Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 841
  • 21 695

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Torstaina kävin katsomassa Litkua On the Rocksin Silmien Takana-klubilla, nuo illat sisältävät siis myös haastatetteluosuuden. Litku kertoi, että tuo Asiatonta oleskelua-albumi syntyi hitaasti vuodesta 2018 alkaen ja siinä välissä ehti tehdä biisit DIng Ding Dongille ja Kukkia muovipussissa-albumeille. Yllätti vähän, kun en ole varsinaisesti mieltänyt Litkun levyjä kokonaisuuksina.

Mutta ehkä pitkä valmistelu kuuluu albumissa, kyllä tuo Asiatonta oleskelua on toistaiseksi Litkun magnum opus. Tuottelias biisinkirjoittaja kyllä, kun keikat joilla ei kuulla vielä levyttämätöntä materiaalia on olleet aika harvassa. Esim. jo aika pitkään livesetissä usein ollut Greg Lake odottaa edelleen julkaisuaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuli mieleen näkemistäni ranskalaisen koulun oppilaista. Ehkä sittenkään kaikki nuoret eivät kuuntele mitään separiräppiä. Nämä kaverit soittivat bussissa Henkkaa ihan täysillä ja yksi veti ilmakitaratkin. Tosin hyvin hillitysti.

Voipi olla kysymys myös yhteiskuntaluokasta. Köyhät kuuntelee räppiä, joka on paskaa, ja rikkaat kuuntelee parempaa musiikkia. Silti tuli sedälle roska silmään. Setä haluaa juuri nähdä hienoja nuoria diggaamassa sedän musiikkia.

Maailma ei ole pilalla!


 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Liput hommattu tänään Hyvinkäälle! Onhan tätä odotettu, 2001 oli lippu Panteran keikalle mutta jouduin tyytymään pelkkään Slayeriin kun kävi miten kävi New Yorkissa.



 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Voe voe sentään, kun siihen yhteen mimmiin olisi ollut mahdollisuudet. Latu oli auki taivasta myöden. Hölmöyttäni piti sekin pilata. Valintojen maailmahan tämä on, ja minä valitsin huonosti.
Itse myös aina välillä jossittelen yhtä exää. Rakastan häntä edelleen ja olihan hän se ainoa ja oikea johon jokaista myöhempää naista on tullut verrattua. Itse taas valitsin oikein kun erosin hänestä. Vaikka itsellenikin alkoholi maistuu niin hänelle se oli kaikki kaikessa. Olisin ehkä itsekkin mullan alla jos olisimme jatkaneet yhteiseloa. RIP Nina, I will always love you.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös