Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

  • 471 998
  • 2 335

zlyvlk1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
Elimelle Tallinnan matka

Peliittojen sakko odotettu, vaikkakin toiveissa oli että jäisi saamatta. Omaa sakkoa enemmän ihmettelen tuota K-Vantaan sakkoa, joka tuli lausunnosta joka oli tyyliltään: mul on sama.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nimi adressissa vaikka kovin epäilevästi suhtaudun näiden vaikutusmahdollisuuteen. Se mikä on varmaa niin Palmula on nyt väärällä tontilla. Tilanne kuvaa muutenkin suuremmassa kuvassa miten mestistä johdetaan, vasemmalla kädellä vähän sinne päin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta kun epäkohtia halutaan tuoda esille. Jos tuollainen adressi kerää reilusti nimiä niin eiköhän siitä joku media kiinnostu ainakin.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Itsekin allekirjoitin vaikken tuollaisia juuri harrasta. Terve Mestis on koko Suomen jääkiekon kannalta helvetin tärkeä ja juuri nyt on olemassa keino jolla sitä voi merkittävästi tervehdyttää harvinaisen pienellä vaivalla: vaihtamalla yksi mies.

Kannattaisi viedä halleille jotain infoa adressista, että tavoittaisi mahdollisimman monen. Eiköhän jokainen joukkue allekirjoita tämän jos vain tiedon saavat.

Aivan totta, tietoa kulkemaan tästä asiasta. Tuon adressin tilastosivua katsoessa ei voi välttyä ajatukselta, että paljon suurempaan nimimäärään on potentiaalia kun kaikki kuulevat että tuollainen on. Nimittäin tällä hetkellä nelisenkymmentä prosenttia allekirjoittaneista on Vaasasta, ja varmasti tyytymättömiä on muuallakin paljon. Kyse lienee vain siitä että adressin tehnyt Roimela on itse levittänyt sanaa Vaasassa ja muilla Mestis-paikkakunnilla ei samanlaista "tiedotusta" ole ollut.

Ja nimenomaan silloin tuolla saattaisi ehkä jopa olla jotain vaikutusta johonkin jos nimien (aitojen sellaisten siis...) määrä on Mestis-seuraajiin suhteutettuna oikeasti kohahduttava.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sakkopäätöksen teki Mestiksen työvaliokunta, johon kuuluvat siis Jukka Toivakka (Jukurit), Vesa Kutvonen (SaPKo), Heikki Hiltunen (Sport) ja Mikko Lehtinen (TuTo). Päätöksentekoon ei osallistunut Kalevi Helppolainen (K-Vantaa).

Tuskin tuosta päätöksestä on paljon tarvinnut keskustella. Kun hallitus (johon kuuluu jäsenet jokaisesta seurasta) on hyväksynyt kurinpitäjän ja kurinpitomenettelyn, on sakko varmaan ihan väistämätön seuraus näistä avautumisista eikä työvaliokunta voi mihinkään muuhun ratkaisuun päätyä.

Jääkiekon sarjaseurat ry:n hallitus on siis hyväksynyt kurinpitäjän valinnan ja samalla taholla on varmaankin oikeus myös kurinpitäjä erottaa. Jos näin on, niin ratkaisu on Mestis-seurojen omissa käsissä eikä missään liiton syövereissä. Julkisen valittelun sijasta luottamusäänestys pystyyn niin eiköhän kurinpitäjä saada sillä vaihdettua?
 

Rocco

Jäsen
Oli pakko myös allekirjoittaa. Toivottavasti eri paikkakuntien kannattajat jakavat tuota addressia. Tuskin se mitään aikaansaa, mutta jos siellä 1000 nimeä on vaikka viikon loppuun mennessä, niin hyvä merkki se on. Jakoon vaan, Facebookissa ja muualla.

EDIT: Pohjalaisen nettisivuilla on myös sakot uutisoitu, samoin tämä addressi.
 
Viimeksi muokattu:

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Eihän tässä ole enää yhtään mitään järkeä (Linkki vie jatkoaika.com uutiseen koskien Sarjaseurat ry:n antamaa päätöstä sakottaa Kiekko-Vantaan ja Peliittojen valmentajia). Ihan oikeasti, mitä siellä oikein nyt mietitään. Onko koko Mestistä pyörittävä organisaatio seonnut lopullisesti. Täysin asiallisen ja aiheellisen kritiikin antaminen EI yksinkertaisesti voi johtaa sakkoihin, jollei sarjaseurat ole täysin menettänyt itsetuntoaan ja siirtynyt yksittäisten tuomareiden tasolle?

Nyt tarvitaan kaikkien seurojen väliintuloa, koska tämä ei vaan yksinkertaisesti voi jatkua näin.

EDIT: Adressi allekirjoitettu
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kyllä siellä on aivan uskomattomia paskahousuja tekemässä näitä päätöksiä. Ensin outoja kurinpitopäätöksiä ja sitten mennään aivan sekaisin kun valmentajat ihan asialliseen sävyyn ottavat kantaa asioihin, jotka yksinkertaisesti täytyy nostaa pöydälle. Mutta niinhän se on että huono johtaja ei kestä yhtään kritiikkiä, eikä varsinkaan oiukeutettua sellaista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo, eipä nuo sakot varmastikaan voineet kellekään tulla yllätyksenä. Varoituksia ja sakkoja on jaettu aiemmin "hienovaraisemminkin" annetusta kritiikistä.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Joo, eipä nuo sakot varmastikaan voineet kellekään tulla yllätyksenä. Varoituksia ja sakkoja on jaettu aiemmin "hienovaraisemminkin" annetusta kritiikistä.

Tami kumminkin pistää tuomareille terveisiä, a) tätä ei kurinpitoelin ole nähnyt b) kurinpitoelimellä ei ole Tamia vastaan mitään. Tamilta kyllä tarvittaisiin vähän ulostuloa näissäkin asioissa. Kieltämättä miehellä on statusta tähän sarjaan ottaa kantaa asiassa kuin asiassa. Vaikka värikäs persoona on, niin silti jääkiekon saralla ammattilainen verrattuna näihin harrastelijoihin....

(Linkii SPM:n nopeaan haastikseen Jokipojat - TUTO -matsin jälkeen tältä kaudelta)
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Hieno ulostulo Heinolan koutsilta, samansuuntaista settiä heitti Ika Kouvolassa ja kakkuahan siitäkin rapsahti. Silloin kurinpitäjänä oli Jami "Vitun" Kauppi aka Kukkahattu ja oli helvetin lähellä etten mennyt Maxin pelistudion taustalle kukkahattu päässä. Se olis ollut kuin naula päähän tossa tilanteessa.

Liitto on tässä maassa kyllä yks iso vitsi. Kerho täynnä möhömahaisia äijiä, jotka tilaa nyt hummeria ja nauraa grogilasiin näillä tonnin seteleillä. Kurinpitoa saa tässä maassa kritisida yhtä paljon kuin somalien tekemiä rikoksia.
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Silloin kurinpitäjänä oli Jami "Vitun" Miettinen

...

Kurinpitoa saa tässä maassa kritisida yhtä paljon kuin somalien tekemiä rikoksia.

No nyt on neekeritkin saatu tähän keskusteluun. :) Huomauttaisin kuitenkin että kurinpitäjä lie Jami Kauppi. Ja hänen aikanaan muutama tuomio herätti keskustelua, nekin lähinnä jossain Kouvolassa. Nyt sensijaan joka ikinen päätös on vedetty enemmän tai vähemmin päin puimuria.

Nuo sakot nyt olivat kaikkein pahin farssi, vittu mitä meininkiä. Eroa Jouko Palmula.
 

Rocco

Jäsen
Tamin johtama TUTO on selvinnyt kaikista, kuten Jatkoajan kolumni kertoo, aika kivuttomasti. Riska-Vehmanen -tappelusta Vehmaselle ei mitään. Heinola-Case, missä Sompia taklattiin kiekottomana päähän -> 2 ottelua, Peliittojen Manniselle -> 2 ottelua kun kävi hieman nenää hieromassa. Nyt saivat kaksi valmentajaa 1000€ sakot, mutta kun Tami eilen avautui tuomareista yms. niin veikkaan että ei saa mitään. Kuka on samaa mieltä?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Mukava odotella mitä Tamishow saa aikaan. Vai saako mitään muuta kuin lisää sakkoja?
On kyllä pirun hienoa, että tuollaisen profiilin omaava mies on Mestiksessä mukana.
Tami pystyi eilenkin ylittämään uutiskynnyksen iltalehdessä peräti kolmen otsikon verran, eikä suusta tullut asiasisältö ole ainakaan yhtään Kangasalustan lausuntoja pehmeämpi.
Paljonkos näistä pistetään tonneja?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kyllähän Tami sai Sport-aikoina sakkoja tuon tuostakin, joten epäilen, että lompakolla käydään nytkin.
 

Rocco

Jäsen
Ihan oikea tuomio - KERRANKIN! Palmula ei ollut varmaan tekemässä tuota päätöstä?

Tami kerjää ongelmia joka ottelussa. Aina "häntä sorretaan", joka vihellyksen jälkeen tuomareille on asiaa, hän itse rikkoo sääntöjä mutta juuri kukaan ei niihin uskalla puuttua, jatkuvaa valitusta ja itkemistä. Ihan oikein Tamille. Edes hän ei ole lain yläpuolella. Tuskin soittaa Rantasilalle, paitsi kutsuakseen kahville.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös