankin nimenomaan samoja polkuja. Turisaksen edellinen levyhän käsitteli niinikään nuita varjagien(?/viikinkien?) matkoja Venäjänmaalla. Voi se musiikkikin toki samanlaista olla, en minä kumpaakaan ole kuunnellut.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kuuntele tässä Eläkeläisten uutta lättyä Humppa United.

Niinhän sitä luulisi, että vanha vitsi on jo kulutettu. PASKAT!

Fitun hyvin toimii tämä levy. Etenkin kappaleet Äkäinen Eläkeläinen ja Humppatahti. Unohtamatta Humppamuotia. Humppamuodin voi kuunnella Stupidon jukeboxista...
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Jaa, onko tuo Amon Amarth jotain Turisaksen tapaista? Olen ymmärtänyt jotenkin, että kyseessä on enemmänkin death metal -osasto.
No ei se nyt ihan ole. Aihepiiri tuossa kappaleessa on sama kuin Turisaan edellisellä levyllä. Youtubesta löytyy kyllä Amon Amarthin tuotantoa jonkin verran. Niin myös uusimman levyn sinkkubiisi Twilight of the Thunder God.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Tulipa vihdoin hankittua tuo Poison Blackin uusin albumi. Ensimmäisen biisin (Diane) myötä meinasi pettymys nousta jo pintaan, mutta onneksi kyseinen biisi jäi anoaksi huonoksi. Loput levystä oli melkoisen "tuttua ja turvallista Sentencediä". Ei Poison Black vielä ihan Sentecedin tasolle pääse, mutta musiikki on loistavaa ja kerta kerran jälkeen levy kuulostaa paremmalta (Dianea lukuunottamatta). Sellaista semi-raskasta musiikkia, mitä voi kuunnelluttaa sellaisillakin henkilöillä, jotka eivät raskaan musiikin ystäviä ole. Loistavalta levyltä vaikuttaa. Kitarat erityisesti mukavaa kuunneltavaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kuuntelussa on Queenin parhaimpiin levytyksiin kuuluva Innuendo - vuorossa I can't live with you. Ja levyhän päättyy komeasti Show must go on'hin.

vlad.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Santanan paria ensimmäistä, Hendrixiä, 13th Floor Elevatorsia ja Captain Beyondia on tullut tänään pyöriteltyä. Ajan hermolla, junou.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Lissut: Pissikset
Pakko se vaan on taas kerran myöntää, että tässä on maailmanhistorian yksi tarttuvimmista kappaleista. En ymmärrä, miksei säveltäjä ole myynyt kappaletta Hollywoodin, olisi nimittäin mijardööri.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ei se nyt ihan ole. Aihepiiri tuossa kappaleessa on sama kuin Turisaan edellisellä levyllä.
Kuulostaa ainakin MySpacen perusteella ihan mielenkiintoiselta bändiltä. Pitänee tutustua tarkemmin. Vaikken nyt niin tuollaisen mörinämetallin ystävä olekaan, niin kuulostaa varsin toimivalta setiltä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Motörhead - Ace Of Spades-levy. Hevin yksi kulmakiveistä.
Seuraavaksi sitten Suomen oma viskinhuuruinen (entinen) rymyrock bändi Peer Günt ja biisiksi Losing My Mind.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Vaihteeksi vuorossa Saksan "ylpeys" maailmalle eli Rammstein, levynä Mutter ja kappaleena Rein Raus. Uppoaa minuun...

vlad.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
SEVENTH WONDER - Mercy Falls

Aivan huikeaa, ja kovasti joka paikassa kehuttua proge metallia. Vuoden "tulokas" no. 1
http://www.myspace.com/officialsw
Samaa täälläkin on kuunneltu ja hyväksi todettu. Tosin vihdoinkin Evergreyn Torn alkaa avautua lopullisesti niin joudun sen ainakin tällä hetkellä toteamaan paremmaksi. Ei se nyt ihan jumalaisen In Search of Truthin tasolle yllä, mutta mikäpä yltäisi? Mindcrime ehkä säkällä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
American Idol -voittaja David Cookin tulevan albumin ensimmäinen single Light on.

Oikein oiva kipale minun mielestäni. Ja kaveri kyllä todellakin on hyvä laulaja. Yleensä nuo AI-voittajien levyt on olleet ihan hirvittävää tuubaa mutta tämän perusteella odotan kyllä tuota Cookin pian ilmestyvää levyä mielenkiinnolla.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Dragonforcen uusin levy Ultra Beatdown kovassa kuuntelussa ja kyllähän tämä on loistava levy. Vaikka yhtye on "tunnettu" nopeista kipaleista ja pitkistä kitarasooloista niin kyllähän he osaavat tehdä myös slovareita. Ja ne iskee ainakin omalla kohdalla parhaiten.

Tämä kyseinen bändi ilmestyy ainakin Ouluun ensivuonna joten sinnehän on mentävä/päästävä ehdottomasti.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pain of Salvation: Be on ollut nyt tässä viimepäivinä kuuntelussa. Aika hämmentävä ja ristiriitaisia tunteita herättävä albumi.

Bändi on nimeltään ja muutaman biisin pohjalta ollut tuttu jo jonkun aikaa, mutta vasta ihan viimeaikoina on jaksanut ruveta perehtymään laajemmin. Mistään kovin helposti avautuvasta ei todellakaan ole kyse, enkä nyttenkään osaa sanoa pidänkö vai en. Raja on todella häilyvä sen suhteen. Ehkä ainakin tämän kyseisen albumin suhteen kallistumassa positiiviseen päin. Omalaatuisuudesta ei ainakaan jää kiinni.

Kai tässä joku on, kun parin vuorokauden sisään jo kolmas kokonainen kuuntelukerta on käynnissä. Tämän jutun haluaa ymmärtää.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Pain of Salvation: Be
Suosittelen alkupään levyjä. The Perfect Element, Remedy Lane, One Hour by the Concrete Lake ovat kaikki enemmän tai vähemmän loistavia kokonaisuuksia. Entropiaa en ole kuullut muutamaa biisiä enempää, joten siitä en osaa sanoa sen kummemmin. Evergrey olikin sulle jo tuttu, joten siitä ei tarvitsekaan paasata.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS
Deathchainin uusin, Death Eternal, on pyörinyt viime keskiviikosta ainoana levynä oikeastaan. Nyt alkaa aueta kappaleet kunnolla ja kolista sitten oikein urakalla! Ei tuota minulle minkäänlaista pettymystä, päinvastoin. Edelliseltä levyltä ollaan menty erinomaiseen suuntaan; raskaampaan ja synkempään. Suosittelen kaikille death-thrashin (tai oikeastaan nyt alkaa jo olla aika paljon enemmän kuolonmetallista tuo lätyskä) ystäville!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös