Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kun eurot kassaan kilahtaa... vai kilahtaako?

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Rademoottori, 01.11.2014 klo 13.25.

 1. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Hyvältä näyttää, vielä toivoisi niitä "logottomia" vaatteita myytiin. Sellaisia, joita voisi käyttää leimaantumatta sentteriä heiluttelevaksi ja räkä poskella kolikoita viskeleväksi pelsu-ultraksi. Hymiö.
   
 2. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  :D

  No mut ohan noi nyt älyttömän tyylikkäät!
  Sopis kyl valikoimii tommonenki
   
 3. Joukkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
 4. flow Jäsen

 5. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Tuota, ei ny viittis liikoja valittaa, mutta sitä mää vaan että... Onko nyt viikko vai kaksikin jo menny niiden uusien fanituotteiden julkistamisesta, eikä nettikaupassa ole vielä kuvan kuvaa niistä tuotteista... Somessa ei ole julkaistu uusia kuvia niistä... Tuotteet on nyt saatu kuosiin, mut kyl tää markkinointi vielä aika pahasti mättää. Mitä tuolla nettikaupalla ylipäätään tekee, jos pitää mennä hallille katsomaan miltä ne tuotteet näyttää? Tai ehkä tässä sitten odotellaan jotain joulumyyntiä tai muuta yli tavallisen ihmisen hilseen menevää ostosesonkia.

  No Hodgmanin päällä sentään oli uudet kuosit, se oli hyvää pelisilmää propaganda-osastolta tai sitten Hodgmanilta itseltään.
   
 6. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Varsinkin etäpelikaanina olisi mukava päästä edustamaan jo näillä uusilla kamoilla, mutta ilmeisesti ei vaan saa aikaan. Tuote kun olisi kunnossa, niin jakelu mättää.

  Muutenkin tuo nettisivujen fanikauppa on todella epäluotettavan ja hataran oloinen. Tuotteiden hinnat vaihtelevat viikoittain edestakaisin ja samat käyrälippikset ja vauvasetit siellä kummittelee vanhalla logolla edelleen. Ei niitä kukaan sieltä osta. Pienellä panostuksella ja sivun päivittämisellä pääsisi jo pitkälle.
   
 7. Radiomasto Jäsen

  Suolaista.

  Huppari 65€
  T-paita 30€
  Lippis 35€
  Pipo 25€

  Toki ovat laatutavaraa ja tyylikkäitä, mutta kyllähän tässä nyt mennään merkkivaatehinnoissakin. Ei siinä sinällään mitään väärää ole, laatu maksaa ja tyylistä on helppo pyytää, mutta kyllä noista hinnoista mielellään kympin per tuote lohkaisisi pois. Toivottavasti tulee jonkinlaisia tarjouksia ja kamppiksia näistä.

  Melkein voisi laittaa leikkimielisen veikkauksen pystyyn siitä, milloin vanhan logon tuotteet kaupasta poistuvat. Toivottavasti eivät roiku tuolla niin kauaa, että ehtivät muodostua retroiksi, mutta tuskinpa ovat tämän uuden logon ensimmäisen kauden aikana poistumassa mihinkään, mikä on kyllä vähän jännä juttu.
   
 8. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  En tiedä miten paljon tästä kilahtaa Pelicansin kassaan, mutta ainakin jotain tehdään:

  WE ARE LTI – Lahden kulttuuritarjonnan uusi tulokas | Uutiset | Pelicans

  Ihan positiivista, että hallilla järjestetään osittain Pelicansin voimin muutakin. Tämä on se tapa, jolla organisaatiota ja talouspuolta voidaan viedä uudelle tasolle. Summer Up on sen verran vahva toimija Lahessa, että luottoa riittää tapahtumaan.
   
 9. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Voisin kuvitella että Pelicans Ravintolat tulee nettoamaan aika sievoisen summan safkoista ja juomista yms. Artistikattaus on sellanen mikä vetänee halliin ison määrän porukkaa, eikä lippukaan aivan älyttömän kallis ole.
   
 10. Lainaus:
  Täytyy toki muistaa että Summer Upin luojat ovat hypänneet kelkasta pois ja nykyiset Summer Upin pyörittäjät istuivat valmiisen pöytään. Nyt sitä mahdollisuutta ei ole.

  Eipä sillä, ei tota varmaan saa perseelleen menemään ja tosiaan ihan hyvä että hallille on muutakin käyttöä (tuottoa).
   
 11. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Tähän samaan hyvään linjaan menee muutamat isot yritystilaisuudet hallissa. Hallin käyttöaste on aikaisemmin ollut todella matala (kun lasketaan päivät jolloin ei pelata) ja nyt on saatu halliin isoja tapahtumia, jotka jättävät kassaan entistä enemmän euroja käytettäväksi. Kermana kakunpäälle vielä MM-kisat. Erittäin hyvä suuntaus.
   
 12. Frujuzu Zipzap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 13. Vexe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näitä samoja piraattituotteita löytyy sadoille joukkueelle. Vähän aikaa sitten oli Simpsons teemaisia paitoja jne. Samaan pohjaan editoidaan joukkueen logo ja muutetaan värejä vastaamaan joukkueen värejä. Selväähän se ettei joukkueet saa näistä tuotteista euroakaan.
   
 14. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017 klo 15.03
 15. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Kolu äänessa tuossa jutussa.

  - Tammikuu tärkeä kuukausi sekä urheilullisesti että taloudellisesti koko kautta silmällä pitäen.

  - Yleisökeskiarvo yli 300 viime kautta edellä, vaikka viime kaudella koululaisliput jaettiin kauden ekalla puolikkaalla.

  - Budjeteissa ollaan pysytty, vaikka kolme pelaajaa hankittu. Kiitos lähti sponssien suuntaan jotka avustaneet näissä yli 50 000 eurolla.

  - Lisähankintoja täksi kaudeksi ei kartoiteta ellei isoja loukkaantumisia tule. Ovi pidetään kuitenkin raollaan siirtoikkunan sulkeutumiseen asti.

  Siinäpä nuo.
   
 16. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tämä Hasse nyt mistään kotoisin? FC Lahden kuvioista on jäänyt mieleen kunnon markkinamies, jonka näkyvät vaikutukset ovat hyvin pieniä. Tuoko tämä kaveri jotain erityisosaamista Pelicansin myyntiin?

  Hieman outo rekrytointi minun mielestäni.
   
 17. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Riippuu hieman miten Hassen ansaintalogiikka toimii. Erityisosaaminen on siis varmaankin se, että keskittyy Päijät-Hämeen ulkopuolelle eli kai tässä on taka-ajatuksena laajentaa myynnin piiriä. Tuntee hyvin toimiston nykyistä väkeä eli varmaan sulautuu helposti joukkoon.
   
 18. Ainakin alkaa olemaan suht väikästä porukkaa Pelicansin taustalla..
   
 19. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Pelicans asetti ennen kauden alkua yleisötavoitteeksi 3550 katsojaa per matsi. Laskin, että tällä hetkellä keskiarvo on 3715. Jäljellä on viisi kotipeliä, joista kolme pelataan lauantaina, vastassa Jukurit, SaiPa ja Kärpät. Arkena pelataan Liigan kahta kärkijoukkuetta vastaan, Tapparaa ja TPS:ä. Uskoisin, että keskiarvo ei loppukaudesta tule ainakaan tippumaan ja olisihan se komeaa ensi kauttakin ajatellen, jos keskiarvotavoite rikkoutuisi n. kahdellasadalla katsojalla. Siihen päälle sitten vielä mahdolliset playoff-matsit.
   
 20. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Senhän näkee suoraan liigan tilastosivultakin, ei tarvitse välttämättä itse laskea. Mutta oikein olet näköjään laskenut.
   
 21. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Todennäköisyys päätyä 10 parhaan joukkoon on 99,7% niin eiköhän sieltä jotain lisätuloja oo näköpiirissä. Suora pudotuspelipaikkakin on ihan omissa näpeissä ni nyt tosiaan ois peli kerrallaan tärkeetä napsia pisteitä.
   
 22. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Niinpä näkyy. Oli sen verran monen mutkan takana tuokin tieto, että vaikka kerroit tilastosivuilta löytyvän, niin silti piti etsiä moneen kertaan.
   
 23. Lainaus:
  Lähdin näillä ohjeilla kokeilemaan, otin liigan sivuilta tilastot -> joukkuetilastot auki ja toisella klikkauksella tilasto -> yleisömäärä. Ei kai tota ole enää ees teoriassa mahdollista tehdä helpommaksi?
   
 24. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Taidan sitten vaan olla vähän yksinkertainen tietotekniikan kanssa. Noh, onneksi laskeminen sentään sujuu, kun Liigan sivut samaa keskiarvoa tarjosi.