Kuuntelussa juuri nyt

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Siitä teille tietämättömille hieman meteliä tähän hienoon päivään. Anna on ruma ja vihainen, raskas kuin myrsky ja haluaisin vain laittaa volyymin niin kovalle kuin saa.

 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuolla aiemmin joku mainitsi riparin, ja heti tulvi mieleen muistot kesältä '97. Tätä tamperelaista(?) gospelbändiä kuunneltiin silloin. Ja kuunnellaan nyt. Vaikken uskonnollista sanomaa allekirjoitakaan, näillä tulee aina silloin tällöin verestettyä muistoja.
Meillä soi taas tämä kappale riparilla tuosta pari vuotta myöhemmin. En tästä biisistä kyllä koskaan välittänyt, meidän huoneessa mölisi tuolloin lähinnä Korn, Deftones ja Cypress Hill. Mukavahan näitä on silti nostalgisoida.

 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ajattelin, että Einsturzende Neubauten pitää ottaa kuunteluun kun siitä kuulee puhuttavan samassa yhteydessä Swanson kanssa. Päätin aloittaa levystä 5 On the Open-enden Richter Scale levyllä (sillä on myös saksalainen nimi mutta en osaa sitä ulkoa). Tämähän on varsin kelvollista musiikkia. Ei mitenkään ajatusta ole vielä laajentanut, mutta enpä hirveän pettynytkään vielä.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, jääkiekon SM-liiga
Pitkän valvomisen lopetukseksi soi Judas Priestin asteen kevyempi tujaus "Reckless". Kappale on albumilta "Turbo", mikä on julkaistu muistaakseni joskus vuonna 1986. Myös Priest siirtyi hieman kevyempään musiikkiin valtavirran kallistuessa yhä enemmän ja enemmän glamin puolelle. Näin muistan lukeneeni joskus. Tässä menee samalla 4500 viestin rajapyykki rikki. Jahka saan jonakin päivänä tilaisuuden kirjoittaa viestin numero 5150, on ehdottomasti kuunneltava sen kunniaksi Van Halenin samanniminen biisi.

Tämä "Reckless" on sitten tarttuva ralli. En voi olla pitämättä. Hyvä biisi, hemmetin hyvä. Eläköön kasari!!!!

Edit: albumi taisikin olla nimeltään "Turbo", se "Turbo Lover" on sitten yksi biiseistä. Korjattu.
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Iron Maidenia olen tässä kuunnellut, huomenna MaidenFestiin katsomaan coverbändiä joka soittaa läpi Live After Death -livelevyn biisit (ja varmaan muutakin). Revelationsista on tullut yksi suosikkibiiseistäni sen jälkeen kun kuulin sen livenä (bändin itsensä soittamana) viime vuonna.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", 106-105, Pool
Myös Priest siirtyi hieman kevyempään musiikkiin valtavirran kallistuessa yhä enemmän ja enemmän glamin puolelle.
Tuolla ajalla eläneenä voin kertoa että tuo levy oli melkoinen järkytys ilmestyessään. Lisähappea tarvittiin. Huonona pidin silloin, enkä kuuntele edelleenkään. Onneksi tuo spedeily jäi lyhytaikaiseksi. Ihan ok musiikkia, mutta ei Judasta.
 

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
Tässä menee samalla 4500 viestin rajapyykki rikki. Jahka saan jonakin päivänä tilaisuuden kirjoittaa viestin numero 5150, on ehdottomasti kuunneltava sen kunniaksi Van Halenin samanniminen biisi.
Black Sabbathilla on biisi E5150.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvostoliitto ja Stadi
Aika kuunnella vaihteeksi Mötley Crüeta. Eipä tästä taida pitää nykypäivänä enää juuri kukaan, mutta ainakin joku kuuntelee. Niin joo, @nummenkallio kuuntelee myös. Crüe rokkaa. Keväällä mä hurahdin yhtyeen materiaaliin totaalisesti ja luukutin sitä kuulokkeista päivittäin. Innostusta nosti entisestään yhtyeestä tehty elokuva, joka julkaistiin Netflixissä maaliskuun loppupuolella.
Hienoa että pidät nuorena kaverina Mötiköiden lippua ylhäällä!

Kyllä sitä ihmiset kuuntelee, älä huoli. Riippuu vähän mitä keskustelupalstoja ja välineitä seuraat. Ne kuuntelijat ovat sitten meitä 40+ äijiä ja muijia, jotka ovat ehkä eri kanavissa kuin te nuoremmat. Mutta kyllä meitä Mötikkä-faneja on paljon, katso vaikka Nikkin instaa.

Ja tähän loppuun harvinaista vanhaa Mötikkää, tosi tyylikkäästi tehty video ja loistava biisi. Leffasta on joo, mutta hyvä silti.

Mötley Crüe: Take Me To The Top

Lähden tästä Stadiin kylille riehumaan, mutta jätän lompakosta pois Nikkin plektran. Kuljetan sitä välillä mukanani, mutta sitä riskiä en uskalla ottaa, että se katoaisi. Pitää ostaa kassakaappi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja