Joista jokainen oli täysin nevöhöödejä ennen kauden alkua.
Niin mitä sitten? Mites kauden aikana ja sen jälkeen?
Joista jokainen oli täysin nevöhöödejä ennen kauden alkua.
Ilman muuta, todella epäreilu vertailu. Siinä missä Pihlman joutui AHL:ssa pelaamaan joidenkin AHL-jyrien kanssa sai Hentunen NHL:ssä pelata kertaluokkaa parempien pelaajien kanssa. Helppohan se siellä niiden kanssa.Eiköhän Hentusellakin ole pelimiehiä vierellään ollut uransa varrella??
Eiköhän Hentusellakin ole pelimiehiä vierellään ollut uransa varrella??
Ilman muuta, todella epäreilu vertailu. Siinä missä Pihlman joutui AHL:ssa pelaamaan joidenkin AHL-jyrien kanssa sai Hentunen NHL:ssä pelata kertaluokkaa parempien pelaajien kanssa. Helppohan se siellä niiden kanssa.
Pihlman 638 peliä, 139 maalia, 184 syöttöpistettä, 323 pistettä (kaudet 99-11)
Hentunen 637 peliä, 237 maalia, 270 syöttöpistettä, 507 pistettä (kaudet 98-11)
Kieltämättä minulla on faktat kunnossa kuten aina ennenkin. Pihlman pelasi AHL:ssä keskimäärin kolmosketjussa ja Hentunen NHL:ssä keskimäärin kolmosketjussa. Eläköön se pieni ero.Lol. Hieno kommentti, ja hyvinpä näyttää olevan sulla faktat hallussa, kuten aina ennenkin. NHL:ssä pelaaminenhan automaattisesti tarkoittaa isoa roolia joukkueen parhaiden pelimiesten kanssa, ja AHL:ssä pelaaminen pienillä minuuteilla puukäsien kanssa, vai kuinka?
Sitä vaan että tuosta lainaamastani ditrimin viestistä voisi saada jopa sellaisen kuvan että Hentunen pääsi debyyttikaudellaan valmiiden huippumiesten rinnalle. Näin kymmenen vuoden jälkeen nimet Kapanen-Pärssinen kuulostavat huikeilta, mutta sitä ne eivät olleet siinä vaiheessa kun Hentunen meni HPK:hon ja mainittujen kavereiden rinnalle. Heitti silti tuossakin ketjussa heti eka kaudellaan 13 pörsää 41 ottelussa.Niin mitä sitten? Mites kauden aikana ja sen jälkeen?
Jamppa tuossa ylempänä jo vastasi tähän tyhjentävästi uutislinkkienkin kera, mutta pakko ihmetellä, kuinka huonosti voi jatkikseen kirjoittavalla kiekkofanilla (?) olla oman joukkueen asiat tiedossa ja hallussa.
Varmaan siksi että nykyisellä lihashuollolla, ravintotietämyksellä ja muulla 35-40 vuoden ikä ei ole ikä eikä mikään. Tämän viimeksi näytti Kapanen pari vuotta sitten. Lidström voitti Norriksen 42 vuotiaana. Eri asia on sitten nämä Laakkoset ja muut jotka eivät fysiikaltaan lajia kestä.Haluaako joku selventää, minkä ihmeen takia, joka ainut kesä, tänne kovimmat siirrot ketjuun roudataan nämä puoliksi eläkkeellä olevat ex-huippupelaajat, ja todetaan että "Kunnossa ollessaan...".
Varmaan siksi että nykyisellä lihashuollolla, ravintotietämyksellä ja muulla 35-40 vuoden ikä ei ole ikä eikä mikään. Tämän viimeksi näytti Kapanen pari vuotta sitten.
Jos joku ei edes tiedä oman joukkueensa maalivahdin nimeä, niin tänne on ihan turha tulla pätemään millään linkeillä ja jääkiekkotietämyksellään.
Aina yhtä huvittavia nämä vertailut, Pihlman aloitti tosiaan jo 17-vuotiaana pelaamaan liigassa, joten eikös olisi reilumpaa katsoa esim viimeistä 5-vuotta taaksepäin?
Eiköhän Hentusellakin ole pelimiehiä vierellään ollut uransa varrella??
Voihan niitä tilastoja katsella ihan niin kuin värilasit määräävät. Otetaan vaikka esimerkiksi pelaajien edelliset onnistuneet kaudet (2009-2010):JOS taas kirjoittaja halusi sanoa että Pihlman on juuri tällä hetkellä parempi kiekkoilija, niin miten sitä sitten mitataan?
Ei ole sinällään painava fakta, mutta olisipa hauska tietää kuinka moni Pihlmanin pisteistä on syntynyt Jarkko Immosen siivellä. Hentunen sen sijaan lienee pistänyt laattaa reppuun yhden jos toisenkin syötöistä.
Kysymys olikin siitä, että onko Pihlman tehnyt merkittäviä pistemääriä muiden kuin Immosen rinnalla? Itse en tähän vastausta tiedä, joten siksi asiaa kysyin.
Dängleri nyt sopivasti sivuutti sen, että Pihlman pelasi uransa tehokkainta ja parasta kauttaa toissakaudella ennen loukkaantumistaan, ilman Immosta Hytösen ja Louhivaaran kanssa.
Hah hah, osui ja upposi. Taitaa harmittaa kun olit väärässä.
Niin ja vitut se Vehanen on Raumalle edes miettinyt palaavansa. Raumalaisten toiveajattelua. Olisiko Pete oikeesti niin tyhmä että uranasa huipulla lähtee jäähdyttelemään?
Varmaan siksi että nykyisellä lihashuollolla, ravintotietämyksellä ja muulla 35-40 vuoden ikä ei ole ikä eikä mikään. Tämän viimeksi näytti Kapanen pari vuotta sitten. Lidström voitti Norriksen 42 vuotiaana. Eri asia on sitten nämä Laakkoset ja muut jotka eivät fysiikaltaan lajia kestä.
Edit: Ville Peltonen nyt tietenkin oli viime kaudella ihan paska.
Jukka Hentunen Ak Bars Kazan 54 14+12=26, 0,26 maalia/peli, 0,48 pistettä/peli
Tuomas Pihlman JYP Jyävskylä 58 24+32=56, 0,41 maalia/peli, 0,97 pistettä/peli
Jaromir Jagr Ak Bars Kazan 55 25+28=53 0,45 maalia/peli, 0,97 pistettä/peli
eli siis 2008-09 Pihlman on ollut Jagrin kanssa suurinpiirtein samantasoinen peluri ?
Juu kesä piloilla. Varsinkin tuon tiedon myötä ettei Pete saavu enää ikinä raumalle pelaamaan.
Raannasta ei silti saa top-10 siirtoa tälle kovimpien nimien listalle. Hyvä kun top-30 mahtuu.
Seikola, Beech, Pihlman, Hentunen, J. Pesonen, Filppula, Toskala, Koistinen, Hahl, Hirschovich, Jokela, Somervuori, Laatikainen, Laakkonen ym. ovat huomattavsti kovempia siirtoja kuin muutaman ottelun SM-liigaa pelannut "juniorimaalivahti", joka ei ole torjunut yhtään kokonaista kautta liigassa.
Eikä sillä. Pidän Raantaa edelleen lupaavana maalivahtina, jonka kyvyt voivat jossain vaiheessa riittää vaikka NHL-tasolle saakka. Vielä ne taidot eivät tähän ketjuun riitä. Ei lähellekään.
Ensinnäkin, kuten tuosta ylhäältä osannet lukea, hain vastausta kysymykseen johon itselläni ei ollut vastausta. En ole siis tietääkseni sivuuttanut yhtään mitään. Toisekseen, loukkaantumiset kuuluvat lajiin, joten on täysin turhaa spekulointia kuka olisi tehnyt ja mitä ilman loukkaantumista, sillä lähes jokainen kärsii niistä joskus.
Alkaa menemään sen verran OT:ksi, joten antaapi asian nyt olla. Katsellaan sitten kauden mittaan, muotoutuuko näiden herrojen siirroista todelliset "kovimmat siirrot".
Listoja saa ja pitää tehdä, mutta:TOP 10 Hyökkääjät:
1. Ilari Filppula
2. Kim Hirschovits
3. Kris Beech
En ota sen enempää kantaa kun en pelaajia tunne, mutta sehän ei tee pelaajasta parempaa jos hänen seuransa oli sarjan huonoin. Paljon helpompaa se on olla tähti huonossa joukkueessa, kuin olla tähti tähtien keskellä.Lasch on näitä kahta nuorempi, halvempi ja pelasi viime kaudella Elitserienin huonoimmassa joukkueessa.
Paljon helpompaa se on olla tähti huonossa joukkueessa, kuin olla tähti tähtien keskellä.