Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 058
  • 21 692

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Viimeksi muokattu:

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Pambikallio: Volvo

Pambikallio viihdytti juhannustani Lonnassa. Silloin ihastuin tähän yhtyeeseen. Oli upea juhannus. Tuntui siltä, että Pambikallio täyttää sen aukon, jonka Regina on jättänyt. Ja ne vielä laulavat Volvosta, jota niin kovin kaipaan!

Odotan uutta levyä innoissani!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tosin on todella vaikeaa laittaa tästä Suomi-indiessä paremmaksi:

Regina: Mustavalkeaa





Tuo Reginan viimeinen levy on aika ylittämätön. My Bloody Valentine meets Saint Etienne. Nättiä poppia ja kitarakaahausta. Kovin suomalainen indie-levy koskaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Regina: Harjun takaa

Tältä Reginan viimeiseltä levyltä voisi ottaa vaikka joka biisin sinkuksi. Aivan ylittämätön indie-levy Suomessa. Kaikki biisit loistavia.

Ja kyllä, olen kuunnellut edellisetkin. Todella tarkkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jj

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Demoniac on julkaissut uuden levyn ja onhan tämä taas sellaista nopeaa rässikaahausta mitä on aina hauska kuunnella kun ei muutakaan järkevää tekemistä ole. Tai vaikka olisikin jotain järkevää niin voi kuunnella tätä.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Regina: Tango Merellä

Voi taivas että kaipaan tätä yhtyettä. Niin hienoja elämänvaiheita se sanoitti.

Harmi, että Pykäreillä meni lusikat jakoon. Iisan soolot ovat hyviä kyllä ja se äänihän siinä on iso pointti, mutta harmittaa ettei kuule Reginan ajan biisejä livenä*. Voi tosin olla että Iisankin keikat saavat jäädä väliin, hieman alkaa kuumottaa olla siellä nuorten neitien keskellä näin setämiehenä.

Itse ihastuin bändiin (ja Iisan ääneen ja hymyyn) Ylen Provinssitaltioinnin kautta

*Samoin vaikka Zen Cafen ja YUP:n (muuta kuin ne pari Martikaisen vakiota) biisejä olis taas mukava kuulla livenä. Tai vaikka Battle Beastin Kabasen ajan kamaa, sitä ei soita BB eikä juuri BiB. Tarvitaan siis kolmas B-bändi. Maj Karma lienee seuraava listalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös