Kovimmat siirrot 2019–2020

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Petrus Palmukaan ei nyt huonolta hankinnalta näytä, kun 10 peliin 16 pistettä (6+10) ja erittäin sähäkkää hyökkäyspään pelaamista omaa päätä unohtamatta. Vaikka on kooltaan aika mikkihiiri, niin painii silti mallikaasti päätä pidempien vastustajan pakkien kanssa ja on myös parit miehekkäät maskipelaamiset maalinkin tuottaneet joukkueelle, kun Pikku-Petrus ei hievahda.

Tomasekiin nähden selkeä upgrade JYPille ja kuuluu nykyisillä näytöillään ehdottomasti kovimpien siirtojen joukkoon.
Jep, Palmu on ollut erinomainen. Jos pelkästään pisteitä katsoo, niin Palmun pistekeskiarvo on käytännössä paras koko liigan kaikista pelaajista, ellei lasketa vain yhden ottelun pelanneita.

Jos sama meno jatkuu, niin Palmua ei tämän kauden jälkeen kotoisessa liigassa enää nähdä. Ei ainakaan ihan hetkeen.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kunnes taas palaa Liigaan ja jälleen eri seuraan.
Ei palaa. Jos ei rapakon takana lähde vieläkään tämän kauden jälkeen ura etenemään, niin sitten suunnaksi euroopan muut sarjat. Sveitsi ainakin sopisi Palmulle erinomaisesti, mutta mikseipä myös KHL.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Sahlstedt
Tilastojen valossa jää NHL-Lammikko, NHL-Jussi sekä NHL-Pulju nyt kyllä taakse, kun Ville Heinola palaa ottamaan kovimman NHL-miehen statuksen Liigaan. NHL-Heinola puolustajan pelipaikalta 0.63 pistettä/peli.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
En kyllä muista aikaa jolloin Lukon peräpää olis näyttäny tältä. Eittämättä liigan paras paperilla, saa nähdä miten lähtee rullaa Heinolalla ja Heikkisellä pelit.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei, kyllä Kärpillä on parempi.
Makuasioita sano koira kun persettä nuoli.

Onhan tuo Lukon pakisto hemmetin kova. Harvoin näin tulee itsekään sanottua omasta porukasta. Siltikin nimet ovat nimiä ja hommat pitää hoitaa kentällä. Varmaan Hämeenlinnan suunnalla on tuorein muisto tästä asiasta.
 

Rike.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kissapedot
No nyt.. Liigan kilpavarustus senkun paranee! Nyt, jossei koskaan, Lukollakin on sellainen jengi että oksat pois omenapiirakasta. Hyökkäys oli jo hyvä, mutta nyt Heinolan ja Heikkisen jälkeen puolustuskin taitaa olla tämän Liigan paras!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös