Kovimmat pelaajahankinnat 2022–2023

  • 136 645
  • 615

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tästä Lehterä versus Kemppainen väännöstä tekee kyllä hauskan se fakta, että nämähän pelasivat samassa joukkueessa 19-20 kaudella. Silloin marssijärjestys oli Lehterä-Koskiranta-Kemppainen.
Eli Koskiranta > Kemppainen?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Joe

CarlosN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lehterä on mielestäni lähtökohtaisesti merkittävästi kovempi hankinta, eikä Kemppaisesta pitäisi edes samassa lauseessa puhua. Tuleva kausi voi osoittaa minun oleva totaalisen väärässä, eikä se minua sinänsä haittaisi. Pidän Kemppaisesta pelaajana paljon ja hän on liigaan todella kova hankinta.

Tämä kuitenkin Ilvesfanin värilaseilla sanottuna, kun mielestäni naapurin viimeisintä hankintaa on todennäköisesti mahdotonta etukäteisarvioissa ylittää. Katsellaan mitä muut joukkueet vielä hommaavat ja olennaisinta toki sitten se, että miten vahvistukset kaukalossa syksyn tullen esiintyvät.
 

JPP8

Jäsen
Lehterä on kirkkaasti kärjessä. Mainettaan monipuolisempi pelaaja ja hyökkäyspäässä ja ylivoimalla Kemppaista parempi. Yksi nimi unohtuu kyllä lähes tyystin, Juuso Hietanen. Ikää Hietasella on joo, mutta pelipäätä yhtä paljon, kuin monella nuoremmalla yhteensä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kemppainen viime kaudella 0,675ppo, Lehterä 0,86ppo. Ei ne nyt ihan eri planeetalta ole. Toki Lehterä on suvereeni virtuoosi hyökkäystaitojensa suhteen Liigaan, paljon parempi kuin Kemppainen. Kemppaisella sitten samanlaista ylivertaisuutta kokonaisvaltaisen pelaamisen suhteen.

Luitko sinä ollenkaan viestiäni? Ota rennosti.
Luin tottakai. Kuinka niin? Ja ainahan minä otan rennosti. Rauha vaan.

Kokonaisvaltainen pelaaja on sellainen titteli, mitä aika harvoin tunnutaan annettavan taitaville pelaajille. Tiedä sitten mistä kertoo. Lehterä on kyllä erittäin kokonaisvaltainen pelaaja. Siitä kertoo yli 300 peliä NHLssä erittäin vaativalla sentterin tontilla.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Nää on taas näitä klassisia kokonaisvaltaisuus vs tehokkuus vääntöjä. Kallistun silti hienokseltaan Lehterään kovimpana hankintana.

Kesää on vielä jäljellä, mistä sitä tietää vaikka joku seura tekisi sellaisen jymypaukun joka jättää kummatkin varjoonsa. Vai onko vapailla markkinoilla edes sellaisia seppiä enää jäljellä?
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Eli Koskiranta > Kemppainen?
Olisi hieno nähdä, mitä Kemppainen saisi aikaan jos laitettaisiin pelaamaan johonkin SaiPan tasoiseen jengiin. Pelin nimi muuttuukin melkoisesti kun vierellä ei viiletä sarjan kärkipelaajia, jotka hoitavat kiekon reppuun.

Koskirantakin on hemmetin hyvä kokonaisvaltainen pelaaja.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Katsokaa vaikka Connor McDavidia. Hän kykenee nostamaan omaa pelillistä tasoaan runkosarjasta vaikka muu joukkue hänen rinnallaan ei tulitukea pystyisikään antamaan. On tietenkin hullua verrata McDavidiä Jori Lehterään, mutta tämä oli vain yksi esimerkki. Näitä vastaavia voisin heittää tähän paljon lisää.

Kannattaa varmaan katsella niitä tilastoja muidenkin kuin keskiarvojen osalta. Yhdellä suonenvedolla saatu McDavid keväiseksi tasonnostajaksi, kun aikaisemmin ppg ollut keväisin noin 0,5 pistettä alhaisempi kuin runkosarjassa.

Ylipäänsä turha koittaa tarttua johonkin yksittäiseen seikkaan ja sen varaan rakentaa tarina toisen pelaajan paremmuudesta. Varsinkin kun Kemppaisen kevään uroteoista ja on useampi kausi kulunut, niin joku keväinen tason nosto on aika paska argumentti Kemppaisen puolesta.
 

Profaneomen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässähän on jo useampi taho nostanut esille, kuinka Lehterä nosti oli NHLssä pudotuspeleissä n. 30% tehokkaampi kuin runkosarjassa. Miksi sivuutat tämän kokonaan? Ja että Lehterä on pelannut kahdeksaan vuoteen 9 ottelua KHL pudotuspeleissä. Onko tämä mielestäsi riittävä otanta? Miksi tuot tätä uudelleen esille?

Viime kaudella muuten Kemppaisen pistekeskiarvo romahti pudotuspeleissä 0,68p/o -> 0,25p/o. Taitaakin olla vähän vaikeampaa kantaa sitä ykkössentterin viittaa kuin mitä kuvittelisi? Silloin joutuu usein pelaamaan vastustajien parhaita shutdown pelaajia vastaan.

On tosi hyvä joo antaa argumentti siitä, että ykkösketjussa on helpompi tehdä pisteitä kun pelaa "heikompia" pelaajia vastaan. Nää "heikommat" pelaajat kun kuitenkin on niitä, ketkä tekevät itselleen ammatin hyvien pelaajien pelin tappamisella. Toisin kun ne 2-3 sentterit jotka pelaa niitä "parempia" jopa satunnaisesti hurlumheikiekkoa pelaavia vastaan. Monet argumentit muuttuu kun niitä katsastellaan kolikon toiselta puolelta. Ei todellakaan ole helppoa pelata viisikollista shutdown jätkiä vastaan, toki ei ole helppoa tehdä pinnoja jos peli pyörii pääsääntöisesti omassakaan päässä. Mutta tää on sinällään tällästä haihattelua.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eli Koskiranta > Kemppainen?
No, Koskiranta iski 45 pistettä hyökäävässä roolissa KHL:ssä, jonka jälkeen pääsi puolustavampaan rooliin Pietarin SKA:han. Siellä viiden kauden pelaaminen luottopelaajana ei ole ihan heppoinen saavutus. Tällä hetkellä Kemppaisen markkina-arvo on toki edellä Koskirantaa, kun ei ole loukkaantumista alla. Mutta pelejä näkemättä on vaikea sanoa kumpi pelasi esimerkiksi Pietarissa paremmin. Koskiranta on joka tapauksessa todella kova pelaaja.
 

Maukka187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, Koovee, FC Haka, NHL
Kannattaa varmaan katsella niitä tilastoja muidenkin kuin keskiarvojen osalta. Yhdellä suonenvedolla saatu McDavid keväiseksi tasonnostajaksi, kun aikaisemmin ppg ollut keväisin noin 0,5 pistettä alhaisempi kuin runkosarjassa.
Sori off topicista, mutta McDavid ja suonenveto? Kannattaa varmaan katsella niitä pelejä, eikä pelkkiä tilastoja.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Sori off topicista, mutta McDavid ja suonenveto? Kannattaa varmaan katsella niitä pelejä, eikä pelkkiä tilastoja.

Luetaan niitä viestejä. Ennen tätä kevättä McDavidin ppg pudotuspeleistä oli suunnilleen 1, kun runkosarjassa se on ollut jotain 1.5 luokkaa. Lainaamani kirjoittaja puhui keväisestä tason nostosta niin kuin se olisi aina tapahtunut McDavidin kohdalla.
 

Halonhakkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pistevertailussa tosiaan ei ole järkeä, kun niin eri planeetalla jätkät ovat tuolla osastolla.

Ei tuo lainaamani kirjoittajankaan "pisteanalyysi" mikään järjen riemuvoitto ollut. Se perustui lähinnä KHL pudotuspelien tilastoihin, mitä Lehterällä on viimeisen kahdeksan vuoden aikana niinkin runsaasti kuin 9kpl. Katsos kun Jori veti tuossa aika monta vuotta välissä NHLssä. Siellä Jorille kertyi pudotuspeleissä 39 ottelua pistekeskiarvolla 0,44 pistettä/ottelu, mikä muuten oli parempi keskiarvo kuin runkosarjassa.

Mutta voidaan toki tuijottaa vain noita KHL pisteiden muutoskäyrää runkosarjan ja pudotuspelien välillä jos siitä tulee oululaisille hyvä mieli. Jostain kait teidänkin on pakko koittaa repiä iloa, ettette viillä ranteita auki kun joudutte katselemaan sitä Laten naurettavaa apukiekko rinkirunkkausta.
Seuraan paljon mielummin Marjamäen apukiekko rinkirunkkaus- jääkiekkoa kuin Lauri Mikkolan aivotonta mikäkiekkomissämuka piiriluistelua. Se oli niin toivotonta tyherrystä että olin hyvin usein lähellä vetää ranteet auki.

Uskon vakaasti että tällä nykyisellä rosterilla ja Marjamäen valmennuksella Oulun Kärpät tulee pesemään kasvonsa ja palaamaan tulevalla kaudella Liigan kärkikahinoihin.
Ja nämä tilastot osoittavat seuraavaa: Lehterä on parempi jääkiekkoilija, kuin Kemppainen.



Tässä vastaus sinulta itseltäsi.



Eli tilastoista voi lukea kylmänä faktana, miten Lehterä pelaa tosipeleissä? Kemppainen taas pelaa paremmin kuin tilastot osoittavat eli hänestä ei saada kylmää faktaa tilastojen avulla?



Tässä myös itseltäsi kommentti.



Lehterä siis on ykkössentterin tasolla pelaava pelaaja ja Kemppainen tasoa kakkos-kolmossentteri. Eikös silloin Lehterä ole parempi pelaaja? Vai onko tässä nyt jotain selittelyn makua havaittavissa?

+ vielä yhdet selittelyt
Ei ole tarvetta selitellä. Käytän täällä vain omaa oikeuttani puhua ja ottaa kantaa. Kaikki minun kirjoitukset ovat vain minun omia mielipiteitä enkä minä ole viitsinyt oikolukea niitä ennen lähetystä. Sinun ei tarvitse niistä tykätä enkä minä viitsi lähteä mukaan tälläiseen pilkunviilaamiseen. Myönnän kuitenkin, että esitin oman kantani köykäisesti ja argumentointi oli heikkoa. Tämä tarjosi sinulle liian herkullisen paikan päteä ja kerätä muiden kirjoittajien kunnioitusta. Suon sen kunnian sinulle mielihyvin. Tulen tänne kirjoittelemaan jatkossakin ja saat ihan vapaasti jatkaa virheiden etsintää minun kirjoituksista. Ilmoitan jo tässä vaiheessa, että tulen vetoamaan viidenteen lisäykseen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lehterä on pykälää kovemman tason hankinta kuin Kemppainen ja Lehterä-Kemiläinen -duo tulee olemaan pelottava ylivoimalla.

Silti, jos näistä kahdesta sentteristä saisin valita toisen Ilvekseen, ottaisin Kemppaisen. Jotenkin koen hänen ominaisuuksiensa soveltuvan paremmin luistelupainotteiseen SM-liigaan tai ainakin Myrrän pelitapaan. Lehterä on kiistattoman taitava ja näyttävä pelaaja hyökkäyssuuntaan, mutta Kemppainen saattaa olla pelaajatyyppinä ainakin vastaiskupelaamiseen ja koko kentän paineistukseen parempi.

Jos joku onnistuisi värväämään Mannisen tähän sarjaan, hän menisi tämän kaksikon edelle.


Uskon vakaasti että tällä nykyisellä rosterilla ja Marjamäen valmennuksella Oulun Kärpät tulee pesemään kasvonsa ja palaamaan tulevalla kaudella Liigan kärkikahinoihin.
Jos näin ei käy nykyisellä Kärppien kokoonpanolla, Marjamäki voidaan laittaa jalkapuuhun Toripoliisin juureen. Kokoonpano on juuri nyt paperilla SM-liigan kärkitasoa.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
niin kyllä ehkä itse kallistuisin siihen, että ottaisin joukkueeseen ennemmin Kemppaisen kuin Lehterän.
Itse kallistuisin täysin päinvastaiseen. Kun käyn niitä matseja paikanpäällä katsomassa, niin toivoisin että ne viihdyttävät muuallakin kuin edistyneissä tilastoissa tai liiton powerpointeilla. Itse otan raipen sähinäkiekon 5-4 ja. voiton paljon mieluummin vastaan kuin Ahokkaan virumäkeläisen 2-1 kotivoiton viidellätoista laukauksella. Tähän samaan peilaten sata kertaa sadasta Jori ennen Kemppaista.
 

JPL

Jäsen
No onhan Lehterä ihan Ylikylän ukko liigaan. On tietenkin Kepun edellä tällä listalla, joka myös on samassa kategoriassa. Silti Kärppiin otin mieluummin Kemppaisen kuin Lehterän. Ja tietenkin Tappara otti mieluummin Lehterän. Se logolle pelaaminen on aivan yhtä merkityksellistä kuin taidotkin.

Tyhjänaikuista vääntää tuollaisesta. Kärppien pitää vissiin vielä nokittaa Manella, niin loppuu tuo sapelinkalistelu. ;) Manninen sai talonkin juuri valmiiksi tänne Ouluun ja otti ja päräytti avioonkin. Siinä alkaisi olemaan jo KHL tason keskikaistaa Kärpissä sitten. Katsokoot ensin NHL kortin kuitenkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No onhan Lehterä ihan Ylikylän ukko liigaan.

Kunhan malttaa pitää nokkansa puhtaana. Tampereella ovat tutut piirit ja houkutuksia yöelämässä riittää, jos siis menojalkaa sattuu vielä vipattamaan. Luulisi toki, että kun Suomessa on niin pienet piirit, niin tötöilyihin ei ole varaa koska aina on joku seiskan ukko puskassa vahtimassa jos saa vinkin kiekkotähtien bileistä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kunhan malttaa pitää nokkansa puhtaana. Tampereella ovat tutut piirit ja houkutuksia yöelämässä riittää, jos siis menojalkaa sattuu vielä vipattamaan. Luulisi toki, että kun Suomessa on niin pienet piirit, niin tötöilyihin ei ole varaa koska aina on joku seiskan ukko puskassa vahtimassa jos saa vinkin kiekkotähtien bileistä.
Eihän tuosta nokan likaantumisesta ole historiassakaan näyttöä. Voimaan jäänyt tuomio hovioikeudesta oli vain yrityksestä ostaa kokaiinia, mistä sai rangaistukseksi 15 päiväsakkoa.

Se ei toki sitä muuta, että Suomessa kannattaa olla aika tarkka missä piireissä liikkuu, jos puhtoisen miehen maine on itselleen tärkeä.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Hauska Kemppainen vs. Lehterä vääntö, siinä on ollut hienoa argumentaatiota, kiitos osallistujille. Tämä on keskustelupalsta eli tarkoitus on keskustella tai vääntää, ihan miten vain. Tuo ylläoleva on aivan parasta parhaan keskustelupalstan antia. Erityisesti vakionettikeskusteluun nähden, se ei näytä olevan missään vaiheessa vajoavan venäläiselle trolli, apukoulu- tai avohoitotasolle, niin tuota jaksoi lukeakin. Jopa vulgarismit ja ”rinkirunkkauksetkin” oli onnistuttu tuomaan suht nätisti sanataiteeseen mukaan :)

Tästä sanailusta innostuneena aloin itsekin pohtia asiaa. Ja niinpä kaivoin oman pölyisen vaakani esiin.

Vaakani kallistuu Lehterälle, vieläpä selvästi. Punnitseminen on myös melko mielekästä, koska pelipaikka on sama ja ikäeroa alle puoli vuotta. He ovat vielä pelanneet samassa joukkueessakin.

Vaikka sinänsä epäilen myös, että esimerkiksi Lehtinen ja Hietanen voivat kumpikin olla aivan toiselta pelipaikalta vahvoilla, kun parasta hankintaa lopulta valitaan. Joukkuepelissä muu joukkue vaikuttaa paljon pelaajan kauteen, etenkin Hietasen kohdalla tästä voi tulla merkittäviä haasteita. TPSissä on taas kannettu niin huoletta pelimiljoonia kentälle, joten siellä on myös ensi kaudella sangen hyvät mahdollisuudet menestyä. Jos Lehtinen on vaihteeksi ehjä, niin Ahokkaan trapin takana voi tulla esimerkiksi finaalipaikka jopa mestaruus ja myös vaikkapa uusi nollapeliennätys. Jälkimmäinen tietysti vain, jos Ahokas sattuu tällä kertaa peluuttamaan Lassia :)

Mutta punnittaessa keskikaistaa etukäteen; edellisen kerran kun Jori ja Joonas pelasivat samaan aikaan Liigaa, toki aikaan ennen jonneja, niin en usko, että lähes kukaan olisi epäröinyt asiassa ennen tai etenkään kauden jälkeen. Lehterä dominoi ja Kemppainen oli todella hyvä. Näin vaikka aikaa tuosta on vierähtänyt ainakin yhden jonnen elinikä ja joukkuepelissä edelleen kiinnostaisi, ennen mitään valintaa, ainakin vähän tietää keitä muita voisi tulla paikalle.
Epäilen, että myös ensi kauden jälkeen ero on melko selvä, kun katsoo joukkueita. Tappara tuskin romahtaa ainakaan ykkösketjun osalta vielä runkosarjassa. Marjamäen joukkue tuskin elää ensi kaudellakaan hyökkäyksestä. Vertailuumme, johon erityisesti keskikaistalla vaikuttaa pisteet, tuleekin vaikuttamaan merkitsevästi, miten Kärppien ylivoima lopulta toimii ja kenen kanssa Joonas sitä saa pyörittää. Se voi olla murhaava tai floppi. Sinänsä uskon kyllä Marjamäen palauttavan Kärpät Liigan kärkikahinoihin, joten puhutaan lähes varmasti kahdesta ensi kauden huippupelaajasta ja kansikuvapojasta.

Lehterän kohdalla ainoastaan loukkaantuminen voi pilata asian. Muuten hän on sarjan taatuinpia menestyjiä ja tekee muista hänen kanssaan kentälle pääsevistä myös menestyjiä. Jenkit puhuisivat Franchaise-pelaajasta hänen kohdallaan. Tietysti vain vuoden sopimus syö termiä, vaikka laatutekijät ovat täysin termin mukaisia ja hän on vielä iso näyttävä pelaaja.

Lehterällä ei ole sattumalta, noissa paljon selatuissa ja osin hauskasti tulkituissa tilastoissa, oikeata NHL-uraa. Hän pystyy aina kentällä ollessaan olemaan peliä selvästi muuttava tekijä. Hän teki sitä jopa hetken taalaliigassa. Pienistä asioista on kiinni, ettei tekisi sitä edelleen.

Kyllä minulle, myös iso pelaaja, Kemppainenkin kelpaisi erittäin hyvin, kuten aivan varmasti mihin tahansa Liiga tai KHL joukkueeseen. Ehkäpä aivan junioriaikoina olisin myös voinut valita toisin, Kemppainen oli junnuna vielä ehkä sittenkin lupaavampi. Viimeistään dräftivaiheessa Jori ajoi paperilla pysyvästi ohitse. Näin ei tietysti käy ikinä kaukalossa, vaan joka ilta katsotaan kuka on oikeasti kuka ja Joonas ei jätä esityksellään yleensä ketään kylmäksi. Joonas pelasi myös ehkäpä materiaaliltaan ohuemmassa joukkueessa ja sai pelata oikeastaan mielinmäärin. Jälkikäteen juniorimaajoukkuevalinnat tulevat taas mieleen tuolta ajalta. Valmentaja valitsee ja vastaa, niin se menee.
Edelleen jos mennään mielikuviin. Tulee mieleen, että minun pitäisi voittaa peli johtoasemasta, saattaisin hyvin turvautua ajatuksellisesti Kemppaisen kenttään. Tällöin olisi kyllä asiat melko hyvin, jos olisi varaa laittaa Kemppaisen tasoinen pelimies puolustavaan kenttään, johon hänet mieluusti ajatuksissani laittaisin painimaan. Silti ajatus johdon turvaamisesta kuvitteellisilla lehteröillä tuntuisi varvemmalta. Mielikuvissani Jori vääntäisi aloituksessa hetken, voitettuaan polkaisisi keskialueelle, taas kiekkoon, kampeasi itsensä maalintekopaikkaan ja sitten syöttäisi lisämaalin, tyhjiin :)
Kentän ulkopuolella Lehterää tietysti tulee ensi kaudella taas varjostamaan myös huumetuomio, joka sai kohtuuttomasti julkisuutta. Tietysti hän ihan itse törttöili ja toteen näytettiin Hovissa vain käyttörikos kokaiinista. Muu jäi näyttämättä, vaikka perusteltu epäilys oli olemassa. Näyttöön nähden julkisuuden tuomio oli tavan mukaan sangen kohtuuton. Kun on kesällä taas kuuma ja marraskuussa pimeää, niin Jorin kannattaa varoa, mitä puuhaa tai ainakin puhuu Kölin&kamujen kanssa.
Useampi kärkijoukkue etsii vielä sentteriä. Lehterän ohittaminen keskikaistan hankinnassa näyttää etukäteen todella vaikealta. Nimenomaan etukäteen tänään katsottuna Lehterä on niin kova pelaaja, että ohittaminen selvästi tuntuu kaukaiselta. Kauden jälkeen voi silti hyvin olla, että nuorempi ja nopeampi sentteri on suurempi tähti. Ehjänä pelatessaan Lehterä on takuuvarma pelaaja tähtikenttiin ja etukäteen on hankala uskoa, että ainakaan monet vielä kovemmat näytöt lyödään pöytään keskikaistalta.
Vaikka onhan noita saavutettavissa olevia kovia pelimiehiä maailmassa ilman sopimusta. Puskassa vaanii vielä yksikin sopimukseton kääpiö, joka on kentällä aina aivan Mestari. Ja onhan tässä vielä tositarkoituksella metsästyspuuhissa keskikaistalle muitakin, Satakunnassa ja Stadissa on vielä kesää jäljellä …
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eihän tuosta nokan likaantumisesta ole historiassakaan näyttöä. Voimaan jäänyt tuomio hovioikeudesta oli vain yrityksestä ostaa kokaiinia, mistä sai rangaistukseksi 15 päiväsakkoa.

Joo ei tuomittu kuin ostonyrityksestä mutta tutkinnassa hänen väitettiin ostaneen erillisillä kerroilla 6-8g (tuosta saa jo isompikin porukka nokkia). Tuomita ei voi ilman kovia todisteita, jokainen voi sitten arvuutella oliko kyse vain tuosta yhdestä ostokerrasta vai onko käyttöä ollut todellisuudessa enemmänkin.

No tämä tästä höpötyksistä, toivon tottakai että Lehterä pelaa ehjän ja puhtaan Liigakauden.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voimaan jäänyt tuomio hovioikeudesta oli vain yrityksestä ostaa kokaiinia, mistä sai rangaistukseksi 15 päiväsakkoa.
Minä en kyllä moista toimintaa vähättelisi käyttämällä vain sanaa. Mutta joo, toivottavasti kokaiini ei enää kuulu Lehterän huvituksiin ja tuskin kuuluu.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
En tiedä tästä ykkössena väännöstä, mut aikaisemmin Kemppainen on ollut kolmoskentän sentteri Kärpissä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä en kyllä moista toimintaa vähättelisi käyttämällä vain sanaa. Mutta joo, toivottavasti kokaiini ei enää kuulu Lehterän huvituksiin ja tuskin kuuluu.
Joo no ehkä harkitsematon vain. Onhan tuo paheksuttavaa tuollaiselta nuorisoidolilta ja päihteiden käyttö on aina yksilön kannalta epäterveellistä. Oikeuden silmissähän tuo rikos vastaa lienee jotain satasen ajamista kahdeksankympin alueella. Tosin se tietenkin erona, että huumeenkäyttörikoksessa ei samalla tavalla vaaranna sivullisia ja siksi se ei ihan yhtä paheksuttavaa ole.

Joo ei tuomittu kuin ostonyrityksestä mutta tutkinnassa hänen väitettiin ostaneen erillisillä kerroilla 6-8g (tuosta saa jo isompikin porukka nokkia). Tuomita ei voi ilman kovia todisteita, jokainen voi sitten arvuutella oliko kyse vain tuosta yhdestä ostokerrasta vai onko käyttöä ollut todellisuudessa enemmänkin.

No tämä tästä höpötyksistä, toivon tottakai että Lehterä pelaa ehjän ja puhtaan Liigakauden.

ONNEKSI Suomessa ei kuitenkaan jaeta tuomioita pelkkien syytteiden perusteella. Sehän olisi kamalaa. Eihän siis mekään täällä Somessa tehdä niin? Eihän? Vaan annetaan oikeusjärjestelmän tutkia ja tuomita kuka on syyllinen mihinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös