Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koskiranta oli aivan jäätävän hyvä etenkin kevätpuoliskolla 2013 Tapparan hopeajoukkueessa, oli kuitenkin ykkössentteri jättäen periaatteessa taakseen tulevan kauden Floridan ykkössentteri Barkovin. Siitä vähän osviittaa, kuinka hyvä Jarno oli. Kehittyi jotenkin kauden mittaan valtavasti, ja KHL:ssä varmasti kehittynyt lisää, eikä ikäkään vielä ole siinä pisteessä, että olisi tulossa alaspäin.
Ja silti, sai kiekon ratkaisevassa finaalissa loppuminuuteilla vain tolppaan. Noo, MalisJakke olisi tuskin päässyt edes sinisen yli, kiekon kanssa. Mitä malisjakella on tekemistä kovimman hankinnan kanssa, ei yhtikäs mitään. Ei kovin hankinta, eikä taida edes olla siirtymässä.
 

Olkku

Jäsen
NykyLiigassa on toki pärjännyt oikeita vanhuksiakin, mutta he ovat olleet usein hieman korkeamman profiilin kavereita. Immonen, Kallio, Peltonen, Tallinder, Perrin ovat hyviä tähän sarjaan vielä 40v kynnyksellä, mutta he olivat toisaalta nuorina aivan Euroopan eliittiä tai jopa NHL-tasoa ja samalla vakiomiehiä maajoukkueiden isohkoissa rooleissa.
Ainakin Ville Vahalahti huutaa sulle, hei!
 
En se mää ollu. Sitäpaitsi, se oli vahinko!

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Todella hienoa nähdä Koskiranta takaisin Liigassa. Huikea pelaaja ja vieläpä todellinen herrasmies. Keväällä 2013 Koskiranta oli todella hyvä ja teki sen mitä pystyi Barkovin loukkaannuttua ja se oli paljon. Ja herra on varmasti kehittynyt sen jälkeen vielä monessa asiassa.

En vaihtaisi Jukka Peltolaan, mutta SaiPalle Koskiranta on hurjan arvokas. Upea sopimus!
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Näin oluen voimalla hieman analyysia:
Eiköhän näissä kovimmissa hankinnoissa tämä tässä vaiheessa mene suunnilleen näin:

1: Koskiranta
Pisteet plussaa, kova jätkä joka suhteessa. Pistepörssin kärkipäätä jos kaikki natsaa. Olisi melkein joka joukkueessa ykkössentteri. Onnea Saipa, kateellisena katselen tätä hankintaa.

2: Peltola
Johtaja, päällikkö. Pisteitäkin tulee, mutta on suuri osa Tapparaa aina kun pelaa. Arvostusta ympäri Liigaa. Niitä pelaajia kun lopettaa, kaikissa vierashalleissa pitäisi tulla standing ovation,

3: Skalicky
Kova jätkä, pystyy tekemään paljon pisteitä ihan varmasti myös Liigassa. Tulossa vasta primetimeensa, tulee joskus vielä pelaamaan NHL:ssä, sanokaa mun sanoneen.

4: Bartosak
Euroopan kovimpia maalivahteja, kaikista ongelmistaan huolimatta. Maalivahtina kuin Myllys, kova taistelija ja voittajaluonne, Tsekin liigan kovin maalivahti, vaikka siellä ihan kovia jätkiä pelasikin, kuten Hrachovina ja Stephanek.

5: Kareyev
Aika hiton kovilla statseilla varustettu maalivahti, en tiedä miksi on tässä liigassa eikä astetta isommassa.

6: Kangasniemi
Liigan viihdyttävin pelaaja, kun sattuu olemaan pelin päällä. Pelaisi koostaan huolimatta jo ihan muissa liigoissa jos olisi tasaisempi.

7: Moravcik
Ykköspakki missä vaan suomalaisesssa jengissä. Nautitaan vuosi tästä jätkästä. 60 peliä, 8 maalia ja 20 syöttöä, plusmiinus +20.
Ja kauden jälkeen isoon liigaan.

8: Kunyk
Varma pistemies, kahteen suuntaan ihan jees. Vähän tasapaksu, mutta hyvällä tavalla.

9: Hrachovina
Mestarimaalivahti joka pääsee kärkijengiin, jossa ei edes maalivahdin tasoa kunnolla testata. Mutta kova taistelija.

10: Bergman
Oli joskus ihan NHL-tason kärkilupaus, jostain syystä ei koskaan vaan päässyt täysin vauhtiin. Hyvä joka suuntaan, pitäisi olla kärkipakkeja nykyisessä Liigassa.

11: Hakulinen
Varma jätkä painamaan sen 40 pistettä, kun saa olla The Tähti, mutta on siinä ja siinä hyytyykö jo vai loistaako kirkkaampana kuin koskaan, Jani Tuppuraisen tyyliin.

12: Cerveny
Tehnyt pari kautta sitten esim about 0,60 ppg KHL:ssa, jonka pitäisi olla valtavan kova tilasto Liigassa. Hieman tasapaksu, mutta paljon samaa Zohornan kanssa, eli sellainen tasapaksu, kaikella hyvällä sanottuna.

13: Stransky
Sellainen pelaaja joka voi nousta listan ykköseksi jos kaikki menee hyvin, kehitys jatkuu ja jos löytää sopivan ketjun. Mä kyllä tykkään näistä Jukureiden hankinnoista.

14: Julius Mattila
Extraaja, varmasti paras Liigan pelaajista joista kukaan ei tiedä yhtään mitään. Uusi Niko Kapanen tai Petri Pakaslahti, riippuu mihin suuntaan lähteee uraansa vetämään.Kaikki tämä ilman mitään Pelicans -laseja. Korjatkaa virheet?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Joko on @McTorso jo tullut kertomaan, kuinka Kärpät joutuu hankkimaan ykkössentterinsä HPK:stä ja SaiPa Pietarin SKA:sta?
Toinen hankki ykkössentterinsä hallitsevasta mestarijoukkueesta.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
Liigassa jo aiemmin esiintyneiden pelaajien osalta lista näyttäisi tältä minun mielestäni:

1. Koskiranta
2. Peltola
3. Kunyk
4. Hracovina
5. Kangasniemi
6. Hakulinen
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Huikea Kaappaus tuo Koskiranta, Onnea SaiPa! heittämällä kovin hankinta tällä hetkellä. Hieno nähdä että kovia pelaajia lipuu myös pienempiin seuroihin, nostaa liigan kiinnostavuutta. Muistan kun joku Janecky aikoinaan pelasi rannassa joka oli aika heikko joukkue muuten tuolloin. Tosin en näe että Jukurit, Sport tälläisiä pystyisi hankkimaan.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Huikea Kaappaus tuo Koskiranta, Onnea SaiPa! heittämällä kovin hankinta tällä hetkellä. Hieno nähdä että kovia pelaajia lipuu myös pienempiin seuroihin, nostaa liigan kiinnostavuutta. Muistan kun joku Janecky aikoinaan pelasi rannassa joka oli aika heikko joukkue muuten tuolloin. Tosin en näe että Jukurit, Sport tälläisiä pystyisi hankkimaan.
No meillä onkin jo tuleva superstara Karlkvist.
Ja kakkosveskana "kunnianhimoinen urheilija, joka on selvästi menossa urallaan eteenpäin. "
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
No meillä onkin jo tuleva superstara Karlkvist.
Ja kakkosveskana "kunnianhimoinen urheilija, joka on selvästi menossa urallaan eteenpäin. "
Mielenkiintoinen nimi tuo Karlkvist. Iso pelaaja ja vetänyt n. alle 40 p kausia ennen ja nyt ampui 68p....
28v ja nyt vasta tykkikausi. Toivotaan onnistumista.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
1. Jarno Koskiranta, SaiPa

- Yksi kovimmista hankinnoista jopa koko Liigahistoriassa. Kestohuhu ja mieluisa paluumuuttaja. Olisi voinut vielä rahastaa pari vuotta muissa sarjoissa, mutta tuli jo 33-vuotiaana takaisin. Joukkueelleen koko Liigan merkittävin pelaaja, joka tuo uskottavuutta koko organisaatioon. MVP.

2. Jukka Peltola, Tappara

- Ärsyttävän hyvä. Paita nousee tulevaisuudessa Uros Live -areenan kattoon. Arvostettava uranuurtaja.

3. Cody Kunyk, Kärpät

- Kova hankinta Liigan sisältä. Monipuolinen sentteri, jonka odotettiin siirtyvän rahakkaamipiin sarjoihin. Jännä nähdä, että miten onnistuu suurseurassa.

4. Dominik Hrachovina, Tappara

- Liigan eittämättä parhaimpia maalivahteja. Pelimies parhaassa iässä, jolla satumaisen kova rekordi Liigasta. Sympaattinen kaveri.

5. Andrei Kareyev, TPS

- Hyvillä statseilla KHL:ssä pelannut molari. Venäläisissä piilee aina pieni riski, mutta tulee olemaan Moisasen valmennuksessa yksi Liigan parhaimmista.

6. Michal Moravcik, Tappara

- Vasta 25-vuotias Tsekin maajoukkueen luottomies. Tulee olemaan yksi Liigan kovimmista all-around -puolustajista. Isokokoinen, mutta ei kädetön.

7. Pavol Skalicky, Lukko

- Isokokoinen kahdensuunnan laituri. Nuoresta iästään huolimatta moninkertainen arvokisakävijä. Tsekin Liigan tehotilaston ykkönen. Saattaa olla, että NHL vie vielä ennen kauden alkua.

8. Ahti Oksanen, KooKoo

- KooKoolta kova hankinta. Monipuolinen laitahyökkääjä, jolta odotettavissa uransa paras kausi. Laatuhyökkääjä roolissa kuin roolissa.

9. Patrik Bartosak, Pelicans

- Liigan kolmas kova molarihankinta. Tsekin MM-kisamaalivahti hyvillä statseilla. Pelin ulkopuoliset asiat herättävät epäluottamusta.

10. Brad Lambert, JYP

- Superlupaus, josta käytiin kova kilpailu. Huippuhankinta niin pelillisesti kuin taloudellisestikin. JYP on Liigan seuratuin joukkue seuraavat kaksi vuotta. Maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

11. Iikka Kangasniemi, Pelicans

- Oli Pelicansissa aikoinaan erittäin hyvä. Ailahteleva, mutta potentiaalia löytyy, mikäli alkaa ottamaan uransa tosissaan.

12. Anrei Hakulinen, Lukko

- Kaikki flopin ja pistepörssivoiton välillä mahdollista. Sopii nopeana ja taitavana pelaajana Virran pelitapaan. Joutuu taistelemaan roolistaan Lukon kovassa laituriosastossa.

13. Julius Bergman, Pelicans

- Potentiaalinen ruotsalainen ja vielä kahden vuoden sopimuksella. Isokokoinen ja kykenee pisteiden tekoon. BEAST.

14. Aleksi Mustonen, Kärpät

- Kehitys polkenut paikallaan. Roolia saadessaan voi nousta Kärpissä kovaksi pistenikkariksi.

15. Julius Mattila, Lukko

- Yksi mielenkiintoisimmista hankinnoista. Yliopistossa huippukausi alla. Hyvin aloittava perinteinen kahden suunnan sentteri. Lukolla tarjota huipputason laiturit vierelle. Osa pitää yllätyksenä jos ei saa NHL-sopimusta.

Bubbling under:

- Filip Krivosik, SaiPa
- Patrik Puistola, JYP
- Miro Karjalainen, HIFK
- Jiri Smejkal, Tappara
- Vili Saarijärvi, Lukko
 
Poterossa.

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Bubbling under:

- Filip Krivosik, SaiPa
- Patrik Puistola, JYP
- Miro Karjalainen, HIFK
- Jiri Smejkal, Tappara
- Vili Saarijärvi, Lukko
Ehkä nyt ei varsinaiselle listalle, mutta itse laittaisin tuon Ilveksen Joni Ikosen tuolle Bubbling under listalle.

Jos kaveri on ja pysyy kondiksessa, voi Ilveksellä olla käsissään yksi Liigan parhaista senttereistä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ymmärrän kyllä, että sieluusi SaiPan kannattajana sattuu kun en ymmärrä pitää Koskirantaa kovimpana hankintana kaudella 2020-2021.
Kiitos yrityksestäsi keittiöpsykologiaan, mutta ei kannata tehdä noin pitkälle meneviä tulkintoja. Ei minun päivääni pilaa, jos joku pitää jotain toista pelaajaa parempana tai Koskirantaa vaikka vain kolmosketjun jäähdyttelijänä, mutta toki mielelläni kuulisin siitä perusteluja, koska tämän palstan suolahan on juuri se keskustelu ja mielipiteiden/perustelujen vaihto.

Ehkä siis paljastitkin tuossa enemmän omaa mielenmaisemaasi, ja se olitkin sinä, kenen sieluun sattui, kun palstan enemmistö tuntuu pitävän Koskirantaa kovempana kuin Kangasniemeä?

Koskirantaa tuossa kovin hehkutettiin ja totesin olevani niiltä osin eri mieltä. Kovin hankinta liigaan on varmasti vielä tuloillaan, vaikka hyviä hankintoja toki jo nytkin on tehty.
Eli lopulta sinä ja minä olemme täysin samaa mieltä siitä, että Koskiranta on kovin liigaan tähän mennessä tullut hankinta.

Ja olemme samaa mieltä siinäkin, että on mahdollista, että ennen kauden alkua Liigaan tulee vielä Koskirantaakin kovempi pelaaja. Esimerkiksi juuri Mikko Koivu olisi sellainen, joka tuuppaisi Koskirannan pois kovimman vahvistuksen korokkeelta.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ehkä nyt ei varsinaiselle listalle, mutta itse laittaisin tuon Ilveksen Joni Ikosen tuolle Bubbling under listalle.

Jos kaveri on ja pysyy kondiksessa, voi Ilveksellä olla käsissään yksi Liigan parhaista senttereistä.
Minäkin heittäisin heittämällä Bubbling Under- listalle SaiPan maalivahdin Matej Tomekin. Kyse on kuitenkin 191-senttisestä ja vasta 22-vuotiaasta maalivahdista, joka on varattu NHL:ään kolmoskierroksella. Viime kaudella Slovakian liigassa torjuntaprosentti 92,7 ja pääsi myös pelaamaan Slovakian maajoukkueeseen.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Mielenkiintoinen nimi tuo Karlkvist. Iso pelaaja ja vetänyt n. alle 40 p kausia ennen ja nyt ampui 68p....
28v ja nyt vasta tykkikausi. Toivotaan onnistumista.
Jep. toivotaan että onnistuu, mutta kaikki ainekset on täydelliseen floppiin...
 
Tunnelin päässä näkyy valoa, tai saattaahan se olla myös junakin...

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kyllä nuo värilasit nyt pikkaisen Kangasniemien kohdalla haiskahtaa. En oikein keksi syytä miten viime kaudella flopannut laituri Kangasniemi menee 49pts tehneen sentteri Kunykin ohi?
Onhan Kunyk ihan jees, mutten näe ihan kaikkea sitä hyvää mitä muut, kaiketi. Niin ja itsehän siis en edes pidä Kangasniemestä, jäi aika paha maku suuhun sen viime keikasta Lahdessa, kun se kyykkäsi lopussa ihan täysin, mutta onhan Kangasniemi kova tekijä nyky-Liigassa. Kunyk ehkä on liian alhaalla listassa, totta. Ehkä sen takia että en jostain syystä näe kaikkia hienouksia sen pelistä mitä muut näkevät.

Karlqvistin muuten unohdin täysin, uskon että tekee kovat pisteet kyllä, mutta en ole varma näkeekö kevättä Vaasassa.

Kaikki tämä johtui eilen nauttimastani alkoholista, pahoittelen.
 

Ralph

Jäsen
Listasin pelipaikoittain parhaat ja päälle kaikkien pelaajien yhteisen. Yritin tehdä listan sillä perusteella, että mikä on kyseisen pelaajan arvo joukkueelle kaudella 2020-21 eli Brad Lambert ei listan kärkipäästä löydy, vaikka sinänsä hankintana on melkeinpä kovin.

Tshekkipelaajien arviointi on vaikeinta, kun ei tiedä kuka näistä on kansainvälisen läpimurron kynnyksellä ja kuka taas ei sovittaan Suomeen yhtään flopaten kunnolla. Ja en tiedä pelaavatko keskellä vai laidalla.

En tiedä unohtuiko jotain pelaajia. Puolustajien kohdalla on sanottava, että todella vaisuja siirtoja nähty.

Joku varmasti ottaa listasta nokkiinsa, mutta ei mua kiinnosta. Mahdoton tehdä listaus, joka mielittää kaikkia ja ei mun toisaalta ole tarkoituskaan mielistellä ketään.

TOP-5 maalivahdit:
1. Dominik Hrachovina, Tappara
2. Andrei Karejev, TPS
3. Patrik Bartosak, Pelicans
4. Matej Tomek, SaiPa
5. Victor Brattström, KooKoo

TOP-10 puolustajat :
1. Michal Moravcik, Tappara
2. Julius Bergman, Pelicans
3. Joonas Jalvanti, Pelicans
4. Vili Saarijärvi, Lukko
5. Miro Karjalainen, HIFK
6. Aleksi Salonen, JYP
7. Ville Koistinen, HPK
8. Ruben Rafkin, TPS
9. Eemeli Räsänen, HPK
10. Santeri Airola, Ilves

TOP-10 keskushyökkääjät :
1. Jarno Koskiranta, SaiPa
2. Cody Kunyk, Kärpät
3. Aleksi Mustonen, Kärpät
4. Simon Stransky, Jukurit
5. Jiri Smejkal, Tappara
6. Rudolf Cerveny, Pelicans
7. Brad Lambert, JYP
8. Niclas Lucenius, Sport
9. Aleksi Ainali, KooKoo
10. Anssi Löfman, Jukurit

TOP-10 laitahyökkääjät :
1. Jukka Peltola, Tappara
2. Anrei Hakulinen, Lukko
3. Iikka Kangasniemi, Pelicans
4. Pavol Skalicky, Lukko
5. Ahti Oksanen, KooKoo
6. Patrik Karlkvist, Sport
7. Jesse Mankinen, HPK
8. Filip Krivosik, SaiPa
9. Severi Lahtinen, JYP
10. Patrik Puistola, JYP

TOP-15 kaikki pelaajat :
1. Jarno Koskiranta, SaiPa
2. Cody Kunyk, Kärpät
3. Jukka Peltola, Tappara
4. Dominik Hrachovina, Tappara
5. Anrei Hakulinen, Lukko
6. Iikka Kangasniemi, Pelicans
7. Pavol Skalicky, Lukko
8. Michal Moravcik, Tappara
9. Andrei Karejev, TPS
10. Ahti Oksanen, KooKoo
11. Aleksi Mustonen, Kärpät
12. Simon Stransky, Jukurit
13. Jiri Smejkal, Tappara
14. Rudolf Cerveny, Pelicans
15. Julius Bergman, Pelicans
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Niin ja itsehän siis en edes pidä Kangasniemestä, jäi aika paha maku suuhun sen viime keikasta Lahdessa, kun se kyykkäsi lopussa ihan täysin, mutta onhan Kangasniemi kova tekijä nyky-Liigassa.
Itsellä taas Kangasniemestä on vähän sellainen kuva ollut että onko tuo saanut kärjistetysti enää mitään aikaan sen jälkeen kun sai kiekon suuhunsa IFK:ssa toissa kaudella? Jos en ihan väärin katsonut niin Kangasniemi pelasi tuohon episodiin saakka sillä kaudella 30 peliä tehoin 20+14, mutta sen jälkeen liigan runkosarjassa 40:ssä pelissä on tullut pisteet 8+15 ja Ruotsin Allsvenskanissa 10 peliä tehoilla 2+3. Lisäksi tuon kevään 2019 pudotuspeleissä 11 peliä tehoin 1+1.

Kyllähän tuossa aika kova romahdus pistetahtiin tuli juurikin tuon loukkaantumisen jälkeen. Toki voi olla monen asian summa, mutta onkohan tuolla kuitenkin jotain vammaa taustalla sitten vielä? Toki toisaalta taisi joutua myös vähän Pikkaraisen koirankoppiin ja jos se vei pelihuumoria muutenkin, niin ehkä nyt sitten Lahdessa tutussa ympäristössä kulkee taas paremmin.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Niemi on pelaajana tyhjät pelihousut Koskirantaan verrattuna. Älkää nyt pidättäkö henkeä että se Niemi liigaa dominoi. Sanon tämän Niemen kaikki pelit 3:lta viime kaudelta ja Koskirannalta useampi kymmenen peliä samalta jaksolta nähneenä.
Mika Niemi oli suorastaan maagisen hyvä Kärpissä siihen saakka kunnes alkoi tihkumaan huhuja jokeridiilistä ja huhuja myös siitä että kaveri salakuljettaa nuuskaa rajan yli myyntiin. Kaveri hankittiin Kärppiin Joonas Kemppaisen korvaajaksi ja ihan oikeasti hetken aikaa jopa näyttikin siltä että Kemppaisen korvaaja on löytynyt, joten se kertoo siitä miten hyvällä tasolla mies Liigassa oikeasti parhaimmillaan pelasi.

Toki onhan tuosta jo useampi vuosi aikaa, mutta toisaalta ei tuo kai ensimmäinen kerta ole kun jokereiden sieluttomassa muukalaislegioonassa joku vähän hiipuu mutta herää sitten uuteen kukoistukseen taas muualla.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Jos ei puhuta tasoltaan ensi kaudelle kovimmasta hankinnasta vaan ihan yleisesti ottaen kovasta hankinnasta muuten kuin tason puolesta, niin Brad Lambertin nimi täytyy olla ehdottomasti esillä. En odota häneltä vielä ensi kaudella edes 0,5 ppg kautta vaan sellaista 0,3-0,4 ppg pistetahtia. Jää siis tasoltaan selvästi Koskirannan ja Oksasen taakse mutta puhtaasti muilta ansioilta Lambertin hankinta on yksi kovimmista. Kaksi vuotta nuorta (ja halpaa?) pelaajaa, josta saa isoa brändivoittoa ja kasvattajarahaa. Ehdottomasti mielestäni toiseksi kovin hankinta tähän mennessä, jos ei katsota pelkästään tason puolesta.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
En odota häneltä vielä ensi kaudella edes 0,5 ppg kautta vaan sellaista 0,3-0,4 ppg pistetahtia.
Toisaalta miksi ei vaikka voisikin odottaa tuota 0,5 pisteen tahtia tai jopa kovempaakin? Ikänsä puolesta vertautuu jokseenkin Anton Lundelliin joka teki kaudella 2018-19 tehot 9+10 ja pelejä kertyi 38. Lundell täytti 17 vuoden 2018 lokakuussa ja Lambertille tulee 17 vuotta täyteen tämän vuoden joulukuussa. Lambert taitaa myös olla yleisesti ottaen lahjakkaampi junnu mitä Lundell.

Otanta on tietysti vielä melko olematon mutta johan tuo Lambert teki 0+2 menneellä kaudella neljässä pelissä. Kyllä minä uskon että Lambert hyvinkin tuohon 0,5 pisteen keskiarvoon pääsee, miksei jopa enemmänkin.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Otanta on tietysti vielä melko olematon mutta johan tuo Lambert teki 0+2 menneellä kaudella neljässä pelissä. Kyllä minä uskon että Lambert hyvinkin tuohon 0,5 pisteen keskiarvoon pääsee, miksei jopa enemmänkin.
Lampertti teki nekin kaksi pistettä umpisurkeaa Ilvestä vastaan. Muut kolme peliä 0+0.

Ei pitäisi Lambertilla olla asiaa vielä tällä hetkellä tähän ketjuun.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Roger Moore Niemi oli liian hidas KHLään ilman erityisavuja. Sillä ei ole minkään tähtisikermien kanssa mitään tekoa. Syy löytyi peilistä. Liigaan lienee kelpo vahvistus, dominointia en odottaisi. Onko sinulla faktaa tästä Niemen tason putoamisen yhteydestä uuteen sopimukseen? Mielenkiinnosta kyselen.
 
Tää jengi on tässä!

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Liigaan lienee kelpo vahvistus, dominointia en odottaisi.
En minäkään dominointia odota, enkä niin väittänytkään.

Onko sinulla faktaa tästä Niemen tason putoamisen yhteydestä uuteen sopimukseen? Mielenkiinnosta kyselen.
Joo, Niemihän johti syksyllä parhaimmillaan jopa koko Liigan pistepörssiä. Jossain vaiheessa pistetehtailu sitten hyytyi täysin ja tosiaan seuraavalla kaudella mies pelasi Jokereissa.

Enää en Liigan sivuilta löytänyt Niemen kohdala tuota ottelu ottelulta -tilastoa, mutta muistan katselleeni niitä ja valtaosa kauden pisteistä tuli ennen vuodenvaihdetta.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy