Kun eurot kassaan kilahtaa... vai kilahtaako?

  • 776 602
  • 3 502

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jep juuri näin …dynaaminen hinnoittelu hoitaa lippujen hinnat ”oikealle ” tasolle kun ottelu lähempänä ja tulee isommat massit lipusta seuralle vaikka väkeä ei ole kuin kourallinen.

Kenenkään on turha puhua isommasta jäähallista Lahteen. Sopiva voisi olla 3000 katsoja paikkaa…loppuotteluihin vaan sitten hinnat kohdilleen niin ei oo persaukiset fanit suotta hallissa notkumassa ainostaan massimiehet ja yrityskumppanit. Niillähän tätä touhua oikeasti tehdään. Hard core fanit sucks. Nupe ja Pöyhönen löytäneet viisasten kiven jolla tuohta tulee ikkunoista niin paljon ettei hallin ovia tarvitse edes avata katsojille
juu, ja kohta riittävä halli on Launeen areena,johon saa sen 500 katsojaa.... nyt kaikki hallille!
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat ja muut jotka eivät voita
Vai olisiko tavoitteena oltava paremminkin halli, jossa on pelkkiä aitioita yritysvieraille? Paljonko niitä yrityksiä sitten on, ja paljon ne tuovat johtoaan, työntekijöitään, asiakkaitaan ym. katsomoon?
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Tai voisikohan Isku Areenallekin nyt sitten vaikka myydä kokonaisia yksittäisiä katsomolohkoja yrityksille mihin sitten viriteltäisiin koronakauden mukaisesti kyseisen firman logolla olevat kankaat penkkien päälle? Nythän olisi tuo oma Mainoskaari Oy painofirmakin mitä voisi hyödyntää näissä. Yritysmyynti ja liikevaihto se vaan nousisi kohisten ja saataisiin pakollinen paha eli yleisö pidettyä minimissä niin ei olisi hallikioskeilla jonojakaan ja automyyjä Pöyhösen tavoitteet täyttyisi. Hallillakin olisi sitten aina se sama tiivis "yhteisö", eli kaikki kausikorttilaiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös