Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 904 456
  • 21 738

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mana Mana: koko tuotanto

Synkkä ilma ulkona ja kämppä on pimeänä, tissuttelen tässä kaljaa ja aion humaltua..kuulokkeista pauhaa Mana Manan piristävä ja elämäniloa huokuva musiikki..synkkää niin synkkää..Juuri nyt soi tuo live Kuolla elävänä, kitarat soivat jumalaisen komeasti ja muutenkin homma toimii.

Kyllä, wituttaa ja lujaa..Totuus palaa, totuus palaa..
 

Serge

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Kotiteollisuuden uusin lätty ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin soittimessa. Täytyy sanoa, että kyllä idän poijjaat osaa. Kuin sata jänistä.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Stevie Ray Vaughanin siirtymisestä yläkerran hiippakuntaan tulee tänään 15 vuotta, joten miehen kunniaksi fiilistelen Texas Floodia, In Stepiä ja muita pitkäsoittoja. Stevie oli kuollessaan 35 vuotias, joten nuorena mies meni. Viimeiset jamit mies veti Claptonin, Robert Crayn, Buddy Guyn ja isoveljen Jimmien kanssa ja menehtyi sitten helikopterionnettomuudessa tämän jälkeen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alice Cooper-kokoelmaa on tullut täydenneltyä keikan jälkimainingeissa.

Love It To Death

Loistava levy ja varsinkin neljän viimeisen biisin putki mielyttää kovasti. Kohta, jossa Second Comingin loppujamittelu katoaa hiljalleen pianonsoiton alle ja biisi muuttuu lennosta Ballad Of Dwight Fryksi on maaginen. Ylipitkä raymazarekmaisen uruttelun säestämä Black Juju ei oikein puraise, mutta muuten lähellä täydellistä albumia

Billion Dollar Babies - Deluxe Edition

Tuplasti kalliimpi kuin tavallinen versio, mutta ilman muuta parinkympin arvoinen tupla. Remasteroidun alkuperäisen klassikon rinnalle on laitettu bonuslevy, jolla on 11 biisin livesetti (ilmeisesti ensimmäinen virallinen live-julkaisu klassiselta kokoonpanolta?), pari demoa ja maukas Sun-pastissi Slick Black Limousine.

Hell Is

Sony-kaudelta on tarjolla halpiskokoelmia vaikka millä mitalla, mutta tämä vaikutti biisilistaltaan aika passelilta. 5 biisiä Trashilta, 4 sekä Hey Stoopidilta että The Last Temptationilta, b-puoli Fire ja liveversiot Go To Hellistä ja School's Outista. Varhaisteininä tykkäsin kovastikin Trashistä, mutta nyt kyllä huomaa, että suurin osa näistä näytteistä on liian bonjovia nykymakuuni. Muutoin hyvä paketti ja etenkin Chris Cornellin kanssa kynäilty Stolen Prayer on hieno biisi.

Ja tilauksessa on jo suurin osa 70-alkupuoliskon tuotannosta, joten pureskeltavaa riittää.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
En edes kunnolla muistanut että oon joskus ostanut levyn MURDERDOLLS:BÉYOND THE VALLEY OF MURDERDOLLS ja tuota ole nyt krapuloissani popittanut..ja Lemonator ketjun innoittamana myös Lemoja kehiin.
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Anne Mattila, perutaan häät. Jotenkin hauska rallatus, vaikka juuri näillä näkymillä en koskaan omia häitäni joudu perumaan. Nyt pitää piratisoida koko levy DC:stä.
 

altissima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jukka Takalon ja Verenpisaran uudet levyt. Varsinkin Verenpisara yllätti positiivisesti, vaikka ensimmäisen singlen perusteella en siltä paljoa odottanut.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Opeth - Ghost Reveries.

Hyvä levy tämäkin. Opeth on ehkä ainoa yhtye jonka kymmenen minuuttia pitkiä ralleja jaksaa oikeasti kuunnella.
 
vision kirjoitti:
Opeth - Ghost Reveries.

Hyvä levy tämäkin. Opeth on ehkä ainoa yhtye jonka kymmenen minuuttia pitkiä ralleja jaksaa oikeasti kuunnella.

Perkele, kävin tänään tuoretta Opethia paikallisessa levykaupassa kuolaamassa. Jos oisin tiennyt, että Cdon.com ei toimita uutuuslevyjä ilmestymispäiväksi kotiovelle, niin oisin jättänyt tilauksen tekemättä ja asioinut vaikka Airossa. Vauhtia, kirotut ruotsalaiset!

Nyt on pari päivää ollut kuuntelussa harmillisen aliarvostetun suomi-iskelmämetallipumppu Verenpisaran kolmosalbumi Irtileikattu. Vaikuttaisi asialliselta ja ainakin yhtä laadukkaalta kiekolta kuin kaksi aiempaakin albumia. Kitarasoundia on ruuvattu hieman raskaammaksi ja nopeampia biisejä taitaa olla mukana aiempaa enemmän.

Levyllä on pari melko nokkelaa oivallusta, kuten Jumalan kokeen aloittaminen huvittavan itsestään selvästi kirkonkelloilla ja uruilla sekä Harmaita sävyjä -biisin valloittava folkprogeilu. Mahtavuutta on myös levyn pienieleisyydessään hienosti toimiva nimibiisi.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Helloween - King For A 1000 years (13:54)

Kysymyksessä siis täysin uutta kamaa, löytyy uudelta Mrs God sinkulta. On myös avausraitana 31.10.05 julkaistavalla Keeper Of The Seven Keys - The Legacy albumilla. Uskokaa tai älkää,mutta tämä kappale lyö vertoja itse Keeper Of The Seven Keysille ja Halloweenille. Jos yhtään herättää mielenkiintoa niin kuunelkaan. Kappale on niin mielettömän upea, etten olisi ikinä uskonut kuulevani mitään tälläistä tältä orkesterila. Biisin tekoon on osallistunut koko bändi...näitä lisää kiitos.Hevi on parasta!
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Iron Maiden - Death On The Road

Joo, rautaisestihan Maiden soittaa livenä tuttuun tyyliin ja hyvät soundit on levyllä, mutta ei tästä valitettavasti saa kuitenkaan niin hirveästi irti. Itseäni häiritsee aika pahasti tuo Brucen välispiikkien puuttuminen. No DVD:ltä ne sitten varmasti löytyvät, mutta olisihan ne voinut tuolle cd:llekin pistää. Kova bändi Maiden silti on livenä, sen kuulee jälleen kerran tältä kiekolta. Mutta silti käännän katseeni kyllä melko nopeasti DVD:n suuntaan. Rock In Rio kolahti kyllä paremmin.

Death On The Roadin lisäksi levylautasella on pyörinyt lähinnä mahtava Slipknot, Soilworkin Stabbing The Drama ja useampi Children Of Bodomin levy. Pitää vähän lämmitellä noilla vanhoilla Bodom-levyillä tuota Are You Dead Yetiä, jonka tuloon ei onneksi olekaan enää kuin 2 viikkoa! In Your Face-sinkun myötä odotukset ovat kovat.
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Helloweenin High Live, seuraavaksi Stratovariuksen uusin.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
System of a down: Mezmerize. Eilen hankittu. Putosi niin kovaa että piti käydä sitä jo hehkuttamassa tuolla SOAD:n omassa viestiketjussa.
 
Opeth: Ghost Reveries

Kyllä minua nyt naurattaa, kun tämän vihdoin haltuuni sain. Vielä enemmän huvittaa se seikka, että levy kuulostaa ihan vitun hyvälle. Hienoa, että bändi soi vielä kahdeksannenkin levynsä kohdalla tuoreena ja innostavana.

Biiseistä on paha sanoa vielä mitään, kun on vasta kolmas kokonainen kierros menossa, mutta ainakin Ghost Of Perdition ja jo ennestään tuttu Grand Conjuration ovat huikeutta. Kuten on myös Baying Of The Houndsin ilmavahko outro sekä Beneath The Miren hieno ujeltavalla urkusoundilla tuplattu kitarasoolo.

Mutta, mikä ihme tämä Atonement-biisi oikein on? Ihan uusi aluevaltaus orkesterille toki, mutta kun ei ainakaan tällaisen pintapuolisen tutustumisen jälkeen oikein lähde. Pimeää hippipsykedeliaa. Ja kuulostaa jollain sairaalla tavalla Donkkareilta. Ehkä biisi ajan myötä suostuu raottumaan.

Huomattavasti paremmin uusien alueiden tutkistelu on onnistunut päätösbiisi Isolation Yearsin kohdalla. Hauras biisi kasvaa nimittäin kertosäkeistönsä (tällä levyllä on näköjään niitäkkin) myötä sellaiseen hienouteen, että kun viime yönä biisiä keittiön ikkunalla tupakoidessani kuulokkein kuuntelin, niin tuli koettua yksi tämän vuoden hienoimmista musiikkihetkistä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Bruce Springsteen & The E-Street Bandin Toronton DVD vuodelta 1984. Ei yllä lähellekään New Yorkin tai Barcelonan konserttitaltiointeja, mutta seitsemän euron ostokseksi varsin mainio konsertti.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Accept. Koko tuotanto.

Tänään, huomenna.. aina.

Levyistä mainittakoon tämänhetken suosikiksi Metal Heart ja biiseistä vaikkapa 'Head over heels' .
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
HN kirjoitti:
Sama. Ja voi jeesus, mitä parhautta! Tää on kuin Still Life, mutta Blackwater Parkin soundeilla ja maustettuna Deep Purple -Hammondilla sekä Kula Shaker -orientaalitrippailulla.

Ja kestää todella paljon kuuntelua. Esimerkiksi GoP on pyörinyt lautasella jo järjettömän monta kertaa, mutta etenkin sen loppuosa saa edelleen aivan mielettömän tunnetilan aikaiseksi. Ja kohta tätä saa vieläpä elävänä... voiko enempää toivoa?
 

raipe#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Suomi
Tänään hyppysiin saatu Opethin Ghost Reveries täälläkin soi taukoamatta. Todella uskomaton mestariteos jälleen. Viime aikoina on muuten ollut soitossa Katatonian lähes koko tuotanto, The Macheten debyytti Regression, Charonin Songs For The Sinners sekä Amon Amarthin Versus the World. Niin ja tietysti In Flames-DVD Used and Abused In live We Trust.
 

Velvet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
A Perfect Circlen "Thirteenth Step". Mukavaa vaihtelua Toolin jälkeen. Suosittelen kaikille Toolista pitäville, tosin on tämä jonkun verran letkeämpää menoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös