Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 915 443
  • 21 809

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pienen tauon jälkeen havahduin jälleen Rammsteinin olemassaoloon ja nyt olenkin kuunnellut pari päivää lähinnä vain Rammsteinin Reise Reisea. Myös Apulannan Kiila on pyörinyt kannettavassa soittimessa jonkun verran.

Juuri tällä hetkellä soi Rammsteinin "Ohne Dich"

"Ohne dich kann ich nicht sein
Ohne dich
Mit dir bin ich auch allein
Ohne dich
Ohne dich zähl ich die Stunden ohne dich
Mit dir stehen die Sekunden
Lohnen nicht"
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Air Supply - Making love out of nothing at all
Carrie Underwood - Making love out of nothing at all

Mr & Mrs Smith sytytti kipinän :-)
 

Cube

Jäsen
Vimes kirjoitti:
Harmittaa vaan kun KsE oli kuulemma käynyt nosturissa pari vuotta sitten soittamassa kun en ollut vielä kuullutkaan bändistä, ja Jesse oli vielä mikin varressa.
En muistanutkaan tätä viimeksi noteerata, mutta muistaakseni Jesse ei ollut enää Nosturin keikalla KsE:n keulamies, vaan Howard oli ehtinyt jo ottaa paikkansa. Eli sinällään voi edes hieman vähemmän harmittaa tuon keikan missaaminen.. Ei Howardissakaan mitään vikaa tosiaankaan ole, mutta on tuo Jesse vaan sen tason kaveri, etten usko vähään aikaan samanlaiseen törmääväni.

Ja niin, itsekään en siis ollut tuolla keikalla paikalla. Alkuvuoden tutustumisia vasta tämä KsE, vaikka onhan bändi jo mm. Jatkoajan hehkutuksista ollut nimensä puolesta tuttu parin vuoden ajan. Mutta hyvä näin, sopiikin tähän kesään aika hyvin tämä tykitys.

Kuulin muuten jostain sellaista huhuilua, että se The End of Heartachen uusintapainos olisi bonusbiisien lisäksi myös raskaammilla soundeilla varustettu.. Tietääkö kukaan pitääkö tämä paikkansa? Suurella varauksella pitää tietysti suhtautua, mutta tuo ajatus pistää kiihottumaan väkisinkin. Vähän raskautta tuosta paketista uupuisikin.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meshuggah - I

On sen verran hypnoottista rytmiriffittelyä, että saa kuunnella useampaan otteeseen, ennen kuin saa mitään otetta koko biisiin. Ja biisiähän on toki mukava kuunnella useaan kertaan, sehän kestääkin vain 21 minuuttia...

Nämä jätkät on joko matemaattisia neroja, tai sitten ne soittaa päissään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Foo Fighters

Tuli tuossa viime viikolla hommattua ne puuttuvat kaksi uusinta FF:ia parin päivän sisään. Ja eipä ole meikäläisen olohuoneessa sen jälkeen muut bändit soineetkaan. Debyyttilevy oli ihan kiva, kahdella seuraavalla ote tiivistyi selvästi ja todellisia helmiäkin oli joukossa. One by One oli meikäläiselle pienehkö ylläri eheydellään ja In Your Honor räjäytti sitten pankin totaalisesti. Varsinkin uutukaisen rockimpi levy on niin täyttä tavaraa, että siitä on todella vaikea pistää enää paremmaksi. Eikä siinä akustisellakaan ole mielestäni kuin yksi täytebiisi. Hauska kuriositeetti sinänsä on bonus-dvd:n making of -osuudessa kerrottu fakta, että bändin mielestä juuri tuo akustinen puolikas potki sen rockimman persettä niin pahoin, että se piti tehdä uudelleen. Eikä ole todellakaan jäljessä moittimista. Tämä tupla on yksi kovimmista levyistä ikinä. Missään. Hitto kun olisivat vielä laittaneet kylkiäisiksi 5.1-version myös siitä rockimmasta puoliskosta. Tämän akustinen osuuden bonus-versio nimittäin toimii kuin Buickin vessa laajennettuine stereosoundeineen.

Nostankin täten Dave Grohlin tämän hetken suvereeniksi keisariksi niin laulajana kuin muusikkonakin. Taidan pitää mielipiteeni ainakin siihen asti, että Maynard & Co saavat sen Toolin seuraavan tehtyä. Vasta sitten harkitaan tilannetta uudemman kerran.


Lisäys: On the Mend ja Razor ovat aivan käsittämättömän hienoja biisejä. Virginia Moon oli se täytebiisi.
 
Viimeksi muokattu:

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Uutta materiaalia Queensrÿchen Operation: Mindcrime II:selta. Ei tässä nyt vielä oikein osaa sanoa juuta eikä jaata. Hostage sisältää ihan hyvältä kuulostavan riffin ja I'm American kuulostaa klassiselta Qrÿchelta, mutta saa nyt nähdä mitä koko levystä tulee, kun se taso viimeisen kymmenen vuoden ajan on ollut aika paska suoraan sanottuna.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kuuntelussa euroviisu-ketjun innoittamana Vicky Rostin Sata salamaa sekä Kun Chigago kuoli.
Sitten Jean Pierre Kuselan Naurava kulkuri sekä Foo Fightersin Best of you sekä All my life
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
puuha-pete kirjoitti:
Kuuntelussa euroviisu-ketjun innoittamana Vicky Rostin Sata salamaa sekä Kun Chigago kuoli.
Sitten Jean Pierre Kuselan Naurava kulkuri sekä Foo Fightersin Best of you sekä All my life


tehokuuntelussa just nyt
-Stam1na:n debyyttialbumi
-System Of A Down: Toxicity
-Disco Ensemble: First Aid Kit

Helevetti et rockmusiikki voi olla NIIN hyvää!

ps.Miksi Chicago ja Calgary kirjoitetaan aina Chigago ja Galgary?
 

Etsijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KädetJäätyy44 kirjoitti:
Viime aikoina on soinu Pearl Jamin Alive..Erittäin hyvä biisi.

Itsellä ollut kuuntelussa pari päivää samalta orkesterilta Ten-niminen lätty, jolta tuo Alive myös löytyy. Hyvältähän tämä kuulostaa, ei käy kieltäminen. Muutaman kuuntelukerran jälkeen en ala heikkoja lenkkejä nimeämään, mutta kyllä tuolla loppupäässä taisi ainakin yksi heikompi biisi olla.
 

Velvet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime aikoina levylautasella on tiuhaan pyörinyt Pearl Jamin koko tuotanto. Aivan posketonta meininkiä, täytyy tähän väliin todeta!
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Täällä taas on luukutettu Nirvanan koko tuotantoa. Pyyhkii lattiaa kaikilla uusilla "mukarankoillajaangstisilla" bändeillä.

Pearl Jam toimii myös täysillä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Ei jeesus, Paten Rokkimakkara tulee joltain ylen radio kanavalta eli ykkönen tai suomi..
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tällä hetkellä kuuntelussa on Iron Maidenin tuotantoa aivan laidasta laitaan. Afraid To Shoot Strangers on kyllä pirun kova biisi.
Mahtava bändi.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tällähetkellä kuuntelussa on Pain - Nothing remains the same levy. Ihan hyvää konepainotteisa metallia.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitkästä aikaa Kingston Wall ja perkele, kun kuulostaakin hyvältä. Ykköslevyä kuunnellessa korvat jotenkin aukesivat ja huomasin, että Mushrooms-sillisalaatin (tai sienisalaatin...) sekaanhan on kätketty yksi bändin hienoimmista biiseistä eli On My Own.

Pitänee jatkaa kohta hommaa kakkoslevyllä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänä yönä mulla on kuuntelussa Rolling Stonesin vanha Tattoo you -levy, vai pitäisköhän sanoa että tää on "uudempaa" materiaalia rollareilta. Oiskohan vuodelta -81. Start me up taitaa olla levyn kuuluisin hitti. Etenkin levyn viisi viimeistä vähän hitaampaa biisiä iskee muhun. Musta tää on tosi hyvä levy, vaikkakaan yleisesti ottaen ei taida olla rollareiden parhaimpien levyjen joukossa.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Tätä on nyt tullut fiilisteltyä, perkele:

Social Distortion - Live At The Roxy

6.8. Lontoossa on poikain keikka jonne lähden. Kun eivät perkeleet nyt kävisi perumaan/siirtämään keikkaa viimeaikaisten nallipaukkujen takia.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
RATM - RATM
RATM - Evil Empire
RATM - The Battle of Los Angeles
RATM - Renegades

On ne vaan kovia, ja jos vertaa johonkin "vähän-sinnepäin"-Audioslaveen, näiden hyvyys vaan korostuu. Varsinkin eka ja kolmas ovat niin perkeleen loistavia.
 

M10

Jäsen
Vteich kirjoitti:
RATM - RATM
RATM - Evil Empire
RATM - The Battle of Los Angeles
RATM - Renegades

On ne vaan kovia, ja jos vertaa johonkin "vähän-sinnepäin"-Audioslaveen, näiden hyvyys vaan korostuu. Varsinkin eka ja kolmas ovat niin perkeleen loistavia.

Aa-men.

Evil Empiren "Roll right"-biisin tokan säkeistön grooveen ei pysty kukaan tai mikään vastaamaan! Paitsi ehkä "Renegades of funk" Renegades-levyltä..

Kyllä Audioslavet sunmuut ovat melko heppoista paperia RATMin vierellä. Toivottavasti Zack De La Rocha aloittaisi vielä sen soolouran, mahdollisesti DJ Shadown kanssa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Regina - Pidä varasi, tyttö
Regina - Katso maisemaa
Regina - Salakuvaaja
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös