Kuka on ärsyttävin liigavalmentaja?

  • 10 709
  • 127
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fighting Sioux
Tekisi mieli jatkaa tuosta kahvasta oikein kunnolla, mutta en laita siitä enempää tähän ketjuun.
Monet valmentajat todellakin ottaa päähän. Listalla korkeinta paikkaa pitää Jukka Koivu. Mikä mies, toivottavasti Mikko Koivusta ei tule ikinä valmentajaa...
Toinen valmentaja joka sanomisillaan ei jaksa innostaa on Jukka Jalonen. Välillä hän on kyllä niin neitiä, ettei jaksa katsoa.
Jortikalla käy suu aivan liian paljon nopemmin kuin aivot. Ei siinä mitään, menestyvä valmentaja hän on. Mutta kyllä liigassa tarvitaan aina valmentaja, jolle on helppo nauraa! Tihonov Lukossa oli sellainen mies, että aina häntä katsoessa hymy nousi naamalle!
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Jännä huomata että RautaJukasta puhuttaessa ei vahingossakaan huomata hänen osaamistaan kunto/voima harjoittelussa. Tappara aikana esim. Janne Ojanen tuntui saaneen suorastaan uudet jalat yksilöllisen ja ilmeisen tehokkaan harjoittelun ansiosta.

No, menestys tietenkin aina vituttaa nekkuunsa saavia, mutta yllättävää on miten "isot miehet" jaksavat itkeä joka jumalan pelin jälkeen aiheesta "oltiin kyllä paljon parempia, mutta ku toi kahva...".

Nurkkapatriotismi on lähinnä sitä tasoa, että "mieluummin me hävitään ku pelataan tota kahvaa. Ai per..le meillä oli kuustoista estämis jäähyä naapurin kahta vastaan, no tuomarit on niin paskoja että eivät tajua ottaa oikeaa kahvaa pois"

Pitäisi kai perustaa jonkin tyylinen Pro-internet+foorumit pois -järjestö ettei täällä kuka tahansa, kuten allekirjoittanut, pääse suoltamaan paskaa joka jumalan asiasta, vaan kävisi katsomassa itse oteluita ja nauttisi lätkästä, kuten "ennen vanhaan"
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Matti Alatalo. Kitisee siinä missä fanitkin. Jos Heikkiläkin joskus valittaa, niin kyllähän Alatalo on tässä kunkku.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Taustat vaikuttaa

Viestin lähetti Weasels
Matti Alatalo. Kitisee siinä missä fanitkin. Jos Heikkiläkin joskus valittaa, niin kyllähän Alatalo on tässä kunkku.
Se selittynee sillä, että mies kotoisin Oulaisista. Oulun seudulla pikkulikkamainen itkeminen on paikallinen tapa.

When in Rome ja sitä rataa...
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Re: Taustat vaikuttaa

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Se selittynee sillä, että mies kotoisin Oulaisista. Oulun seudulla pikkulikkamainen itkeminen on paikallinen tapa.

When in Rome ja sitä rataa...

Uuh, tästähän muodostui elämää suurempi viestiketju. Hienoa! Kyllä noita juttuja on sitten mukava lukea, ei voi muuta sanoa. Meidän Matillekin on ääniä kertynyt, aiheesta tai ei, mutta kuitenkin. Kivahan sitä on pärjätä erilaisissa äänestyksissä, ei siinä mitään.

Täst´ mie tykkään, lisää tällaista!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Weasels
Matti Alatalo. Kitisee siinä missä fanitkin. Jos Heikkiläkin joskus valittaa, niin kyllähän Alatalo on tässä kunkku.

Heikkilä taas sitten kitisee fanienkin edestä ja pesee siinä asiassa Alatalon täydellisesti.
Taisi olla jokainen tappio JYP:lle keväällä olla tuomarin vika, varsinkin neljännen pelin jälkeen hyvä ettei kyyneleitä heruttanut kun Nielikäinen ajettiin ulos ja Chlubna ei.

Että näin siellä Oulun suunnalla..
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Taitaa vieläkin ottaa tuo viime kevät koville. Jyväskylässä siis.

Mielestäni Mika Toivola on liigan ylivoimaisesti ärsyttävin valmentaja. Kitisee aivan joka pelin jälkeen milloin mistäkin, jos hävittiin niin se oli tuomarin vika. Tai sitten miljonääreillä oli vaan munkkia.

Perintöprinsseinä Mika "me kahvataan, hyväksykää se" Saarinen ja Kake.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Polliisi
Taitaa vieläkin ottaa tuo viime kevät koville. Jyväskylässä siis.

Mielestäni Mika Toivola on liigan ylivoimaisesti ärsyttävin valmentaja. Kitisee aivan joka pelin jälkeen milloin mistäkin, jos hävittiin niin se oli tuomarin vika. Tai sitten miljonääreillä oli vaan munkkia.

Perintöprinsseinä Mika "me kahvataan, hyväksykää se" Saarinen ja Kake.

Eipä juurikaan vaikuta, ainakaan siihen että pidän Heikkilää itkijänä. Hän oli sitä jo ennen viime kevättä, pleijareissa pisti vain parastaan.

Toivola on kyllä minunkin listallani kärkipäässä, miehen katkeruus tänne rupeaa jo naurattamaan. Kaipa mies oletti että hänestä tulee automaattisesti Nega-Mikan seuraaja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ossi
En olisi yhtään hämmästynyt, jos otsikko vaihdettaisiin muotoon "Kuka on paras liigavalmentaja?" ja vastaukset pysyisivät samoina, jos pelkistä nimistä puhuttaisiin ilman "perusteluja". Tämä "äänestys" ei eroa pätkääkään telkkarin kännykkävaaleista, joissa "kansan syvät rivit" saavat äänensä kuuluviin. Ja se ei ole positiivinen asia.

Eihän täällä pahemmin olekaan eri koutsien kykyjä valmentajana kyseenalaistettu (kahvaväittelyt poislukien), vaan kysehän on ainoastaan ärsyttävimmistä valmentajista. Tässä yritetään unohtaa kaikki meriitit ym. ja arvostella valmentajia vain ihmisinä, persoonina. Meikäläistä ärsyttää Hannu Jortikan persoona aivan helvetisti, mies vaikuttaa todelliselta mulkulta, mutta silti näkisin hänet ihan mieluusti IFK:n tai maajoukkueen valmentajana, koska hän on niin perkeleen hyvä valmentaja.

Ja sehän on sinun häpeäsi, Ossi, jos esim. tämän viestiketjun kirjoitusten perusteella luokittelet joitain kirjoittajia tyypeiksi, jotka eivät jääkiekosta juuri mitään tiedä. Täällä kun kerrotaan vain henk.koht. mielipiteitä eri persoonista, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä jääkiekkotietämyksen kanssa.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Hienoa että keskustelu on pysynyt asiassa. Taas kerran ketjussa on kaivettu viime kevät esille. Tottahan minuakin harmitti se, että JYP johtonsa ottelusarjassa menetti, mutta olihan tuo selvä että vastassa on kovan luokan joukkue joka sitten, kuten kaikki tietävätkin, pelasi finaaleissa. En minä lähtisi noin vanhalla asialla enää provosoimaan.

(Koskahan tähän tulee joku sanomaan, että ihan samanlainen katkeroitunut fani minäkin olen?)

Keskustelun voinee palauttaa aiheeseen, viime kevät oli hienoa aikaa. Niin, minua ärsyttää yhä edelleen eniten Matti Alatalo, syyt olen maininnut edellisessä viestissä.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Tähän on otettava osaa, vaikken mitään tiedäkään.

Mennään järjestyksessä:
TPS, Jukka Koivu
- ammattitaitoinen piiskuri, jonka jutut ovat joskus hieman ristiriitaisia. koska itse seuraan lukon matseja, täytyy sanoa, että jossain kohden kehuu lukon pelityyliä ja toisessa matsissa sitten kritisoi kahvatyyliä. kummalla pelityylillä siis pelataan? siitä huolimatta ansaitsee arvostuksen, koska on piiskannut turun palloseuran heikosta alkukaudesta piikkipaikalle ja tps on potentiaalinen mestariehdokas.

Kärpät, Kari Heikkilä
- miestä sen paremmin tuntematta on kyllä paha sanoa. noudattaa selkeää linjaa, mutta näyttää syyllistyvän joskus 'itkupilleilyyn'. oman joukkueen tappio tosin ottaa pollaan aina ja joka tilanteessa, minkä teet.

HIFK, Hannu Aravirta
- ammattitaitoinen herra, jonka puolustuspuheet taktiikoilleen lähinnä herättävät ihmetystä. esimerkkinä nyt se ruotsi-matsi, josta valmentajalla ja pelaajilla näytti olevan aikalailla eri käsitys. ehkei sittenkään osaa kuunnella pelaajiaan ihan niin hyvin kuin voisi. selvä auktoriteetti kuitenkin, siitä pisteet.

Jokerit, Hannu Jortikka
- jortikka on jortikka. menestyskaudet puhukoon puolestaan, vaikka suu puhuisi mitä. hän voi ottaa pollaan, mutta minua lähinnä hymyilyttää. ammattitaito on jotain, mitä ei voi olla liikaa ja valitettavasti, joskus se jortikkakin erehtyy.

Tappara, Mika Saarinen
- väritön mies. en tiedä oikeasti, mitä sanoa. ei ole kuulunut suosikkeihini edes jypin aikoinaan, vaikka ihan kohtuullista jälkeä on saanut aikaan. puheet ovat myös vähän sitä sun tätä, tosin silmiin on osunut vain taannoin kommentti kahvauksesta...

Ilves, Vaclav Sykora
- sympatiat tälle ammattilaiselle. lukon aikana istutti oman näköistään harjoitussysteemiä ja tänä päivänä tosiaan ihmetellään, miten peli on mennyt pystypainiksi. sykora taisi olla aikaansa edellä, eikä kukaan edes huomannut painia. ei, koska hänen filosofiaansa kuuluu ajatus siitä, että kentällä tehdään paljon muutakin kuin painitaan. arvostan, vaikka jortikan tavoin, ei ole erehtymätön.

HPK, Jukka Jalonen
- ei saanut lukossa paljoakaan aikaiseksi. jostain syystä miehen asenne on aina jotenkin risonut, tiedä sitten miksi. eikä hänen kommenttinsa sen enempää lukon, kuin tappara- tai kärpät-matsien jälkeen viime kauden jälkeen herätä sen enempää arvostusta. selvästi ammattimies, mutta syyllistyy liian usein itkupilleilyyn, joka on luonnollista ja selvää häviävälle joukkueelle.

Lukko, Jukka Rautakorpi
- ei itseasiassa kertaakaan osunut minun silmiini tappara-aikanaan negatiivisesti. toisaalta minä en ole etsinyt pelistä kahvaa tai kahvaraa, vaan aivan muita elementtejä. perustaa pelin järkevälle ja kokonaisvaltaiselle pelaamiselle, josta nimenomaan sykoraa arvostan. hänen kommenttinsa puolestaan sitten ovat usein niin häkeltyneitä kuin fiksuja. se on valitettavaa, että näitä huumorintakiaisia eivät vastustajat välttämättä ymmärrä. itse lähinnä myhäilen. arvostus noussut entisestään.

Blues, Hannu Virta
- tarjosin tepsille valmentajaksi jalosen karin aikana. silloin tepsin kannattajat sanoivat, ettei hantsa ole valmentaja (tms.). sanoisin kyllä, että hantsa on valmentaja ja todennäköisesti parempi kuin jalonen. entisenä maajoukkueen kapteenina varmasti tietää, mitä laatikkoonhyppääminen on, kunhan kouluttaa itseään vielä pari kautta sm-kiekkopiireihin niin ehkä hantsakiekko on ihan oma, valtakunnallinen käsitteensä. ehkä liian tuore tapaus kuitenkin sen suurempiin ylistyksiin.

Ässät, Mika Toivola
- tästä miehestä en tiedä mitä sanoa. ulkonäöltään ehkä liigan 'komein'. osaa selvästi nuoresta iästään huolimatta peluuttaa joukkuetta ja kaivaa siitä esiin oikeita asioita pelien kääntämiseksi omille. kommentteja en ole lukenut ja siten, hän on jäänyt ehkä tasolle: väritön.

JYP, Matti Alatalo
- viimekautiset meriitit osoittavat, että mies osaa valmentaa. toisaalta sitten taas kommentit ovat aikalailla puutaheinää, joten liekö tämä sitten osastoa Heikkilä ja Jalonen. mies on sen verran vieras tapaus, etten osaa sanoa juuta, enkä jaata.

SaiPa, Heikki Mälkiä
- jollain tavalla etäiseksi jäänyt valmentaja. osaa hommansa kovin ailahtelevalla menestyksellä. kommentteja en muista tuolta vuosien takaa kovinkaan hyvin ja tällä kaudella ei ole vielä onnistunut itseään ainakaan nolaamaan. ehkä arvostuspisteet tulevat mälkiälle pelimiehenä, oli silloin joskus lapsuudessa yksi niistä pelaajista, joihin katseet kääntyivät.

Pelicans, Petteri Sihvonen (tms)
- joku aika sitten sanoi televisiossa, että pelicans tekee parhaansa opetellakseen oikeita asioita. joukkue on opiskellut hyvin miehen johdolla, enkä voi sanoa ainakaan mitään pahaa. nöyrä asenne on yleensä kiitollinen, eikä tule noita itkupillikohtauksia. voisihan mies toivoa joukkueeseensa vaikka kolmea kentällistä huippumiehiä, mutta ehkä on sisäistänyt sen (ja on siksi sanomattakin selvää), että näillä mennään.

Kyllä tältä akselilta siis nämä itkupillit ovat omassa kastissaan, jos etsitään, ei lähinnä ehkä ärsyttävintä tai ammattitaidottominta valmentajaa, mutta jos etsitään miehiä, jotka ovat 'huonoja häviäjiä': Heikkilä, Jalonen ja Alatalo.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Taustat vaikuttaa

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
When in Rome ja sitä rataa...

Eli siis omaksunut Jyväskylässä ollessaan jyväskyläläisen käyttäytymismallin? OK, jos sitä mieltä kerran olet.

Itse en kyllä pidä Alataloa kovinkaan pahana itkijänä, lähinnä p:n nuolijana; "olen Kärppä-fani" "kävin aikoinaan koko ajan Kärppä-peleissä". Loppuipa nuo sitten kun jatkosoppari julkistettiin ja JYP:n nykyistä menestystä ja fanien potkuvaatimuksia seuratessa hyvä niin.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Simon
Ja sehän on sinun häpeäsi, Ossi, jos esim. tämän viestiketjun kirjoitusten perusteella luokittelet joitain kirjoittajia tyypeiksi, jotka eivät jääkiekosta juuri mitään tiedä. Täällä kun kerrotaan vain henk.koht. mielipiteitä eri persoonista, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä jääkiekkotietämyksen kanssa.
Aivan samaa mieltä, huvittaa suuresti tuo Ossin tärkeily. Aivan kuin kaiken keskustelun täällä pitäisi olla niin haudanvakavan faktapohjaista ja virallista.

Ja tosiaankin, nämähän ovat ihan vain mielipiteitä kaikki. Mitä ihmeen tekemistä niillä on jääkiekkotietämyksen kanssa?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Noh. Ehkä viestini oli kirjoitettu muutaman tuopposen jälkeen. Ei se silti poista sitä tosiasiaa, että tämä ketju kuuluisi vapaaseen alueeseen "Kenellä kiekkoilijalla on paras perse" -ketjun perään. Olen kyllä Kaiserin kanssa samaa mieltä siitä, että tämä ketju ansaitsisi lukituksen. Jos ette ymmärrä miksi, en osaa sitä myöskään teille selittää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ossi
..tämä ketju ansaitsisi lukituksen. Jos ette ymmärrä miksi, en osaa sitä myöskään teille selittää.

En tosiaankaan ymmärrä, miksi ansaitsisi lukituksen. Ilmeisesti olet samaa mieltä myös ketjusta "kuka on ärsyttävin pelaaja liigassa?"..? Mielestäni nämä ketjut tuovat sopivasti viihdykettä välillä vähän turhan virallisiin keskusteluihin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Simon
En tosiaankaan ymmärrä, miksi ansaitsisi lukituksen. Ilmeisesti olet samaa mieltä myös ketjusta "kuka on ärsyttävin pelaaja liigassa?"..? Mielestäni nämä ketjut tuovat sopivasti viihdykettä välillä vähän turhan virallisiin keskusteluihin.
"Ärsyttävin pelaaja" on edes jollain tapaa viihdyttävä. Luultavasti siksi, että jokainen palstalle kirjoittava luultavasti edes joskus seuraa kentän tapahtumia, osa jopa säännöllisesti. Ja turkulaisiahan on aina hauska haukkua. Valmentajat taas pääsevät parrasvaloihin pelkästään pelien jälkeen, joskus harvoin urheilu-uutisissa. Näkyvyys on joka tapauksessa pienempi kuin esimerkiksi Idols-ohjelmassa. Miksi sitten tällaista kyselyä tarvitsee järjestää, kun jossain valmentajassa ärsyttää hiusmuoti, toisissa palkanmaksaja? Joku saattaa jopa olla ärsyttävä siksi, että on joskus valmentanut maajoukkuetta. Onko seuraava aihe "Kuka on rumin liigavalmentaja"?

Toki tällaisia ketjuja saa ihan vapaasti puolestani avata, mutta 'SM-liiga' on väärä alue visailuille ja äänestyksille.

Okei. Olen tiukkapipo.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Pakkipari


Jukka Rautakorpi
- Perusteena pelin tappaminen. Vaikka tämä onkin tehokas pelitapa niin se ei ole katsojille ystävällistä ja ilman katsojia laji ei elä.

Ilman katsojia ei ole Rautakorven pelitapa jäänyt Raumalla. Äijänsuon yleisökeskiarvo on yli 3600. Helsingin, Espoon, Turun, Tampereen ja Oulun hallien yleisökeskiarvot painivat omassa sarjassaan. Pienempien paikkakuntien sarjaa johtaa kuitenkin Rauma: liigan pienin paikkakunta.

Ilman katsojia saatetaan jäädä useilla paikkakunnilla Lukon tullessa kylään: ihmiset ovat valveutuneita ja osaavat katsoa esim. sarjataulukkoa, kuntopuntaria ja vaikka ylivoimatehokkuus-tilastoa.

Ärsyttävin valmentaja: Mika Toivola. Keskittyi antamaan "henkilökuva-haastatteluja" syksyllä, kun olisi pitänyt painaa hommia.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti Tumpula
HPK, Jukka Jalonen
- ei saanut lukossa paljoakaan aikaiseksi. jostain syystä miehen asenne on aina jotenkin risonut, tiedä sitten miksi. eikä hänen kommenttinsa sen enempää lukon, kuin tappara- tai kärpät-matsien jälkeen viime kauden jälkeen herätä sen enempää arvostusta. selvästi ammattimies, mutta syyllistyy liian usein itkupilleilyyn, joka on luonnollista ja selvää häviävälle joukkueelle.

Mielenkiinnosta kysyn, että mitä tarkoitat Jalosen osalta kun mainitsit, että pillittäminen on luonnollista ja selvää häviävälle joukkueelle? Itsekin pitäisin varmasti vastustajan kannattajana Jalosen käyttäytymistä vastenmielisenä, mutta tilastot tältä + kahdelta edelliseltä kaudelta osoittavat seuraavaa: 153 ottelua, 93 voittoa, 29 tasapeliä, 37 tappiota maalisuhteen ollessa 534-354 = +180. Laskin jatkoaikavoitot tavallisiksi voitoiksi, koska Jalosen ensimmäisellä kaudella HPK:ssa oli vielä vanha pistelaskukäytäntö voimassa. Ei ainakaan näytä häviävän joukkueen tilastoilta.

Ajattelin, että tarkotit häviävällä joukkueella hänen Lukon ja Ilveksen aikoja, mutta eihän hän silloin ollut mitenkään mediassa esillä tai muutenkaan itkupillin maineessa. Täten siis vedän johtopäätöksen, että tarkoitat Jalosen itkupillisyydellä hänen aikaansa Kerhossa. Tämähän menee vähän ketjun aiheen vierestä, mutta tosiaan ihan mielenkiinnosta kyselen, että miten pidät Jalosta häviävän joukkueen valmentajana, kun pohjalla on mainitsemani kunnioitettavat tilastot ja 2 mitalia 2:lta valmennusvuodelta.

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jortikka saa ainakin meikäläisen äänen. En ole oikein koskaan sietänyt sitä äijää...jotenkin ylimielisen tuntuinen, sitä varmaan vituttaa haastattelut aika lailla.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tribal: Ääh se varmaan tarkotti, että jos ylivoimainen runkosarjajyrä ja iloista hokia tarjoava taipuu tärkeellä hetkellä jollekkin runkosarja vitoselle. SM-liigahan alkaa vasta pleijareista, sitä ennen vasta verytellään.


Aiheeseen: Jaa, että ärsyttävin valmentaja? Voi ny kilin killuttimet, että olis elämä heikoissa kantimissa jos joku niinkin turhamainen kuin valmentaja alkaisi ärsyttämään. Eihän se ole kuin valmentaja.

Ossin kanssa samaa mieltä
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tombraider
Voi ny kilin killuttimet, että olis elämä heikoissa kantimissa jos joku niinkin turhamainen kuin valmentaja alkaisi ärsyttämään. Eihän se ole kuin valmentaja.

Ossin kanssa samaa mieltä

Mulla lienee sitten elämä helvetin heikoissa kantimissa, koska kyllä meikäläistä joskus ärsyttää jotkut ihmiset. Tutut, tuntemattomat, julkimot, tavikset jne. Käsittääkseni, kaikista pahoista puheista huolimatta, jääkiekkoväki (pelaajat, koutsit, dumarit ym.) täyttää ihmisolennon kriteerit siinä missä me muutkin. Joskus oma eukko ärsyttää ihan saatanasti, mutta suurimman osan ajasta se on ihan siedettävä, jopa suorastaan ihana ihminen! Ihmisrotu nimeltä jääkiekkovalmentaja ärsyttää myös joskus ja jotkut tietyt yksilöt tästä rodusta ärsyttävät vielä vähän useammin kuin toiset.

Taidanpa tästä mennä vetämään itteni jengaan kun on elämä niin heikoissa kantimissa.
 

Tumpula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko. Vaan ei ne huonoja ole muutkaan...
Viestin lähetti Tribal
miten pidät Jalosta häviävän joukkueen valmentajana, kun pohjalla on mainitsemani kunnioitettavat tilastot ja 2 mitalia 2:lta valmennusvuodelta.

Niin, yleensä kun joukkuee häviää ottelun, häviävän joukkueen pelaajat ovat häviävän joukkueen pelaajia ja häviävän joukkueen valmentaja on häviävän joukkueen valmentaja. *tuikitarpeellinen selvitys*

Rauman Lukon ajoilta en kyllä muista Jalosen kommentteja hirveästi, mutta jäi mielikuva hieman apaattisen oloisesta kaverista. Lukkohan pelasi silloin huonoa kautta ja 'tähdet' olivat kaupungista lähteneet, hänelle oli jäänyt vain jämät valmennettaviksi (kun aiempina kausina kakkosena ollessaan seuran käytössä oli nimimiehiä). Eli ei kovin motivoiva asetelma, varsinkaan jos haluaisi jotain urallaan saavuttaa. Tämän nojalla uskaltaisin väittää Jalosen rakastavan voittamista ja haluaa siihen jatkossakin kunnon eväät. Kun joukkue on 'paska' ja häviää alati, mies vaipuu jonnekin varjojen maille ja kiroilee mielessään - saattaa tosin näiden yksittäisten, hävittyjen otteluidenkin jälkeen jotain nupinaa kuulua.

edit: pari sanasokkoilua
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti Tumpula
Niin, yleensä kun joukkuee häviää ottelun, häviävän joukkueen pelaajat ovat häviävän joukkueen pelaajia ja häviävän joukkueen valmentaja on häviävän joukkueen valmentaja. *tuikitarpeellinen selvitys*

Niin no, "häviävän joukkueen" olen ainakin itse käsittänyt vakiintuneeksi termiksi joukkueelle joka ottaa tappioita niskaan tasasemman tappavaan tahtiin kuin konsanaan voittoja. Mutta voihan asian todellakin ymmärtää ihan noin yksittäisellä ottelutasolla niin kuin itse siis olet tarkoittanut tässä asiassa. Hyvä niin :)

Kyllähän Jalonen omasta mielestäni käyttää hävityn ottelun jälkeen liikaa viittauksia siihen, että maalipaikat voitettiin taas tyyliin 100-0, mutta ei saatu taas sitten paikoista sisään. Itseäni vituttaa suunnattomasti tällainen surkuttelu, kyllähän ne ihmiset siellä hallissakin näkee kuka sitä peliä hallitsee, mutta sitten sitä täytyy korostaa vielä mediassa, että kaikki varmasti asian tajuavat.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Gee
Edelleenkään en ota kahvaan kantaa, mutta otsikkoon kyllä vastaan, koska se on niin helppoa. Se pohjois-suomalainen joukkue, joka aina saa kirjaimellisesti Lukolta PATAAN on palkannut niin helkutin ärsyttävän valmentajan, että oksat pois.
Mulla menee kiukun väreet aina kun näen sen oravan jauhavan purkkaa. MIten se ylipäänsä voi kävellä kompastumatta omiin etuhampaisiin.

Tällä ei tosin ole mitään tekemistä valmennustaidon kanssa, mutta sitähän ei otsikossa kysyttykää. Toisaalta porilainen on silloin onnistunut elämässään kun se syystä tai toisesta ärsyttää raumalaista ja sehän onnistuu ihan vaan olemalla olemassa.......ja jauhamalla purkkaa.

Oikein ässäfanin sydäntä lämmittää kuulla että meidän Mika ärsyttää niin paljon. Se on hyvä juttu se. :-)

Pieni täsmennys vielä tuohon 'aina saa Lukolta PATAAN': kolmesta viime pelistä kyllä mutta esim. kauden avauspelissä ei mitä käsittääkseni olit itsekin todistamassa. Tarkkuutta tarkkuutta, pyydän. Et voi kirjoittaa aina jos totuus on 'kolme neljästä kerrasta'
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös