Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 415
  • 21 738

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt soi The Velvet Undergroundin ylijäämäalbumi VU. Kestää kyllä mainiosti vertailun virallisten albumien kanssa ja noin puolet biiseistä päätyikin myöhemmin uusina versioina Lou Reedin soololevyille.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Stravinsky - Kevätuhri (The Rite of Spring)

On se vaan hieno. Tähän jaksaa aina palata :)
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
I Walk The Line - Black Wave Rising

Ei petä tälläkään kertaa, perskeles kun on kovan levyn taas tehneet.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
Brother firetribe - Heart full of fire

On muuten todella kova levy! Pari hieman heikompaa biisiä mukana, mutta mä voisin jo tässä vaiheessa sanoa, että tää tulee olemaan se vuoden levy meikäläiselle.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
R.E.M. - Accelerate

Tuli haettua uusi albumi äsken kaupasta ja soi juuri ensimmäistä kertaa. Huomattavasti rokkivetoisempaa viime levyyn verrattuna.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Käytän täsmällisiä termejä.

Klassista on nyt tullut kuunneltua. Huonompi homma, kun ei piisien nimet jää mieleen ja silleen. Tässähän on just se, että varpaan kastaminen on se hankalin homma, kun tuo tuntuu niin loputtomalta mereltä. Ja kun tosiaan ei ymmärrä oikein orkesterijutuista, niin suunnistaminenkin on sitä hapuilua.

Mutta erityisesti Bachin kuorojutskat on sellaisia, jotka nyt kiinnostaa. Oikein ylevää. Mozartia olen pitänyt hinttarina, mutta onhan siellä noiden tilulilujen joukossa Lachrimosaa jne. Gabriel Faurén Pie Jesu on aika kova hitti kanssa. Kyllähän se on sanottava, että ihmisen pojan ylistykseksi on tehty aika hienoa musiikkia.

Oopperassa on joitain hienoja "marsseja" ja sellaisia joukkokohtauksiin sopivia hulinamusiikkeja. Aarioissakin taitaa olla hyviä juttuja, mutta se vuoropuheluosuus jne. on aika kamalaa.

Kuorojen lisäksi pitäisi olla iso orkesteri, tai sitten pelkkä piano. Jotenkin kamarimusiikki (nyt esim. termin käyttö menee arvailuksi) on vähemmän vetävää. Eiköhän siellä ole niitä hienoja melodioita, mutta sinfoniaorkesteriin verrattuna muniinpuhaltelua. Ja baleteissa taitaa olla aika paljon klassisia hienoja juttuja.

On kai tuolla modernimmassakin jotain. Copelandia. Ja Stravinsky. No, hitithän mä vaan tunnen.

Muutaman kokoelman kautta tällaista on tullut mietittyä. Sitten olisi korkkaamatta tuollainen kymmenen levyn boksi. Siellä on levyllinen Beethovenia (Kellopeliappelsiinin soundtrackille sävellettyä musaa!), Chopinia (kai sellaista coolin styleä), Dvorkia (jaa-a), Griegiä (joo, Peer Günt ja Twist Twist Erkinharju), Mozartia (juurikin sitä peruukeissa hihittelyä ja mansikkaleivoksia), Rimsky-Korsakov (toivottavasti jotain muutakin kun mehiläisen lentoa), Straussia (Heleniuksen ja Lostedtin valssien taustanauha), Tshaikovskia (oliks tää ohmo), Vivaldia (odotan että on kaunista) ja sekalaista. Bach vaan tuosta puuttui.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kometa - A Strange Revelation.
Illan (ilmaista!) keikkaa odotellessa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Richard Cheesen musiikkia randomjärjestyksessä.

Just tällähetkellä soi Hate to say I told you so...

Jaahas... Juuri vaihtu näköjää. Eli nyt soikin Been Caught Stealing, joka muuteon Jane's Addictionin kipale. Hyvä veto herra Juustolta.
 
Trivium - This world can't tear us apart. Aivan loisava biisi, ehkä paras metallibiisi aiheesta rakkaus Sentencedin Sun won't shinen ohella. Muutenkin koko Triviumin uusin on aika vitun hyvää settiä.
 

d2uce

Jäsen
Jatketaan samalla teemalla kuin edellisessäkin viestissäni.

Rage Against the Machine - Kick out the jams

Ei lainkaan hassumpi cover.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Just kuuntelen tässä Brother Firetriben uutta levyä-Heart full of fire
On muuten täysosuma. Hittibiisejä toinen toisen perään. Voi olla että menee mun listalla ykköslevyksi tänä vuonna, tosin Teräsbetonin Myrskyntuoja kamppailee tasapäisesti! Suosittelen molempia!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
turbonegro - party animals ja tietty hitti biisi high on the crime

ja ihan hulluna kurkona sieltä tulee takaa Mötley Crue saman nimisellä albumilla Carabilla varustettuna ja Hooligans holiday! Eikä yhtään pekkaa pahempana smoke the sky!

ja kyllähän tuolla pyörii myös Alice in Chains great. hits ja man in the box...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Teräsbetonin uusin kuuntelussa ja pakko yhtyä monen mielipiteisiin että rockaa kyllä ihan kympillä!! Loistavaa settiä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Arch Enemyn tuotantoa. Perkeleen komia ääni näpsäkällä laulajattarella. Suosittelen Max Moseleylle S/M-leikkiehin Angelaa karjumaan taustalle, voisi ilopissit päästä vanhalta herralta..
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Youtubea selailen tässä samalla. Nyt taustalla pyörii Kansasin "Dust in the wind", seuraavana vuorossa "Carry on wayward son", sitten Rushin YVZ.

Aika huisia musiikkia, hienoja biisejä kerrassaan.
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Uusin Youtube-ihme Roland Jenkees. Kaveri vetää mielenkiintoista keyboard-settiä. Ainakin tämä 'messin with a guitar sound' uppoaa. Muitakin letkeitä pätkiä löytyy.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ryan Adams: Cold Roses

"Löysin" levyn uudestaan, 18 biisiä ilman heikkoja hetkiä. Varsinkin Cherry Lane ja Sweet Illusions aivan mahtavia biisejä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Poets Of The Fall - Where do We draw the line
Aivan loistava ja sopii kyllä hiljaiseen iltaan.

The Used

Koko tuotanto on soinut viime aikoina ahkerasti ja iskee kyllä hyvin biisi kuin biisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös