Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 841
  • 21 695

redpecka

Jäsen




Täysin ex tempore -fiiliksellä lähdin tätä biisiä kuuntelemaan ja hetkessä olin myyty. Täytyykin hankkia Azure Rayn tuotantoa hetimmiten.

En tällaisesta tädistä ollut kuullutkaan. Tykkäsin ihan. Nyt kun tulee seuraavaksi jossain vastaan niin tiedän jo yhden biisin tältä. Nämä olisivat voineet olla -69 Woodstockissa ja hippiskenessä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tällaisesta tädistä ollut kuullutkaan. Tykkäsin ihan. Nyt kun tulee seuraavaksi jossain vastaan niin tiedän jo yhden biisin tältä. Nämä olisivat voineet olla -69 Woodstockissa ja hippiskenessä.
Tädeistä. Maria Taylor ja Orenda Fink, jotka ovat molemmat tehneet soolouraakin ja monipuolinen Taylor on soittanut jopa rumpuja joillain Bright Eyesin levytyksillä.

00-luvulla tuli kuunneltua paljon nebraskalaisen Saddle Creekin artisteja, joihin Azure Ray myös kuului (kuuluu edelleen?), mutta enpä itse asiassa tiennyt että ne on edelleen aktiivisia.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, kun Saddle Creek tuli mainittua, niin laitoinkin tämän juhlakokoelman soimaan, jolla tuon Novemberinkin alkuperäinen versio on mukana.



Joku hyypiö on siitä höpötellyt jo 19 vuotta sitten.
Saddle Creek 50

Mainio tuplakokoelma viime vuodelta, joka julkaistiin omahalaisen indie-yhtiön Saddle Creekin 50:nnen julkaisun kunniaksi. Hankin tämän lähinnä tässä ketjussa aiemmin mainostamani Rilo Kileyn muualta löytymättömän, ja bändin parhaimmistoon kuuluvan, biisin 'Jenny, You're Barely Alive' takia, mutta koko tupla on ehdottomasti halvan hintansa arvoinen.

Levyillä on 22 biisiä 11:ltä eri artistilta, jokaiselta yksi aiemmin julkaistu ja yksi uusi biisi. Kuten jossain arvostelussa (Amazonin ehkä) sanottiin, levyn halvassa hinnassa (halvimmillaan olen nähnyt tätä myytävän alle 5 dollarilla) on kuitenkin riskinsä, sillä melkein jokaiseen levyllä esiintyvään artistiin haluaisi tutustua tarkemmin. Itselleni kolisevat parhaiten jo tutun Rilo Kileyn lisäksi mm. The Faint, Now It's Over Head, Desaparecidos, Azure Ray ja Bright Eyes. Etenkin Azure Rayn hieno sellolla säestetty slovari 'November' on todellinen helmi ja sopii ajankohtaan mitä parhaimmin.

Iso käsi levy-yhtiölle, joka jaksaa näyttää persettä suurille yhtyeille ja julkaista musiikkia, jolla ei - valitettavasti - ole nykypäivänä juurikaan mahdollisuutta nousta radioiden soittolistoille. Tyylien kirjo on kuitenkin aika laaja, joten mistään yhden asian ajajasta ei voi tämän yhtiön kohdalla puhua.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuottaja: Löytyyks teiltä mitään autossa tanssittavaa AOR:ää + hittikorostus pitää olla
Alexander: Tämmöne olis

 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös