Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 905 641
  • 21 751

Pioneer

Jäsen
Nyt kuuntelussa ja katselussa The Aggrolitesin letkeähkö keikka syyskuun puolivälistä. Suosittelen tuota fabchannel.comia selailtavaksi, löytyy vaikka mitä.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jude kirjoitti:
Joulupukin tuota Iron Maidenin The Number of the Beast. Tämä levy on taideteos.
Kyllä.

Itsellä jytää parhaillaan Panteraa. Bändi joka toimii kokoajan paremmin ja paremmin. Loistavia sooloja ja kunnon trash-metalia. Harmi vaan bändin näkeminen livenä jää haaveeksi, kiitos jonkun sekopään.
 

DoubleT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Sepon punaiset kissat
Nyt kun tässä on pitkin päivää kuningas alkoholin kanssa leikitty, hokasin just, että Pretty Maidsin - Future world -lätty on jo useamman kerran soinut kaiuttimista, loistava levy...edelleen
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
CMX:n Provinssi '99 keikka. Sopivaa karaokemateriaalia.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Alamummo kirjoitti:
Suosikkibiisini on Hijo de la Luna.

Täytyykin laittaa kyseinen biisi soimaan - löytyy kyseiseltä levyltä ja on todella upea kaikellatapaa!

vlad.
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Vuoden 2007 ensimmäinen soimaan pistetty levy on RHAPSODY:Symphony Of Enchanted Lands. Tämän tahdissa voisin lentää lohikäärmeelläni syöksemään tulta kaikkien pommeja paukuttelevien paskojen päälle. Loppusilaus miekalla perkele!! Jesse The Dragonman kaikkien mummojen sankari..!!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Olen mykistynyt...

En tiedä, onko kitaristi mustalaisia, mutta musiikki on Gipsy Kingsien.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi uskonut... cdon.comin alesta löytyi helmi. Kaveri on tehnyt miljoonaluokan hittejä Ricky Martinille (joka ei puhu hänen puolestaan), kuulunut alaikäis-poika-söpöliinibändiin nimelta Menudo (joka ei puhu hänen puolestaan) ja Groove FM soitteli joskus kaverin omasta tuotannosta 'Lie without a Lover' -nimistä kappaletta, joka kuulosti lievästi Stingille. Sekin oli hiinä ja hiinä. Mutta niin vaan, kiinnostuksen vuoksi, tilasin neljän euron pläjäyksen nimeltä 'Mad Love'. Artistin nimi on Robi Draco Rosa, ja tänään kävin Amazonin kautta tilaamassa lisää matskua. Oi! Hieno! Ja soinut pyhien ajan sekä olohuoneen soittimessa että IPodissa.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Tant gredulinin myyntipuhe oli niin hyvä, että tilaisin oitis saman alelevyn cdon:sta parin muun kasarinostalgian ohessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Alakerran lesbianit vetää karaokea. Äsken tuli Levoton Tuhkimo ja nyt menossa se Nylon Beat styge jossa lauletaan väliosassa että nannanaa nannannananna. Kohta meillä kuuntelussa Motörhead....
 

Cruuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itehän kuuntelen nykyään suunnilleen vaan Popedaa, Sentencediä, Helloweeniä, Catameniaa, Leevi And The Leavingsia ja Klamydiaa. :)
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Chicane feat Tom Jones - Stoned In Love
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Cat Cat - Enkeli

Huikeaa danceiskelmää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös