Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kun eurot kassaan kilahtaa... vai kilahtaako?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 01.11.2014 klo 13.25.

 1. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Täytyy kyllä antaa kritiikkiä fanikaupalle. Surkea tuo nettipalvelu, tuotteita on vaikea löytää ja niistä puuttuu kuvia tai kuvat ovat vääriä. Esimerkiksi tällä kuvalla tarjotaan t-paitaa: T-Paita Musta Valk. - Sinne Store - UUTUUDET!

  Ja miksi ihmeessä Support Your Local -tuotteet eivät ole kunnolla näkyvissä, esim. Support Your Local - T-paita 2016 - Support Your Local - UUTUUDET!

  Nyt kun tuotteista on saatu hieman näyttävämpiä, pitäisi ne ennen kaikkea saada näyttävämmin esille. Tällä hetkellä tuo koko fanikaupan ulkoasu näyttää harrastelijan aikaansaannokselta.
   
 2. Kaidekuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Green Bay Packers, #16, #87
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tähän voisi lyödä lisää paukkuja ja panostaa toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.

  Sen sijaan antaisin posia Karisman yläkerran pop-up storesta, josta noita fanikamoja pystyy itselleen hankkimaan. Sieltä vaan tavaraa mukaan ja Pelsulle euroja kassaan.

  Edit. typot
   
 3. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Meneekös muuten nämä Isku Areenalla järjestettyjen MM-kisojen VIP hommien ja ruokailujen killingit Pelsun kassaan? Tai siis Pelicans ravintoloiden kassaan. Ihan hyvät lisätienestit luulisi tulevan näistä, jos ropisee seuran laariin edes osittain.
   
 4. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Menee, kaikki.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tällä kaudella runkosarjassa kolme kertaa loppuunmyyty kotipeli, ja yleisökeskiarvo 290 katsojaa plussalla tavoitteesta. Way to go, Kolu & co.!
   
 6. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Mukavasti jäi varmasti plussan puolelle talous lippu- sekä oheismyynnin suhteen. Lisäksi 6.sija runkosarjassa ja toivon mukaan playoffeissa vielä paraneva sijoitus tuo kassaan kenties budjetoimattomia tuottoja. Menopuoli onkin sitten asia erikseen. Pelaajabudjetti varmaan käytettiin, mutta liekö tuo mennyt hieman ylikin vai maksoivatko sponsorit kaikki ylitykset. Menestys tuo luonnollisesti pelaajille maksettavia bonuksia eteen ja nuo eivät taida ihan pieniä olla, joten playoff-tuotot siinä todennäköisesti syödään. Mutta varmasti ihan mielellään.

  Asiasta toiseen. Onko tämän kauden kausikortti nyt automaattisesti voimassa pleijareihin? Siis fyysisesti tuo sama läpyskä. Ei tullut tilausta peruttua, mutta ei mitään uutta korttiakaan ole kyllä tullut. Eli samalla kortilla pääsee nyt pleijarit läpi ja ensi kaudenkin pelit? Toki siis lasku pleijareista tulee pelimäärän mukaan jälkikäteen ja ensi kauden kausarin maksu jossain vaiheessa. Kunhan varmistelin ettei mitään uutta läpyskää tarivinut erikseen tilata tai vahvistaa vanhan kausarin uudelleen koodaamista tms?
   
 7. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Kausari jatkuu automaattisesti playoffeihin. Ja ensi kauteen. Ainoa mitä tarvitsee tehdä, on maksaa laskut mitä niistä tulee.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Oliko joku kirjoittelija paikalla eilisessä konsertissa? Oliko väkeä, oliko onnistunut tapahtuma?

  Jääköhän näistä isot summat seuran kassaan?
   
 9. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Etlarin uutisesta poimittua:
  "Tapahtuman tuottaja Summer Upin Erik Jääskeläinen odotti ennakkoon paikalle 3 000- 3 500:aa kuulijaa. Silmämääräisesti arvioiden näytti siltä, että ainakaan illan puoliväliin mennessä tavoitteeseen ei aivan oltu päästy."
   
 10. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Toivottavastti toimisto päivittäisi tuota nettifanikauppaa ennen kauden alkua. Tällä hetkellä tuotteita liian suppeasti (ei mitään tuotteita lapsille?) Raikas ja ajantasalla oleva jengi päivittäisi tuotteita/sivua tasaisin väliajoin, pitäisi putiikin selkeänä ja tuotteita voisi olla jokaiselle ikäryhmälle vauvasta aikuisiin. Täällä eurot polttelis taskussa etäfanilla (ja tuoreella isällä) ja pitäis saada perheelle turkoosia!
   
 11. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Onnittelut isälle!

  Ainakin ennen on lapsillekin ollut kaikennäköistä potkupuvuista tutteihin.
   
 12. bastor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Tappara
 13. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Uusi kausikortti tipahti tänään postiluukusta alas kortin kokoisen otteluohjelman kanssa. Sanotaanko, ettei ainakaan värityksen puolesta huhu lompakkoon.
   
 14. Lht03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Prismat ja Kärkkäinen levitteli tänään käsiään kun keväästä asti luvattu fanituotteita sivujen mukaisesti myyntiin, muttei Pelicans ole niitä toimittanut. Jokunen euro varmaan menee ohi.
   
 15. lahts Jäsen

 16. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Siellähän ne syyt selviää tekstistä. Isot tulevaisuuden investoinnit näkyy välittömästi miinuksena ja alkaa poikimaan plussaa tulevaisuudessa.

  Toisinsanoen hyvä taloudellinen tulos mahdollisti investoimisen.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olihan tuolla myös odotettua pienemmät tulot yhtenä syynä, samoin budjetin ylittyminen. Sikäli miinus on huono homma. Mutta eiköhän tämä ihan hallittu ollut - toivottavasti.
   
 18. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Mielestäni odotettu tulos jo senkin takia että hiihdoista odotettu lisätulo jäi pienemmäksi ja samalla investoitiin rahaa toiminnan kehittämiseen. Toivottavasti isossa kuvassa tulee sijoitus takaisin ja tulevat vuodet kääntyvät plussalle.
  Itse uskon että Pelicansin tulevaisuus voi olla nimenomaan nuorien pelaajien kehittäjäjoukkueena, josta hyvänä osoituksena tämä varsin nopea nuorennusleikkaus mitä tässä parissa vuodessa on tapahtunut. Nyt keski-ikä on jossain 23 pintaan, kun esim. 2013-14 se oli muistaakseni yli 28v ja viime vuonnakin yli 25v. Nyt ympäristö on kunnossa niin pelaajille kuin yleisöllekin, pientä viilausta vielä itse ottelutapahtumaan, niin tässä on mahdollisuus tehdä seuraavana noin viitenä vuotena mielestäni hyvä tulos, niin kentällä kuin toimistollakin.
  Uskon että kyseessä on hallittu tappio, harkittu riski, joka nyt vaan tuli maksimissaan vastaan kun tulot jäivät pienemmiksi mitä odotettiin.
  Nyt vaan samalla tavalla ihmisiä halliin, enemmäkin mitä viime kaudella, niin tappio kuittaantuu ja ensi vuodelle uusi valmentaja saa käyttöönsä varsin kilpailukykyisen ja lahjakkaan joukkueen!
   
 19. weagles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Warkaus Eagles
  Mitä nämä mainitut investoinnit ovat ? Hallin ravintoloihin tulleet pienet muutoksethan ovat melko mitättömiä, joten tuskin niitä investointeina mainostetaan. Oliko viime kaudella muita "päällekkäisiä" palkkakuluja kuin Lämsä ja Kaarna ?
   
 20. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Ei Lämsälle enää maksettu, mutta Kaarna sai toimitusjohtajan liksaa.
   
 21. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Aika nollatuloshan tai vähän positiivinen jopa loppujenkopuksi tämä tulos oli. Ensi kausi tulee olemaan ensimmäinen kun ei maksella sellaisia henkiköstökuluja, joilla ei ole enää panosta seuran operatiivisessa toiminnassa. 133000 eurosta veikkaan aika suuren osuuden menneen Kaarnan palkan maksuun, Rämön veikkaan olleen se tietoinen riski joka ei itseään takaisin maksanut. Kuitenkin tuossa oltiin pelin tai kahden päässä positiivisesta tuloksesta, vaikka tehtiin +200k€ sijoituksia palveluliiketoimintaan.

  Henkilökohtaisesti olin kyllä vähän pettynyt tulokseen, koska uskoin hiihtojen ja budjetoidun ylittäneen katsojakeskiarvon+pleijarien tuoneen enemmän kassavirtaa. Harmi että hiihdot meni myös Pelsun kohdalla taloudellisesti vähän penkin alle. Itse odotin nollatulosta tai maltillista plussaa. Tosin ilman investointeja sitä se olisi ollutkin.
   
 22. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Pelicans hankki itselleen hallin suurimman aition eli tässä ainakin yksi merkittävä investointi, johon oletettavasti menee melko suuri osa tuost 200k€:n investoinnista.
  Ravintola toiminta oli kannattavaa ja tulos jätettiin 7000 euroon, se kuinka paljon ravintolatoiminnan tuottoja siirrettiin emoyhtiön tappioden kattamiseen, selviää tilinpäätöksestä, jos joku jaksaa penko. Sinällään erittäin hyvä, että ravintolapuoli tukee liiketoimintaa, kuten tarkoitus on ollutkin. Eihän se vielä mikään RTK ole, mutta suunta on oikea.

  Kaarnan palkka tosiaan rasitti henkilöstökuluja reilusti, toisaalta myöskään pelaajahankinnat kesken kauden, eivät olleet ihan suunniteltuja talouden näkökulmasta.
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Lisäksi Pelicans osti mm. Takkulasta Golfin ravintolatoiminnan ja tuon LED-mainostaulun hallin viereen. Mainostauluja on tulossa lisääkin jollain aikavälillä. Kyllähän nuo syö kuluja, jotka rupeaa poikimaan fyrkkaa jatkossa.
   
 24. McInen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans teki käsittääkseni 5v sopimuksen LG:n kanssa Takkulan ravintolatoiminnan pyörittämisestä. Vuositasolla (kalenterivuosi) Pelicans toki maksaa jotain vuokrantyyppistä LG:lle mutta varsinaiset menot (ja tulot) kohdistunevat touko-lokakuulle eli viime tilikauden ulkopuolelle. Jotain "investointeja" tuosta toki on varmaan osunut viime tilikaudellekin mutta ei varmaankaan merkittäviä summia.
   
 25. surfa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joku UlmilaisTamperelaisLahtelaisBerliiniläinen
  Tänään ja eilen on noita juttuja ollu esillä SC Bernistä ravintoloineen eri medioissa.. Onko kellekään muulle tullu mieleen jotain yhtymäkohtia siihen mitä Lahessa nykyään yritetään?