Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 058
  • 21 692

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Johan tässä varmaan vuosikymmen vierähtikin ennen kuin entisaikojen suosikkini Mastodon päätyi jälleen levylautaselleni. Crack the Skye on edelleen ihan helvetin rautainen levy; Oblivion, alla oleva Divinations, Ghost of Karelia, Crack the Skye, ja tietenkin The Czar. Kaikki omaan korvaan kovia teoksia. Kevyempää Mastodonia kylläkin kuin aiemmat levyt, mutta itselleni parasta Mastodonia.


 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Lordia tuli kuunneltua paljon Viisukeväänä 2006, mutta yhtä nopeasti kuin innostuin bändistä, yhtä nopeasti haihtui tuo innostus ja jo heinäkuussa olin lopettanut bändin kuuntelun. The Arockalypse bändin nimmareilla (ainoa levyni, jossa on artistien nimmarit) on edelleen jossain varastossa, minne se taitaa jäädäkin. Tämä biisi oli muistaakseni suurin suosikkini juuri tuolloin keväällä 18 vuotta sitten, mutta rehellisesti sanottuna en muistanut biisin olevan juuri tällainen.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+



Kamukannulla Whatsapissa pitäisi olla nyt vkl pelkästään bändejä mitkä alkaa D-kirjaimella tai sit bändin kappaleen nimessä D on josain raossa ensimmäinen krijain.

Muuten kamu raiskaa sen omalla paskalla musallansa!!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Harmi, että Pykäreillä meni lusikat jakoon. Iisan soolot ovat hyviä kyllä ja se äänihän siinä on iso pointti, mutta harmittaa ettei kuule Reginan ajan biisejä livenä*. Voi tosin olla että Iisankin keikat saavat jäädä väliin, hieman alkaa kuumottaa olla siellä nuorten neitien keskellä näin setämiehenä.
Iisan soolot jaksoivat kantaa ehkä hetken, mutta eivät enää pidemmän päälle. En ole jaksanut enää kiinnostua. Vaikka Iisa oli se ääni ja keulakuva, niin Reginan takana oli ennen kaikkea Mikko Pykäri ja hänen visionsa. On jotenkin traagisella tavalla kaunista, että Regina lopetti tehtyään parhaan levynsä. Näistä ne suuret tarinat syntyvät.

Ja kumpikaan ei ole saanut eron jälkeen aikaan lähellekään sitä samaa mitä Reginassa. Olen minä Mikon soolojakin kuunnellut.

Regina oli ainutkertaista taikaa. Näin sen piti varmaan mennäkin. Regina tullaan hakkaamaan suomalaisen pop- ja rockmusiikin peruskiveen isoin ja syvin kirjaimin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Kun kuulin HIMiä ensimmäisen kerran vuonna 1997 heidän julkaistua debyyttialbuminsa, tykästyin heidän musiikkiinsa, mutta teininä en tietenkään halunnut myöntää tuollaista ikätovereilleni. Hiljalleen vuosien kuluessa ja iän sekä järjen lisääntyessä olen pystynyt ns. tulemaan ulos kaapista tämän asian tiimoilta. Varsinkin bändin ensimmäiset albumit tarjoavat sellaista musiikkia, josta pidän suuresti, kun taas uudempi tuotanto eli Venus Doomista eteenpäin ei vaan kolahda. Tämä on yksi suosikkibiiseistäni bändiltä, jonka tuotantoa voisin vihdoin alkaa hankkia.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




"Ventesorg" is the debut album of norwegian doom metal act Death of Giants, brought to life by Morten Søbyskogen.
Morten’s wife, Sandra, passed away from brain cancer in 2018 at 31 years-old. As a tribute to her memory, and as a way to deal with his grief, Morten started writing the songs which now make up the debut album of Death of Giants, Ventesorg (Anticipatory grief).

This concept album is built on a semi-chronological narrative, from the cancer diagnosis to her tragic death.

Hilpeä musiikki on hilpeää musiikkia. Vähän on kyllä lyhyt kunnon suruissa piehtarointi doom levyksi kun pituutta vaivaiset 40 minuuttia. Noh aina ei voi saada kunnon funu trippejä. Ei edes joka kerta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös