Kuinka pitkälle juokset cooperin testissä?

  • 11 238
  • 91

Kuinka pitkälle juoksit cooperin testissä?

  • 2000m tai alle

    Ääniä: 35 9,2%
  • 2000m-2300m

    Ääniä: 39 10,3%
  • 2300m-2600m

    Ääniä: 82 21,6%
  • 2600m-2800m

    Ääniä: 61 16,1%
  • 2800m-3000m

    Ääniä: 81 21,3%
  • Yli 3000m

    Ääniä: 83 21,8%

  • Äänestäjiä
    380

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
2800m vedin viime elokussa ja valehtelematta jos oisin oikein veren maku suussa vetänyt, niin 3000m oisin kyllä päässyt. Nyt oli tavoitteenakin vaan vetää 7 kierrosta täyteen ja se meni. Näin 40 ja risat ni toi on kyllä vitun hyvin, vaikka itse sanonkin.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
En edes halua sanoa omaa tulostani. Hävettää niin vitusti kun muu porukka juoksee 3000m pintaan ja itsellä menee paaaaljon alemmas lukemat.

Tuli tässä mieleen että paljonkohan coopperin testin tulos paranisi jos pitäisi esim. poliisia juosta karkuun? Tai jotain Tuksua...
 

Kari Tappio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reippaat pojat
Tuli tässä mieleen että paljonkohan coopperin testin tulos paranisi jos pitäisi esim. poliisia juosta karkuun? Tai jotain Tuksua...

Tuksua karkuun tuskin tarvitsisi kovin kauaa juosta. Villi veikkaus on, että ensimmäisen baarin kohdalla hän unohtaa sinut ja astuu ovesta sisään, riisuu itsensä näyttäen seksikkään vartalonsa, ottaa laukustaan öljyä jota sitten hieroo hellällä ja intohimoisella otteella vartaloonsa ja menee keskelle baaria vetämään sitä ''tanssilaulushowjuttua''. Lopulta ilta päättyy siihen, kun Tuksu raahataan baarista ulos ja seuraavassa Seiskassa kerrotaan, miten Suomen valtio on häntä vastaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Tai jotain Tuksua...

Tuota varten kannattaisi treenata. Tai en tiedä onko Cooper ihan paras vaihtoehto, joku Tuksu perässä voisi esimerkiksi räjähtävä 60m olla parempi. Tuossa saisi sen verran hajurakoa, että ei se perässä pysyisi ja 12 minuuttia ei tarvitsisi taktiseen irtautumiseen tuhlata.

Jokunen vuosi takaperin meni parhaimmillaan 3000m ja pääsääntöisesti tulokset olivat 2900-3000m. Nykykondiksessa sitten menee huomattavasti vähemmän, treeni kun on erinäisten syiden ja tekosyiden takia käytännössä nollissa.
 

Nick Neim

Jäsen
Intissä meni 2350 metriä pari vuotta takaperin, parisataa tuosta pudonnee jos nyt lähtisi kokeilemaan. Rööki ja rasva tekee tehtävänsä.
 

Glove

Jäsen
Intissä vuonna 1992 juoksin muistaakseni 2760 metriä. Tulos oli laskenut viime lauantaihin mennessä 43,5 %. Huvikseni vedin kympin lenkin lopussa 12 minuuttia kovempaa ja tulos oli onneton 1560 m. Toki tulos olisi parempi jos tuon juoksisi paremmissa olosuhteissa ja ilman tuota 8,5 km lämmittelyä :) Tavoite olisi päästä kesään mennessä 7 min/km vauhtiin, jolla saisi puolimaratonin alle kahden ja puolen tunnin.
 

Waluigi

Jäsen
Syksyllä meni 3370 metriä, mihin on pakko olla tyytyväinen. Tosin silti on pieni himotus käydä kipittämässä ennätys päälle 3500 metrin tulokseksi, mutta se lienee ensi kesän asioita se.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2700m meni armeijassa, eli yli 10 vuotta sitten. Luulisin että 2500m menisi kylmiltään kiukulla. Ei kai sitä paljon huonompaan oikein juoksemalla edes pääse, vaan sitten pitää jo kävellä osa ajasta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kyllä minä ikäluokassani pääsisin edelleen erinomaiseen tulokseen. Ennätys on 16-vuotiaana juostu 3600 m. Vanhemmuuten nopeus hiipuu ja vaikka olisi kuinka hyvä kunto, niin yli 40-vuotiaille miehille 3000 m on kova sana. Siihen pitää jo treenata kovasti vauhtikestävyyttä.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Vajaa 6v sitten meni intissä reilu 3000m tervakeuhkoilla, kunto ei tuosta ole ainakaan heikommaksi mennyt, niin eiköhän tuo 3000m edelleen mene jos/kun olosuhteet on muuta kuin 0c ja loskapaskaa.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Kymmenisen vuotta sitten, kun tuli vielä urheiltua vähän enemmän tosissaan meni 3400m ilman 'viimeisen minuutin' loppukiriä. Intissä juoksin välissä 3000m kun sillä sai kuntsarin ja nykyisellään veikkaisin 2700, sen verran on tullut liikuttua vähemmän ja kerättyä vääränlaista massaa.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Vanha vitsihän tähän on se että juoksen cooperin 12 minuuttiin.

Mutta asiaan, -08 kotiutuscooperissa meni Kuopiohallissa vielä nipin napin yli 3000m. Sen jälkeen maratoneista ja suunnistuksesta huolimatta en jaksa uskoa että aivan sen verran enää menis, niin paljon on tähän penkkiurheiluun satsattu. Mutta tiedä häntä.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Juuri ja juuri 3000 meni viimeksi pari vuotta sitten. Hämmentävästi jokainen elämäni jokainen coopertulos (noin kymmenkunta kappaletta) on asettunut välille 2950-3050, vaikka kropan yleisilme onkin vuosien aikana vaihdellut.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ellen aivan väärin muista, meni intissä 2450 m. En tiedä miksi, mutta aina olen inhonnut sydämeni pohjasta juoksemista, vaikka olen yrittänyt erinäisiä motivointikeinoja ja toissavuonna tuli aktiivisesti juostuakin. Kympin lenkki sinänsä ei ollut mahdoton juttu, mutta aikaa siihen meni aina aivan tolkuttomasti, vaikken kävellyt askeltakaan. En muuten kävellyt tuossa cooperissakaan.

Sen sijaan jaksan patikoida kyllä ihan kohtalaisesti, kestän kovaa rasitusta äärirajoilla ihan testatusti, jaksan vääntää molskilla kohtalaisesti ja kykenen rääkkäämään itseäni myös salilla. Vaan jostain syystä juoksu ei ole koskaan ollut se juttu. Varmasti lähinnä treenin puute ja väärä asenne, muttei voi mitään. Paskaa se vain on.

Edit: Itse asiassa saattaisi mennä kuitenkin hiukan enemmän kuin intissä aikanaan. En tuolloin päämäärätietoisesti ollut urheillut, vaikka säännöllisesti liikuinkin. Vaikka nyt on kilsoja enemmän, olen kuitenkin jonkin verran käynyt äärirajoilla eri lajien kanssa ja jopa tuota juoksua siinä sivussa pitänyt, joten ehkä pelkkä tahto riittäisi pidemmälle kuin tuo 2450. Pitäisi ihan kokeilla kesällä.
 
Viimeksi muokattu:

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Intissä meni 3020 m (siihen pysähdyin) vuonna -93. Kertauksissa -08 juostiin testi myös, mutta olin silloin hirveässä flunssassa, joten tuo tuli otettua "melko" rauhallisesti taisi jäädä johonkin noin 2500 m. Nyt menisi ehkä tuo 2500m, vaikka olisi täysin tervekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös