Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Judas Priest nostattaa tällä kertaa fiilistä kohti korkeuksia. Tämä biisi sopisi mielestäni hienosti esimerkiksi lätkäottelun alkulämpöihin. Vauhtia ja viiltäviä sanoituksia ei puutu, kun nämä raudasta rakennetut britit pistävät vipinää soittimiin. Judas Priest on titaania ja terästä.

Ehkei ihan perus illan viimeinen värssy kamaa :DDD Mutta toimii kyllä ja hienosti rullaa!
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkei ihan perus illan viimeinen värssy kamaa :DDD Mutta toimii kyllä ja hienosti rullaa!
Voihan se sopia, jos niin haluaa. Enemmän tunnetta ja eeppisyyttä jo alkulämpöihin, niin verkko venyy ja paisuu pelin aikana kuin silakkanuotta Atlantilla. Pidän show'sta. Siitä, että jotain tehdään tyylillä ja vaikuttavasti, suorastaan mahtipontisesti. NHL:n pudotuspeliotteluiden alkuesitykset ovatkin meikäläisen makuun.

Alkava kausi tulee tuskin olemaan kovin helppo Ässille. Taistelua ja uskoa ei saa kuitenkaan lopettaa, vaikka jokainen tekeminen jäällä vaikuttaisikin tuntuvan hankalalta. Tämä ei ole pelaajille helppo paikka, mutta se ei ole tarkoituskaan. Jotta oppii voittamaan, on kestettävä häviämistä ja opittava siitä uutta. Siihen päälle kun lisätään omat mausteet ja tulinen asenne, mikä tahansa on mahdollista. Kestäkää, Ässät! Kuunnelkaa vaikka tätä kappaletta siellä pukukopissa ennen ottelun alkamista. Jos vain saatte siitä saman olon mitä minäkin, rikas ja vahva Lukko taittuu käsittelyssänne kuin pajunvarsi.


 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man Utd, HIFK, Penguins
Muutenkin kuulun siihen harmaapartapuristi osastoon, jonka mielestä seventh son of the seventh sonin jälkeen ei ole tullut yhtään hyvää albumikokonaisuutta. Hyviä biisejä toki.
Seventh Son on toki Maidenin paras levy, mutta itse nostan kyllä sen jälkeen ilmestyneet lätyt Brave New World ja Dance of Death sinne TOP 3 -tasolle. Tykkään noista Dickinsonin paluun jälkeisistä parista ensimmäisestä levystä ihan kympillä.

 
A Liverpool fan walks past a shop and sees the video "Liverpool - The Glory Years". He goes into the shop and asks how much. "£100" says the shopkeeper. "That's a bit steep, how come it's so dear?". "Well its a tenner for the video and £90 for the Betamax recorder".

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on kovaa ihan kansaivälistä kamaa kuuntelussa.
"Mähän sanoin, että mä en vedä vittu enää kertaakaan"
 
"Ja pahimpia on aamut
joiden päättymistä ei näy"

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On mahdollista todeta kärjistetysti, että omaan kaksi suosikkialuetta musiikissa: amerikkalainen hard rock ja glam sekä brittiläinen metalli. Nyt on kuuntelussa tuota jälkimmäistä. Iron Maiden ja Judas Priest sulattavat sydämen huikaisevalla energiallaan, mutta tätä porukkaa ei pidä jättää huomiotta: Saxon. Biff Byfordin johtama joukkio soittaa todella siistiä, rytmikästä, vaikuttavaa ja vauhdikasta metallia. Albumit "Denim and Leather" sekä "Rock the Nations" maistuvat hienoisesta keveydestään huolimatta erittäin makealta. Hieman raskaampaa settiä on paraikaa kuunneltava materiaali:Ässien kannattajana ylläolevaa kappaletta on muikeaa luukuttaa korvakäytäviin. Biisi kertoo käsittääkseni punatakkisista brittisotilaista, joiden mukaan myös nimi on annettu. Tätä voi soveltaa Ässiinkin. Suosikkikappaleitani Saxonilta. Yhtyeen perustyyliin nähden tempo on melko hidas, mutta se tekeekin kappaleesta niin hienon kuin se on. Kokeilemisen arvoinen kappale rummuille."All Hell Breaking Loose" on "Thin Red Linen" tapaan vuoden 1997 albumilta Unleash the Beast. Tämä ei ole täten enää kasariajan Saxonia, mutta se on kuunneltaessa toisarvoinen seikka. Tässä biisissä pistetään tuulemaan ja varsinaista tykitystä edeltää aina hiljaisempi lyhyt vaihe, jonka aikana äänessä ovat vain kitara, hi-hat ja Byford. Rokkaa ihan kympillä.Vielä kolmas kappale. "Lionheart" on upean tunnelman omaava räjähde hehkuvaa brittiläistä rautaa, joka valuu suoniin verihiutaleiden sekaan. Tämä on muistaakseni jo 2000-luvun tuotantoa, mutta ei kalpene vanhemmalle tavaralle. Saxonin taso ei putoa, vaikka ikää tulee lisää ja maailma muuttuu ympärillämme. Biisin sanat sytyttävät liekin palamaan, vaikkei olisikaan isänmaallinen britti. Jörg Michael hakkaa rumpujaan ukkosen lailla ja lautasten kilinä on miksattu kuulostamaan suorastaan jumalaiselta. Byford kirkaisee muutamaan otteeseen terävästi. Raise your banners, raise them high!
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muistin bändin nimeltä Xysma, tai oikeastaan tuo muistaminenkin johtui Svart recordsin uutiskirjeestä. Ihan hyvää kamaahan tämä oli.
 
"Peräaukkojuttuja varten lienee huomattavasti parempiakin paikkoja kuin tämä ketju. Eli takaisin aiheeseen kiitos." - Jatkoajan moderaattorit Vihreiden ketjussa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy