Kuka voittajaksi Suuresta Seikkailusta?

  • 5 196
  • 108

Ketjukaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, Ilves, Blues
Elikkä, päätin aloittaa tämmöisen keskustelun, että kenet sinä haluat voittajaksi Suuresta Seikkailusta?

Itse sanoisin, että Nuortin joukkueesta, Mika saisi voittaa kahden päivän kestävän kilpailun, ja mennä sitten finaaliin. Mika on nimittäin erittäin kova kuntoinen kaveri ja harkitsevainen vielä. Toisaalta Nicokin saattaisi olla hyvä selviytyjä. Mutta kuitenkin, (jos itse saisin päättää kuka Nuortista voittaa), niin Mika se olisi.

Orjaksesta Tomppa saisi voittaa koko seikkailun. Tomppa on erittäin vahva henkisesti, että fyysisesti. Aleksikin saattaisi olla ihan hyvä voittaja ja hänelläkin on hyvät mahdollisuudet myöskin voittaa. Jaana ois saanut painua pois koko seikkailusta, mutta kyllä se Turokin siinä suunnistus jutussa möhläs aika pahasti.. Mutta Tompasta Suuri Seikkailija 2002! :D

Laittakaapa mielipiteitä asiasta.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Heh, kyllä on niin, että just tämä Nuortin kapteenitar Nina ratkaisi voiton Orjaksen joukkueen jäsenelle. Nina taitaa olla ihan oikeasti tyhmä. Nina on kapteenina tehnyt todella typeriä valintoja, esimerkiksi pudottamalla Mikon neljännellä seitakäräjillä. Mikon johdolla ja voimilla, edellyttäen muutenkin hyviä kilpailijavalintoja, Nuortti olisi saattanut laittaa Orjaksen ahtaalle. Nyt se tulee tipahtamaan kuin paska rattaasta Orjaksen kyydistä.

Loppukilpailu on Markun heiniä. Markku on aito ehta ihminen, ja kaiken lisäksi hyvä kilpailija. Kunto ja voima ei hänellä lopu kesken, ja ketteryyttä löytyy. Markku voittaa kisan, se on selvää!
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tomppa, Tomppa.
Ihan kumma sarja, kun sitä vihaa ja kuitenkin melkein pakko katsoa.
Nuortista olisi saanut voittaa tämä nuori symppis Petteri.
Typerästi vain pudottivat sen..

No Tomppa on oman kylän poikia, joten GO Tomppa GO!
 

Rolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joku hakkeroinu mtv:n palvelimia vai miten ihmeessä tää nina saatiin kapteeniks? Tai sitten sattuu olemaan iso suku... mut suurta ihmetystä asia varmasti herättää monessa.

Ja Tomppa sais voittaa.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suuri Orjas

Mutta Orjas lopulta voiton vie! Se oli viuhahdus....;) Elikkä Orjas voittaa loppupeleissä syynä lähinnä Nuortin kapteenin Ninan kaamea virhe, kun otti Meerin viime seitakäräjissä eilen. Orjaksesta vie voiton Tomppa!
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Pahat kielethän väittää että Ninan kapteeniksi äänesti Orjaksen kannattajat. Mene ja tiedä, mutta huonompaa kapteenia ei tuosta porukasta saa.

Lopullisen skaban voittanee joku Orjaksesta, ja silloin voitto menköön Markulle.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Kuten tässäkin ketjussa on aiemmin sanottu, niin Nina ratkaisi voiton Orjakselle. Mikon ja Petterin tiputtaminen teki Nuortista niin paljon heikomman kuin Orjas on, joten voittaminen tulee olemaan Orjakselle helppoa. Orjaksesta sitten finaalissa voittaa joko Tomppa tai Markku, ollen Suuri Seikkailija 2002.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jes jes. Huomenna alkaa... Kaksipäiväinen Kalliosaaren valtiaat –kisa, jännittää jo...!

Veikkaan tosiaan, että Orjas on vahvoilla. Mutta niin kuin usein kilpailuissa, sattumalla on osuutensa. Loukkaantuminen, ja kilpailu jää siihen...

Jännittää...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
No kyllähän se täytyy luottaa saman vuosikurssin opiskelukollegaan, eli Mika klaaraa pointsit kotiin.

Meinaan kyllä se niin on, että kun on muutaman vuoden kituuttanut sellaisessa paikassa kuin Lappeenranta, ja siellä kaiken huipuksi Skinnarilassa, niin eihän tuommoinen täysihoito Pohjois-Suomessa mikään kovin paha rasti enää ole.

Terveisiä muuten vaan kaikille Skinnarilan spurguille, manneille ja somaleille...ilman teitä elämä Lappeenrannassa olisi ollut huomattavan paljon yksitoikkoisempaa. (Tosin ihmettelen vallan kauhiasti, jos Jatkoajan remmistä edellämainittuja löytyy...:confused: )
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voittaja saisi olla Aleksi, johtuen siitä että kannatan maanpuolustuksellista toimintaa. Joten upseeri voittoon!

Maailmasta on hävinnyt rippeetkin oikeudenmukaisuudesta jos Jaana voittaa. V"&%#taa koko ämmä.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Itse toivoisin, että Nico tai Tomppa voittaisi koko kisan. Jaana olisi se kaikkein vähiten mieluisa voittajaehdokas.

Mielenkiintoista oli muuten seurata MTV3-chattia, jossa Petteri ja Turo olivat vieraina. Tunnustaako kukaan teistä katsoneen kyseistä ohjelmaa? Turo sai saavikaupalla skeidaa katsojilta ja Petteri lukemattomia sä-olet-niin-söpö-viestejä. Petteri oli lähinnä ihmeissään, taitaa olla melkoisen ujohko ihminen muutenkin, mutta Turo oli suunapäänä selittelemässä sitä, miksi hän on paras. Kaikki oli muiden vikaa. Jopa se käsittämätön suunnistuspummi oli muiden vikaa, sillä he olivat luottaneet Turoon. Turo myös haukkui Jaanaa pataluhdaksi koko ohjelman ajan ja suuttui jos joku kehtasi arvostella häntä :)

PS. Toinen kämppäni sijaitsee Lappeenrannan Skinnarilan kaupunginosassa. Tuo idän Westend on todellinen helmi, jossa tuntee olonsa kotoisaksi. :D Lukuisia tarinoita olisi kerrottavana siitä kaupunginosasta, mutta en viitsi vaivata teitä näillä tarinoilla..
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voittajaksi orjaksen Aleksi. Kyllä on muhun tehny vaikutuksen, ja harrastaahan hän jäakiekkoa!


Ja voihan se olla että siinä kapteeni jutussa on käynyt niin kuten kävin ohjelmassa bänd-X. Jossa chatissa päättäny et kaikki äänestää Ninaa. Toisaalta tämän on tarvinnut kestää pitkän jakson ajan että noin komeat äänimäärät on saatu kasaan.
 

Ketjukaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, Ilves, Blues
Tuleeko se kahden päivän kisa pätkittäin, vai ihan suorana tänään? :confused: Meinaan siis sitä, että tuleeko taas puoli tuntia sitä tänään ja puoli tuntia huomenna? :D Tomppa näkyy chattaavan irc:ssä.. Kyllä se Jaana olisi saanut lähteä ja Turo tilalle.. Vaikka se kyllä möhläs aika pahasti siinä suunnistus jutussa. Mutta kuitenkin... Go Tomppa, go! :D

Muuten, mä en tiennytkään että Aleksi harrastaa lätkää. Onko tietoa missä joukkueessa hän pelaa? ;)
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Eiköhän Orjas hoida homman kotiin. Black brother eli Tomppa voittoon. Jaana on tosiaan harvinaisen ärsyttävä ämmä. Otsasuonet paukkuu, kun täti aukoo koko ajan suutaan, mutta mitään järkevää ei yleensä kuulla. *****! Ei ole mahdollista miten tuollaisia voi olla olemassa.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ehdoton suosikkini on Markku , joka on mukavan oloinen leppoisa työmyyrä. Erämies jolla on taitoa, voimaa ja huumoria.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Voittaja on joko Markku, Aleksi tai Tomppa. Yllättäen :)
Täytyy nämä kaksi kilpailua laittaa nauhalle, tuskin muista Provinssirockissa koko Suurta seikkailua. Nuortin joukkueella ei ole mitään mahdollisuuksia, Niina tuntui olevan varma joukkueensa häviöstä; valitsi saunakavereita viimeisen kahden päivän ajaksi.
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Ketjukaveri
Muuten, mä en tiennytkään että Aleksi harrastaa lätkää. Onko tietoa missä joukkueessa hän pelaa? ;)



Näin kertoo suurenseikkailun sivut:

ALEKSI, 28 V
Opetusupseeri, Lempäälä, naimisissa, 2 lasta
Harrastus: lätkä, huulen heitto
Kirja: Idiootti / Dostojevski
Tunnelma: haikea
Paikka jossa viihdyn: maalin edusta
Isona minusta tulee: vielä kaljumpi
Vastaukset: ei asiallisia, mutta perusteltuja
Leffa: Satunnaisia sankareita
Inhoan: tittelin taakse piiloutumista
En mistään hinnasta: valitettavasti kaikella on hintansa
Kulkuväline: moottoripyörä, kun joku rohkenee lainata


Aleksin harrastuksista tärkein on ehdottomasti jääkiekko. Jääkiekkoa pelataan pari kertaa viikossa Aleksin itse perustaman joukkueen kanssa Tampereella. Jääkiekkoon liittyy myös toinen hänen harrastuksistaan; urheilu- ja jääkiekkovarusteiden myynti. Aleksi pyörittää yhdessä ystävänsä kanssa yritystä joka myy nimenomaan urheiluvarusteita. Tosin tällä hetkellä kyseinen yritys on vielä enemmänkin mukavaa harrastustoimintaa kuin elinkeino.
 

Ketjukaveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, Ilves, Blues
Orjaksen Markku sairaana.

Eli, iltalehdessä luki, että Markku on sairastunut. Kuumetta löytyy, ja jos rintaan rupeaa pistämään, niin homma kokonaan seis :eek:

- Kipeä ja kuumeinen olo, mutta herään aamuviideltä jatkamaan kisaa. Ei mun sairastumiseni helpota nuorttilaisia yhtään pätkää, uhoaa Markku.
(Iltalehti 14.6.2002)

Kyllä on kaverilla itseluottamus kohdallaan, kun noin kerta uhoaa. Markulla oli kuumetta
38,3 :confused:

Mutta kuitenkin: Orjas lopulta voiton vie! Kyllä se Nina on ihan p***a, kun luuli että akat voittaa Orjaksen mies lauman! Ei tule kesää, vaikka Orjaksen puolella mä kuitenkin oon, mutta ei Nuortilla enää oo mitään mahdollisuuksia voittaa.

Onnea vois toivottaa jo Orjakselle etukäteen, että onnea vaan!:D
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ei kai kukaan muuten ihmettele miksi Jaana on yksinhuoltaja?
Kukahan se onneton on kun siihen joskus niin kajonnut, että tytär on saatu aikaan? Onnekseen on osannut korjata asian.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Imagomarkkinointia

On se jännä, miten 18 vuotta Nastolassa asunut, Lappeenrannassa opiskellut Mika on yht'äkkiä Stadin kundi
asuttuaan muutaman vuoden Helsingissä.

Tämä taitaa nyt sitten olla sitä imagomarkkinointia tai mediapeliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös